مشاوره حقوقي
مشاوره حقوقي

تمام افرادي كه در اجتماع زندگي مي‌كنند داراي حقوق و ظائفي هستند. اين حق طبيعي افراد است كه در جامعه از امتيازها و مزاياي اجتماعي به عنوان فردي از جامعه بهره‌مند شوند. اما وقتي كه شخصي مرتكب جرم ‌‌مي‌شود و نظم جامعه را برهم ‌‌مي‌زند در مقابل هم قانون براي مجازات او را از حقوق اجتماعي محروم ‌‌مي‌نمايد. در اين مطلب سعي در بررسي مصاديق محروميت از حقوق اجتماعي در قانون مجازات جديد داريم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : محروميت از حقوق اجتماعي

 

محروميت از حقوق اجتماعي

تمام افرادي كه در يك اجتماع زندگي ‌‌مي‌كنند همانطور كه داراي وظائفي هستند در مقابل از حقوقي هم برخوردار ‌‌مي‌باشند‌‌. حقوقي كه افراد در جامعه دارند حقوق اجتماعي ناميده ‌‌مي‌شود‌‌. به عبارت ديگر حقوق اجتماعي مجموعه‌‌‌‌اي از امتيازهايي است كه دولت‌‌‌ها و جامعه به افراد ‌‌مي‌دهند مانند بهداشت‌‌، امنيت‌‌، مسكن‌‌، تامين اجتماعي‌‌، آزادي و…

اما زماني كه فردي نظم اجتماع را مختل ‌‌مي‌كند و وظائف خود در مقابل جامعه را به درستي انجام ‌‌نمي‌دهد جامعه هم او را تنبيه ‌‌مي‌كند‌‌. يكي از مصاديق تنبيه كه در قانون مجازات جديد مصوب 1392 به چشم ‌‌مي‌خورد محروميت افراد مجرم از حقوق اجتماعي است‌‌. محروم شدن از حقوق اجتماعي به معناي آن است كه فرد براي هميشه يا مدت زمان مشخصي ‌‌نمي‌تواند از امتيازهايي كه قبلا جامعه به او داده است استفاده كند.

محروميت از حقوق اجتماعي در قانون مجازات جديد

يكي از نوآوري‌‌‌هاي قانون مجازات جديد محروم كردن افراد مجرم از حقوق اجتماعي است. اين محروميت در بعضي از موارد مجازات اصلي براي جرم ارتكابي است و در بعضي از موارد هم اثر تبعي مجازات است يعني خود مجازات نيست بلكه به دنبال مجازات ‌‌مي‌آيد.

ماده‌‌‌‌ 26 قانون مجازات اسلامي ليستي از مشاغل و عناوين را مطرح كرده است كه اشخاص هنگامي كه از نظر قانوني محروميت اجتماعي دارند ‌‌نمي‌توانند اين كارها را انجام دهند. در برخي از موارد فرد با توجه به جرم ارتكابي بين 2 تا 7 سال محروم ‌‌مي‌شود و در برخي از موارد مانند رياست جمهوري فرد براي هميشه محروم ‌‌مي‌گردد.

مصاديق محروميت از حقوق اجتماعي در قانون مجازات جديد

در صورتي كه جرم از مواردي باشد كه باعث محروميت اجتماعي ‌‌مي‌شود فرد مجرم ‌‌نمي‌تواند كارهاي زير را انجام دهد:

 1/ نامزد شدن براي رياست جمهوري‌‌، مجلس خبرگان رهبري‌‌، مجلس شوراي اسلامي و شوراهاي اسلامي شهر و روستا.

2/ عضو شدن در شوراي نگهبان‌‌، هيات دولت يا مجمع تشخيص مصلحت نظام و معاونت رئيس جمهور.

3/ رياست قوه‌‌‌‌ قضائيه‌‌، دادستاني كل كشور و رياست ديوان عدالت اداري و ديوان عالي كشور.

4/ عضويت در كليه‌‌‌‌ انجمن‌‌‌ها‌‌، احزاب و شوراها و جمعيت‌‌‌ها چه به موجب قانون و چه با راي مردم.

5/ عضويت در هيات منصفه‌‌، امنا و شوراهاي حل اختلاف.

6/ مدير مسئول يا سردبير رسانه‌‌‌هاي جمعي مانند مجله و روزنامه.

7/ استخدام و اشتغال در دستگاه‌‌‌هاي حكومتي از جمله قواي سه گانه و كليه‌‌‌‌ شركت‌‌‌ها و سازمان‌‌‌هاي وابسته به آن‌‌، صدا و سيما‌‌، نيروهاي مسلح مانند ارتش و سپاه‌‌، ساير نهاد‌‌‌هايي كه تحت نظارت رهبري‌‌، شهرداري‌‌‌ها و هر گونه موسسه‌‌‌‌اي كه مامور انجام خدمات عمومي هستند و دستگاه‌‌‌هايي كه براي اينكه مشمول قانون شوند نياز به ذكر نام دارند.

8/ وكيل رسمي دادگستري‌‌، سردفتر و دفتريار دفاتر اسناد رسمي‌‌، ازدواج و طلاق.

9/ قيم‌‌، متولي‌‌، ناظر يا مسئول موقوفات عام.

10/ داور و كارشناس در مراجع رسمي مانند دادگستري.

11/ استفاده از نشان‌‌‌هاي دولتي مانند سرهنگ و يا عناوين افتخاري.

12/ تاسيس، مديريت يا عضويت در هيات مديره‌‌‌‌ شركت‌‌‌هاي تعاوني‌‌، خصوصي و دولتي‌‌. همچنيني ثبت كردن نام تجاري يا ثبت موسسه آموزشي پژوهشي‌‌، فرهنگي و علمي.

سوالات متداول

محروميت از حقوق اجتماعي يعني چه ؟‌‌‌

وضعيتي است كه در آن‌‌ فرد نمي‌تواند حقوق و امتيازهايي كه قبلا در جامعه داشته مانند تصدي شغل دولتي را داشته باشد كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

مدت زمان محروميت از حقوق اجتماعي چه قدر است ؟‌‌‌

مدت زمان آن بستگي به جرم ارتكابي دارد كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

مصاديق محروميت از حقوق اجتماعي چيست ؟‌‌‌

به طور كلي ‌‌مي‌توان گفت كه فرد از اشتغال در دستگاه‌‌‌هاي دولتي و مراكز وابسته به آن محروم ‌‌مي‌شود ولي در ماده‌‌‌‌ 26 قانون مجازات اسلامي مصاديق به طور كامل گفته شده است كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

براي دريافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقي در مورد مصاديق محروميت از حقوق اجتماعي در قانون مجازات جديد ‌‌مي‌توانيد از خدمات مشاوره آنلاين و تلفني وكيل دات كام بهره ببريد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص محروميت از حقوق اجتماعي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون محروميت از حقوق اجتماعي پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

 

منبع : محروميت از حقوق اجتماعي

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۰:۵۰:۳۶ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

در روستا اغلب املاك ‌به صورت قولنامه‌‌اي و بدون‌ سند معامله مي‌شود. اما بهتر است مالكين براي املاك ‌خود سند روستايي تهيه نمايند تا ملكشان از اعتبار بيشتري برخوردار شود. در ادامه قصد داريم نحوه گرفتن سند روستايي را به طور كامل برايتان شرح دهيم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : سند روستايي

 

‌گرفتن سند روستايي

يكي از پرسش‌هايي كه در ذهن اكثر‌ مالكان رو‌ستايي به وجود مي‌آيد اين است كه آيا مي‌توانم براي ملك رو‌ستايي خود سند بگيرم و گرفتن سند رو‌ستايي چگونه امكانپذير است‌‌؟ كه در اين مورد بايد خدمتتان عرض كنيم گرفتن سند رو‌ستايي كار دشواري نيست و مالكاني كه ملك رو‌ستايي دارند مي‌توانند به راحتي براي ملك خود سند رو‌ستايي دريافت كنند.

نحوه گرفتن سند روستايي

براي گرفتن سند رو‌ستايي مي‌بايست ابتدا برخي مدارك را به دهياري آن ‌روستا تحويل دهيد و از دهياري بخواهيد كه براي ملك شما سند تنظيم كند. مدارك مورد نياز براي تنظيم ‌سند به شرح زير مي‌باشند:

  • شناسنامه و كپي شناسنامه مالك.
  • اصل و كپي قولنامه ملك رو‌ستايي.
  • نقشه و تصوير ملك.
  • فرم درخواست سند توسط مالك.
  • كپي كارت پايان خدمت.

پس از اينكه اين مدارك به دهياري روستا تحويل داده شوند شخص دهيار درخواست مالك را بررسي مي‌كند و با دريافت هزينه كارشناسي ملك او را بازرسي مي‌كند. پس از بازرسي ملك شخص دهيار براي آن سند تنظيم مي‌نمايد و آن را امضا مي‌نمايد.

هزينه دريافت سند روستايي چقدر است‌‌ ؟

دريافت سند رو‌ستايي معمولا نياز به صرف هزينه زيادي نخواهد داشت و مالك ‌با پرداخت هزينه بسيار كمي ‌مي‌تواند سند ملك رو‌ستايي خود را به راحتي دريافت كند. اما ‌نكته‌‌اي كه در اين ‌مورد قابل توجه مي‌باشد اين است كه هزينه دريافت سند رو‌ستايي با توجه به نوع ملك متفاوت مي‌باشد، براي مثال سندي كه براي يك ويلاي رو‌ستايي بزرگ دريافت مي‌شود هزينه بيشتري را نسبت به دريافت سند براي يك خانه كوچك رو‌ستايي در بر دارد.

اگر ملك روستايي بسيار قديمي و فرسوده باشد مي‌توان براي آن‌سند دريافت كرد‌‌ ؟

اينكه ملك رو‌ستايي تازه ساز است يا نه هيچ مانعي براي دريافت سند آن به وجود نمي‌آورد اما در برخي موارد كه بازرس اداره اسناد تشخيص دهد ملك امكان ريزش و خسارت دارد تنظيم سند براي آن را تاييد نمي‌كند و بهتر است در اين موارد ابتدا ملك ‌بازسازي شود.

دريافت سند روستايي در صورت خلافي ملك

اگر ملك رو‌ستايي داراي خلافي باشد دريافت سند براي آن كمي‌ دشوار مي‌شود. در اين مورد اگر بازرس در حين بازرسي ملك متوجه خلافي آن شود مالك را ملزم مي‌كند كه خلافي ملكش را از بين ببرد و بعد دوباره درخواست تنظيم سند كند.

سوالات متدوال

آيا مي‌توان براي املاك ‌رو‌ستايي سند دريافت كرد‌‌ ؟

بله دريافت سند براي املاك‌ رو‌ستايي به راحتي امكانپذير است.

براي دريافت سند رو‌ستايي بايد به كجا رجوع كرد‌‌ ؟

براي دريافت سند رو‌ستايي بايد به دهياري همان روستا مراجعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص سند روستايي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون سند روستايي پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

منبع : سند روستايي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: سند روستايي،
موضوع:
[ ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۲۴:۳۴ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

يكي از دغدغه‌‌‌‌‌‌هاي مالكان اين است كه بتوانند براي ملك‌‌‌‌‌‌هاي قولنامه‌‌‌‌‌اي خود سند دريافت كنند. دريافت سند براي يك ملك قولنامه‌‌‌‌‌اي باعث ‌‌‌‌مي‌شود كه اعتبار قانوني ملك بالاتر برود. در ادامه قصد داريم نحوه‌‌‌‌ گرفتن سند با قولنامه را برايتان شرح دهيم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : گرفتن سند با قولنامه

نحوه گرفتن سند با قولنامه

يكي از پرسش‌‌‌‌‌‌هايي كه ممكن‌ است در ذهن خريداران‌ املاك‌ به وجود بيايد اين است كه آيا پس از خريد ملك قولنامه‌‌‌‌‌اي ‌‌‌‌مي‌توانم براي ملك خود سند بگيرم؟ كه در اين باره بايد بگوييم با دارا بودن قولنامه ملك خريدار ‌‌‌‌مي‌تواند به راحتي براي آن‌ سند بگيرد.

براي دريافت سند مالك يا همان خريدار ‌‌‌‌مي‌بايست ابتدا به دفتر اسناد رسمي مراجعه كند و درخواست تنظيم سند رسمي نمايد. دفتردار با توجه به اين درخواست او بازرسي را ‌‌‌‌مي‌فرستد تا از ملك او بازديد نمايد و با توجه به مشخصاتي كه دارد براي آن سند تنظيم نمايد.‌‌‌‌ براي درخواست تنظيم سند از دفتر ثبت اسناد ‌‌‌‌مي‌بايست مدارك زير را به اين دفتر ارائه نمود:

  • اصل شناسنامه مالك و كپي آن.
  • اصل قولنامه و كپي آن.
  • تصوير ملك كه مشخصات آن را معين ‌‌‌‌مي‌كند.

براي‌‌‌‌ گرفتن سند با قولنامه‌‌‌‌ ‌‌‌‌مي‌بايست هزينه‌‌‌‌‌اي پرداخت شود ؟

براي دريافت سند با قولنامه مالك ‌‌‌‌مي‌بايست هزينه معيني را به اداره ثبت اسناد پرداخت كند تا سند رسمي او تنظيم گردد. اين هزينه با توجه به متراژ ملك او، موقعيت ملك و نوع آن معين ‌‌‌‌مي‌شود. براي مثل اگر ملكي كه قرار است براي آن سند گرفته شود يك ملك تجاري و بزرگ ‌باشد هزينه دريافت سند آن از اداره اسناد نيز بيشتر خواهد بود اما‌ گرفتن سند براي املاك مسكوني و كوچك‌تر هزينه كمتري دارد. اين ‌به اين دليل است كه معمولا املاك تجاري براي كسب درآمد ساخته‌‌‌‌‌ مي‌شوند و براي مالك مزاياي زيادي به همراه دارند. اما املاكي كه مسكوني هستند براي دريافت سند معمولا به هزينه كمتري احتياج خواهند داشت.

سند با قولنا‌مه توسط چه كسي دريافت ‌‌‌‌مي‌شود ؟

سندي كه به كمك قولنامه تنظيم ‌‌‌‌مي‌شود ‌‌‌‌مي‌بايست توسط اشخاص زير دريافت گردد:

  • سازنده

اولين كسي كه ملزم‌ به دريافت سند به‌‌‌‌ كمك قولنامه است مالك ‌‌‌‌مي‌باشد، مالك ساختمان ‌‌‌‌مي‌بايست براي ملك قولنامه‌‌‌‌‌اي خود سند دريافت كند.

  • خريدار

اگر مالك براي ملك قولنامه‌‌‌‌‌اي خود سند دريافت نكند انجام اين كار به عهده خريدار ‌‌‌‌مي‌باشد كه امروزه بهتر است هر فرد براي ملك قولنامه‌‌‌‌‌اي خود سند دريافت كند.

مدت زمان دريافت سند با قولنامه

دريافت سند با قولنامه به مدت زمان زيادي احتياج ندارد و به محض اينكه مدارك ذكر شده در بالا به اداره اسناد تحويل داده شوند بازرسين اداره براي بازديد از ملك‌ به محل آن حضور ‌‌‌‌مي‌يابند و تنظيم‌ سند با قولنامه نياز به مدت زماني مابين يك تا دو ماه دارد كه با توجه به نوع ملك متفاوت خواهد بود.

سوالات متدوال

دريافت سند با قولنامه امكانپذير است ؟

بله به راحتي ‌‌‌‌مي‌توان با دارا بودن قولنامه سند دريافت كرد.

براي دريافت سند با قولنامه بايد به چه مركزي مراجعه كرد ؟

براي گرفتن سند با قولنامه بايد به دفتر ثبت اسناد مراجعه نمود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص گرفتن سند با قولنامه، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون گرفتن سند با قولنامه پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

منبع : گرفتن سند با قولنامه

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: گرفتن سند با قولنامه،
موضوع:
[ ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۲۱:۳۶ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

با يك نگاه اجمالي به جرايم رخ داده مي‌‌توان ديد كه جرايم يا عليه اشخاص است يا عليه اموال.‌ زماني كه جرمي‌‌ عليه جسم و نفس شخص صورت مي‌‌گيرد قانون گذار ديه را به عنوان هم جبران خسارات و هم مجازات پيش بيني كرده است. در صورتي كه به اعضاي بدن شخص آسيبي وارد شود فرد مجرم بايد ديه بدهد. هر يك از اعضاي بدن ديه‌‌ مشخص خود را دارند.‌ در اين مطلب به بررسي ميزان ديه شكستن ستون فقرات مي‌‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : ديه ستون فقرات

 

 

شكستن ستون فقرات

ميزان ديه به نوع و مقدار جراحت وارده بر اعضا بستگي دارد. در اين مطلب ديه‌‌ شكستگي ستون فقرات را مورد بررسي قرار مي‌‌دهيم.

ستون فقرات يا ستون مهره‌ها يكي از مهم‌ترين اجزاي استخوان بندي بدن انسان در نيم تنه‌‌ بالايي مي‌باشد. اين استخوان از گردن تا كمر كشيده شده است و در راه رفتن انسان نقش اساسي دارد.‌ ستون فقرات از چندين مهره شاكله مي‌گيرد.

در تبصره‌‌ 1 ماده‌‌ 647 شكستگي ستون فقرات توضيح داده است كه منظور از شكستن فقرات،‌ شكستن يك چند مهره است شكستن مهره‌‌ گردن و استخوان دنبالچه جدا از ستون فقرات است.

ديه شكستن ستون فقرات

در مبحث يازدهم ماده‌‌ 647 قانون مجازات اسلامي براي پرداخت ديه‌‌ ستون فقرات حالات مختلفي را مطرح كرده است. ديه‌‌ شكستن ستون فقرات در قانون از اين قرار است:

الف / شكسته شدن ستون فقرات به ميزاني باشد كه اصلا قابل درمان نباشد و يا اينكه بعد از درمان به صورت خميده باقي بماند———- ديه‌‌ كامل.

ب/ در صورتي كه ستون فقرات كاملا درمان گردد ولي يكي از منافع آن از بين برود. مثلا فرد نتواند بشيند و يا اينكه نتواند راه‌‌‌ برود و يا اينكه آسيب ستون فقرات باعث شده باشد تا فرد توان جنسي خود را از دست داده باشد يا كنترل ادرار وي از بين رفته باشد. مانند وقتي كه شخص ستون فقرات خود را درمان كند و خود ستون فقرات ديگر هيچ عيبي نداشته باشد ولي يكي از منافع را به دليل اين آسيب از دست بدهد مثلا ديگر نتواند رابطه‌‌ جنسي برقرار كند——— ديه‌‌ كامل.

ج/ ستون فقرات قابل درمان و معالجه نباشد و همچنين عوارضي كه در مورد ب ذكر شده است هم پديد بيايد يعني اينكه نه تنها شكستگي ستون فقرات شخص باقي مي‌‌ماند بلكه شكستگي عوارض ديگري را به همراه دارد ———- ديه‌‌ كامل + ديه يا ارش عوارض حاصله.

د/ شكستگي بدون هيچ عيب درمان مي‌‌شود ———- يك دهم ديه‌‌ كامل.

ه/ شكستگي كه باعث فلج شدن و بي‌حسي پا‌ها شده است —— ديه‌‌ ستون فقرات + دو سوم ديه بخاطر فلج شدن پاها.

ديه خميدگي ستون فقرات و پشت

در صورتي كه به ستون فقرات شخص ضربه‌‌اي وارد شود ولي اين آسيب باعث شكستگي ستون فقرات نشود و فقط باعث شود كه خميدگي در پشت فرد ايجاد شود.‌ در اين صورت براي پرداخت ديه دو حالت وجود دارد:

1/ خميدگي درمان نشود بايد ديه‌‌ كامل پرداخت گردد.

2/ خميدگي بدون هيچ گونه عارضه‌اي كاملا درمان شود يك دهم ديه‌‌ كامل ثابت مي‌گردد.

سوالات متداول

منظور از شكستگي ستون فقرات چيست ؟

شكستگي ستون فقرات به معناي شكستن يك يا چند مهره در ستون فقرات است كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

ديه‌‌ شكستگي ستون فقرات چه ميزان است ؟

مقدار ديه بستگي به ميزان و نوع شكستگي دارد و اينكه آيا اين شكستگي قابل درمان به طور كامل است يا اينكه نمي‌‌توان آن را درمان كرد كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

براي دريافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقي در مورد ديه‌‌ شكستگي ستون فقرات مي‌‌توانيد از خدمات مشاوره آنلاين و تلفني وكيل دات كام بهره ببريد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص ديه ستون فقرات، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون ديه ستون فقرات پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

منبع : ديه ستون فقرات

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ديه ستون فقرات،
موضوع:
[ ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۱۸:۳۵ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

معمولا همه كارمندان داراي بيمه هستند و براي آن‌ها سابقه بيمه به وجود ‌‌مي‌آيد. وقتي كارمندان فوت ‌‌مي‌كنند به علت اينكه بيمه هستند بازماندگان آن‌ها ‌‌مي‌توانند از حقوقشان استفاده كنند اما اين مورد داراي شرايط و قوانين به خصوص خود ‌‌مي‌باشد. در ادامه قصد داريم توضيحاتي را در خصوص دريافت حقوق كارمندان زن بعد از فوت خدمتتان ارائه نماييم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع : حقوق زن بعد از فوت

 

پس از فوت كارمندان زن چه كساني ‌‌مي‌توانند از حقوق آن‌ها استفاده كنند‌‌‌‌ ؟

همانطور كه ‌‌مي‌دانيد پس از ‌‌‌‌‌فو‌ت كارمندان زن بازماندگان آن‌‌‌ها ‌‌مي‌توانند از حقوق آن‌ها استفاده كنند. دريافت حقوق كارمندان زن بعد از ‌‌‌‌‌فو‌ت فقط براي افراد زير ممكن ‌‌مي‌باشد:

فرزندان و شوهر او

چنانچه زن داراي همسر و فرزند باشد و عقد او و شوهرش دائمي بوده باشد طبق قانون بعد از مرگش همسر و فرزندانش ‌‌مي‌توانند از حقوق او استفاده كنند.

پدر و مادر او

در صورتي كه زن كارمند داراي همسر و فرزند نباشد و ‌‌‌‌‌فو‌ت‌ كند‌ پدر و مادر او ‌‌مي‌توانند حقوقش را دريافت كنند.

قوانين مهم دريافت حقوق كارمندان زن بعد از ‌‌‌‌‌فوت

براي دريافت حقوق كارمندان زن بعد از ‌‌‌‌‌فو‌ت ‌‌مي‌بايست به برخي قوانين اين امر توجه نمود. در ادامه قوانين و شرايط دريافت حقوق كارمندان زن بعد از ‌‌‌‌‌فو‌ت آن‌‌‌ها شرح داده شده است:

شوهر براي دريافت حقوق زن كارمند خود بعد از ‌‌‌‌‌فو‌تش ‌‌مي‌بايست حتما بالاي شصت سال سن ‌داشته باشد و براي انجام كار ناتوان باشد.

پسر ‌‌مي‌تواند بعد از ‌‌‌‌‌فو‌ت مادر كارمندش تا زماني كه تحصيل ‌‌مي‌كند از حقوق او استفاده نمايد و دختر نيز تا زمان ازدواج مجاز است كه از حقوق مادرش استفاده كند.

پدر و مادر خانم كارمند ‌‌‌‌‌فو‌ت شده نيز ‌‌مي‌بايست قبل از ‌‌‌‌‌فو‌ت او تحت تكفلش بوده باشند تا بتوانند در صورت ‌‌‌‌‌فو‌ت او نيز از حقوقش استفاده كنند.

اگر زن كارمند داراي همسر، فرزند، پدر و مادر نباشد حقوق او پس از ‌‌‌‌‌فو‌ت به خواهر و برادرش تعلق ‌‌نمي‌گيرد.

چگونه ‌‌مي‌توان حقوق كارمندان زن را بعد از فوتشان دريافت كرد‌‌‌‌ ؟

بازماندگان زنان كارمند ‌‌‌‌‌فو‌ت شده ‌‌مي‌بايست ابتدا به اداره بيمه مراجعه نمايند و درخواست كنند كه حقوق فرد متوفي از اين پس به حساب آن‌ها واريز گردد. اداره بيمه نيز پس از انجام بررسي‌هاي لازم، اگر درخواست فرد متقاضي را صحيح بداند حقوق كارمند زن ‌‌‌‌‌فو‌ت شده را به حساب او به صورت ماهانه واريز ‌‌مي‌كند.

نكته مهم: اگر زن كارمند ‌‌‌‌‌فو‌ت شده داراي بدهي باشد بازماندگان ‌‌مي‌بايست اين بدهي‌‌‌ها را از حقوق او پرداخت كنند و تا زماني كه بدهي‌‌‌ها به صورت كامل پرداخت نشده باشند بازماندگان نبايد از حقوق آن زن استفاده كنند. 

سوالات متدوال

آيا ‌‌مي‌توان حقوق كارمندان زن را بعد از فوت آن‌ها دريافت كرد‌‌‌‌ ؟

بله در صورت وجود برخي شرايط ‌‌مي‌توان حقوق زنان كارمند را بعد از ‌‌‌‌‌فو‌تشان دريافت نمود.

پسران تا چه زماني ‌‌مي‌توانند از حقوق مادر كارمند متوفي خود استفاده كنند‌‌‌‌ ؟

پسران تا زمان تحصيل ‌‌مي‌توانند از اين حقوق استفاده كنند.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص حقوق زن بعد از فوت، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون حقوق زن بعد از فوت پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

منبع : حقوق زن بعد از فوت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: حقوق زن بعد از فوت،
موضوع:
[ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۵۳:۴۵ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

هر فرد در جامعه داراي حق و حقوقي ‌‌مي‌باشد كه اين حقوق او را از برخي مزيت‌‌‌ها بهره مند خواهد ‌كرد‌. حقوق افراد انواع مختلفي دارند و هر كدام با توجه‌ به‌ شرايط فرد و نوع حقي كه دارد معين ‌‌مي‌شوند. در ادامه قصد داريم در مورد حقوق مالي توضيحاتي را خدمتتان ارائه دهيم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع : حقوق مالي

 

حقوق مالي چيست‌‌‌‌ ؟

حقوق ‌‌ما‌لي به اموال و دارايي فرد اطلاق مي‌گردد. براي مثال خانه، زمين و… افراد جزو حقوق ‌‌ما‌لي آن‌‌‌‌ها به حساب ‌‌مي‌آيد. فرد نسبت به حقوق ‌‌ما‌لي خود اختيارات بيشتري دارد و ‌‌‌مي‌تواند هر تصرفي در آن‌ها ايجاد نمايد. اما حقوق غير ‌‌ما‌لي نيز وجود دارند و شامل حق زوجيت، حضانت و…‌‌ مي‌گردند كه با حقوق ‌‌ما‌لي تفاوت دارد و همين تفاوت‌‌‌ها باعث شده كه اين دو از يكديگر متمايز شوند.

تفاوت حقوق مالي و غير ‌‌ما‌لي

در ادامه ‌تفاوت‌ حقوق ‌‌ما‌لي و غير ‌‌ما‌لي شرح داده شده است تا شما با حقوق ‌‌ما‌لي و مزيت‌‌‌هاي آن بيشتر آشنا شويد:

  • اولين تفاوت اين دو نوع حقوق اين‌ است كه حقوق ‌‌ما‌لي قابليت تبديل به پول دارند اما حقوق غير ‌‌ما‌لي را ‌‌نمي‌توان به پول و سرمايه تبديل كرد.
  • دومين تفاوت قابليت انتقال ‌‌مي‌باشد، حقوق ‌‌ما‌لي قابل انتقال به افراد ديگر نيز هستند مثلا فرد ‌‌مي‌تواند خودروي خود را به فروش برساند و پول آن ‌را به شخص ديگر بدهد اما در حقوق غير ‌‌ما‌لي ‌‌نمي‌توان چيزي را انتقال دارد. براي مثال در حقوق غير ‌‌ما‌لي فرد ‌‌نمي‌تواند حق زوجيت خود را به شخص ديگر اهدا كند.
  • سومين تفاوت گذشتن از حق ‌‌مي‌باشد، در حقوق ‌‌ما‌لي فرد ‌‌مي‌تواند از دريافت حق خود صرف نظر كند اما در حقوق غير ‌‌ما‌لي امكان انجام اين كار وجود ندارد. براي مثال در حقوق ‌‌ما‌لي فرد ‌‌مي‌تواند از دريافت ارث كه حق مسلم او است صرف نظر كند و اعلام كند كه ارثيه را ‌‌نمي‌خواهد. اما در حقوق ‌‌ما‌لي مثلا اگر فرد بخواهد از حق پدري خود نسبت به فرزندش بگذرد اين كار امكانپذير نخواهد بود.
  • قابل توقيف بودن نيز از تفاوت‌‌‌هاي اين‌ دو نوع حق ‌‌مي‌باشد، براي مثال در حقوق ‌‌ما‌لي اگر فرد بدهكار باشد دادگاه ماشين يا خانه او را توقيف ‌‌مي‌كند تا بدهي‌‌‌هايش را پرداخت كند اما در حقوق غير ‌‌ما‌لي اگر فرد بدهكار باشد ‌توقيف حقوق غير ‌‌ما‌لي او مانند حق حضانت، حق زوجيت و… امكانپذير نخواهد بود.

نكته: با توجه به توضيحات بالا ‌‌مي‌توان گفت كه حقوق ‌‌ما‌لي براي شخص منفعت بيشتري دارند.

انواع حقوق ‌‌مالي كدامند‌‌‌‌ ؟

حقوق ‌‌ما‌لي انواع و اقسام مختلفي دارند كه در زير به آن‌ها اشاره نموده‌‌‌‌ايم:

حقوق ‌‌ما‌لي عيني: حقوق ‌‌ما‌لي عيني به حقوقي گفته ‌‌مي‌شود كه ناظر بر يك عين هستند و افراد ‌‌مي‌توانند از آن‌ها در هر زمان كه‌ بخواهند استفاده كنند و نياز به اجازه گرفتن از كسي نيز ندارند. اما حقوق ‌‌ما‌لي عيني نيز به دو دسته زير تقسيم بندي ‌‌مي‌شوند:

حق عيني اصلي: حق عيني اصلي حقي است كه فرد ‌‌مي‌تواند به طور كامل و مستقيم از آن استفاده نمايد و هيچ مانعي براي او وجود ندارد. براي مثال فرد ‌‌مي‌تواند از خودرويي كه خريده است تا هر زمان كه بخواهد استفاده كند و استفاده كردن از خودروي شرايط خاصي ندارد.

حق عيني تبعي: در اينجا هم حق عيني هم حق ديني وجود دارد و يك عين ضمانت پرداخت دين مي‌گردد. براي مثال فردي با كمك وام خانه‌‌‌‌اي ‌‌مي‌خرد و تضمين ‌‌مي‌كند كه وام را تا آخر پرداخت ‌‌مي‌كند. در اين ‌صورت او ‌‌مي‌تواند از خانه تا زماني كه به دينش پايبند است استفاده كند و چنانچه قسط وام را پرداخت نكند خانه مصادره ‌‌مي‌شود.

حق ديني: حق ديني نيز جز حقوق ‌‌ما‌لي به حساب ‌‌مي‌آيد، حق ديني به طلب يا بدهكاري فرد نسبت به ديگران گفته ‌‌مي‌شود. مثلا زماني كه فرد بايد از شخصي طلبش را دريافت كند و يا به او پولي بپردازد.

سوالات متدوال

حق ‌‌ما‌لي چه نوع حقي است‌‌‌‌ ؟

حق ‌‌ما‌لي به حقي گفته ‌‌مي‌شود كه براي فرد منفعت‌ دارد و در واقع اموال و دارايي او جزو حقوق ‌‌ما‌لي‌اش به حساب ‌‌مي‌آيند.

آيا ‌‌مي‌توان حقوق ‌‌ما‌لي خود را انتقال داد‌‌‌‌ ؟

بله.

خانه و ماشين ‌فرد جزو حقوق ‌‌ما‌لي او محسوب ‌‌مي‌شوند‌‌‌‌ ؟

بله.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص حقو‌ق مالي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون حقو‌ق مالي پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

منبع : حقوق مالي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: حقوق مالي،
موضوع:
[ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۵۰:۱۳ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

قانون همواره محافظ جان و مال افراد است. اگر كسي بخواهد به سلامت جسماني ديگري آسيب وارد كند قانون او را مجازات خواهد كرد. يكي از مجازات‌هايي كه قانون در صورت آسيب به بدن و جسم اشخاص تعيين كرده است پرداخت ديه مي‌باشد. هر عضو از بدن داراي ديه‌ مخصوص و مشخصي است. در اين مطلب مي‌خواهيم ديه از بين بردن پلك را بررسي كنيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع : ديه پلك

ديه و ماهيت حقوقي آن

از نظر عرفي ديه عبارت است از پولي كه مجرم بايد به شخص آسيب ديده پرداخت كند. در قانون مجازات اسلامي يك فصل كامل به ديه پرداخته شده است.

قانون گذار براي هر عضو بدن بر اساس ميزان جراحت وارد شده ديه تعيين كرده است. يكي از اين اعضا ‌‌‌‌پلك است. در صورتي كه فردي باعث از بين بردن ‌‌‌‌پلك ديگري شود بايد ديه آن را پرداخت نمايد.

براي كسب اطلاعات تكميلي در خصوص ماهيت ديه كليك فرماييد.

ديه از بين بردن پلك

در قانون در هنگام تعيين مقدار ديه ميزان آسيب وارد شده را نيز در نظر مي‌گيرند يعني كه مهم است آن عضو كاملا از بين رفته، يا اينكه فقط از كار افتاده و يا اينكه به نحو ديگري آسيب ديده است. از بين رفتن ‌‌‌‌پلك يعني اينكه چشم شخص ديگر ‌‌‌‌پلك نداشته باشد. در اين صورت فرد مجرم بايد ديه از بردن ‌‌‌‌پلك را پرداخت نمايد. اگر همراه با ‌‌‌‌پلك چشم هم از بين برود ديه چشم و ‌‌‌‌پلك هر كدام جدا بايد پرداخت شود.

در ماده 590 قانون مجازات براي از بين رفتن ‌‌‌‌پلك سه حالت مطرح كرده است. در هر يك از اين حالات ديه متفاوتي تعيين شده است.

ديه از بين رفتن هر پلك بالا

هر چشم داراي دو ‌‌‌‌پلك است يكي ‌‌‌‌پلك بالايي و يكي هم ‌‌‌‌پلك پاييني. در صورتي كه ‌‌‌‌پلك بالايي فرد از بين برود بايد يك ششم ديه كامل به فرد پرداخت شود. اگر دو ‌‌‌‌پلك بالا از بين برود براي هر كدام يك ششم ديه كامل پرداخت مي‌شود.

ديه از بين رفتن هر پلك پايين

در صورتي كه هر يك از ‌‌‌‌پلك‌هاي پايين از بين برود بايد يك چهارم ديه كامل پرداخت گردد. وقتي كه هر دو ‌‌‌‌پلك پايين از بين برود براي هر كدام يك چهارم ديه كامل پرداخت مي‌شود.

ديه از بين رفتن هر چهار پلك

در صورتي كه هم هر دو ‌‌‌‌پلك بالا و هم هر دو ‌‌‌‌پلك پايين مجموعا چهار ‌‌‌‌پلك از بين برود بايد ديه كامل پرداخت شود.

سوالات متداول

ديه از بين رفتن پلك چه قدر است ؟

با توجه به اينكه چه مقدار از ‌‌‌‌پلك از بين رفته است ميزان ديه متفاوت است كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

براي دريافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقي در مورد ديه از بين رفتن ‌‌‌‌پلك مي‌توانيد از خدمات مشاوره آنلاين و تلفني وكيل دات كام بهره ببريد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص ديه پلك، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون ديه پلك پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

 

منبع : ديه پلك

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ديه پلك،
موضوع:
[ ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۴۶:۵۴ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

همه افراد در طول زندگاني خود كار و تلاش ‌‌‌‌مي‌كنند تا بتوانند اموالي را به دست بياورند تا در طول زندگي رفاه بيشتري داشته باشند. اما‌ نكته‌‌‌‌‌‌اي كه حائز اهميت است اين است كه اگر فرد فوت كند طبق قانون مال و اموال او به نزديكانش به ارث خواهد رسيد و هر كدام از آن‌‌‌‌‌ها به اندازه مشخصي از اموال او ارث خواهند برد. در ادامه قصد داريم در مورد ارثي كه بعد از فوت فرزند به پدر و مادر ‌‌‌‌مي‌رسد توضيحاتي را خدمتتان ارائه دهيم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع : ارث فرزند به پدر و مادر

 

در صورت فوت فرزند اموال او به پدر و مادرش ارث ‌‌‌‌مي‌رسد‌‌‌‌‌‌ ؟

در صورتي كه فرز‌ند فوت كند ابتدا متأهل يا مجرد بودن او مورد بررسي قرار ‌‌‌‌مي‌گيرد تا بتوان گفت كه چه مقدار از اموال او به پدر و مادرش ارث ‌‌‌‌مي‌رسد، در صورتي كه فرز‌ند داراي همسر و فرز‌ند نباشد پدر و مادرش باز هم اموال او را به ارث خواهند برد.

ميزان ارث پدر و مادر از اموال فرزند

همانطور كه در بالا گفته شد اگر فرز‌ند داراي همسر و فرزند نباشد پدر و مادرش تمام اموال او را به ارث خواهند برد. در اين صورت مادر يك سوم كل اموال فرز‌ند را پس فوت او به ارث خواهد برد و مابقي اموال ‌او نيز به ‌پدرش ‌‌‌‌مي‌رسد.

اگر پدر يا ماد‌ر براي تقسيم ارث به توافق نرسند تكليف چيست‌‌‌‌‌‌ ؟

در اين‌مورد ‌‌‌‌مي‌بايست هردوي آن‌‌‌‌‌ها به دادگاه رجوع كنند تا قاضي دادگاه با توجه به قوانين حقوقي ارث فرز‌ند را ميان آن‌ها تقسيم كند و در اين صورت هيچ مشكلي به وجود ‌‌‌‌نمي‌آيد.

سهم ارث پدر و مادر از فرزند در صورت دارا بودن بدهي

در بعضي از موارد ديده ‌‌‌‌مي‌شود كه فرز‌ند داراي بدهي‌‌‌‌‌هايي است كه بعد از فوت طلبكاران براي وصول طلب خود به پدر و مادرش رجوع ‌‌‌‌مي‌نمايند. در اين‌ مورد ممكن است اين سوال پيش آيد كه‌ بايد بدهي را بپردازم يا سهم ارث خود را بردارم؟ كه در اين باره بايد بگوييم پدر و مادر موظف هستند تمامي بدهي‌‌‌‌‌هاي فرز‌ندشان را كه از ارث به جامانده پرداخت كنند و در اين مورد پدر و مادر تا زماني كه تمام بدهي‌‌‌‌‌ها پرداخت نشده است ‌‌‌‌نمي‌توانند اموال فرز‌ند را به ارث ببرند. اما اگر بدهي‌‌‌‌‌ها پرداخت شود و بازهم ارثي از فرز‌ند به جا مانده باشد طبق قانون پدر و مادر ‌‌‌‌مي‌توانند آن را به ارث ببرند.

اگر پدر و مادر قبل از دريافت ارث فرز‌ندشان فوت كنند تكليف ارث چه ‌‌‌‌مي‌شود‌‌‌‌‌‌ ؟

چنانچه پدر يا مادر قبل از اينكه فرصت كنند ارث فرز‌ند خود را دريافت كنند از دنيا بروند سهم ارث آن‌‌‌‌‌ها به وارثينشان تعلق خواهد گرفت.

سوالات متدوال

اگر فرزند داراي همسر و فرزند نباشد ارث او به چه كسي ‌‌‌‌مي‌رسد‌‌‌‌‌‌ ؟

اگر فرز‌ند همسر و فرزند نداشته باشد تمام ارث ‌او‌ به پدر و مادرش ‌‌‌‌مي‌رسد.

مادر پس از فوت فرزند چه مقدار از اموال او را به ارث ‌‌‌‌مي‌برد‌‌‌‌‌‌ ؟

پس از فوت فرز‌ند مادر يك سوم كل اموال او را به ارث خواهد برد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص ا‌رث فرزند به پدر و مادر، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون ا‌رث فرزند به پدر و مادر پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

منبع : ارث فرزند به پدر و مادر

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ارث فرزند به پدر و مادر،
موضوع:
[ ۵ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۱۲:۵۹ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

همانطور كه ‌‌مي‌دانيد ارث يكي از حقوق قانوني افراد ‌‌مي‌باشد كه هيچكس ‌‌نمي‌تواند مانع دريافت اين حق توسط آن‌‌‌ها شود. براي مثال وقتي پدر فوت ‌‌مي‌كند پسر ‌‌مي‌تواند سهم ارث خود از اموال پدرش دريافت نمايد. در ادامه قصد داريم در مورد سهم ارث دو زن از يك شوهر توضيحات مفصلي را خدمتتان بيان نماييم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع : سهم ارث دو زن از يك‌ شوهر

 

در صورت فوت شوهر زن ‌‌مي‌تواند از اموال او ارث ببرد‌‌‌‌ ؟

طبق قانون ‌اگر زن با شوهر خود عقد دائمي‌ منعقد نموده باشد ‌‌مي‌تواند در صورت فوت شوهرش از اموال او ارث ببرد. اما ميزان ارث با توجه به عوامل ‌مختلفي معين ‌‌مي‌شود. حتي اگر مرد داراي دو زن دائمي باشد نيز به هردوي آن‌ها ارث خواهد رسيد.

سهم ارث دو زن از يك‌ شوهر

در برخي موارد ديده شده است كه مرد با وجود اينكه داراي همسر است اما اقدام به ازدواج مجدد ‌‌مي‌نمايد و در صورتي كه ‌مرد فوت كند طبق قانون هر دو زن او ‌‌مي‌توانند از اموالش ارث ببرند. اگر هردو زن داراي فرزند باشند ‌‌مي‌توانند يك هشتم اموال به جا مانده از مرد را دريافت كرده و مابين خود تقسيم ‌نمايند اما‌ اگر داراي فرزند نباشند ‌‌مي‌بايست يك ‌چهارم اموال‌ شوهرشان ‌را مابين خود تقسيم نمايند.

د‌و ز‌ن يك مرد متوفي چگونه ‌‌مي‌توانند ارث خود را از اموال شوهر دريافت كنند‌‌‌‌ ؟

اگر مرد داراي دو زن باشد همانطور كه در بالا گفته شد در صورت وجود فرزند يك هشتم و در صورت عدم وجود فرزند يك چهارم اموال مرد ميان هردو زن تقسيم ‌‌مي‌شود. اما نحوه دريافت ارث توسط زنان نيز بحث جداگانه‌‌‌‌اي ‌‌مي‌باشد. هردو زن مرد ‌‌مي‌بايست ابتدا از وارثين ديگر بخواهند كه ارث آن‌ها را به صورت قيمتي و يا همان پول نقد به آن‌ها پرداخت كنند و اگر چنين چيزي براي وارثين ممكن نبود ‌‌مي‌توانند يك هشتم يا يك چهارم اموال مرد را به همسرانش بدهند. اگر وارثين ديگر از دريافت ارث زنان جلوگيري كنند هردو زن ‌‌مي‌بايست به دادگاه مراجعه نموده و ارث خود را از اموال شوهر متوفي طلب كنند كه در اين ‌صورت اموال توقيف ‌‌مي‌شود تا دادگاه بتواند سهم هردو زن را به آن‌ها پرداخت كند.

نكته مهم: اگر مرد داراي دو زن باشد و فوت كند زنان ‌‌مي‌بايست براي دريافت ارث خود از اموال شوهر حتما اثبات نمايند كه همسر دائمي او بوده‌اند و اينكه رابطه زوجيت داشته‌اند.

نكته: يك هشتم يا يك چهارم ميان زنان مرد به تساوي تقسيم مي‌گردد.

اگر يكي از زنان مرد بعد فوت مرد و قبل از تقسيم ارث فوت كند ارث او به زن ديگر ‌‌مي‌رسد‌‌‌‌ ؟

اگر يكي از زنان مرد بعد از فوت او و قبل از تقسيم ارث فوت كند زن ديگر ‌‌نمي‌تواند ارث او را دريافت كند و تنها افرادي كه مستحق دريافت ارث او هستند وارثينش ‌‌مي‌باشند كه شامل پدر، مادر، فرزندان و…‌‌ زن متوفي مي‌باشند.

سوالات متدوال

ز‌ن نيز جزو وارثين اموال شوهر محسوب ‌‌مي‌شود‌‌‌‌ ؟

بله طبق قانون‌ زن ‌‌مي‌تواند از اموال شوهر خود ارث ببرد.

اگر مرد داراي د‌و زن باشد هر يك چقدر ارث ‌‌مي‌برد‌‌‌‌ ؟

اگر مرد داراي فرزند باشد يك‌ هشتم اموالش ميان زنان او به تساوي تقسيم ‌‌مي‌شود و اگر فرزند نداشته باشد يك چهارم اموالش ميان هردو زن به تساوي تقسيم ‌‌مي‌شود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص سهم ارث دو زن، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون سهم ارث دو زن پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

منبع : سهم ارث دو زن از يك‌ شوهر

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۰۸:۴۷ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

همه ما در زندگي داراي نزديكان و بستگاني هستيم كه ‌‌‌مي‌توانيم اموال آن‌ها را پس از فوتشان به ارث ببريم. پدربزرگ نيز يكي از نزديكان هر فرد است كه طبق قانون‌ نوه ‌‌‌مي‌تواند از او ارث ببرد اما ارث بردن ‌از اموال پدر بزرگ داراي شرايط و قوانين ‌خاص خود ‌‌‌مي‌باشد كه در ادامه ذكر نموده‌‌‌ايم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع : ارث پدربزرگ به نوه

 

آيا نوه ‌‌‌مي‌تواند اموال پدربزرگ ‌را به ارث ببرد‌‌‌ ؟

مطابق قانون نوه‌‌‌‌ مي‌تواند بخشي از اموال پدربزرگ خود را به ارث ببرد و همچنين پدربزرگ ‌نيز ‌‌‌مي‌تواند از اموال نوه ارث ببرد اما نوه براي دريافت ارث از اموال پدربزرگ ‌‌‌مي‌بايست به برخي شرايط توجه كند.

شرايط تعلق گرفتن ارث از طرف پدربزرگ ‌به نوه

همانطور كه در بالا گفته شد نوه ‌‌‌مي‌تواند از اموال پدر بزرگش ارث ببرد اما براي دريافت ارث ‌‌‌مي‌بايست برخي شرايط را رعايت نمود كه در زير شرح داده شده‌اند:

در صورتي كه پدر بزرگ در قيد حيات باشد و داراي فرزندان ديگري نيز باشد نوه‌‌‌‌ها ‌‌‌نمي‌توانند از اموال او ارث ببرند زيرا درجه و طبقه وراثت اين ‌اجازه را به آن‌ها ‌‌‌نمي‌دهد.

اگر پدربزرگ فوت كند و هيچ فرزند زنده‌اي نداشته باشد اموال او ميان نوه‌‌‌‌هايش به عنوان سهم ارث تقسيم‌ خواهد شد.

توجه نماييد كه نوه‌ها همان سهمي را مي‌برند كه پدر يا مادر متوفيشان در صورت حيات از پدربزرگ دريافت مي‌كرد. براي مثال اگر پدر‌بزرگ داراي ۳۰۰ ميليون ارث و سه فرزند پسر است كه همگي درگذشتند و فرزنداني دارند، به تمام فرزندان هر كدام از پسرانش ۱۰۰ ميليون تومان ‌‌‌مي‌رسد و نوه‌‌‌‌ها ‌‌‌مي‌توانند اين صد ميليون را دريافت كنند.

نكته مهم: توجه داشته باشيد كه نوه‌‌‌‌ها ‌‌‌نمي‌توانند قبل از فوت پدر‌بزرگ تقاضاي ارث خود را كنند و اين مطالبه ‌‌‌مي‌بايست بعد از فوت پدر‌بزرگ صورت بگيرد.

براي كسب اطلاعات تكميلي در خصوص موانع ارث كليك فرماييد.

نوه چگونه ‌‌‌مي‌تواند ارثش را از اموال پدربزرگ مطالبه كند‌‌‌ ؟

نوه‌‌‌‌ها در صورت وجود شرايط بالا ‌‌‌مي‌توانند پس از فوت ‌پدر‌بزرگ ارث او را دريافت كنند اما ‌اگر در اين ميان يكي از خويشاوندان مخالفت كند و مانع آن‌ها شود نوه‌‌‌‌ها ‌‌‌مي‌بايست با مراجعه به دادگاه گواهي انحصار وراثت‌ پدر‌بزرگ را دريافت كنند و سهم ارث خود را از اموال‌ او مطالبه كنند. در اين‌صورت دادگاه شرايط را بررسي ‌‌‌مي‌كند و در صورتي كه دادخواست نوه‌‌‌‌‌ها مبني بر دريافت ارث پدر‌بزرگ صحيح باشد ارث را ميان آن‌ها تقسيم خواهد كرد.

سوالات متدوال

آيا نوه ‌‌‌مي‌تواند از پدر بزرگ ارث ببرد‌‌‌ ؟

بله در صورت وجود برخي شرايط نوه مي‌تواند اموال پد‌ربزگ را به ارث ببرد.

اگر پدر‌بزرگ هيچ فرزندي نداشته باشد و فوت كند تكليف اموال او چيست‌‌‌ ؟

اموالش به نوه‌‌‌‌هايش ارث ‌‌‌مي‌رسد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص ارث پدر‌بزرگ، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون ارث پدر‌بزرگ پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

منبع : ارث پدربزرگ به نوه

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ارث پدربزرگ به نوه،
موضوع:
[ ۵ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۰۵:۲۹ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی