مشاوره حقوقي
مشاوره حقوقي

بر اساس ماده ۲ ق.م.ا جرم عبارت است از انجام دادن يا انجام ندادن كاري كه در قانون براي آن مجازات تعيين شده باشد؛ بنابراين رفتار مجرمانه با مجازات و كيفر همراه است. اما گاهي شرايطي ايجاد مي‌شود كه شخص براي دفاع از يك سري موارد، مجبور به انجام جرم است. آيا در اين هنگام نيز مسئوليت كيفري به دنبال شخص است و او بايد مجازات شود؟ در قانون مجازات اسلامي، يك سري شرايط وجود دارد كه با وجود آن‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها و انجام فعل مجرمانه، شخص مجرم شناخته نمي‌شود و مجازاتي در پي او نيست. اين موارد تحت عنوان دفاع مشروع در قانون ذكر شده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند. براي بررسي دفاع مشروع و شرايط آن تا پايان اين مطلب همراه ما باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع : دفاع مشروع

 

دفاع مشروع چيست‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ؟

دفاع به معناي دور كردن و دفع كردن و مشروع نيز به معناي قانوني و مجاز است؛ طبق معاني جداگانه اين دو جزء، دفاع مشروع يعني دفع كردن قانوني و دفاع مجاز. ماده ۱۵۶ ق.م.ا چنين بيان كرده است كه چنانچه فردي جهت دفاع و دور كردن ضرري از نفس، ناموس، مال و آزادي تن خود و شخص ديگر در برابر تجاوز و خطري كه در حال وقوع و رخ دادن است يا نزديك است رخ دهد، با رعايت مراحل دفاع و وجود شرايط دفاع مشرو‌ع كه در قانون ذكر شده است، مرتكب رفتار مجرمانه شود، مجازات نمي‌شود و مسئوليت كيفري به دنبال نخواهد داشت.

به عنوان مثال شخصي به شما حمله مي‌كند يا مطمئن هستيد كه قصد حمله دارد و شما براي دفاع از خود و جلوگيري از وقوع خطر، به او ضربه ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌زنيد و وي آسيب مي‌بيند؛ در اين صورت شما مرتكب عمل مجرمانه شده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ايد اما اين جرم در راستاي دفع خطر و دفاع از خود بوده و مجازاتي در پي ندارد. البته همانطور كه گفتيم هر دفاعي نيز، دفاع مشر‌وع محسوب نمي‌شود و بايد شرايطي داشته باشد.

موضوع خطر و تجاوز در رابطه با دفاع مشروع

بر اساس ماده ۱۵۶ ق.م.ا، تجاوز و خطر بايد در رابطه با يكي از موارد زير باشد تا دفاع مشروع تلقي شود.

۱- نفس:

نفس در اين جا به معناي وجود مادي و جسماني فرد است و خطر در اينجا آسيب رسيدن به حيات و زندگي و سلامت شخص معني مي‌دهد.

۲- عرض:

عرض نيز يعني آبرو،‌ حيثيت و شرف. دفع خطر و تجاوز از عرض نيز مشروع است.

۳- ناموس:

خطر و تجاوز براي ناموس، به معناي خطر براي عصمت، پاكي و پاكدامني است.

۴- مال:

در اين ماده دفع خطر براي حفظ مال نيز مشروع دانسته شده است.

۵- آزادي تن:

نجات خود از حبس و تلاش براي خلاصي تن خود با انجام عمل مجرمانه، دفاع مشروع است.

دفاع مشر‌وع از فرد ديگر

در تبصره ۲ ق.م.ا آمده است كه در صورتي شخص مي‌تواند از نفس، مال،‌ عرض، ناموس و آزادي فرد ديگر دفاع كند و دفاعش مشروع محسوب مي‌شود كه:

۱- فرد از نزديكان مدافع باشد.

۲- دفاع از او بر عهده مدافع باشد.

۳- از دفاع از خود عاجز باشد.

۴- از فرد مدافع تقاضاي مساعدت و كمك كند.

۵- در موقعيتي قرار داشته باشد كه امكان درخواست كمك وجود نداشته باشد.

شرايط دفاع مشروع

در ادامه ماده ۱۵۶ ق.م.ا ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌خوانيم كه وجود شرايط زير باعث مجاز شدن عمل دفاع و مشروعيت آن مي‌شود.

۱- دفاع ضروري باشد:

هنگامي كه فرد ناگزير از انجام عمل مجرمانه براي دفاع و دفع تجاوز و خطر باشد و هيچ راه ديگري پيش رويش باقي نمانده باشد، عمل مجرمانه وي مشروع است.

۲- دفاع با توجه به شواهد موجود يا ترس عاقلانه باشد:

اين شرط بدين معناست كه اگر شما بدون اطمينان از وقوع تجاوز و خطر يا فقط با استناد به حدس و گمان و ترس ناشي از بروز خطر قريب الوقوع، مرتكب جرم شويد، دفاع مشروع تلقي نمي‌شود. به عنوان مثال تنها با تصور اينكه شخص رو به روي شما قصد حمله به شما را دارد ‌‌‌‌‌‌‌‌نمي‌توانيد با ارتكاب عمل مجرمانه از خود دفاع كنيد؛ بنابراين بايد از وقوع خطر يا نزديك بودن آن بر اساس عقل و شواهد تصميم بگيريد.

۳- خطر يا تجاوز به علت رفتار خود فرد صورت نگرفته باشد:

مطابق اين شرط، شخص مدافع، خود نبايد عامل وقوع خطر باشد و موجبات ايجاد آن و تهاجم طرف مقابل را فراهم كند. چنانچه متجاوز بر اساس رفتار مدافع، تحريك شود و حمله كند، دفاع شخص مدافع مشروع شناخته نشده و مجازات در پي دارد.

۴- امكان دسترسي سريع به قواي دولتي وجود نداشته باشد:

چنانچه فرد مطمئن شود كه در صورت انتظار براي رسيدن قواي دولتي جهت دفاع، تجاوز و آسيب صورت مي‌گيرد و به اصطلاح كار از كار مي‌گذرد، يا اينكه حتي با حضور قواي دولتي كاري از دست آن‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها ساخته نيست و آن‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها نمي‌توانند خطر را دفع كنند، وي مجاز است كه اقدام به دفاع ‌‌‌‌‌‌‌‌كند و دفاع او مشروع شناخته مي‌شود.

حكم پرداخت ديه در دفاع مشروع

موارد فوق، شرايطي بودند كه وجود همه آن‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها جهت تحقق يافتن دفاع مشروع لازم و ضروري است. در صورتي كه عمل مجرمانه به حكم قانون دفاع مشروع ناميده شود، شخص از مجازات و پرداخت ديه معاف است. البته چنانچه شخص مهاجم مجنون و ديوانه باشد، ديه او توسط بيت المال پرداخت مي‌شود.

بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۵۶ ق.م.ا، چنانچه عمل دفاع براي دفع خطر ثابت شده باشد اما رعايت شرايط آن آشكار و ثابت نشده باشد، اثبات رعايت نشدن شروط دفاع مشروع بر عهده فرد مهاجم قرار دارد.

دفاع در برابر مامور قانون

مقاومت در مقابل ماموران انتظامي و ساير ضاطين دادگستري، با شرط اينكه آن‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها در حال انجام وظيفه و كار خود باشند، دفاع مشروع نيست. اما چنانچه اين ماموران و ضابطين بيش از وظيفه خود عمل كنند و شواهد ثابت كنند كه نتيجه اعمال آن‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها قتل، جرح، تعرض به آبرو، ناموس و مال مي‌شود، دفاع قانوني، مجاز و مشروع محسوب مي‌شود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص دفا‌ع مشروع، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون دفا‌ع مشروع پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

منبع : دفاع مشروع


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: دفاع مشروع،
موضوع:
[ ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ ] [ ۱۰:۵۷:۰۸ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

يكي از اصول اوليه و مهم زندگي اجتماعي احترام به مالكيت هر اشخاص بر اموال و دارايي‌‌‌‌‌‌‌‌‌هايش است. قانون نيز از اين مالكيت حمايت ‌‌‌‌‌‌‌مي‌كند و در صورتي كه ديگري بخواهد بدون اجازه و به شكل غير قانوني مالكيت شخصي را از بين ببرد مانع ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود. يكي از مصاديق سلب غير قانوني مالكيت اشخاص بر اموالشان سرقت يا دزدي كردن است‌‌‌‌‌‌‌‌‌. در ادامه به اين موضوع ‌‌‌‌‌‌‌مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع : سرقت

 

 

 

سرقت چيست ؟

از نظر لغوي ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت به معناي دزديدن‌‌‌‌‌‌‌‌‌، دستبرد و ربايش است‌‌‌‌‌‌‌‌‌. از نظر اصطلاحي ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت به معناي بردن و دزديدن مال شخصي ديگر به صورت پنهاني و بدون رضايت مالك آن است. شخصي كه اموال ديگري را ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت ‌‌‌‌‌‌‌مي‌كند سارق است. شخص در صورتي سارق است كه مال را با علم و قصد بردارد. در صورتي كه شخصي از روي اشتباه يا ناآگاهي مال ديگري را به اشتباه بردارد ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت رخ نداده است.

در قانون مجازات اسلا‌‌‌‌‌‌‌مي‌ يك فصل كامل به موضوع ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت پرداخته شده است و بر اساس ماده 267 اين قانون ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت به معناي ربودن مالي است كه متعلق به غير ‌‌‌‌‌‌‌مي‌باشد. از نظر قانوني عنصر اصلي وقوع اين جرم فعل برداشتن و ربودن بدون اطلاع و رضايت مالك و دارنده آن است.

انواع سرقت

از نظر تقسيم بندي قانوني ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت از لحاظ مجازات داراي دو نوع است:

1/ ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت حدي: در اين نوع ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت در صورت وجود جميع شرايط مجازات سارق حدي است به همين خاطر به آن ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت حدي ‌‌‌‌‌‌‌مي‌گويند.

2/ ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت تعزيري: در صورتي كه شرايط ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت حدي نباشد مجازات سارق بر اساس قانون تعزيرات اعمال ‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود.

شرايط تحقق سرقت حدي

بر اساس ماده 268 قانون مجازات اسلا‌‌‌‌‌‌‌مي ‌در صورت وجود 14 شرط زير ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت حدي است:

1/ شيء دزديده شده بايد از نظر شرعي داراي ماليت باشد‌‌‌‌‌‌‌‌‌. به عنوان مثال مشروب شرعا ماليت ندارد.

2/ مال دزديده شده در حرز بوده باشد. حرز به معناي مكاني مناسب است كه مال در آن عرفا از دستبرد در امان است‌‌‌‌‌‌‌‌‌. حرز هر مالي با ديگري متفاوت است‌‌‌‌‌‌‌‌‌. به طور مثال حرز طلا گاو صندوق است.

3/ هتك حرز انجام گردد‌‌‌‌‌‌‌‌‌. يعني دزد حرز را باز كند به طور مثال در گاو صندوق را باز كند اگر در حرز باز باشد ديگر هتك حرز نيست.

4/ دزد شخصا مال را از حرز خارج نمايد.

5/ هتك حرز و دزديدن مال به شكل پنهاني و مخفيانه صورت بگيرد.

6/ دزد فردي غير از پدر يا جد پدري صاحب مال باشد.

7/ ارزش مال زماني كه از حرز خارج ‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود با چهار و نيم نخود طلاي مسكوك برابري كند. ارزش مال در هنگام خروج مهم است نه قبل از خروج و نه بعد از آن. اينكه حال چه ميزان ارزش دارد مهم نيست.

8/ مال مسروقه از اموال مربوط به عموم مردم يا دولت نباشد يا اينكه وقف عام نشده باشد. به طور مثال پولي كه در صندوق صدقات است از مصاديق وقف عام است.

9/ در زمان قحطي نباشد.

10/ مالك مال مسروقه از سارق در مراجع قانوني شكايت نمايد.

11/ مالك مال سارق را قبل از اثبات ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت نبخشيده باشد.

12/ قبل از اينكه ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت اثبات شود مال در اختيار مالك قرار نگيرد‌‌‌‌‌‌‌‌‌. يعني دوباره به مالك برگردانده نشود.

13/ مال مسروقه قبل از اثبات ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت به مالكيت سارق درنيايد. به طور مثال اگر قبل از اثبات جرم‌‌‌‌‌‌‌‌‌، سارق مالي را كه دزديده به ارث ببرد ديگر ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت حدي نيست.

14/ مال مسروقه خود از اموال دزدي و غصب شده از ديگري نباشد.

مجازات جرم سر‌قت

در صورتي كه همه 14 شرط بالا موجود باشد مجازات حد است‌‌‌‌‌‌‌‌‌. نكته مهم در اين رابطه اين است كه تمام اين 14 شرط بايد با هم جمع باشند و اگر حتي يكي از آن‌‌‌‌‌‌‌‌ها نباشد حدي نيست.

مجازات ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت تعزيري نيز بر اساس كيفيت و چگونگي انجام ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت متفاوت است. به طور مثال ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت از مناطق سيل زده يا زلزله زده 1 تا 5 سال و تا 74 ضربه شلاق مجازات دارد. يا در صورت وجود عوامل مشدده مجازات سارق بين 5 تا بيست سال حبس و تا 74 ضربه شلاق است.

سوالات متداول

انواع ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت چيست ؟

‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت داراي دو نوع است‌‌‌‌‌‌‌‌‌. ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت حدي و ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت تعزيري‌‌‌‌‌‌‌‌‌ كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

حرز مال چيست ؟

حرز مكاني است كه مال در آن عرفا محفوظ است كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

در چه صورت مجازات سارق حدي است ؟

در صورتي كه تمام 14 شرط ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت حدي را داشته باشد كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

براي دريافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقي در مورد ‌‌‌‌‌‌‌‌سر‌قت و انواع آن ‌‌‌‌‌‌‌مي‌توانيد از خدمات مشاوره آنلاين و تلفني وكيل دات كام بهره ببريد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص سرقت، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون سرقت پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

منبع : سرقت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: سرقت،
موضوع:
[ ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۱۳:۲۲ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

همه افراد داراي اموالي هستند كه در تصرفشان قرار دارد و مي‌توانند از آن‌ها استفاده كنند. اموال افراد به دو دسته منقول و غير منقول منقسم مي‌گردند. در ادامه قصد داريم در مورد اموال غير منقول توضيحاتي را خدمتتان ارائه نماييم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع : اموال غير منقول

 

اموال غير منقول به چه اموالي گفته مي‌شود‌‌ ؟

اموال غير ‌‌منقو‌ل به اموالي گويند كه نمي‌توان آن را حمل كرد و از جايي به جايي ديگر برد زيرا اين جابه‌جايي به مال آسيب وارد مي‌كند و باعث خسارت آن مي‌گردد.

انواع مال غير منقول كدامند‌‌ ؟

اموال غير ‌‌منقو‌ل انواع و اقسام مختلفي دارند كه همگي غير قابل نقل و انتقال مي‌باشند. انواع مال‌هاي غير ‌‌منقو‌ل به شرح زير مي‌باشند:

  • مال‌هايي كه به صورت طبيعي امكان نقل و انتقال آن‌ها وجود ندارد مانند زمين يا معادن كه نمي‌توان آن‌ها را به جاي ديگر منتقل كرد.
  • مال‌هايي كه انسان باعث مي‌شود به مال غير ‌‌منقو‌ل مبدل شوند.‌ براي مثال پنجره با درب خانه تا زماني كه نصب نشده‌اند قابل نقل و انتقال هستند اما به محض اينكه در خانه نصب شوند جزو اموال غير ‌‌منقو‌ل به حساب مي‌آيند و اين‌ به اين دليل است كه‌ نقل و انتقال آن‌ها باعث آسيب رسيدن به مال مي‌شود.
  • دسته بعدي ميوه‌ها هستند، ميوه‌ها تا زماني كه بر روي درخت درخت قرار دارند جزو اموال غير ‌‌منقو‌ل به حساب مي‌آيند زيرا هرگز نمي‌توان آن‌ها را جا به جا‌ كرد اما‌ اگر چيده شوند جزو اموال ‌‌منقو‌ل به حساب خواهند آمد.
  • تمام حيوانات و وسايلي كه كشاورزان براي زراعت از آن‌ها استفاده مي‌كنند نيز در اموال غير ‌‌منقو‌ل قرار مي‌گيرند. براي مثال تراكتور، گاو ميش، بيل، بذر و… نيز جزو مال‌هاي غير‌‌منقو‌ل هستند زيرا امكان جابه‌جايي آن‌ها وجود ندارد.

سوالات متدوال

اموال غير ‌‌منقو‌ل چه اموالي هستند‌‌ ؟

اموالي كه قابل نقل و انتقال نيستند.

ميوه‌هايي كه چيده نشده‌اند جزو اموال غير ‌‌منقو‌ل به حساب مي‌آيند‌‌ ؟

بله.

پنجره‌‌اي كه در خانه نصب است مال ‌‌منقو‌ل مي‌باشد‌‌ ؟

خير مال غير ‌‌منقو‌ل است زيرا نقل و‌ انتقال به مال ‌آسيب مي‌رساند.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص اموال غير منقول، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون اموال غير منقول پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

 

منبع : اموال غير منقول


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۱۰:۳۲ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

ازدواج يك امر مقدس به حساب مي‌آيد كه سبب آغاز زندگي مشترك و تدوام نسل افراد ‌‌‌مي‌شود. اما در برخي موارد ممكن است كه زن و شوهر به هر دليلي مايل به ادامه زندگي نباشند و بخواهند از يكديگر جدا شوند و ‌‌طلا‌ق بگيرند.‌‌ ‌‌طلا‌ق نيز قوانين خاص خود را دارد كه يكي از آن‌ها حق ‌‌طلا‌ق ‌‌‌مي‌باشد. در ادامه توضيحات مفيدي را در خصوص حق طلاق بيان نموده‌‌‌ايم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

حق طلاق چيست‌‌ ؟

حق ‌‌طلا‌ق به معناي اجازه براي انجام ‌‌طلا‌ق ‌‌‌مي‌باشد. مطابق قانون حق ‌‌طلا‌ق با مرد است و ‌او ‌‌‌مي‌تواند هرگاه كه‌ بخواهد اقدام به ‌‌طلا‌ق همسرش نمايد.

حق طلاق زن

حق طلا‌ق حق يك جانبه مرد است و آنچه كه به عنوان حق طلا‌ق زن مي‌شناسيم در واقع اعطاي وكالت در طلاق است. به اين معني كه زن طي كسب آن، وكيل مرد در امر طلاق مي‌شود تا خود را مطلقه سازد. اگر زن اين حق را از مرد بگيرد به معناي سلب حق طلاق از مرد نيست و مرد همچنان هر وقت كه بخواهد مي‌تواند زن را طلاق دهد. ولي اگر زن هم وكالت در طلاق را بگيرد مي‌تواند مانند مرد هرگاه كه بخواهد زندگي مشترك را خاتمه دهد.

مرد ‌‌‌مي‌تواند قبل يا‌ بعد از عقد حق ‌‌طلا‌ق را به زن بدهد و‌ براي اين كار‌‌‌‌ مي‌تواند به دادگاه‌ مراجعه ‌نمايد و يا اينكه از دفترداري ‌كه عقد ‌نكاحشان را ثبت نموده بخواهد كه‌ حق ‌‌طلا‌ق را به زوجه‌ بدهند.

آيا زن نيز ‌‌‌مي‌تواند حق طلا‌ق را به مرد بدهد‌‌ ؟

همانطور كه توضيح داده شد حق طلا‌ق متعلق به مرد است و اعطاي وكالت در طلاق به زن سبب سلب حق طلاق از او نمي‌شود تا نياز باشد دوباره به او اعطا شود.

اگر حق طلاق با زن باشد مهريه به او تعلق نمي‌گيرد‌‌ ؟

اگر زن حق طلا‌ق بگيرد باز هم ‌به او مهريه تعلق خواهد گرفت و دارا بودن حق ‌‌طلا‌ق ‌‌نمي‌تواند او را از دريافت مهريه‌اش كه حق قانوني او است منع كند.‌‌ اما اگر زن در حين دريافت حق ‌‌طلا‌ق قسمتي يا كل مهريه‌اش را ببخشد و در قبال اين بخشش حق ‌‌طلا‌ق را دريافت كند ديگر حق مطالبه مهريه را نخواهد داشت.

سوالات متدوال

حق ‌‌طلا‌ق به چگونه‌ حقي گفته ‌‌‌مي‌شود‌‌ ؟

حق ‌‌طلا‌ق به حقي گفته ‌‌‌مي‌شود كه اصولا مال مرد است و زن نيز مي‌تواند آن را كسب كند.

آيا مرد ‌‌‌مي‌تواند حق ‌‌طلا‌ق را به زن‌ بدهد‌‌ ؟

بله مرد ‌‌‌مي‌تواند قبل يا بعد از عقد نكاح حق ‌‌طلا‌ق را به زن‌ بدهد و اين كار منع و اشكال قانوني ندارد.

اگر زن حق ‌‌طلا‌ق را دارا باشد از مطالبه و دريافت مهريه منع خواهد شد‌‌ ؟

خير.

آيا اعطاي حق طلا‌ق از جانب مرد به زن سبب محروميت مرد از آن مي‌شود ؟

خير به هيچ وجه.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص حق طلا‌ق، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون حق طلا‌ق پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۰۶:۰۸ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

 

در گذشته يكي از مشكلات اساسي در هنگام معامله ملك مربوط به سند مالكيت ملك بود. به طوري كه به دليل مشكلات سند خريدار دچار ضرر مالي زيادي ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شد. بي‌شك بهترين راه حل براي جلوگيري از وقوع ضرر و زيان‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي بعدي در يك معامله ملك اين است كه قبل از هرگونه پرداخت پول‌‌‌‌‌‌‌‌‌، استعلام‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي لازمه در مورد وضعيت ملك صورت بگيرد. در اين مقاله به بررسي استعلام سند ملك ‌‌‌‌‌‌‌‌خواهيم پرداخت.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

 

 

منبع:

استعلام سند ملك

بررسي روش‌هاي مختلف

 آنلاين – پلاك ثبتي

 شماره يكتا – كد ملي

 

استعلام سند ملك

به طور كلي استعلام كردن به معني بررسي همه جانبه ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌باشد‌‌‌‌‌‌‌‌. از نظر اصطلاحي استعلام سند ملك به معني سنجش اعتبار يك سند از لحاظ حقوقي ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌باشد.

استعلام كردن سند ملك به معناي آن است كه شخص معامله گر در مورد وضعيت حقوقي ملك تحقيق نمايد. يعني متوجه شود كه مالك ملك چه شخصي است و آيا اين ملك داراي مشكل قانوني است يا نه به طور مثال توقيف است يا نه يا اينكه آيا در رهن بانك است يا نه‌‌‌‌‌‌‌‌. بعد از استعلام در مورد سند و هنگامي كه مشخص گرديد از نظر قانوني اين سند مشكلي ندارد ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌توان آن را معامله نمود.

روش‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي استعلام سند ملك

در قديم تنها راه انجام استعلام سند فقط از طريق مراجعه به سازمان ثبت اسناد و املاك بود‌‌‌‌‌‌‌‌. اما خوشبختانه امروزه با توجه به پيشرفت فناوري و اطلاعات استعلام از طريق اينترنت و سامانه سازمان ثبت اسناد و املاك كشور به طور آنلاين امكان پذير گشته است‌‌‌‌‌‌‌‌. در اين صورت اشخاص ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌توانند قبل از معامله به راحتي بدون مراجعه به سازمان ثبت از طريق سايت اين سازمان و وارد نمودن اطلاعات ملك در مورد وضعيت حقوقي ملك تحقيق نماييد.

استعلام آنلاين سند ملك

اين روش به صورت آنلاين و از طريق سامانه سازمان ثبت اسناد و املاك كشور امكان پذير است. در اين روش ابتدا بايد وارد سامانه استعلام سازمان ثبت شويد سپس فرم استعلام الكترونيكي را تكميل نماييد. براي تكميل اين فرم حتما سند بايد به شكل تك برگي باشد و امكان استعلام آنلاين اسناد قديمي و منگوله دار وجود ندارد.

در فرم استعلام اطلاعاتي از جمله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نام استان‌‌‌‌‌‌‌‌‌، واحد ثبتي‌‌‌‌‌‌‌‌‌، شماره اصلي و فرعي ملك‌‌‌‌‌‌‌‌‌، شماره صفحه و شناسه ملي بايد وارد شود. تمام اين اطلاعات داخل سند تك برگي مندرج گشته است. همچنين دو مورد به دفتر املاكي كه معامله در آن صورت ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌گيرد مربوط ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود. يكي شماره دفتر املاك و ديگري شماره دفتر املاك الكترونيك يا شماره يكتا‌‌‌‌‌‌‌‌.

بعد از وارد نمودن تمام اطلاعات ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌توان استعلام سند انجام شود.

شماره يكتا براي استعلام سند

يكي از روش‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي رايج كلاهبرداري ملك فروش آن به چند نفر بود‌‌‌‌‌‌‌‌. به طوري كه يك ملك به چند نفر فروخته ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شد و افراد زيادي متضرر ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شدند‌‌‌‌‌‌‌‌. دولت براي جلوگيري از هرگونه كلاهبرداري كد شناسه استعلام يكتا را ايجاد كرد. در هنگام ثبت اطلاعات ملك در سازمان ثبت اسناد و املاك اين كد به مالك داده ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود و در هنگام معامله از طريق اين كد ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌توان در مورد اطلاعات ملك و مالك آن تحقيق نمود.

يكتا يك كد 18 رقمي است كه به هر سند اختصاص ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌يابد و به همين دليل به آن يكتا گفته ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود‌‌‌‌‌‌‌‌. زيرا كدي كه به يك سند اختصاص پيدا ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌كند فقط مخصوص آن سند است و كد هر سندي با سند ديگر متفاوت است. 

استعلام‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ سند ملك با كد ملي

به منظور حفظ حريم خصوصي اشخاص هرگونه استعلام با كد ملي فقط با حضور خود شخص امكان پذير است. از اين رو شخص با در دست داشتن مدارك هويتي خود به سازمان اسناد مراجعه ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌نمايد و سپس با ارائه كد ملي خود مشخص ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود كه چه ملك‌‌‌‌‌‌‌‌‌هايي با چه اطلاعاتي به نام او است.

اشخاص اين گونه ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌توانند در مورد وضعيت ملك‌‌‌‌‌‌‌‌‌هايي كه به نام آن‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها ثبت شده است اطلاعات كسب كنند.

در صورتي كه شخص ديگر بخواهد با استفاده از كد ملي ديگري استعلام بگيرد نياز به حكم قضايي دارد. به طور مثال شخص الف به دادگاه مراجعه ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌نمايد و از دادگاه حكم قضايي دريافت ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌كند‌‌‌‌‌‌‌‌. سپس به سازمان اسناد و املاك مراجعه ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌كند و با ارائه حكم قضايي و كد ملي آقاي ج در مورد سند ملكي آقاي ج استعلام ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌گيرد.

استعلام سند با پلاك ثبتي

هر ملكي داراي يك پلاك ثبتي منحصر به فرد است. براي استعلام وضعيت پلاك ثبتي ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌توان به سايت شهرداري مراجعه كرد و با وارد نمودن پلاك ثبتي در مورد وضعيت ملك اطلاعات جمع كرد. پلاك ثبتي كدي 8 رقمي در زير پلاك است‌‌‌‌‌‌‌‌.

سوالات متداول

استعلام سند چگونه است ؟

براي استعلام سند ملك ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌توانيد به صورت حضوري و آنلاين اقدام نماييد كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

استعلام سند چه قدر طول ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌كشد ؟

استعلام‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي شهرداري دو روز و استعلام‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي ثبت يك روز طول ‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌كشد كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص استعلا‌م سند ملك، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون استعلا‌م سند ملك پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

منبع:

استعلام سند ملك

بررسي روش‌هاي مختلف

 آنلاين – پلاك ثبتي

 شماره يكتا – كد ملي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ ] [ ۱۰:۰۲:۴۸ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

 

در طول تاريخ شاهد شكل گيري گروه‌ها و سنديكاهاي مختلف توسط كارگران بوده‌ايم. كارگران كه اغلب از سوي كارفرمايان مجبور به انجام كارهايي سخت با حقوقي اندك بودند براي اينكه بتوانند حقوق اوليه خود را كسب نمايند تصميم به تشكيل چنين گروه‌هايي گرفتند. هدف اصلي تمام اين گروه‌ها حمايت از كارگران بود. در زمان حاضر نيز براي اينكه حقوق كارگران پايمال نگردد و همچنين براي بهبود سطح زندگي كارگران يك نهاد دولتي با نام شوراي عالي كار شكل گرفته است. در اين مطلب به بررسي شوراي عالي كار مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

 

 

منبع:

شوراي عالي كار

تعريف

 وظايف و مسئوليت‌هاي قانوني – اعضا

 

شوراي عالي كار چيست ؟

با توجه به تعريف ارائه شده در قانون كار فصل دهم ماده 167 شورا‌ي عالي كار‌‌‌‌، شورايي است در وزارت كار كه امور مربوط به كارگران و كارفرمايان بر عهده اين شورا قرار مي‌گيرد.

همان طور كه از نام اين شورا مشخص است شورايي مي‌باشد كه در زمينه حقوق و وظائف كارگران و كارفرمايان عمل مي‌كند و در اين خصوص تصميم‌هاي مقتضي را مي‌گيرد.

اعضاي شوراي عالي كار

در ادامه ماده 167 قانون كار اعضاي اين شورا به شرح زير مطرح شده است:

1/ وزير كار و امور اجتماعي كه رياست اين شورا را بر عهده دارد.

2/ دو نفر از افراد آگاه و مطلع در زمينه مسائل اجتماعي و اقتصادي. وزير كار و امور اجتماعي اين دو نفر را به هيئت وزيران معرفي مي‌نمايد و در صورتي كه شرايط لازم را داشته باشند هيات وزيران حضور آنان را تصويب مي‌نمايد. بايد توجه داشت كه يكي از اين دو نفر بايد از بين اعضاي شوراي عالي صنايع انتخاب شود.

3/ سه نماينده از سوي كارفرمايان. يك نفر از بخش كشاورزي انتخاب مي‌گردد.

4/ سه نفر به عنوان نماينده كارگران كه يك نفر از آن‌ها از بخش كشاورزي است. نمايندگان بايد از سوي كانون عالي شوراهاي اسلامي ‌كار انتخاب شوند.

بر اساس آنچه كه در قانون آمده است تمام اعضا به استثناي وزير كار و امور اجتماعي براي مدت دو سال انتخاب مي‌گردند. بعد از اتمام دو سال انتخاب مجدد آنان بلامانع است.

وظايف شوراي عالي كار

بر اساس كليتي كه در قانون كار مطرح شده است مي‌توان به اين نتيجه رسيد كه شورا‌ي عالي كار داراي 4 وظيفه عمده است كه با در نظر گرفتن منافع سه جانبه دولت‌‌‌‌، كارگر و كارفرما در چارچوب قانون كار به وظائف خود عمل مي‌كند. وظائف شورا‌ي عالي كار به شرح زير مي‌باشد:

تعيين حداقل دستمزد كارگران

يكي از مهم‌ترين وظايف شورا‌ي عالي كار با توجه به ماده 41 قانون كار تعيين حداقل دستمزد دريافتي كارگران است. اين شورا موظف است حداقل سالي يكبار با توجه به نرخ تورم مطرح شده از سوي بانك مركزي و وضعيت جسمي ‌و روحي كارگران و ويژگي‌هاي كار محول شده حداقل دستمزدي كه يك كارگر بايد دريافت نمايد را مشخص كند. هيچ قرادادي نبايد به كمتر از اين مبلغ تنظيم گردد. گاهي ممكن است به ضرورت وضعيت اقتصادي و اجتماعي اين شورا بيش از يكبار در سال اين حداقل دستمزد را تعيين نمايد.

مي‌توانيد براي دريافت اطلاعات بيشتر در اين خصوص به مطلب حداقل دستمزد دريافتي كارگران مراجعه نماييد.

حمايت از كارگران

بدون شك مي‌توان علت اصلي تشكيل شورا‌ي عالي كار را حمايت از حقوق كارگران دانست. از همين جهت در قانون وظيفه تدوين آيين نامه‌ها و دستورالعمل‌هايي در رابطه با حمايت از كارگران بر عهده شوراي عالي نهاده شده است. از جمله:

بر اساس ماده 52 قانون كار‌‌‌‌، انجام كارهاي سخت و زيان آور و زير زميني بايد به موجب آيين نامه‌اي باشد كه از سوي شوراي عالي حفاظت فني و بهداشت كار و شوراي عالي تنظيم مي‌گردد. اين آيين نامه سپس به تصويب وزراي كار و امور اجتماعي و بهداشت و درمان پزشكي خواهد رسيد.

همچنين بر اساس ماده 90 قانون كار طول مدت كار و تعطيلات و مرخصي كارگران بر اساس آيين نامه تدوين شده از سوي شورا‌ي عالي كار است. اين آيين نامه بايد به تصويب هيئت وزيران برسد.

در قانون كار به موضوع كارگران زن پرداخته شده است. قطعا با توجه به وضعيت جسماني حساس بانوان نياز به تمايز قائل شدن ميان آنان و ديگران هست. وظيفه تعيين نوع و ميزان فعاليت كارگران زن بر عهده شورا‌ي عالي كار گذاشته شده است. اين موضوع به تصويب وزير كار و امور اجتماعي مي‌رسد.

بر اساس ماده 153 قانون كار كارگران مي‌توانند شركت‌هاي تعاوني داشته باشند و شورا‌ي عالي كار براي اين تعاوني دستور العمل‌هاي مربوطه را صادر مي‌نمايد و به تاييد وزير كار و امور اجتماعي مي‌رساند.

البته بايد به اين نكته توجه كرد كه اين تمام اين آيين نامه‌ها و دستورالعمل‌ها در راستاي حمايت از كارگران نيست. به طور مثال شوراي عالي موظف است تا موارد قصور كارگران‌‌‌‌، آيين نامه‌ها و دستورالعمل‌هاي انضباطي كارگاه‌ها را تدوين نمايد و به تصويب وزير كار و امور اجتماعي برساند. اين دستور العمل قطعا بايد منافع كارفرما را تامين نمايد.

تشكيل هيئت‌هاي حل اختلاف كارگر و كارفرما

در مواردي كه بين كارگر و كارفرما اختلافي صورت مي‌گيرد به طور مثال در مورد تاريخ و ميزان مرخصي كارگر هيات‌هايي براي حل اين مشكل تشكيل مي‌شود. از نظر قانون كار شورا‌ي عالي كار بايد اعضا و چگونگي تشكيل جلسات آنان را به عنوان مرجع حل دعاوي كار تعيين نمايد و سپس به تصويب وزير كار و امور اجتماعي برساند.

تعيين موارد معافيت از قانون كار

از ديگر وظائفي كه بر عهده شورا‌ي عالي كار نهاده شده است مشخص كردن فعاليت‌هايي است كه مي‌توان آن‌ها را از قسمتي از قانون كار معاف كرد. به طور مثال بر اساس ماده 189 قانون كار فعاليت‌هاي مربوط به پرورش و بهره برداري از درختان ميوه‌‌‌‌، جنگل‌ها و مراتع‌‌‌‌، انواع نباتات و دامداري و… مي‌توانند به پيشنهاد شورا‌ي عالي كار و تصويب هيات ويزران از شمول قانون كار خارج شوند.

سوالات متداول

شوراي عالي كار چيست ؟

شورايي كه وظيفه رسيدگي به امور مربوط به كارگران و كارفرمايان را بر عهده دارد كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

وظيفه شوراي عالي كار چيست ؟

شوراي عالي كار چهار وظيفه عمده در راستاي حمايت از كارگران را بر عهده دارد كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

براي دريافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقي در مورد شورا‌ي عالي كار مي‌توانيد از خدمات مشاوره آنلاين و تلفني وكيل دات كام بهره ببريد. همچنين با عضو شدن در كانال تلگرامي ‌وكيل دات كام از آخرين اخبار حقوقي مطلع شويد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص شوراي عالي كار، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون شوراي عالي كار پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

منبع:

شوراي عالي كار

تعريف

 وظايف و مسئوليت‌هاي قانوني – اعضا

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ ] [ ۰۹:۵۶:۴۰ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

 

همه ما‌‌‌‌‌ اين جمله كه كار جوهره مرد است را بسيار شنيده‌ايم. انسان به كار و فعاليت زنده است‌‌. اما‌‌‌‌‌ اجبار اشخاص به انجام دادن كاري، عملي بسيار غلط و غيراخلاقي است. همانند اتفاقي كه در زمان آلمان نازي رخ داد‌‌. در زمان هيتلر بود كه نازي‌‌ها اردوگاه‌‌هاي كار اجباري را به راه انداختند و يهوديان‌، افراد معلول و… را مجبور به كار كردن در‌‌‌‌‌ اين اردوگاه‌‌ها ‌‌مي‌كردند. همين موضوع سبب شد تا جامعه جهاني به فكر نوشتن مقاوله نامه منع كار اجباري بيفتد. در‌‌‌‌‌ اين مطلب به بررسي منع كار اجباري در نظام‌هاي حقوقي ‌‌مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

 

 

 

منبع:

منع كار اجباري در نظام‌هاي حقوقي

 بررسي منع كار اجباري در حقوق ايران و بين الملل – مجازات

 

كار اجباري چيست ؟

همان طور كه از ظاهر‌‌‌‌‌ اين اصطلاح مشخص است كار اجباري به معناي بيگاري و مجبور كردن اشخاص به اشتغال به كاري بر خلاف ميل آن‌هاست. در زمان جنگ جهاني دوم اردوگاه‌هاي كار اجباري توسط آلمان‌‌هاي نازي شكل گرفت‌‌. در‌‌‌‌‌ اين اردوگاه‌‌ها اشخاص را مجبور ‌‌مي‌كردند تا كارهاي سخت و دشوار را انجام دهند. وضعيت‌‌‌‌‌ اين اردوگاه‌‌ها بسيار وخيم بود به طوري كه اشخاص زيادي در آن جا جان خود را از دست دادند.

اما‌‌‌‌‌ اين موضوع به زمان گذشته ختم نمي‌شود بلكه بر اساس گزارش ارائه شده از سوي سازمان حقوق بشر در حال حاضر نيز در كره شمالي اردوگاه كار اجباري براي زندانيان وجود دارد.

منع كار اجباري در نظام‌‌هاي حقوقي

وضعيت بد اشخاص در اردوگاه‌‌هاي كار اجباري و ظالمانه بودن‌‌‌‌‌ اين موضوع سبب‌‌‌‌‌ شد كه در پنجم ژوئن 1957 طي يك كنفرانس مقاوله نامه‌‌‌اي با عنوان مقاوله نامه منع كار اجباري تصويب شود. بر اساس‌‌‌‌‌ اين مقاوله نامه اجبار اشخاص به انجام دادن هر كاري تحت هر عنواني از جمله تنبيه و مجازات ممنوع بوده و در صورت مشاهده در كشورهاي عضو با آن‌ها برخورد ‌‌مي‌شود.

پس از تصويب‌‌‌‌‌ اين مقاوله نامه و امضا كردن آن توسط كشورهاي مختلف در سرتاسر جهان از بيگاري و كار اجباري اشخاص جلوگيري ‌‌مي‌شود و هيچ شخصي نمي‌تواند ديگري را مجبور كند تا براي او كار كند.

پيوستن ايران به مقاوله نامه منع كار اجباري

ايران نيز از جمله كشورهايي است كه به مقاوله نامه منع كار اجباري پيوسته است. علاوه بر‌‌‌‌‌ اين‌، ‌‌‌ايران در نظام حقوقي خود پيرو دين اسلام و دستورات آن است و در دين اسلام همواره بر آزادي فردي اشخاص تاكيد شده است. از همين رو در كشور ما نيز از اجبار اشخاص به اشتغال منع شده است. بر اين اساس بايد به آزادي افراد احترام گذاشت‌‌. اشخاص ‌‌مي‌توانند شغل خود را انتخاب نمايند و نبايد آن‌ها را مجبور به شغل يا كار معيني نمود.

مجازات كار اجباري در ‌‌‌ايران

در تمام نظام‌‌هاي حقوقي مجبور كردن اشخاص به كاري داراي مجازات است. در ‌‌‌ايران بر اساس آنچه كه در قانون كار جمهوري اسلا‌‌مي آمده است مجبور كردن اشخاص به انجام دادن شغلي به صورت اجباري بدون رضايت و ميل فرد جرم ‌‌مي‌باشد.

بر اساس ماده 172 قانون كار شخصي كه ديگري را وادار به انجام دادن كاري بكند علاوه بر‌‌‌‌‌ اين كه موظف است دستمزد يا اجرت المثل كار شخص را پرداخت كند‌، به حبس از 91 روز تا يك سال و يا به جريمه نقدي معادل 50 تا 200 برابر حداقل مزد روزانه كارگر محكوم ‌‌مي‌شود.

سوالات متداول

كار اجباري چيست ؟

كار اجباري عبارت است از مجبور كردن اشخاص به انجام دادن شغلي بر خلاف ميل و قصد ايشان كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

آيا كار اجباري در نظام‌‌هاي حقوقي ممنوع است ؟

بله در هيچ نظام حقوقي كار اجباري مجاز نيست كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

مجازات كار اجباري در ‌‌‌ايران چيست ؟

شخصي كه ديگري را مجبور به كاري كرده است علاوه بر اينكه بايد دستمزد يا اجرت المثل كارگر را بدهد به حبس يا جزاي نقدي نيز محكوم ‌‌مي‌شود كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

براي دريافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقي در مورد منع كار اجباري در نظام‌‌هاي حقوقي ‌‌مي‌توانيد از خدمات مشاوره آنلاين و تلفني وكيل دات كام بهره ببريد. همچنين با عضو شدن در كانال تلگرا‌‌مي‌ وكيل دات كام از آخرين اخبار حقوقي مطلع شويد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص منع كار اجباري، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون منع كار اجباري پاسخ دهند.

 

همه ما‌‌‌‌‌ اين جمله كه كار جوهره مرد است را بسيار شنيده‌ايم. انسان به كار و فعاليت زنده است‌‌. اما‌‌‌‌‌ اجبار اشخاص به انجام دادن كاري، عملي بسيار غلط و غيراخلاقي است. همانند اتفاقي كه در زمان آلمان نازي رخ داد‌‌. در زمان هيتلر بود كه نازي‌‌ها اردوگاه‌‌هاي كار اجباري را به راه انداختند و يهوديان‌، افراد معلول و… را مجبور به كار كردن در‌‌‌‌‌ اين اردوگاه‌‌ها ‌‌مي‌كردند. همين موضوع سبب شد تا جامعه جهاني به فكر نوشتن مقاوله نامه منع كار اجباري بيفتد. در‌‌‌‌‌ اين مطلب به بررسي منع كار اجباري در نظام‌هاي حقوقي ‌‌مي‌پردازيم.

كار اجباري چيست ؟

همان طور كه از ظاهر‌‌‌‌‌ اين اصطلاح مشخص است كار اجباري به معناي بيگاري و مجبور كردن اشخاص به اشتغال به كاري بر خلاف ميل آن‌هاست. در زمان جنگ جهاني دوم اردوگاه‌هاي كار اجباري توسط آلمان‌‌هاي نازي شكل گرفت‌‌. در‌‌‌‌‌ اين اردوگاه‌‌ها اشخاص را مجبور ‌‌مي‌كردند تا كارهاي سخت و دشوار را انجام دهند. وضعيت‌‌‌‌‌ اين اردوگاه‌‌ها بسيار وخيم بود به طوري كه اشخاص زيادي در آن جا جان خود را از دست دادند.

اما‌‌‌‌‌ اين موضوع به زمان گذشته ختم نمي‌شود بلكه بر اساس گزارش ارائه شده از سوي سازمان حقوق بشر در حال حاضر نيز در كره شمالي اردوگاه كار اجباري براي زندانيان وجود دارد.

منع كار اجباري در نظام‌‌هاي حقوقي

وضعيت بد اشخاص در اردوگاه‌‌هاي كار اجباري و ظالمانه بودن‌‌‌‌‌ اين موضوع سبب‌‌‌‌‌ شد كه در پنجم ژوئن 1957 طي يك كنفرانس مقاوله نامه‌‌‌اي با عنوان مقاوله نامه منع كار اجباري تصويب شود. بر اساس‌‌‌‌‌ اين مقاوله نامه اجبار اشخاص به انجام دادن هر كاري تحت هر عنواني از جمله تنبيه و مجازات ممنوع بوده و در صورت مشاهده در كشورهاي عضو با آن‌ها برخورد ‌‌مي‌شود.

پس از تصويب‌‌‌‌‌ اين مقاوله نامه و امضا كردن آن توسط كشورهاي مختلف در سرتاسر جهان از بيگاري و كار اجباري اشخاص جلوگيري ‌‌مي‌شود و هيچ شخصي نمي‌تواند ديگري را مجبور كند تا براي او كار كند.

پيوستن ايران به مقاوله نامه منع كار اجباري

ايران نيز از جمله كشورهايي است كه به مقاوله نامه منع كار اجباري پيوسته است. علاوه بر‌‌‌‌‌ اين‌، ‌‌‌ايران در نظام حقوقي خود پيرو دين اسلام و دستورات آن است و در دين اسلام همواره بر آزادي فردي اشخاص تاكيد شده است. از همين رو در كشور ما نيز از اجبار اشخاص به اشتغال منع شده است. بر اين اساس بايد به آزادي افراد احترام گذاشت‌‌. اشخاص ‌‌مي‌توانند شغل خود را انتخاب نمايند و نبايد آن‌ها را مجبور به شغل يا كار معيني نمود.

مجازات كار اجباري در ‌‌‌ايران

در تمام نظام‌‌هاي حقوقي مجبور كردن اشخاص به كاري داراي مجازات است. در ‌‌‌ايران بر اساس آنچه كه در قانون كار جمهوري اسلا‌‌مي آمده است مجبور كردن اشخاص به انجام دادن شغلي به صورت اجباري بدون رضايت و ميل فرد جرم ‌‌مي‌باشد.

بر اساس ماده 172 قانون كار شخصي كه ديگري را وادار به انجام دادن كاري بكند علاوه بر‌‌‌‌‌ اين كه موظف است دستمزد يا اجرت المثل كار شخص را پرداخت كند‌، به حبس از 91 روز تا يك سال و يا به جريمه نقدي معادل 50 تا 200 برابر حداقل مزد روزانه كارگر محكوم ‌‌مي‌شود.

سوالات متداول

كار اجباري چيست ؟

كار اجباري عبارت است از مجبور كردن اشخاص به انجام دادن شغلي بر خلاف ميل و قصد ايشان كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

آيا كار اجباري در نظام‌‌هاي حقوقي ممنوع است ؟

بله در هيچ نظام حقوقي كار اجباري مجاز نيست كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

مجازات كار اجباري در ‌‌‌ايران چيست ؟

شخصي كه ديگري را مجبور به كاري كرده است علاوه بر اينكه بايد دستمزد يا اجرت المثل كارگر را بدهد به حبس يا جزاي نقدي نيز محكوم ‌‌مي‌شود كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

براي دريافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقي در مورد منع كار اجباري در نظام‌‌هاي حقوقي ‌‌مي‌توانيد از خدمات مشاوره آنلاين و تلفني وكيل دات كام بهره ببريد. همچنين با عضو شدن در كانال تلگرا‌‌مي‌ وكيل دات كام از آخرين اخبار حقوقي مطلع شويد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص منع كار اجباري، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون منع كار اجباري پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

 

شماره تماس وكيل دات كام

منبع:

منع كار اجباري در نظام‌هاي حقوقي

 بررسي منع كار اجباري در حقوق ايران و بين الملل – مجازات


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ ] [ ۰۹:۵۱:۲۲ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

 

هرگاه افراد به كالا يا ملكي نياز داشته باشند كه در تصرف آن‌ها نيست ‌‌مي‌توانند آن را با انجام يك معامله به دست بياورند. براي مثال افراد ‌‌مي‌توانند براي ساكن‌ شدن در يك منطقه در آنجا خانه‌‌‌اي براي خود خريداري كنند. اما برخي از اين معامله‌ها به شيوه درستي انجام ‌‌نمي‌شود و از نظر قانوني اشكال دارد. در ادامه قصد داريم در مورد معامله فضولي و آثار آن توضيحاتي را خدمتتان بيام نماييم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

 

 

 

 

 

منبع:

معامله فضولي

 بررسي چيستي – آثار – حكم اين معامله در قانون مدني

 

معامله فضولي چه نوع معامله‌‌‌اي است‌ ؟

معامله ‌فضو‌لي به معامله‌‌‌اي گفته ‌‌مي‌شود كه طي انجام آن فردي كه ‌صاحب ملكي نيست آن را بدون اجازه به فروش ‌‌مي‌رساند يا اجاره ‌‌مي‌دهد كه در اين صورت معامله ‌فضو‌لي صورت گرفته است. براي مثال تصور كنيد شما صاحب خانه‌‌‌اي هستيد و فرد ديگر بدون كسب اجازه از شما خانه را ‌‌مي‌فروشد كه در اين مورد ‌‌مي‌توان گفت معامله ‌فضو‌لي صورت گرفته است. براي انجام گرفتن يك معامله ‌فضو‌لي بايد سه نفر زير وجود داشته باشند:

مالك

كسي كه قانونا صاحب ملك ‌‌مي‌باشد.

فضول

كسي كه بدون اجازه صاحب ملك اقدام به فروش يا اجاره آن نموده است.

اصيل

اصيل كسي است كه مال يا ملك ‌را از فضول خريداري و معامله ‌‌مي‌كند.

آثار معامله فضولي

اگر معامله ‌فضو‌لي اتفاق بيفتد داراي آثاري خواهد بود و اين آثار را تنها مالك مال معين ‌‌مي‌نمايد. اين آثار به شرح زير هستند:

پذيرش معامله فضولي

يكي از آثار اين نوع معامله پذيرش آن توسط صاحب ملك ‌‌مي‌باشد، در اين نوع معامله مالك ‌‌مي‌تواند آن را قبول كند و به صورت مستقيم يا غير مستقيم موافقت خود را اعلام نمايد.

رد معامله فضولي

يكي ديگر از آثار معامله ‌فضو‌لي رد آن ‌‌مي‌باشد. در اين صورت مالك با معامله موافقت نكرده و آن‌ را رد ‌‌مي‌كند. در اين مورد مالك از شخص فضول شكايت نموده و مال خود را پس خواهد گرفت.

سوالات متدوال

معامله ‌فضو‌لي چيست‌ ؟

معامله‌‌‌اي است كه طي انجام آن شخصي مال ديگري را بدون اجازه او به فروش برساند و يا اجاره دهد.

آثار معامله ‌فضو‌لي كدامند‌ ؟

رد معامله و پذيرش معامله كه در متن مقاله به خوبي توضيح داده‌‌‌ايم.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص معامله فضو‌لي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون معامله فضو‌لي پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

 

شماره تماس وكيل دات كام

منبع:

معامله فضولي

 بررسي چيستي – آثار – حكم اين معامله در قانون مدني


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ] [ ۰۳:۰۴:۵۰ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره كردن به معناي در اختيار گرفتن اموال ديگران در ازاي پرداخت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره بها به آن‌ها ‌‌‌‌مي‌باشد. هر فرد ‌‌‌‌مي‌توانند ملك يا اموال ديگري را كه احتياج دارد بدون اينكه آن‌‌‌‌‌ها را خريداري كند با پرداخت مبلغي به اجاره بگيرد. در ادامه قصد داريم در مورد انواع قرارداد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره و اوصاف آن توضيحاتي را خدمتتان ارائه نماييم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

 

 

 

 

منبع:

قرارداد اجاره

 انواع و اوصاف – بررسي آثار حقوقي – انعقاد قرارداد

 

 

قرارداد اجاره چيست‌‌‌‌ ؟

قرارداد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره به قراردادي گويند كه طي تنظيم آن موجر ملك يا اموال خود را در اختيار مستاجر قرار ‌‌‌‌مي‌دهد و در عوض ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره بها دريافت ‌‌‌‌مي‌نمايد. در قرارداد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره تمام مشخصات موجر و مستاجر و مالي كه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره داده شده است ذكر ‌‌‌‌مي‌شود. اين قرارداد به اين دليل تنظيم ‌‌‌‌مي‌شود كه هر دو طرف معامله بهتر به همديگر اعتماد نمايند و تكاليفشان را به خوبي انجام دهند.

انواع قرارداد اجاره

قرارداد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره ‌‌‌‌مي‌تواند براي اموال مختلفي تنظيم‌ شود. براي مثال افراد ‌‌‌‌مي‌توانند خانه خود را ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره دهند و ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره بها دريافت كنند و براي اين كار قرارداد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره تنظيم كنند و يا ‌‌‌‌مي‌توانند حيوانات يا اشيا خود را ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره دهند و براي تمام اين موارد قرارداد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره تنظيم خواهد شد. از مهم‌‌‌‌‌ترين انواع قرارداد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره ‌‌‌‌مي‌توان به قرارداد خانه، ماشين و زمين اشاره كرد.

اوصاف قرارداد اجاره

قرارداد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره داراي اوصاف و ويژگي‌‌‌‌‌هايي ‌‌‌‌مي‌باشد كه در زير شرح داده شده است:

معين بودن

قرارداد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره يك قرارداد معين است و قوانين مشخصي دارد.

تمليكي بودن

قرارداد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره يك قرارداد تمليكي است كه طي تنظيم آن موجر صاحب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره بها و مستاجر نيز تا يك مدت زمان موقتي صاحب منافع ملك ‌‌‌‌مي‌شود.

معوض بودن

قرارداد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره يك قرارداد معوض است يعني موجر و مستاجر اموال خود را با يكديگر تعويض ‌‌‌‌مي‌نمايند.

رضايي بودن

قرارداد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره يك عقد رضايي است يعني هر دو طرف با رضايت كامل اين قرارداد را تنظيم خواهند كرد و تشريفات ديگري نياز نيست.

لازم بودن

قرارداد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره يك عقد لازم به حساب ‌‌‌‌مي‌آيد يعني طرفين آن ‌‌‌‌نمي‌توانند بدون دليل موجه قرارداد را فسخ كنند.

سوالات متدوال

قرارداد اجاره چه نوع قراردادي است‌‌‌‌ ؟

قراردادي است كه طي تنظيم آن موجر ملك خود را به صورت موقتي در ازاي دريافت مبلغي‌‌‌‌‌ به مستاجر تحويل ‌‌‌‌مي‌دهد.

مهم‌‌‌‌‌ترين انواع قرارداد اجاره كدامند‌‌‌‌ ؟

قرارداد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌اجا‌ره زمين، خانه و ماشين.

معوض بودن قرارداد اجاره يعني چه‌‌‌‌ ؟

يعني موجر و مستاجر در اين قرارداد اموال خود را معاوضه ‌‌‌‌مي‌كنند. 

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص قرارداد اجاره، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون قرارداد اجاره پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

 

شماره تماس وكيل دات كام

منبع:

قرارداد اجاره

 انواع و اوصاف – بررسي آثار حقوقي – انعقاد قرارداد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ] [ ۰۲:۵۹:۱۲ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

 

پدر و مادر در طي زندگي خود تلاش ‌مي‌كنند كه اموال خود را بيشتر كنند تا در آينده ميراثي براي فرزندان خود به جاي بگذارند. والدين ‌مي‌توانند قبل از فوت نيز براي دختر يا پسر خود اموالي خريداري و يا مالي را به او هديه كنند. در ادامه قصد داريم در خصوص صلح عمري توضيحات مختصري را بيان نماييم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

 

 

 

منبع:

صلح عمري

 تعريف – بررسي مزايا – آثار حقوقي و اركان – شرايط

 

صلح عمري يعني چه‌ ؟

صلح عمر‌ي به صلحي گفته ‌مي‌شود كه طي انجام آن مالك ‌مي‌تواند وصيت كند كه ملكش را پس از فوت به نام فرزندش بزنند. نكته‌‌اي كه در صلح عمر‌ي بسيار قابل توجه است اين است كه فرد پس از انجام صلح عمر‌ي تا زماني كه زنده است ‌مي‌تواند از منافع اموال خود استفاده كند ولي پس از فوت او فرزندش يا هر كس ديگري كه صاحب ملك يا اموال قيد شده خواهد شد از منافع آن‌ها استفاده خواهد كرد.

صلح عمري چه مزايايي دارد‌ ؟

صلح عمر‌ي داراي مزيت‌هاي به خصوصي ‌مي‌باشد كه همين مزيت‌ها باعث شده‌اند صلح عمر‌ي مورد توجه افراد قرار بگيرد. مزاياي صلح عمر‌ي به شرح زير ‌مي‌باشد:

واگذار كردن تمام اموال

پس از فوت اموال طبق قواعد ارث تقسيم مي‌شود كه سهم هر فرد ميزان مشخصي دارد و سهم الارث هر فرد متفاوت از ديگريست. همچنين اين قاعده قابل تغيير نمي‌باشد. اما در صلح عمر‌ي پدر ‌مي‌تواند تمام اموال خود را پس از فوت به پسرش واگذار نمايد.

استفاده از منافع مال قبل از فوت

در صلح عمر‌ي شخص ‌مي‌تواند قبل از فوت و تا هر زمان كه زنده است از منافع مال مورد نظر استفاده كند و اين حق از او سلب ‌نمي‌شود.

سوالات متدوال

صلح عمري چيست‌ ؟

صلح عمر‌ي به عملي گفته ‌مي‌شود كه مالك ‌مي‌تواند طي انجام آن اموال خود را پس از فوت به شخصي واگذار كند.

در صلح عمري چه مقدار از مال قابل واگذاري خواهد بود‌ ؟

در صلح عمر‌ي ‌مي‌توان‌ تمام مال را پس از مرگ به شخص ديگر داد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص صلح عمري، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون صلح عمري پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

منبع:

صلح عمري

 تعريف – بررسي مزايا – آثار حقوقي و اركان – شرايط

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ ] [ ۰۲:۵۴:۴۵ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی