مشاوره حقوقي
مشاوره حقوقي

شايد براي شما هم پيش آمده باشد كه مالي را نزد كسي به امانت گذاشته‌‌ايد و از او خواسته‌‌ايد كه مدتي آن‌ را براي شما ‌به امانت نگه دارد. امانت ‌گذاشتن هر نوع مالي نزد ديگران داراي وجه حقوقي ‌مي‌باشد كه ممكن است اكثر افراد از آن بي‌اطلاع باشند. در ادامه قصد داريم در مورد عقد وديعه و اوصاف آن توضيحاتي را خدمتتان ارائه دهيم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع  :  وديعه

 

 

عقد وديعه چيست‌‌ ؟

عقد و‌ديعه به عقدي‌ گفته ‌مي‌شود كه طي انجام آن فردي مالش را نزد فردي ديگر به عنوان ‌امانت قرار ‌مي‌دهد و از او ‌مي‌خواهد كه از آن مال به خوبي مراقبت نموده و در يك ‌زمان مشخص آن‌ را بازگرداند. در عقد و‌ديعه فردي كه مال را نگه ‌مي‌دارد معمولا مزدي دريافت نمي‌كند و از مال به صورت رايگان نگه داري مي‌نمايد. طرفين عقد و‌ديعه به شرح زير هستند:

مودع

مودع به كسي ‌مي‌گويند كه مال خود را در نزد ديگري قرار ‌مي‌دهد تا از آن مراقبت و نگهداري‌‌ شود.

مستودع

مستودع نيز به كسي گفته ‌مي‌شود كه مال را از مودع تحويل گرفته و از آن نگهداري ‌مي‌كند.

اوصاف عقد وديعه كدامند‌‌ ؟

عقد و‌ديعه نيز مانند هر عقد ديگري داراي اوصاف و ويژگي‌‌هايي ‌مي‌باشد كه در زير بيان‌ نموده‌‌ايم:

  • عقد وديعه يك عقد معين ‌به حساب ‌مي‌آيد زيرا قانونگذار قوانيني را در مورد آن وضع نموده و اين نوع عقد را به طور كامل تعريف كرده است.
  • عقد وديعه يك عقد جايز به حساب ‌مي‌آيد و هر دوي طرفين ‌مي‌توانند در هر زمان كه بخواهند آن‌ را فسخ نمايند.
  • اين نوع عقد مجاني است و امانت دار معمولا اجرتي را در قبال نگهداري از مال دريافت ‌نمي‌كند.
  • اگر مالي كه براي نگهداري نزد امانت دار سپرده ‌مي‌شود منفعت داشته باشد صاحب اين منفعت همان صاحب مال خواهد بود.
  • مالي كه به شخص امين سپرده ‌مي‌شود بايد متعلق به مالك باشد، براي مثال اموالي كه سرقتي هستند در عقد و‌ديعه معتبر نخواهند بود.

 

سوالات متدوال

عقد وديعه به چه عقدي گفته ‌مي‌شود‌‌ ؟

عقد وديعه به عقدي گفته ‌مي‌شود كه طي انجام آن‌‌ فردي مالش را به دست امانت دار ‌مي‌سپارد كه توضيحات كامل در بالا شرح داده شده است.

در عقد وديعه چه ميزان دستمزد به امانت دار داده ‌مي‌شود‌‌ ؟

در عقد وديعه معمولا هيچ دستمزدي به امانت‌دار داده ‌نمي‌شود.

آيا عقد وديعه يك ‌عقد جايز است‌‌ ؟

بله چون هر كدام از طرفين ‌مي‌توانند هر گاه كه ‌بخواهند عقد را فسخ كنند.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص و‌ديعه، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون و‌ديعه پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

 

منبع  :  وديعه

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: وديعه،
موضوع:
[ ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۴۸:۲۳ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

امروزه جعل اسناد بسيار بيشتر شده است و افراد متقلب و سودجو سعي مي‌كنند با جعل اسناد مردم به در آمد‌هاي كلان برسند و يا از اسناد افراد ديگر سوء استفاده كنند. جعل كارت ملي يكي از مواردي است كه ممكن است اتفاق بيفتد. در ادامه به اين موضوع خواهيم پرداخت.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

منبع : جعل كارت ملي

 

 

 

 

جعل كارت ملي امكانپذير مي‌باشد‌‌‌ ؟

يكي از سوالاتي كه در ذهن اكثر افراد به وجود مي‌آيد اين است كه آيا افراد سودجو مي‌توانند ‌‌‌كا‌رت ملي ما را جعل كنند؟ كه در اين باره بايد بگوييم امروزه با هوشمند شدن ‌‌‌كا‌رت ملي امكان جعل آن تقريبا به صفر رسيده است و چون ‌‌‌كا‌رت ملي هوشمند با استفاده از اثر انگشت شما تهيه مي‌شود نمي‌توان آن را جعل كرد.

اما بازهم ممكن است افراد با مقاصد گوناگوني دست به انجام اين جرم بزنند. براي مثال فردي با وجود اينكه ‌‌‌كا‌رت ملي خود را در دست دارد اعلام كند كه آن را گم كرده است و المثني آن را بگيرد تا بتوانند از دو ‌‌‌كا‌رت ملي همزمان استفاده كند و به هدف خاصي برسد كه در اين مورد نيز جعل انجام شده است.

طبق قانون جعل اسنادي مثل ‌‌‌كا‌رت ملي جرم محسوب مي‌شود و در اكثر موارد شامل مجازات‌هايي نيز مي‌شود.

مجازات جعل كارت ملي

از آنجايي كه امروزه ‌‌‌كا‌رت ملي افراد هوشمند مي‌باشد امكان جعل آن بسيار كم شده است و قانونگذاران مجازات خاصي را براي اين كار در نظر نگرفته‌اند. اما اگر كسي به هر شيوه‌‌اي ‌‌‌كا‌رت ملي را جعل كند طبق قانون مجرم است و مجازات‌هايي شامل حال او مي‌شود.

جعل ‌‌‌كا‌رت ملي در قانون مجازات تعيين شده‌‌اي ندارد و مجازات هر فرد با توجه به ميزان جرمش مشخص مي‌شود. اگر فردي ‌‌‌كا‌رت ملي را جعل كند و از آن براي تقلب استفاده كند مجازات سبكي براي او در نظر گرفته خواهد شد اما اگر فردي براي انجام يك جرم‌ بزرگ و هدف خاص اقدام به جعل ‌‌‌كا‌رت ملي نمايد ممكن است مجازات‌هاي سنگيني را متحمل شود و حتي ممكن است به حبس برود.

سوالات متدوال

چرا نمي‌توان به آساني ‌‌‌كا‌رت ملي را جعل نمود‌‌‌ ؟

زيرا ‌‌‌كا‌رت ملي تمام افراد امروزه هوشمند مي‌باشد و چون براي ساخت ‌‌‌كا‌رت ملي هوشمند فرد مجرم نياز به اثر انگشتان صاحب ‌‌‌كا‌رت دارد امكان جعل به صفر مي‌رسد.

اگر كسي براي رسيدن به يك هدف خاص ‌‌‌كا‌رت ملي را جعل كند به حبس مي‌رود‌‌‌ ؟

بله مجازات اين گونه افراد بسيار سنگين خواهد بود و ممكن است فرد به حبس برود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص جعل كا‌رت ملي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون جعل كا‌رت ملي پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

 

منبع : جعل كارت ملي

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: جعل كارت ملي،
موضوع:
[ ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۰۶:۴۵ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

متاسفانه امروزه بيشتر از قبل شاهد جعل اسناد و مدارك توسط افراد متقلب مي‌باشيم و هر روز مي‌شنويم كه در كشور با جعل اسناد چه جرائم بزرگي صورت گرفته است. قانونگذاران جعل اسناد را جرم مي‌دانند و قوانين مهمي را براي آن در نظر گرفته‌اند‌. يكي از مداركي كه ممكن است جعل شود كارت پايان خدمت افراد مي‌باشد. در ادامه در مورد جعل كارت پايان خدمت توضيحات مختصري را خدمتتان ارائه داده‌‌ايم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : جعل كارت پايان خدمت

 

 

آيا جعل كارت پايان خدمت امكانپذير است‌‌ ؟

جعل كار‌ت پايان خدمت امروزه براي جاعلان بسيار دشوارتر از قبل شده است و اين به دليل هوشمند شدن كار‌ت‌هاي پايان خدمت مي‌باشد. اما با اين وجود بازهم ديده مي‌شود كه كار‌ت‌هاي پايان خدمت نيز به دلايل مختلف توسط افراد متقلب جعل شده و مورد استفاده قرار مي‌گيرند.

براي مثال ممكن است فردي بدون اينكه به خدمت سربازي برود كار‌ت پايان خدمت را جعل مي‌كند و از آن براي استخدام در يك شركت استفاده مي‌كند كه در اين صورت او مرتكب جرم شده است و مجازات خواهد شد.

مجازات جرم جعل كارت پايان خدمت

همانطور كه در بالا گفته شد جعل كار‌ت پايان خدمت جرم محسوب است و مجازات‌هايي را در پي دارد. قانونگذار براي فردي كه كار‌ت پايان خدمت را جعل نموده است مجازاتي مثل شش ماه تا يك سال حبس و پرداخت جريمه نقدي از سه تا شش ميليون ريال در نظر گرفته است.

سوالات متدوال

جعل كار‌ت پايان خدمت ممكن است‌‌ ؟

بله با وجود اينكه كار‌ت‌هاي پايان خدمت هوشمند مي‌باشند اما در برخي موارد ممكن است توسط افراد متقلب جعل شوند.

جريمه نقدي براي جعل كار‌ت پايان خدمت چقدر است‌‌ ؟

جريمه نقدي براي مجرماني كه‌ كار‌ت پايان خدمت را جعل مي‌كنند از سه تا شش ميليون ريال خواهد بود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص جعل كارت پايان خدمت، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون جعل كارت پايان خدمت پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

 

منبع : جعل كارت پايان خدمت

 

 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: جعل كارت پايان خدمت،
موضوع:
[ ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۰۳:۴۹ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

جعل اسناد هويتي افراد ديگر از جمله مواردي است كه طبق قانون جرم محسوب شده و مجازات‌هاي متفاوتي را در پي خواهد داشت. شناسنامه يكي از اسنادي است كه ممكن است توسط افراد متقلب جعل شود. در ادامه قصد داريم در مورد جعل شناسنامه توضيحات مفيدي را در اختيارتان قرار دهيم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : جعل شناسنامه

 

 

آيا امكان جعل شناسنامه وجود دارد ؟

اين سوال كه آيا امكان جعل شنا‌سنا‌مه ما ‌وجود دارد؟ ممكن است در ذهن هر فردي پيش بيايد كه در اين باره بايد بگوييم بله متاسفانه برخي افراد متقلب امروزه با دريافت هزينه‌هاي بسيار زياد اقدام به جعل شنا‌سنا‌مه افراد مي‌كنند و با اين كار مرتكب جرم مي‌شوند.

جعل شنا‌سنا‌مه يك جرم كاملا عمدي محسوب مي‌شود زيرا از نظر قانون فردي كه شنا‌سنا‌مه را جعل مي‌كند هيچ هدفي جز تقلب و سوء استفاده ندارد و مجرم محسوب خواهد شد.

مجازات جعل شنا‌سنا‌مه توسط افراد دولتي

افراد دولتي به دليل اينكه با روش توليد شنا‌سنا‌مه آشنايي بيشتري دارند بهتر مي‌توانند آن را جعل كنند و همين باعث شده است كه قانونگذاران براي افراد دولتي كه اين كار را انجام بدهند مجازات سنگين‌تري در نظر بگيرند.

مجازات جعل شناسنامه براي ماموران دولت يك الي پنج سال زندان و جريمه نقدي از ششصد هزار تومان تا سه ميليون تومان خواهد بود. بديهي است كه اگر به واسطه وقوع جرم خسارتي به كسي برسد مامور دولت ملزم به جبران آن خواهد بود.

مجازات جعل شناسنامه توسط افراد عادي

مجازات جرم جعل شنا‌سنا‌مه براي افراد عادي كمي سبك‌تر از مامورين دولت مي‌باشد. اگر يك فرد عادي اقدام به جعل شنا‌سنا‌مه كند دادگاه او را به شش ماه تا سه سال زندان يا پرداخت جريمه نقدي از سيصد هزار تومان تا يك ميليون و هشتصد هزار تومان محكوم مي‌نمايد.

مجازات استفاده از شناسنامه جعلي

همانطور كه جعل شنا‌سنا‌مه جرم است استفاده از شنا‌سنا‌مه جعلي نيز جرم محسوب مي‌شود و چنانچه فردي بداند كه شنا‌سنا‌مه‌‌اي جعلي است اما بازهم از آن استفاده كند طبق قانون مجازات مي‌شود.

مجازات چنين فردي شش ماه الي سه سال زندان و پرداخت سيصد هزار تومان تا يك ميليون و هشتصد هزار تومان است.

سوالات متدوال

آيا جعل شنا‌سنا‌مه جرم محسوب مي‌شود ؟

بله جرم محسوب شده و مجازات‌هايي را در پي خواهد داشت.

مجازات حبس افرادي كه از شنا‌سنا‌مه جعلي استفاده مي‌كنند چقدر است ؟

مجازات حبس اين افراد از شش ماه تا سه سال خواهد بود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص جعل شنا‌سنامه، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون جعل شنا‌سنامه پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

 

منبع : جعل شناسنامه

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: جعل شناسنامه،
موضوع:
[ ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۰۰:۴۱ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

هدف اصلي قانون گذار و مراجع قضايي اين است كه از حقوق قانوني افراد جامعه دفاع شود و اگر به دليل حكم يا راي‌اي كه از مرجع قانوني صادر مي‌شود حقي پايمال گردد شخص متضرر مي‌تواند به اين امر اعتراض كند. مانند اعتراض شخص ثالث نسبت به راي دادگاه. اما براي اينكه فردي بتواند اعتراض نمايد شرايطي لازم است. در اين مطلب به بررسي شرايط دعواي اعتراض ثالث مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : دعواي اعتراض ثالث

 

 

 

اعتراض شخص ثالث و انواع آن

در ماده‌ 417 آيين دادرسي مدني اعتراض شخص ثالث تعريف شده است. در صورتي كه يك راي صادر شود و به موجب آن به حق شخصي به غير از اصحاب دعوا خللي وارد گردد آن فرد مي‌تواند اعتراض نمايد. اين اعتراض داراي انواعي است از جمله:

1/ شخص ثالث اصلي: اعتراض شخص ثالث نسبت به راي يا حكمي كه حق او را پايمال مي‌كند.

2/ شخص ثالث طاري: در صورتي كه در دعوا يكي از اصحاب دعوا براي دفاع از خود به يك راي كه در دادگاهي ديگر صادر شده استناد كند طرف ديگر دعوا مي‌تواند نسبت به اين موضوع اعتراض كند. يعني به اينكه فرد به راي صادره از دادگاه ديگري استناد كرده اعتراض كند.

شرايط اعتراض شخص ثالث

با توجه به تعريفي كه در ماده‌ 417 قانون آيين دادرسي مدني براي اعتراض ثالث ذكر شده است مي‌توان گفت براي اين اعتراض دو شرط مهم وجود دارد:

1/ عدم حضور شخص ثالث در جلسات دادگاه به عنوان اصحاب دعوا.

2/ ذي نفع بودن معترض.

عدم حضور شخص ثالث

اولين شرط و مهم‌ترين شرط اين است كه شخص ثالث يا نماينده او در دادگاه حضور نداشته باشد و براي اين موضوع بايد به موارد زير توجه نمود:

1/ عدم حضور به عنوان اصحاب دعوا: شخص ثالث نبايد حضور داشته باشد يا اگر حاضر مي‌شود به عنوان اصحاب دعوا نباشد. به طور مثال آقاي الف به عنوان خوانده در جلسه دادگاه حضور پيدا مي‌كند در اين صورت نمي‌تواند بعدا به عنوان شخص ثالث اعتراض نمايد.

اين كه شخص با چه عنواني در دادگاه حاضر شود داراي اهميت است اگر فقط به عنوان تماشاچي حاضر شود نمي‌توان او را از اصحاب دعوا دانست. ولي اگر به عنوان خوانده، خواهان، وارد ثالث و مجلوب ثالث در دعوا حاضر شود جزو اصحاب دعوا محسوب است.

2/ دادرسي منتهي به راي: اينكه شخص در كدام جلسه حاضر نباشد نيز داراي اهميت است. يك دعوا ممكن است داراي چند جلسه دادرسي باشد ولي آنچه كه ملاك است عدم حضور در جلسه دادرسي است كه در آن رسيدگي انجام و راي صادر مي‌شود.

ذي نفع بودن شخص ثالث

در صورتي فرد ثالث مي‌تواند اعتراض كند كه به سبب راي به او ضرري برسد و حق او پايمال شده باشد. اين زيان مي‌تواند فعلي و منجز باشد يا اينكه محتمل. به عبارت ديگر اين ضروري نيست كه ضرر و زيان به صورت قطعي اتفاق بيفتد بلكه همين كه احتمال آن وجود داشته باشد كافي است.

حضور ثالث در دعوا

شركت نمودن شخص ثالث يا نماينده‌ او در جلسه دادرسي مانع از استماع دعواي اعتراض است. در اين راستا مي‌توان گفت كه وكيل، ولي، قيم، مدير شركت، وزير وزارت خانه و… مي‌توانند به جاي خود شخص حاضر شوند. اين امر حضور محسوب مي‌گردد. همچنين در مورد شخص حقوقي مدير شركت و مدير تصفيه اگر در دادرسي حضور داشته باشند حق اعتراض ثالث از شخص حقوقي گرفته مي‌شود.

همچنين آگاهي يا عدم آگاهي فرد در مورد جلسه دادگاه مانع از مطرح كردن دعواي اعتراض شخص ثالث نيست. به فرض مثال آقاي ب از جلسه دادرسي ميان الف و ج اطلاع دارد ولي در آن شركت نمي‌كند. با اين حال آقاي ب در صورت وجود شرايط مي‌تواند اعتراض كند.

سوالات متداول

در چه صورت شخص ثالث مي‌تواند به راي اعتراض كند ؟

اگر در جلسه دادرسي حضور نداشته باشد و راي باعث ضرر او شود كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

چطور از شخص ثالث حق اعتراض گرفته مي‌شود ؟

در صورت حضور خود شخص يا نماينده او در جلسه دادگاه حق اعتراض از شخص ثالث ساقط مي‌شود كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

براي دريافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقي در مورد شرايط دعواي اعتراض ثالث مي‌توانيد از خدمات مشاوره آنلاين و تلفني وكيل دات كام بهره ببريد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص دعواي اعتراض ثالث، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون دعواي اعتراض ثالث پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

شماره تماس وكيل دات كام

 

 

 

منبع : دعواي اعتراض ثالث


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: دعواي اعتراض ثالث،
موضوع:
[ ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۲۷:۴۶ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

قانون همواره به دنبال اين است كه به افرادي كه حقوق آن‌ها پايمال شده ياري رساند‌‌. در اين راستا اگر حق فردي كه به هر نحوي درگير يك پرونده‌ قضايي است ناديده گرفته شود اين فرد مي‌تواند اعتراض كند و قانون هم به او گوش خواهد كرد. يكي از انواع اعتراضي كه پيش بيني شده است اعتراض شخص ثالث طاري است‌‌. در اين مطلب به بررسي اعتراض شخص ثالث طاري مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : اعتراض شخص ثالث طاري

 

 

اعتراض شخص ثالث

بر اساس ماده‌ 417 قانون آيين دادرسي مدني اگر در خصوص دعوايي راي‌اي صادر شود و به موجب اين راي حق شخص ثالثي پايمال شده باشد‌‌، شخص ثالث مي‌تواند به اين راي اعتراض كند. شخص ثالث به معناي شخص سوم است‌‌. فردي كه در جريان دعوا نه خوانده باشد و نه خواهان ولي به نحوي در پرونده درگير باشد شخص ثالث محسوب مي‌شود.

قطعا اگر راي به ضرر شخص ديگري غير از طرفين دعوا باشد اين فرد مي‌تواند اعتراض نمايد‌‌. اعتراض شخص ثالث دو گونه دارد:

1/ اعتراض اصلي.

2/ اعتراض طاري.

اعتراض شخص ثالث طاري

از نظر لغوي طاري به معناي آينده و گذرا مي‌باشد‌‌. ولي در ماده‌ 419 قانون آيين دادرسي مدني طاري به معناي غير اصلي است‌‌.

بر اساس ماده 419 اين قانون اعتراض طاري عبارت است از اينكه در دعواي مطرح شده در اثناي دادرسي يكي از طرفين دعوا براي اثبات مدعاي خود به راي‌اي استناد نمايد كه‌‌‌‌ در دادگاه ديگري صادر شده است و طرف ديگر نسبت به اين اقدام اعتراض نمايد.

به طور مثال دعوايي بين آقاي الف و آقاي ب در دادگاه مطرح مي‌شود‌‌. در جلسه‌ دوم دادرسي آقاي ب براي اثبات مدعاي خود به يك راي كه در دادگاه ديگري در دعواي بين همين آقاي ب و آقاي ج صادر شده بوده استناد مي‌كند. او به عنوان دليل اين راي را ارائه مي‌دهد. در اينجا آقاي الف مي‌تواند به اين اقدام اعتراض نمايد. زيرا راي مطرح شده اصلا راجع به يك دعواي ديگر است و آقاي الف در آن دادگاه اصلا حضور نداشته است.

دادخواست اعتراض ثالث طاري

در ماده‌ 421 براي مطرح كردن‌‌‌‌ دادخواست اعتراض شخص ثالث طاري دو مورد مطرح شده است. از جمله:

1/ عدم ضرورت تقديم دادخواست: نياز نيست شخص اعتراض خود را به صورت يك دادخواست جداگانه به دادگاه ارائه دهد بلكه در همان دادگاهي كه دعوا مورد بررسي قرار مي‌گيرد به اين اعتراض هم رسيدگي مي‌شود.

2/ ارائه دادخواست اعتراض: در صورتي كه دادگاه رسيدگي كننده به دعواي اصلي‌‌‌‌ پايين‌تر از آن دادگاهي باشد كه راي را صادر نموده و به عبارت ديگر راي مورد استناد در دادگاه عالي صادر شده باشد و حالا در دادگاه پايين‌تري مطرح مي‌شود بايد در همان دادگاه عالي صدور راي به اعتراض رسيدگي شود.

در اين صورت شخصي كه اعتراض دارد بايد دادخواست اعتراض خود را نزد دادگاهي كه راي در آن صادر شده مطرح نمايد و موافق اصول همان دادگاهي كه راي را صادر كرده به اين اعتراض رسيدگي مي‌شود.

اگر هم دادگاه رسيدگي به دعوا در همان درجه يا بالا‌تر باشد نياز به ارائه‌ دادخواست نيست و در همان دادگاه بررسي مي‌شود.

مهلت اعتراض ثالث طاري

اصولا از نظر قانوني براي اعتراض شخص ثالث طاري محدوديت زماني وجود ندارد. زيرا شخص ثالث در دعواي قبلي حضور نداشته است. در نتيجه در مورد راي صادر شده بي‌اطلاع است‌‌. در نتيجه براي اعتراض محدوديت زماني وجود ندارد.

اقدام دادگاه بعد از ارائه دادخواست اعتراض طاري

در صورتي كه دعواي اعتراض ثالث طاري مطرح شود و دادگاه تشخيص دهد كه تصميم گيري در خصوص اين اعتراض تاثيراتي بر روي دعواي اصلي دارد روند رسيدگي به پرونده موقتا متوقف مي‌شود. در اين صورت دو حالت متصور است:

1/ رسيدگي به اعتراض در صلاحيت دادگاه رسيدگي كننده به دعوا است: رسيدگي موقتا متوقف مي‌شود. يا اعتراض پذيرفته مي‌شود يا اينكه اعتراض رد مي‌گردد.

2/ رسيدگي به اعتراض در صلاحيت دادگاه صادر كننده راي است: در اين صورت به شخص معترض 20 روز مهلت مي‌دهند تا اعتراض خود را مطرح نمايد. اگر در مدت مقرر اعتراضي را به دادگاه ارائه ندهد رسيدگي به دعواي اصلي ادامه پيدا مي‌كند.

سوالات متداول

اعتراض ثالث طاري به چه معنا است ؟

اگر شخصي براي اثبات ادعاي خود به راي‌اي كه در دادگاه ديگري صادر شده است استناد كند طرف ديگر مي‌تواند اعتراض كند كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

مرجع رسيدگي به دعواي ثالث طاري كدام است ؟

تعيين مرجع بستگي به اين دارد كه دادگاه صادر كننده‌ راي عالي‌تر يا پايين‌تر از دادگاه رسيدگي به دعوا باشد كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

تا چه مدت مهلت اعتراض به ثالث طاري است ؟

براي اين اعتراض مدتي تعيين نشده است كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

براي دريافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقي در مورد اعتراض شخص ثالث طاري مي‌توانيد از خدمات مشاوره آنلاين و تلفني وكيل دات كام بهره ببريد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص اعتراض شخص ثالث طاري، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون اعتراض شخص ثالث طاري پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

 

منبع : اعتراض شخص ثالث طاري

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اعتراض شخص ثالث طاري،
موضوع:
[ ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۲۴:۴۵ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

هر دعوايي دو طرف دارد و فقط نسبت به همان دو نفر بايد محدود شود. اما گاهي اين دعوا و حكم صادره بر روي شخص ديگري هم اثر مي‌گذارد‌. در اين صورت شخص ثالث هم وارد ماجرا مي‌شود. در اين صورت شخص ثالث حق دارد به اين موضوع اعتراض نمايد. در اين مطلب به بررسي دعواي اعتراض ثالث اصلي مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع :  اعتراض ثالث اصلي

 

 

 

اعتراض شخص ثا‌لث و انواع آن

شخص ثالث به معناي شخص سوم است به عبارت ديگر هر كسي به غير خوانده و خواهان يعني اصحاب دعوا شخص ثالث محسوب مي‌گردد.

بر اساس ماده‌ 417 قانون آيين دادرسي مدني در صورتي كه يك راي صادر شود و به موجب اين راي به حق شخص ثالث خدشه‌‌اي وارد گردد در صورت عدم حضور خودش يا نماينده‌ قانوني او در دعوا شخص ثالث مي‌تواند به راي اعتراض نمايد.

بر اساس ماده‌ 419 قانون آيين دادرسي مدني اعتراض شخص ثالث به دو دسته اصلي تقسيم مي‌گردد:

1/ شخص ثالث اصلي.

2/ شخص ثالث طاري.

دعواي اعتراض ثالث اصلي

بر اساس ماده‌ 419 قانون آيين دادرسي مدني اعتراض شخص ثالث اصلي اعتراضي است كه از ابتدا از طرف شخص ثالث صورت مي‌گيرد‌. به همين دليل شخص ثالث اصلي ناميده مي‌شود. زيرا اين دعوا در ابتدا مطرح مي‌شود. به طور مثال بين آقاي الف و آقاي ب دعوايي در دادگاه مطرح مي‌شود. حكم صادره باعث مي‌شود تا حق آقاي ج كه اصلا در دعوا حضور نداشته تضييع گردد. در اين صورت آقاي ج اعتراض مي‌كند به اين دعوا اعتراض ثالث اصلي مي‌گويند‌.

دادخواست دعواي اعتراض ثالث اصلي

براي رسيدگي به اين اعتراض ارائه دادخواست ضروري است‌. اين دادخواست بايد به طرفيت محكوم له و محكوم عليه دعوا باشد و شرايط شكلي زير رعايت شود:

1/ اين دادخواست بايد شامل نام‌، نام خانوادگي و اقامتگاه معترض باشد‌. اگر اين دادخواست شامل يكي يا همه اين اطلاعات نباشد از سوي مدير دفتر دادگاه رد مي‌شود و قرار رد اعتراض به مدت ده روز قابل اعتراض است.

2/ دادخواست بايد شامل اطلاعاتي از قبيل مشخصات معترض عليه‌، مشخصات راي مورد اعتراض و… را داشته باشد. اگر اين اطلاعات ذكر نشده باشد دادخواست توقيف مي‌شود و شخص معترض تا مدت ده روز بعد از ابلاغ اخطار رفع نقص مهلت دارد تا نواقص را برطرف كند در غير اين صورت دادخواست رد مي‌شود.

مرجع رسيدگي به‌ دعواي اعتراض ثالث اصلي

اعتراض شخص ثالث فقط براي آرا اعم از قطعي و غير قطعي‌، حضوري‌، غيابي و… پذيرفته مي‌شود. نسبت به تصميمات دادگاه حتي در امور ترافعي اعتراض شخص ثالث مسموع نمي‌گردد.

اين دادخواست اعتراض در دادگاه صادر كننده راي قطعي مطرح مي‌شود‌. به طور مثال در صورتي كه راي دادگاه بدوي عينا در دادگاه تجديد نظر تاييد شود بايد دادخواست به دادگاه تجديد نظر ارسال گردد.

اعتراض ثالث نسبت به آرايي كه در ديوان عالي كشور ابرام شده است به دفتر ديوان عالي كشور فرستاده مي‌شود و در اينجا ديوان دادخواست اعتراض را به دادگاهي كه راي ابرام را صادر كرده مي‌فرستد.

مهلت اعتراض شخص ثالث اصلي

براي اين دعوا مهلتي از نظر زماني تعيين نشده است. فقط بر اساس ماده‌ 422 قانون آيين دادرسي مدني قبل از اجراي حكم مي‌توان بر آن اعتراض كرد و بعد از اينكه حكم اجرا مي‌شود فقط در يك صورت مي‌تواند اعتراض نمايد‌. آن هم زماني كه ثابت نمايد حقوقي كه اساس و ماخذ اعتراض است به جهت قانوني ساقط نشده است. يعني اينكه شخص ثالث اول بايد ثابت كند حقي كه به موجب راي از او ساقط شده به موجب قانون نبوده و غير قانوني از او اين حق را گرفته‌اند.

اثر دعواي اعتراض شخص ثا‌لث

بر اساس ماده‌ 424 قانون آيين دادرسي مدني اعتراض شخص ثالث چه در دعواي مالي و غير مالي باعث تعليق نمي‌شود. اما اگر شرايط به گونه‌‌اي باشد كه اجراي حكم باعث ضرر و زياني شود كه امكان جبران آن وجود نداشته باشد دادگاه از شخص ثالث ابتدا يك تامين مناسب اخذ مي‌نمايد و بعد قرار تاخير در اجراي حكم را براي يك مدت معين صادر مي‌كند. اين مدت زمان تاخير مي‌تواند تمديد گردد.

به طور مثال يك راي به ضرر آقاي ب صادر شده و آقاي ب هم اعتراض دارد. حكم در زمان خود بايد اجرا شود اما آقاي ب اظهار مي‌كند كه اگر اين راي اجرا شود باعث ضرر غير قابل جبران او مي‌شود. در نتيجه دادگاه از آقاي ب يك تامين مناسب مانند وجه نقد يا ضمانت نامه بانكي مي‌گيرد و اجراي حكم را تا دو ماه به تاخير مي‌اندازد.

سوالات متداول

اعتراض شخص ثالث اصلي چيست ؟

هنگامي كه يك راي صادر مي‌شود و اين راي باعث ايجاد خلل در حق يك شخص ديگر يا ثالث شود فرد مي‌تواند به اين راي اعتراض كند كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

مرجع رسيدگي به اعتراض شخص ثالث كجاست ؟

همان دادگاه صادر كننده‌ راي اصلي به اعتراض ثالث هم رسيدگي مي‌كند كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

چگونه شخص ثالث مي‌تواند به راي صادره اعتراض كند ؟

شخص ثالث كه از راي ضرر ديده است دادخواست اعتراض تهيه نموده و به دادگاه ارائه مي‌دهد.

آيا اعتراض ثالث باعث توقيف اجراي حكم مي‌شود ؟

خير، اثري بر روي اجراي حكم ندارد مگر در يك مورد‌.

براي دريافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقي در مورد دعواي اعتراض ثالث اصلي مي‌توانيد از خدمات مشاوره آنلاين و تلفني وكيل دات كام بهره ببريد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص اعتراض ثالث اصلي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون اعتراض ثالث اصلي پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

 

منبع :  اعتراض ثالث اصلي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اعتراض ثالث اصلي،
موضوع:
[ ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۰۱:۲۱:۳۹ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

كمك به ديگران از جمله اعمال پسنديده‌‌‌‌‌‌‌‌اي است كه دين اسلام نيز بارها به آن توصيه نموده است. برخي از افراد هستند كه با توجه به وضعيت مالي خوبي كه دارند بخشي از اموال خود را به ديگران هديه ‌‌‌‌‌‌مي‌نمايند و در واقع اموال خود را وقف ديگران ‌‌‌‌‌‌مي‌كنند. در ادامه قصد داريم در مورد شرايط اجاره مال موقوفه توضيحاتي را خدمتتان ارائه ‌نماييم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : اجاره موقوفه

 

 

 

مال موقوفه چه نوع مالي است‌‌‌‌‌‌‌‌ ؟

همان طور كه در بالا‌ گفته شد برخي از افراد اموال خود را به ديگران هديه ‌‌‌‌‌‌مي‌كنند، براي مثال فردي خانه‌‌‌‌‌‌‌‌اي دارد كه آن ‌را به فرد ديگر هديه نموده و وقف او ‌‌‌‌‌‌مي‌كند. در اين‌ صورت به مالي كه وقف ديگري شده است مال ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌موقو‌فه گفته ‌‌‌‌‌‌مي‌شود. مال ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌موقو‌فه از مالكيت واقف در آمده و در مالكيت موقوف له قرار خواهد گرفت. متولي هم كسي است كه واقف اموال خود را به او مي‌سپارد تا از آن مراقبت نمايد و به امور آن مال رسيدگي كند.

اجاره اموال موقوفه و شرايط آن

اموال ‌‌‌‌‌‌‌‌‌موقو‌فه نيز قابل اجاره دادن ‌‌‌‌‌‌مي‌باشند و متولي بر حسب شرايط و طبق قانون اين اجازه را دارد كه در قبال دريافت اجاره بها ملك را اجاره دهد. اما اجاره اموال ‌‌‌‌‌‌‌‌‌موقو‌فه شرايط و قوانين خاص خود را دارد كه تمام اين شرايط در زير شرح داده شده است:

رضايت طرفين

براي اجاره دادن مال ‌‌‌‌‌‌‌‌‌موقو‌فه ‌‌‌‌‌‌مي‌بايست طرفين رضايت كامل داشته باشند، يعني متولي و مستاجر ‌‌‌‌‌‌مي‌بايست از قرارداد اجاره راضي بوده و رضايت خود را اعلام كنند تا مال ‌‌‌‌‌‌‌‌‌موقو‌فه اجاره داده شود.

اهليت طرفين

يكي ديگر از شرايط اجاره اموال ‌‌‌‌‌‌‌‌‌موقو‌فه اهليت طرفين ‌‌‌‌‌‌مي‌باشد. اين ‌به اين معني است كه طرفين بايد از لحاظ عقلي و سني به بلوغ رسيده باشند و عاقل باشند.

استفاده مشروع براي اجاره موقوفه

مال ‌‌‌‌‌‌‌‌‌موقو‌فه ‌‌‌‌‌‌مي‌بايست براي هدف و استفاده مشروع اجاره داده شود و در غير اين صورت امكان اجاره آن وجود ندارد.

نيت واقف در اجاره موقوفه

براي اجاره دادن اموال ‌‌‌‌‌‌‌‌‌موقو‌فه نيت واقف نيز بسيار مهم است، اگر واقف به نيت اجاره دادن مال را وقف كند ‌‌‌‌‌‌مي‌توان مال را اجاره داد ولي در غير اين صورت امكان اجاره دادن آن وجود ندارد.

سوالات متدوال

مال موقوفه چه نوع مالي است‌‌‌‌‌‌‌‌ ؟

مالي كه از طرف واقف به موقوف له هديه داده ‌‌‌‌‌‌مي‌شود.

آيا ‌‌‌‌‌‌مي‌توان اموال موقوفه را اجاره داد‌‌‌‌‌‌‌‌ ؟

بله.

اگر مال موقوفه براي اجاره هديه داده نشده باشد ‌‌‌‌‌‌مي‌توان آن را اجاره داد‌‌‌‌‌‌‌‌ ؟

خير.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در اين زمينه به سايت وكيل دات كام مراجعه نماييد و از خدمات ويژه اين سايت بهره مند گرديد. مركز وكيل دات كام شما را در حل پرونده‌‌‌‌‌‌‌هاي حقوقي خود ياري ‌‌‌‌‌‌مي‌نمايد. از بهترين خدمات اين مركز معتبر ‌‌‌‌‌‌مي‌توان به حل انواع پرونده‌‌‌‌‌‌‌هاي حقوقي و ارائه مشاوره حضوري و تلفني اشاره نمود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص اجاره موقوفه، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون اجاره موقوفه پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

 

 

منبع : اجاره موقوفه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اجاره موقوفه،
موضوع:
[ ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۰۳:۴۲ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

املاك هر فرد جزو دارايي‌‌هاي او به حساب آمده و او مي‌تواند هر تصرفي كه بخواهد را در آن‌‌ها ايجاد نمايد. املاك انواع مختلفي دارند كه هر كدام با توجه به مالكين و نوع ملك نامگذاري شده‌‌‌اند. در ادامه قصد داريم در مورد تفاوت دو نوع ملك مشاع و مفروز توضيحاتي را خدمتتان ارائه نماييم، با ما همراه باشيد.

 

منبع : تفاوت ملك مشاع و مفروز

 

 

ملك مشاع چيست‌‌‌ ؟

ملك مشاع به املاكي گفته مي‌شود كه متعلق به يك نفر نيستند و در واقع در ملكيت دو يا چند نفر قرار دارند. براي مثال راه پله يك ساختمان متعلق به همه ساكنين آن ساختمان است و همه آن‌‌ها مي‌بايست درباره آن تصميم گيري كنند. در اينجا مي‌توان گفت كه راه پله هر ساختمان جزو املاك مشاع به حساب مي‌آيد و چون متعلق به چند نفر است هيچكدام از ساكنين نمي‌تواند به تنهايي براي آن تصميم گيري نمايد.

ملك مفروز | تفاوت ملك مشاع و مفروز

ملك مفروز يكپارچه در مالكيت يك نفر قرار دارد. اگر ملك‌‌هاي مشاع كه در مالكيت چند نفر هستند تقسيم شوند و هر فرد صاحب ميزان معيني از آن ملك‌‌ها شود چنين ملك تقسيم شده‌اي ملك مفروز ناميده مي‌شود. در واقع مي‌توان گفت كه ملك‌‌هاي مفروز فقط متعلق به يك نفر هستند و آن يك نفر مي‌تواند هر تصميمي‌ كه بخواهد درباره ملكش اتخاذ كند.

تفاوت ملك مشاع و ملك مفروز

ملك‌‌هاي مشاع و مفروز داراي تفاوت‌‌هايي نيز مي‌باشند كه آن ‌دو را از يكديگر متمايز ساخته است. در زير تفاوت اين دو نوع ملك را نام برده‌ايم:

  • اولين تفاوت اين دو نوع ملك اين است كه ملك‌هاي مشاع توسط چندين مالك مختلف اداره مي‌شوند اما ملك مفروز تنها يك مالك و يك اداره كننده دارد.
  • دومين تفاوت ميان اين دو ملك اين است كه در مورد ملك‌‌هاي مشاع تمام مالكين تصميم گيري مي‌كنند و همه مالكين بايد از آن تصميم رضايت داشته باشند اما در ملك مفروز چنين نيست و مالك مي‌تواند با رضايت خودش به تنهايي در مور ملكش تصميم گيري كند.

سوالات متدوال

ملك مشاع چيست‌‌‌ ؟

ملكي كه به چند نفر تعلق دارد مانند راه پله يك ساختمان.

ملك مفروز چيست‌‌‌ ؟

به ملك مشاع تقسيم‌ شده ملك مفروز گفته مي‌شود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص تفاوت ملك مشا‌ع و مفروز، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون تفاوت ملك مشا‌ع و مفروز پاسخ دهند.

شماره تماس وكيل دات كام

 

 

منبع : تفاوت ملك مشاع و مفروز

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تفاوت ملك مشاع و مفروز،
موضوع:
[ ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۰۰:۴۹ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

وقتي افراد ‌‌مي‌خواهند در منطقه‌اي ساكن شوند كه خانه‌‌‌‌اي در آنجا ندارند ‌‌مي‌بايست ملك افراد ديگر را اجاره نمايند. اما اجاره كردن خانه ديگران قوانين خاص خود را دارد كه مستاجر و موجر ‌‌مي‌بايست به اين قوانين به خوبي توجه نمايند. در ادامه قصد داريم در مورد اجور معوقه و نحوه مطالبه آن توسط صاحب ملك توضيحاتي را در اختيارتان قرار دهيم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع :  اجور معوقه

 

 

 

اجاره به چه معناست‌‌‌‌ ؟

اجاره به معناي تحويل گرفتن ملك ديگران در ازاي پرداخت اجاره بها به آن‌ها ‌‌مي‌باشد. براي مثال ‌‌مي‌توان خانه افراد را براي مدتي مشخص اجاره كرد و مبلغي را به عنوان اجاره بها به آن‌ها پرداخت نمود.

براي اجاره خانه ‌‌مي‌بايست اجاره نامه‌‌‌‌اي تنظيم گردد تا هر دو ‌طرف اين معامله به يكديگر اعتماد كنند و از تعهد طرف مقابل خود مطمئن باشند. موجر و مستاجر تكاليف زيادي نسبت به هم دارند، براي مثال مستاجر موظف است كه اجاره بها را در زمان مشخص بپردازد و موجر نيز ‌‌مي‌بايست پس از اتمام مدت اجاره پول پيش را به مستاجر باز گرداند.

اجور معوقه به چه معناست‌‌‌‌ ؟

همان طور كه در بالا گفته شد مستاجر ‌‌مي‌بايست در ازاي خانه‌‌‌‌اي كه اجاره كرده است اجاره بها بپردازد. اما زمان پرداخت اجاره بها نيز بسيار مهم ‌‌مي‌باشد، مستاجر ‌‌مي‌بايست اجاره بها را در مدت زمان‌‌‌هاي مشخص شده در قرارداد پرداخت نمايد و اگر از پرداخت آن‌ها خودداري ورزد به اين اجاره‌‌‌هاي پرداخت نشده اجاره معوقه گفته ‌‌مي‌شود.

در اين صورت صاحب ملك ‌‌مي‌تواند اجور معوقه را از مستاجر طلب نمايد. طبق قانون مستاجر ‌‌مي‌بايست اجور معوقه را به صاحب ملك پرداخت نمايد تا صاحب ملك نيز پول پيش را به او بازگرداند. اما ممكن است در برخي موارد پول پيشي وجود نداشته باشد كه در اين صورت نيز مطالبه اجور معوقه امكان پذير خواهد بود.

نحوه مطالبه اجور معوقه

براي مطالبه اجور معوقه ‌‌مي‌بايست با نحوه آن به خوبي آشنايي داشت تا بتوان اجاره‌‌‌هاي عقب افتاده را به راحتي طلب نمود. در ادامه نحوه مطالبه اجور معوقه را بر اساس مبلغ آن‌‌‌ها شرح داده‌‌‌‌ايم:

مطالبه اجاره معوقه تا بيست ميليون تومان

براي مطالبه اجاره معوقه تا بيست ميليون تومان صاحب ملك ‌‌مي‌بايست به شوراي حل اختلاف برود و درخواست مطالبه اين اجور معوقه را بنمايد. در اين صورت شوراي حل اختلاف مستاجر را ملزم به پرداخت تمام اجاره‌‌‌هاي عقب افتاده خود خواهد كرد.

مطالبه اجاره معوقه بيشتر از بيست ميليون تومان

اگر مبلغ اجاره معوقه بيش از بيست ميليون تومان باشد صاحب ملك ‌‌مي‌بايست به دادگاه مراجعه نمايد و طي دادخواستي خواهان وصول اجاره معوقه شود. در اين صورت دادگاه اموال فرد را توقيف نموده و از اموال توقيف شده او اجاره معوقه را به صاحب ملك پرداخت خواهد نمود.

سوالات متدوال

اجاره يعني چه‌‌‌‌ ؟

يعني در اختيار داشتن ملك ديگران براي يك مدت زمان مشخص و پرداختن اجاره بها به آن‌‌‌ها در ازاي بهره وري از ملك.

اجاره معوقه به چه نوع اجاره‌‌‌‌اي گفته ‌‌مي‌شود‌‌‌‌ ؟

اجاره معوقه به اجاره‌‌‌هايي گفته ‌‌مي‌شود كه در زمان معين شده پرداخت نشده‌اند و عقب افتاده‌اند.

براي مطالبه اجور معوقه تا بيست ميليون تومان بايد به كجا مراجعه كرد‌‌‌‌ ؟

‌‌مي‌بايست به شوراي حل اختلاف مراجعه نمود و اجور معوقه را مطالبه كرد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در اين زمينه به سايت وكيل دات كام مراجعه نماييد و از خدمات ويژه اين سايت بهره مند گرديد. مركز وكيل دات كام شما را در حل پرونده‌‌‌هاي حقوقي خود ياري ‌‌مي‌نمايد. از بهترين خدمات اين مركز ‌‌مي‌توان به حل انواع پرونده‌‌‌هاي حقوقي و ارائه مشاوره حضوري و تلفني اشاره نمود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص اجور معوقه، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون اجور معوقه پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

 

منبع :  اجور معوقه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اجور معوقه،
موضوع:
[ ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۱:۵۷:۴۲ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی