مشاوره حقوقي
مشاوره حقوقي

مواد مخدر به موادي گفته ‌‌مي‌شود كه اعتياد آور هستند و به جسم انسان نيز لطمه وارد ‌‌مي‌كنند. توليد، فروش و… مواد مخدر توسط قانون منع شده است و اين به دليل زيان‌‌‌هاي جبران ناپذير مواد مخدر بر روي مصرف كنندگان ‌‌مي‌باشد. طبق قانون كشور ما‌ حمل مواد مخدر نيز جرم بزرگي به حساب ‌‌مي‌آيد و مجازات مخصوص به خود را دارد.‌‌ در ادامه قصد داريم در اين مورد توضيحات مفصلي را خدمتتان ارائه دهيم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع : حمل مواد مخدر

آيا حمل مو‌اد مخدر جرم تلقي ‌‌مي‌شود‌‌‌ ؟

همانطور كه گفته شد حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر نيز مانند فروش، توليد و… آن جرم تلقي ‌‌مي‌شود. ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر به جسم انسان ضرر ‌‌مي‌رسانند و همين دليل باعث شده است كه خريد و فروش آن‌ها منع گردد. معمولا كسي كه ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر را حمل مي‌كند قصد خريد و فروش آن را دارد. از اين رو قانونگذار حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر را جرم تلقي نموده و براي آن مجازاتي را نيز در نظر گرفته است. مجازات حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر با توجه ميزان ‌‌‌‌‌موا‌دي كه از مجرم ضبط ‌‌مي‌شود تعيين خواهد شد و هرچقدر كه ميزان آن بيشتر باشد مجازات مجرم نيز سنگين‌‌‌‌‌تر خواهد بود.

مجازات حمل مواد مخدر از يك تا پنجاه گرم و از پنجاه گرم تا پانصد گرم

همانطور كه گفته شد مجازات حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر بر حسب ميزان ‌‌‌‌‌موا‌د ضبط شده از مجرم تعيين ‌‌مي‌شود. مجازات حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر به اندازه يك تا ۵۰ گرم تا سه ميليون ريال جريمه نقدي و تا ۵۰ ضربه شلاق خواهد بود. مجازات حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر به اندازه ۵۰ گرم تا ۵۰۰ گرم نيز از پنج ميليون تا پانزده ميليون ريال جريمه نقدي و ۱۰ تا ۷۴ ضربه شلاق خواهد بود.

مجازات حمل مواد مخدر از پانصد گرم تا پنج‌‌ كيلو گرم و از پنج كيلو گرم تا بيست كيلو گرم

  • از 500 گرم تا 5 كيلو گرم 15000000 تا 60000000 ريال جريمه نقدي و 40 تا 74 ضربه شلاق و همچنين 2 تا 5 سال حبس.
  • از 5 كيلوگرم تا 20 كيلوگرم نيز 60000000 تا 200000000 ريال جريمه نقدي،۵۰ تا ۷۴ ضربه شلاق و 5 تا 10 سال حبس.

نكته: در صورت‌ تكرار حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر بيش از پنج ‌كيلو گرم علاوه بر مجازات‌‌‌هاي گفته شده فرد به جاي جريمه نقدي ‌‌مي‌بايست تمام اموال ناشي از جرم را تسليم‌ دولت نمايد. در برخي موارد نيز فرد تا سه بار جرم خود را تكرار ‌‌مي‌كند كه در اين صورت مجازات او ضبط اموال ناشي از جرم و اعدام خواهد بود.

مجازات حمل مواد مخدر از بيست كيلو گرم تا صد كيلوگرم و بيش از صد كيلو گرم

مجازات حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر‌‌ بيش از بيست كيلو‌گرم كمي سنگين‌‌‌‌‌تر خواهد بود. مجازات حمل بيست تا صد كيلو ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر شامل 60000000 تا 200000000 ريال جريمه نقدي و ۵۰ تا ۷۴ ضربه شلاق و 5 تا 10 سال حبس خواهد بود كه ‌با مجازات‌ حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر از 5 كيلو تا 20 كيلو‌‌ گرم‌ برابر است اما بابت هر يك كيلو اضافه مجرم ‌‌مي‌بايست تا‌ 2000000 ريال جزاي نقدي بپردازد. همچنين اگر مجرم جرم‌ را تكرار كند مجازات‌‌ او اعدام و ضبط اموال ناشي از جرم ‌خواهد بود. مجازات افرادي كه بيش از صد كيلو ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر را حمل كنند مانند مجازات حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر از بيست تا صد كيلو خواهد بود كه تنها تفاوت آن اين است كه مجرم به حبس ابد نيز محكوم ‌‌مي‌شود و علاوه‌‌ بر اين اگر جرم را‌ تكرار كند به اعدام و مصادره اموال ناشي از جرم محكوم ‌‌مي‌شود.

نكته: اگر نوجوانان با سن كمتر از ۲۸ سال مرتكب جرم حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر باشند مجازات نسبتا سبك‌‌‌‌‌تري خواهند داشت اما چون عمل آن‌‌‌ها جرم‌ بوده ‌‌نمي‌توانند از مجازات آن به طور كلي معاف شوند. لازم به ذكر است كه قاضي براي تعيين مجازات ‌‌مي‌بايست حتما از پزشكي قانوني تاييديه رسيدن مجرم به بلوغ عقلاني را دريافت نمايد و سپس اقدام به صدور حكم در اين زمينه نمايد.

سوالات متداول

آيا حمل ‌‌‌‌‌موا‌د مخدر جرم است‌‌‌ ؟

بله اين كار جرم بوده و مجازات در پي خواهد داشت كه توضيحات كامل‌‌‌‌‌تر در متن مقاله آمده است.

اگر فردي بيش از صد كيلو ‌‌‌‌‌موا‌د ‌مخدر را حمل كند مجازات حبس او چقدر خواهد بود‌‌‌ ؟

در اين صورت فرد‌‌ به حبس ابد محكوم ‌‌مي‌شود كه توضيحات كامل‌‌‌‌‌تر در متن مقاله آمده است.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص حمل مواد مخدر، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون حمل مواد مخدر پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

لحظه به لحظه همراه شماييم

 

 

 

منبع : حمل مواد مخدر

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: حمل مواد مخدر،
موضوع:
[ ۲۹ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۲۵:۱۷ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

مسئوليت مدني به اين معناست كه شخصي به ديگري ضرر و زياني وارد آورد كه رابطه قراردادي با او ندارد. در هر مورد كه شخصي موظف به جبران ضرر ديگري باشد مي‌گويند در برابر او مسئوليت مدني دارد يا ضامن است‌. بنابراين آن فردي كه ضامن است بايد جبران خسارت كند. در ادامه به بررسي راه‌هاي جبران خسارت و بررسي مواد قانوني مربوط به آن مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.
 

دعواي مسئوليت مدني

در بيشتر موارد، مسئول خسارت، بدون اقامه دعوي به جبران خسارت اقدام نمي‌كند و به همين دليل زيان ديده بايد اقامه دعواي مسئوليت مدني كند.
اين دعوا بسته به شرايط و نوعي كه دارد مي‌تواند در دادگاه كيفري و در دادگاه حقوقي رسيدگي شود. اگر فعل زيانبار، جرم كيفري باشد در دادگاه كيفري و اگر فعل زيانبار عنوان مجرمانه نداشته باشد، در دادگاه حقوقي رسيدگي مي‌شود.
نكته: طبق بند الف ماده ۹ قانون شورا‌هاي حل اختلاف اگر خسارت وارده كمتر از ۲۰۰ ميليون ريال باشد شوراي حل اختلاف صلاحيت رسيدگي به دعواي مسئوليت مدني را خواهد داشت.

خواهان دعواي مسئوليت مدني

دعواي مسئوليت مدني بايد از سوي زيان ديده اقامه شود زيرا طبق ماده ۲ قانون آيين دادرسي مدني، اقامه دعوا از سوي كسي كه ذي نفع دعوي نيست يعني از اين طرح دعوا نفعي به او نمي‌رسد، پذيرفته نمي‌شود.

خوانده دعواي مسئوليت مدني

خوانده دعواي مسئوليت مدني شخصي است كه بايد جبران خسارت كند.
اگر مسئول حادثه فوت كرده باشد، مي‌توان عليه ورثه او كه قائم مقام قانوني فرد محسوب مي‌شوند، دعواي مسئوليت را اقامه كرد.

راه‌هاي جبران خسارت

راه‌هاي جبران خسارت عبارتند از جبران عيني ( اعاده وضع سابق ) و دادن معادل، كه دادگاه با توجه به اوضاع و احوال و شرايط معين مي‌كند كه شيوه و طريقه جبران خسارت به كدام يك از اين موارد مي‌باشد.

الف – جبران عيني

بهترين شيوه براي جبران خسارت آن است كه وضع زيان ديده كاملاً به حالت پيش از ورود ضرر بازگردانده شود. در جبران عيني ضرر كاملاً محو مي‌شود و به همين دليل اين شيوه بر ديگر شيوه‌ها ارجحيت دارد.
براي مثال اگر كسي خانه‌اي را خراب كند، دادگاه مي‌تواند به بازسازي خانه حكم دهد و از اين طريق وضع را به حالت سابق بازگرداند.
البته در خسارت‌هاي معنوي و بدني امكان بازگرداندن وضع پيشين وجود ندارد اما در خسارت‌هاي مالي اجراي اين شيوه ممكن است.

ب – دادن معادل

يكي ديگر از راه‌هاي جبران خسارت دادن معادل مي‌باشد در اين موارد بايد معادل آنچه كه بر اثر فعل يا ترك فعل مسئول حادثه از دارايي زيان ديده خارج و يا كم شده است به دارايي او وارد شود، كه اين معادل مي‌تواند به دو صورت انجام پذيرد: جبران نقدي و جبران غير نقدي خسارت.

جبران نقدي خسارت

اصل بر اين است كه در جبران نقدي خسارت، غرامت به صورت يكجا و فوري پرداخت شود اما دادگاه مي‌تواند به لحاظ وضع مالي مسئول زيان، به پرداخت خسارت به صورت قسطي حكم كند.
همچنين جبران نقدي خسارت ممكن است به صورت پرداخت مستمري باشد، در اين نوع از پرداخت مبلغ كل و تعداد پرداخت‌ها مشخص نيست و ممكن است تعهد به پرداخت مستمري تا پايان عمر زيان‌ديده باقي بماند.

جبران غيرنقدي خسارت

جبران غيرنقدي خسارت به اين معناست كه مي‌توان مثل مال را تسليم كرد كه در اين صورت ديگر نوبت به پرداخت قيمت نخواهد بود زيرا مثل مال، صفات نوعي آن را دارد. البته مثل همه اموال وجود ندارد و دادن مثل آن هميشه امكان‌پذير نمي‌باشد.

توصيه مي‌كنيم مقاله خسارت تاخير را مطالعه نماييد.

توصيه مي‌كنيم مقاله خسارت عدم انجام تعهد را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص مسئوليت مدني، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون مسئوليت مدني پاسخ دهند .

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۱:۲۸ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

يكي از انواع شركت‌هاي تجاري، شركت نسبي است و همانطور كه از نام اين شركت مشخص است مسئوليت اشخاص در اين شركت به نسبت سرمايه‌اي است كه به شركت آورده‌اند. يكي از مزاياي شركت نسبي اين است كه ديون شركت ابتدائا بايد از خود شركت مطالبه شود نه سرمايه اشخاص، به همين جهت اين نوع شركت براي سرمايه گذاري بسيار مفيد و سودآور است.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : شركت نسبي

تعريف و اوصاف اساسي شركت نسبي

شركت نسبي بين دو يا چند شريك به منظور امور تجارتي تشكيل مي‌گردد كه در آن، درصورتي كه دارايي شركت در زمان انحلال براي تاديه ديون كافي نباشد هر شريك به نسبت سرمايه‌اي كه به شركت آورده مسئول تاديه ديون شركت مي‌باشد.

از اوصاف اساسي اين شركت مي‌توان موارد زير را نام برد:

۱.هر شريك به نسبت سهم‌الشركه‌اش در قبال تمام ديون شركت مسئول است.

۲.براي تاسيس آن حداقل سرمايه‌اي تعيين نشده است.

۳.نقل و انتقال سهم‌الشركه با راي همه شركا ممكن است.

۴.تعداد شركا حداقل ۲شخص ( حقوقي، حقيقي ) است.

مسئوليت هر شريك در شركت سهامي

قبل از انحلال شركت ديون شركت از خود شركت مطالبه مي‌شود اما بعد از انحلال اگر دارايي شركت براي تاديه ديونش كافي نباشد هر شريك به نسبت سرمايه‌اي كه با خود به شركت آورده مسئول تاديه بخشي از ديون است هرچند مبلغي كه او بايد بپردازد از ميزان سرمايه‌اي كه او با خود به شركت آورده بيشتر شود. مثلا اگر ده درصد سرمايه شركت را تهيه كرده بايد ده درصد ديون شركت پس از انحلال را نيز بپردازد.

اسم شركت

۱.در اسم شركت بايد عبارت ( شركت نسبي ) درج شود.

۲.اسم شركت بايد متضمن حداقل نام يكي از شركا باشد.

زمان تشكيل

شركت نسبي زماني تشكيل مي‌شود كه:

۱.تمام سرمايه نقدي پرداخت شود.

۲.تمام سرمايه غيرنقدي تقويم شده باشد.

۳.تشكيل شركت نسبي منوط به ثبت نيست و قبل از ثبت تشكيل مي‌شود.

مديران در شركت نسبي

۱.تعداد مديران: ممكن است يك يا چند نفر باشد.

۲.انتخاب مديران: ممكن است از بين شركا يا خارج از شركا باشد.

۳.مدت مديريت: ممكن است محدود يا نامحدود باشد.

شيوه اخذ تصميمات

در اين خصوص قانون ساكت است و فقط در موارد خاصي اتفاق‌آراي شركا را براي تصميم گيري ضروري دانسته است. اين موارد عبارتند از:

۱.انتقال سهم‌الشركه هر شريك به شريك ديگر.

۲.اقدام يكي از شركا به تجارتي از نوع تجارت شركت يا ورود او به عنوان شريك ضامن يا شريك با مسئوليت محدود در شركتي ديگر.

۳.يكي از موارد انحلال شركت رضايت تمام شركاست.

۴.درصورت فوت يا حجر يكي از شركا بقاي شركت موقوف به رضايت ساير شركاست.

رابطه طلبكاران با شركت نسبي و شركاي شركت نسبي

قبل از انحلال 

مطالبه ديون شركت از خود شركت صورت خواهد گرفت.

بعد از انحلال

 اگر دارايي شركت كفاف مطالبات طلبكاران را ندهد طلبكاران مي‌توانند بابت طلب خود به شركاي شركت مراجعه كنند و از هريك از شركا به نسبت سرمايه‌اي كه به شركت آورده‌اند بخشي از ديون را مطالبه كنند.

رابطه طلبكاران شركت با طلبكاران شركا

درصورت انحلال شركت نسبي، اموال شركت ابتدا به مصرف تاديه ديون خود شركت مي‌رسد و قبل از تاديه ديون خود شركت، طلبكاران شخصي خود شركا حقي بر آن اموال ندارند اما اگر دارايي شركت كفاف ديون را نكند طلبكاران شركت مي‌توانند به شركا رجوع كنند و دراين صورت طلبكاران شركت و طلبكاران شخصي خود شركا حق تقدمي بر يكديگر ندارند.

تهاتر در شركت نسبي

اگر شخصي مديون شركت است و درعين حال از يكي از شركا طلبكار باشد چه قبل از انحلال و چه بعد از انحلال نمي‌تواند به تهاتر استناد كند.

اگر شخصي طلبكار از شركت و درعين حال مديون يكي از شركا باشد:

۱.قبل از انحلال، نمي‌تواند به تهاتر استناد كند.

۲.بعد از انحلال، اگر طلبي كه طلبكار از شركت دارد وصول نشود مي‌تواند در برابر شريك به تهاتر استناد كند توجه داشته باشيد كه شخص نمي‌تواند در ابتدا به تهاتر استناد كند بلكه اول بايد طلب خود را از شركت وصول كند و اگر طلب او وصول نشد به تهاتر استناد كند.

حقوق طلبكاران شخصي شركا

طلبكاران شخصي شركا:

۱.نمي‌توانند طلب خود را از دارايي شركت وصول كنند.

۲.مي‌توانند طلب خود را از سهمي كه مديونشان از منافع شركت دارد وصول كنند.

۳.مي‌توانند طلب خود را از سهمي كه درصورت انحلال شركت به مديون آن‌ها تعلق مي‌گيرد وصول كنند.

تاثير انتقال سهم‌الشركه در مسئوليت شركا

اگر پس از آن كه شركت نسبي تشكيل مي‌شود كسي به عنوان شريك به شركت بپيوندد نسبت به ديوني كه قبل از ورود او به شركت حاصل شده نيز با ديگر شركا به نسبت سهم‌الشركه‌اش مسئوليت نسبي دارد.

اگر برخلاف اين ترتيب بين شركا قراري گذاشته شده باشد اين قرار دربرابر ثالث غيرقابل استناد است اما در رابطه بين خود شركا قابل استناد است.

انحلال شركت نسبي

طبق قانون تجارت انحلال شركت نسبي به موجب موارد زير رخ مي‌دهد:

۱.وقتي كه شركت براي انجام موضوع خاصي تشكيل شده باشد و آن موضوع را به پايان رسانده يا انجام آن غيرممكن شده باشد.

۲.وقتي كه شركت براي مدت معين تشكيل شده باشد و آن مدت منقضي شده باشد مگر اينكه قبل از انقضا تمديد شود.

۳.درصورت ورشكستگي.

۴.درصورت تصميم تمام شركا.

۵.اگر يكي از شركا انحلال شركت را تقاضا كند.

۶.درصورت فسخ شركت توسط يكي از شركا.

۷.درصورت ورشكستگي يكي از شركا.

۸.درصورت درخواست طلبكاران يكي از شركا.

۹.درصورت فوت يا محجوريت يكي از شركا.

توصيه مي‌كنيم مقاله شركت تضامني را مطالعه فرماييد.

توصيه مي‌كنيم مقاله شركت با مسئوليت محدود را مطالعه فرماييد.

توصيه مي‌كنيم مقاله شركت مدني را مطالعه فرماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص شركت نسبي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون شركت نسبي پاسخ دهند .

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

لحظه به لحظه همراه شماييم

 

 

 

منبع : شركت نسبي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: شركت نسبي،
موضوع:
[ ۲۷ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۰۸:۲۴ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

يكي از انواع شركت‌هاي تجاري، شركت نسبي است و همانطور كه از نام اين شركت مشخص است مسئوليت اشخاص در اين شركت به نسبت سرمايه‌اي است كه به شركت آورده‌اند. يكي از مزاياي شركت نسبي اين است كه ديون شركت ابتدائا بايد از خود شركت مطالبه شود نه سرمايه اشخاص، به همين جهت اين نوع شركت براي سرمايه گذاري بسيار مفيد و سودآور است.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع : شركت نسبي

تعريف و اوصاف اساسي شركت نسبي

شركت نسبي بين دو يا چند شريك به منظور امور تجارتي تشكيل مي‌گردد كه در آن، درصورتي كه دارايي شركت در زمان انحلال براي تاديه ديون كافي نباشد هر شريك به نسبت سرمايه‌اي كه به شركت آورده مسئول تاديه ديون شركت مي‌باشد.

از اوصاف اساسي اين شركت مي‌توان موارد زير را نام برد:

۱.هر شريك به نسبت سهم‌الشركه‌اش در قبال تمام ديون شركت مسئول است.

۲.براي تاسيس آن حداقل سرمايه‌اي تعيين نشده است.

۳.نقل و انتقال سهم‌الشركه با راي همه شركا ممكن است.

۴.تعداد شركا حداقل ۲شخص ( حقوقي، حقيقي ) است.

مسئوليت هر شريك در شركت سهامي

قبل از انحلال شركت ديون شركت از خود شركت مطالبه مي‌شود اما بعد از انحلال اگر دارايي شركت براي تاديه ديونش كافي نباشد هر شريك به نسبت سرمايه‌اي كه با خود به شركت آورده مسئول تاديه بخشي از ديون است هرچند مبلغي كه او بايد بپردازد از ميزان سرمايه‌اي كه او با خود به شركت آورده بيشتر شود. مثلا اگر ده درصد سرمايه شركت را تهيه كرده بايد ده درصد ديون شركت پس از انحلال را نيز بپردازد.

اسم شركت

۱.در اسم شركت بايد عبارت ( شركت نسبي ) درج شود.

۲.اسم شركت بايد متضمن حداقل نام يكي از شركا باشد.

زمان تشكيل

شركت نسبي زماني تشكيل مي‌شود كه:

۱.تمام سرمايه نقدي پرداخت شود.

۲.تمام سرمايه غيرنقدي تقويم شده باشد.

۳.تشكيل شركت نسبي منوط به ثبت نيست و قبل از ثبت تشكيل مي‌شود.

مديران در شركت نسبي

۱.تعداد مديران: ممكن است يك يا چند نفر باشد.

۲.انتخاب مديران: ممكن است از بين شركا يا خارج از شركا باشد.

۳.مدت مديريت: ممكن است محدود يا نامحدود باشد.

شيوه اخذ تصميمات

در اين خصوص قانون ساكت است و فقط در موارد خاصي اتفاق‌آراي شركا را براي تصميم گيري ضروري دانسته است. اين موارد عبارتند از:

۱.انتقال سهم‌الشركه هر شريك به شريك ديگر.

۲.اقدام يكي از شركا به تجارتي از نوع تجارت شركت يا ورود او به عنوان شريك ضامن يا شريك با مسئوليت محدود در شركتي ديگر.

۳.يكي از موارد انحلال شركت رضايت تمام شركاست.

۴.درصورت فوت يا حجر يكي از شركا بقاي شركت موقوف به رضايت ساير شركاست.

رابطه طلبكاران با شركت نسبي و شركاي شركت نسبي

قبل از انحلال 

مطالبه ديون شركت از خود شركت صورت خواهد گرفت.

بعد از انحلال

 اگر دارايي شركت كفاف مطالبات طلبكاران را ندهد طلبكاران مي‌توانند بابت طلب خود به شركاي شركت مراجعه كنند و از هريك از شركا به نسبت سرمايه‌اي كه به شركت آورده‌اند بخشي از ديون را مطالبه كنند.

رابطه طلبكاران شركت با طلبكاران شركا

درصورت انحلال شركت نسبي، اموال شركت ابتدا به مصرف تاديه ديون خود شركت مي‌رسد و قبل از تاديه ديون خود شركت، طلبكاران شخصي خود شركا حقي بر آن اموال ندارند اما اگر دارايي شركت كفاف ديون را نكند طلبكاران شركت مي‌توانند به شركا رجوع كنند و دراين صورت طلبكاران شركت و طلبكاران شخصي خود شركا حق تقدمي بر يكديگر ندارند.

تهاتر در شركت نسبي

اگر شخصي مديون شركت است و درعين حال از يكي از شركا طلبكار باشد چه قبل از انحلال و چه بعد از انحلال نمي‌تواند به تهاتر استناد كند.

اگر شخصي طلبكار از شركت و درعين حال مديون يكي از شركا باشد:

۱.قبل از انحلال، نمي‌تواند به تهاتر استناد كند.

۲.بعد از انحلال، اگر طلبي كه طلبكار از شركت دارد وصول نشود مي‌تواند در برابر شريك به تهاتر استناد كند توجه داشته باشيد كه شخص نمي‌تواند در ابتدا به تهاتر استناد كند بلكه اول بايد طلب خود را از شركت وصول كند و اگر طلب او وصول نشد به تهاتر استناد كند.

حقوق طلبكاران شخصي شركا

طلبكاران شخصي شركا:

۱.نمي‌توانند طلب خود را از دارايي شركت وصول كنند.

۲.مي‌توانند طلب خود را از سهمي كه مديونشان از منافع شركت دارد وصول كنند.

۳.مي‌توانند طلب خود را از سهمي كه درصورت انحلال شركت به مديون آن‌ها تعلق مي‌گيرد وصول كنند.

تاثير انتقال سهم‌الشركه در مسئوليت شركا

اگر پس از آن كه شركت نسبي تشكيل مي‌شود كسي به عنوان شريك به شركت بپيوندد نسبت به ديوني كه قبل از ورود او به شركت حاصل شده نيز با ديگر شركا به نسبت سهم‌الشركه‌اش مسئوليت نسبي دارد.

اگر برخلاف اين ترتيب بين شركا قراري گذاشته شده باشد اين قرار دربرابر ثالث غيرقابل استناد است اما در رابطه بين خود شركا قابل استناد است.

انحلال شركت نسبي

طبق قانون تجارت انحلال شركت نسبي به موجب موارد زير رخ مي‌دهد:

۱.وقتي كه شركت براي انجام موضوع خاصي تشكيل شده باشد و آن موضوع را به پايان رسانده يا انجام آن غيرممكن شده باشد.

۲.وقتي كه شركت براي مدت معين تشكيل شده باشد و آن مدت منقضي شده باشد مگر اينكه قبل از انقضا تمديد شود.

۳.درصورت ورشكستگي.

۴.درصورت تصميم تمام شركا.

۵.اگر يكي از شركا انحلال شركت را تقاضا كند.

۶.درصورت فسخ شركت توسط يكي از شركا.

۷.درصورت ورشكستگي يكي از شركا.

۸.درصورت درخواست طلبكاران يكي از شركا.

۹.درصورت فوت يا محجوريت يكي از شركا.

توصيه مي‌كنيم مقاله شركت تضامني را مطالعه فرماييد.

توصيه مي‌كنيم مقاله شركت با مسئوليت محدود را مطالعه فرماييد.

توصيه مي‌كنيم مقاله شركت مدني را مطالعه فرماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص شركت نسبي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون شركت نسبي پاسخ دهند .

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

لحظه به لحظه همراه شماييم

 

 

 

 

منبع : شركت نسبي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: شركت نسبي،
موضوع:
[ ۲۶ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۱۳:۵۸ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

عقود و معاملاتي كه در جامعه واقع مي‌شوند هر كدام بسته به نوعي كه دارند داراي ويژگي‌هاي خاص خود مي‌باشند. اما در همه معاملات شرايط اساسي صحت معامله مشترك بوده و همه آن‌ها بايد داراي شرايط ذكر شده در قانون باشند تا صحيح محسوب شوند. در ادامه به بررسي شرايط اساسي صحت معامله و بررسي هر كدام از آن‌ها طبق قانون مدني مي‌پردازيم. براي آشنايي بيشتر با فرار از معامله يا دين و مجازاتش كليك كنيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

شرايط عقود و معامله صحيح

براي عقود و معاملات دو دسته شرايط وجود دارد:

۱ – شرايط عمومي كه در هر عقد، صرف نظر از نوع آن بايد موجود باشد وگرنه عقد معتبر نخواهد بود.
۲ – شرايط اختصاصي كه در عقود مختلف متفاوت است.

انواع عقود از حيث تاثير وجود و عدم شرايط اساسي

۱ – عقد صحيح و نافذ | معامله صحيح

عقد صحيح و نافذ آن عقدي است كه علاوه بر شرايط اختصاصي خود داراي تمام شرايط اساسي صحت معاملات مي‌باشد. اين عقد تمام آثار حقوقي خود را ايجاد مي‌كند.

۲ – عقد باطل | معامله صحيح

عقد باطل عقدي است كه فاقد بعضي از شرايط اساسي صحت معامله بوده مانند عقدي كه مورد معامله مبهم باشد.

۳ – عقد غير‌نافذ

عقد غير‌نافذ به عقدي گفته مي‌شود كه فاقد بعضي از شرايط باشد. مانند عقدي كه مكره واقع مي‌سازد كه به علت نبود رضايت، غير‌نافذ است.
عقد غير‌نافذ باطل نيست ولي موثر و معتبر هم نمي‌باشد و در حالت عدم نفوذ هيچ گونه اثر حقوقي هم ندارد. دليل اين كه مي‌گوييم عقد غير‌نافذ باطل نيست اين است كه اين عقد مي‌تواند با رضايت بعدي كسي كه رضايت او شرط صحت عقد است كامل شده و آثار حقوقي خود را ايجاد كند.

شرايط اساسي صحت معامله

طبق ماده ۱۹۰ قانون مدني براي صحت هر معامله شرايط ذيل بايد وجود داشته باشد:

۱- قصد و رضاي طرفين.

۲ – طرفين معامله بايد اهليت داشته باشند.

۳ – موضوع معامله معين باشد.

۴ – انگيزه و جهت معامله مشروع و قانوني باشد.

توصيه مي‌كنيم مقاله مشخصات مورد معامله را مطالعه فرماييد.

الف) قصد طرفين و رضا

قصد و رضا از يكديگر قابل تفكيك هستند. زيرا آثار آن دو و فقدان آن‌ها با هم متفاوت است.
منظور از رضا تمايلي است كه پس از سنجش سود و زيان ناشي از بستن قرارداد در فرد ايجاد مي‌شود. اگر اكراهي صورت گيرد و رضاي فرد مخدوش گردد عقد غير‌نافذ است. پس اين مرحله قبل از تصميم‌گيري است.
اما قصد به معناي همان تصميمي است كه شخص پس از رضايت به انجام معامله مي‌گيرد كه به انعقاد قرارداد منجر مي‌شود. در واقع قصد راجع به مرحله اجراي تصميم است. بنابراين رضا قبل از قصد مي‌باشد.
در صورت فقدان قصد، عقد باطل است و هرگز قابل اصلاح و تنفيذ نمي‌باشد اما عقدي كه فاقد رضا باشد غير نافذ بوده كه با تنفيذ بعدي كاملاً معتبر خواهد شد.

توصيه مي‌كنيم مقاله معامله فضولي را مطالعه فرماييد.

ب) اهليت طرفين

اهليت در لغت به معناي شايستگي بوده و در اصطلاح حقوقي به معناي شايستگي شخص براي اين كه فرد بتواند صاحب اموال شود و يا در اموال خود تصرف كند. اهليت به دو دسته تقسيم مي‌شود: اهليت تمتع و اهليت استيفاء.

اهليت تمتع

اهليت تمتع به معناي شايستگي شخص براي دارا بودن حق است كه هر انسان زنده از اين نوع اهليت تمتع برخوردار خواهد بود.
طبق ماده ۹۵۶ قانون مدني اهليت براي دارا بودن حقوق با زنده متولد شدن انسان شروع و با مرگ او تمام مي‌شود.

اهليت استيفاء

اهليت استيفا به معناي شايستگي فرد براي اجراي حقوق مدني است.
در ماده ۹۵۸ قانون مدني گفته شده هر انسان بهره‌مند از حقوق مدني خواهد بود اما اجراي آن منوط است به داشتن اهليت استيفاء.

ج) موضوع معين مورد معامله

مورد معامله عبارت است از مال يا عملي كه هر يك از طرفين، تعهد تسليم يا ايفاي آن را مي‌كنند. اين مال بايد معين باشد.

توصيه مي‌كنيم مقاله اشتباه در موضوع معامله را مطالعه نماييد.

د) مشروع بودن جهت معامله

به جهت معامله هدف معامله نيز گفته مي‌شود. انگيزه عبارت است از هدفي كه معامله كننده از تشكيل عقد در سر مي‌پروراند براي مثال شخصي خانه خود را مي‌فروشد تا خانه بزرگتري بخرد.
پس يكي از شرايط صحت معامله اين است كه جهت معامله مشروع باشد. طبق ماده ۲۱۷ قانون مدني در معامله لازم نيست كه جهت آن تصريح شود ولي اگر تصريح شده باشد بايد مشروع باشد و الا معامله باطل است.

شرايط مورد معامله

۱ – ماليت داشتن

يكي از شرايط مورد معامله اين است كه مورد معامله ماليت داشته باشد يعني داراي ارزش اقتصادي باشد. طبق ماده ۲۱۵ قانون مدني معامله نسبت به چيزي كه ماليت ندارد باطل است.

۲ – منفعت عقلايي داشتن | معامله صحيح

شرط ديگري كه مورد معامله بايد داشته باشد داراي منفعت عقلايي بودن است. يعني مورد معامله بايد منفعتي داشته باشد كه عقلاي جامعه استفاده از آن را تجويز مي‌‌كنند.
البته اينكه تشخيص دهيم يك مورد معامله منفعت عقلايي دارد يا خير، تابع معيار‌ها و ضوابط زمان و مكان مي‌باشد.

۳ – منفعت مشروع داشتن | معامله صحيح

گاهي اوقات ممكن است قانون استفاده از اشيايي را كه داراي منافع عقلايي بوده به علت و جهتي فقط براي طبقه خاصي مجاز دانسته و براي ديگران ممنوع تلقي كرده است. براي مثال افراد نظامي مي‌توانند از مواد منفجره استفاده كنند ولي اين استفاده براي افراد عادي ممنوع است.

۴ – مقدور بودن تسليم | معامله صحيح

مقدور بودن تسليم مورد معامله به معناي اين است كه كسي وقتي شيء را مورد معامله قرار مي‌دهد بايد بتواند آن را به طرف ديگر تسليم كرده وگرنه معامله باطل خواهد بود. براي مثال كسي نمي‌تواند پرنده‌اي را كه پريده است به ديگري بفروشد.

توصيه مي‌كنيم مقاله بطلان معامله را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص معامله صحيح، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون شرايط معامله صحيح پاسخ دهند .

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۲۸:۱۵ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

در اين مقاله قصد داريم جرايمي را مورد بررسي قرار بدهيم كه مستقيماً در دادسرا براي انجام تحقيقات مقدماتي مطرح مي‌شوند. مطابق آنچه كه قانون گذار بيان كرده است مجرمين اين جرايم به دادگاه سپرده مي‌شوند تا در دادگاه به آن‌ها رسيدگي بشود. ممكن است براي شما سوال ايجاد شود كه چرا برخلاف ساير جرايم كه تحقيقات مقدماتي آن‌ها در دادسرا انجام مي‌شود تحقيقات مربوط به جرايم منافي عفت و همچنين رسيدگي به آن‌ها هر دو در دادگاه انجام مي‌شود. در ادامه تلاش مي‌كنيم تا شما پاسخ خود را به طور كامل و جامع بيابيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع :  جرايم منافي عفت

تعريف جرايم منافي عفت

با وجود اين كه روابط نا‌مشروع و اعمال منافي عفت مورد جرم انگاري واقع شده‌اند ولي تعريفي از جرايم منافي عفت در قانون نيامده است. با اين وجود بايد اشاره كنيم كه قانون به بيان مصاديق اين جرايم پرداخته است به عنوان مثال زنا يا رابطه نامشروع، لواط، مساحقه، قوادي و قذف از مصاديق جرائم منافي عفت مي‌باشند و بايد بيان كنيم كه اين گروه از جرائم مستوجب حد مي‌باشند.

توصيه مي‌كنيم مقاله تفاوت زنا و رابطه نامشروع را مطالعه نماييد

بيان برخي مصاديق از زبان قانون

منظور از جرائم منافي عفت در قانون، جرائم جنسي حدي است همچنين جرائم رابطه نا‌مشروع تعزيري مواردي مانند تقبيل و مضاجعه را در بر مي‌گيرد.
نكته‌اي كه بايد در خصوص به آن توجه كنيم اين است كه جرايم منافي عفت تقسيم مي‌شوند به جرايم حدي و جرايم تعزيري. از جرايم حدي بيشتر سخن خواهيم گفت و منظور ما از جرايم تعزيري مثل تقبيل و مضاجعه مي‌باشد. اگر بخواهيم از اين واژگان ابهام را رفع كنيم بايد بگوييم كه تقبيل به معناي بوسيدن و مضاجعه به معناي در آغوش گرفتن مي‌باشد. در ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامي آمده است كه هر گاه زن و مردي كه بين آن‌ها علقه زوجيت نباشد، مرتكب روابط نامشروع يا عمل منافي عفت غير از زنا از قبيل تقبيل يا مضاجعه ‌شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محكوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اكراه باشد فقط اكراه ‌كننده مجازات مي‌شود. در مقاله‌اي جدا به بررسي زنا و رابطه نا‌مشروع پرداخته‌ايم.

روش‌هاي اثبات اين جرايم به چه نحو مي‌باشد ؟

راه‌هايي كه مي‌توانيد با استفاده از آن‎ها برخي از اين جرايم مثل زنا را در دادگاه اثبات كنيد عبارتند از: اقرار، شهادت شهود و علم قاضي.
در خصوص لواط نيز بايد بيان كنيم كه راه‌هاي اثباتش مشابه راه‌هاي اثبات زنا است. يعني همان شهادت شهود و اقرار و علم قاضي. نكته حائز اهميت در خصوص لواط اين است كه شهادت زنان به تنهايي يا به ضميمه مرد، آن را ثابت نمي‌كند.

آنچه كه در خصوص مساحقه بايد به آن توجه كنيم اين است كه راه‌هاي اثبات آن در دادگاه دقيقا مشابه راه‌هاي اثبات لواط در دادگاه مي‌باشد.
قوادي نيز از ديگر جرايم منافي عفت مي‌باشد. در خصوص روش اثبات آن در دادگاه بايد بيان كنيم كه از طريق دو بار اقرار كردن و يا شهادت دو مرد مي‌توان اين جرم را در دادگاه اثبات كرد.

قذف

با دو بار اقرار يا با شهادت دو مرد اثبات مي‌گردد. البته در قذف شهادت زنان ارزش اثباتي ندارد.

از ديگر جرايم منافي عفت مستوجب حد قذف مي‌باشد. اين جرم را مي‌توان از طريق دو بار اقرار يا شهادت دو مرد عادل اثبات نمود. نكته حائز اهميت اينجاست كه شهادت زنان مورد قبول واقع نمي‌گردد.

بررسي دليل طرح مستقيم جرائم منافي عفت در دادگاه‌ها 

همانطور كه در مقدمه اشاره شد جرائم منافي عفت در گروه جرايمي قرار دارند كه به طور مستقيم براي رسيدگي در دادگاه مطرح مي‌شوند بدون اينكه هيچ گونه تحقيقي در دادسرا انجام شود. دليل انجام چنين اقدامي اين است كه اگر اين جرائم برملا شوند و در نهايت اثبات گردند مي‌تواند يك كار زشت را ترويج كنند يا موجب ريخته شدن آبروي افراد شوند. همچنين در متن ماده ۱۰۲ قانون آيين دادرسي كيفري آمده است كه هر گونه تحقيق در خصوص اين جرايم ممنوع است و پرسش از هيچ فردي در اين خصوص صحيح نيست، مگر در مواردي خاص.

موارد مجاز پرسش و تحقيق در خصوص جرايم منافي عفت

1. اگر جرم در مرئي و منظر عام واقع اتفاق افتاده باشد.

2. جرم داراي شاكي باشد يا به عنف (زور) يا سازمان يافته ارتكاب يافته است.

تعقيب و تحقيق فقط در محدوده شكايت و يا اوضاع و احوال پرونده توسط مقام قضائي انجام مي‌پذيرد.
پس تنها در اين موارد مي‌توان تعقيب و تحقيق را انجام داد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص جرايم منافي عفت، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون جرايم منافي عفت پاسخ دهند .

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

لحظه به لحظه همراه شماييم

 

 

 

منبع :  جرايم منافي عفت

 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: جرايم منافي عفت،
موضوع:
[ ۲۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۹:۲۸ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

در اين مقاله قصد داريم ويژگي‌هاي تحقيقات مقدماتي را در قانون آيين دادرسي كيفري بررسي كنيم. پيش از بيان هر نكته بايد اشاره كنيم كه قانون آيين دادرسي كيفري در كشور ما از يك نظام دادرسي الگو نگرفته است بلكه نظام‌هاي دادرسي مختلف را الگوي خود قرار داده است و در واقع از آن‌ها الهام گرفته است. به عنوان مثال موضوع مورد بحث ما يعني تحقيقات مقدماتي ويژگي‌هايي دارد نشان مي‌دهد از نظام تفتيشي الهام گرفته است. به عنوان مثال تحقيقات مقدماتي مانند نظام تفتيشي به طور غير‌علني و محرمانه انجام مي‌شود. همچنين از ديگر ويژگي‌هاي آن مي‌توان به كتبي بودن نيز اشاره كرد كه در ادامه به بررسي مفصل اين ويژگي‌ها مي‌پردازيم و نكاتي را در اين خصوص بيان مي‌كنيم.

نكته: هر جا در اين مقاله واژه “تحقيقات” به كار رفته است منظور تحقيقات مقدماتي است.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : تحقيقات مقدماتي

بررسي ويژگي غير‌علني بودن تحقيقات مقدماتي

در اصل ۱۶۵ قانون اساسي آمده است كه: علي‌الاصول محاكمات بايد علني باشند يعني حضور افراد در آن مجاز شمرده مي‌شود مگر اينكه دادگاه علني بودن آن را موجب تشويش اذهان عمومي و مخالف عفت عمومي بداند. همچنين طرفين مي‌توانند تقاضا كنند كه دادگاه غير علني باشد.
در واقع اين اصل از قانون اساسي اين نكته را بيان مي‌كند كه جلسات رسيدگي دادگاه به طور علني برگزار مي‌شود و اين در حالي است كه اساسا تحقيقات غيرعلني هستند. غيرعلني بودن تحقيقات به اين معنا است كه افرادي به غير از شخص شاكي و شخص متهم و وكلاي اين دو شخص همچنين كارشناس مربوطه و شاهداني كه مربوط به اين موضوع هستند ساير افراد نمي‌توانند در جلساتي كه براي تحقيقات مقدماتي برگزار مي‌شود شركت كنند.

حال ممكن است براي شما اين سوال مطرح شود كه علت غير علني بودن جلسات تحقيقات مقدماتي چه چيزي مي‌باشد؟ در پاسخ بايد بيان كرد كه در صورتي كه جلسات تحقيقات به طور علني برگزار شود افكار عمومي جامعه تحقيقات را مورد هجمه و فشار قرار مي‌دهند و اين امكان وجود دارد كه تحقيقات مقدماتي از مسير خودش منحرف شود.

بررسي ويژگي محرمانه بودن تحقيقات

پيش از هر نكته بايد بيان كنيم كه محرمانه بودن تحقيقات مقدماتي به اين معنا مي‌باشد كه اطلاعات مربوط به تحقيقات انتشار پيدا نكند و مستند اين ويژگي ماده ۹۱ قانون آيين دادرسي كيفري مي‌باشد. در اين ماده بيان شده است كه:
تحقيقات مقدماتي محرمانه انجام مي‌شود مگر در مواردي كه قانون استثنا نموده است. كليه اشخاص دخيل در مرحله تحقيقات مقدماتي ملزم به حفظ اسرار پرونده هستند و در صورت افشاي اطلاعات، به جرم افشاي اسرار شغلي و حرفه‌اي محكوم مي‌گردند.
البته در خصوص برخي جرائم مي‌توان اطلاعات محدودي را در اختيار عموم قرار داد. به عنوان مثال در جرايم خشونت‌باري كه جامعه را تحت تأثير خود قرار دادند به منظور آگاهي بخشي در جهت تنوير افكار عمومي و همچنين جلوگيري از رواج يافتن اطلاعات نادرست اطلاعات محدودي را در اختيار عموم قرار مي‌دهند.

بررسي ويژگي كتبي بودن تحقيقات مقدماتي

در قانون آيين دادرسي كيفري آمده است كه متهم بايد به سوالات مطروحه كتبا با دست خط خود پاسخ دهد مگر اينكه از اين حق خود صرف نظر كند.
بنابراين با توجه به مواد قانون آيين دادرسي كيفري متوجه مي‌شويم كه بديهي است فرايند تحقيقات مقدماتي به طور مكتوب انجام شود.

بررسي ويژگي غير‌ترافعي بودن تحقيقات مقدماتي

منظور ما از غير‌ترافعي بودن تحقيقات مقدماتي اين است كه طرفين با يك‌ديگر رويارويي نداشته باشند و تحقيقات مربوط به آن‌ها به طور جداگانه انجام شود. در واقع طرفين از شرايط مساوي در جريان تحقيقات برخوردار مي‌باشند. در اين راستا به ماده ۱۹۲ قانون آيين دادرسي كيفري استناد مي‌كنيم كه بيان مي‌كند: تحقيقات از متهم و شاكي انفرادي به عمل مي‌آيد مگر در دعاوي قابل گذشت كه امكان صلح طرفين با مذاكره دو جانبه مهيا باشد. بازپرس موظف است در صورت امكان ميان طرفين صلح و سازش برقرار كند و زمينه ميانجي‌گري را فراهم كند. 

بايد توجه كنيم كه مسير به سمتي است كه تمام حقوق متهم تا حد امكان تامين شود به عنوان مثال اين حق به او داده مي‌شود كه از نظر كارشناس استفاده كند و يا به نظر او اعتراض كند و همچنين حق وكيل داشتن نيز براي او در نظر گرفته شده است و ساير حقوقي كه شكايت را به سمت ترافعي شدن هدايت مي‌كنند.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص تحقيقات مقدماتي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون تحقيقات مقدماتي پاسخ دهند .

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

لحظه به لحظه همراه شماييم

 

 

 

منبع : تحقيقات مقدماتي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تحقيقات مقدماتي،
موضوع:
[ ۲۳ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۳۷:۲۷ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

تفاوت‌هايي در فرايند دادرسي نسبت به زمان‌هاي گذشته به وجود آمده است. يكي از اين تفاوت‌ها مربوط مي‌شود به حقوقي كه براي متهم در جريان دادرسي در نظر گرفته مي‌شود. به عنوان مثال حق برخورداري از وكيل مدافع يكي از اين حقوق مي‌باشد. در واقع اين امكان براي متهم در نظر گرفته شده است كه در فرايند تحقيقات مقدماتي حق اين را داشته باشد كه براي خودش وكيل مدافع تعيين كند. اسناد حقوق بشر را مي‌توان شروعي براي اين تحولات در نظر گرفت كه همه اين تلاش‌ها به اين خاطر است كه يك دادرسي منصفانه انجام شود و حقوق بشر در دستگاه قضايي مورد توجه قرار بگيرد. در ادامه به بررسي بيشتر اين موضوع و همچنين بيان نكات آن مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.
منبع : حقوق متهم

متن قانون در خصوص حق برخورداري از وكيل مدافع

در ماده ۱۹۰ قانون آيين دادرسي كيفري آمده است كه:
متهم در مرحله تحقيقات مقدماتي، مي‌توند با يك نفر وكيل دادگستري در مرجع قضايي حاضر شود. اين حق بايد پيش از شروع تحقيق به درستي و جوري كه متوجه شود به وي گفته شود. اگر متهم احضار شود اين حق در برگه احضاريه نوشته و به او ابلاغ مي‌گردد. وكيل مي‌تواند پس از كسب اطلاع از اتهام موكل هر مطلبي كه براي دفاع از وي و حقيقت لازم بداند بيان نمايد. اظهارات وكيل در صورت مجلس درج خواهد شد.

مجازات عدم تفهيم حق انتخاب وكيل | حقوق متهم

اگر مقام قضايي متهم را از داشتن وكيل منع نمايد به مجازات انتظامي درجه هشت و چنانچه اين حق را به نحو مطلوب به اطلاع متهم نرساند مجازات انتظامي درجه سه در انتظار وي خواهد بود.

وظيفه بازپرس در تفهيم حق | حقوق متهم

همانطور كه در ماده قانون آمده است متوجه مي‌شويم كه حق برخورداري از وكيل مدافع اهميت بسياري دارد كه حتماً بايد توسط بازپرس به اطلاع متهم برسد. در واقع برگه احضاريه‌اي كه به دست متهم مي‌رسد از مندرجاتي تشكيل شده است كه شامل حق برخورداري از وكيل مدافع نيز مي‌شود. همچنين بازپرس نمي‌تواند حق برخورداري از وكيل مدافع را از شخص متهم سلب كند و اگر اين كار را انجام بدهد مرتكب تخلف انتظامي شده است.

وظيفه وكيل مدافع | حقوق متهم

وكيل مدافع متهم از اين حق برخوردار است كه از زماني كه تحقيقات مقدماتي شروع شد از متهم خود در برابر اتهامي كه به او نسبت داده شده است دفاع كند. همانطور كه در ماده ۳۴۶ قانون آيين دادرسي كيفري آمده است اين امكان وجود دارد كه متهم به جاي يك وكيل چند وكيل داشته باشد. متن ماده ۳۴۶ قانو ن آيين دادرسي كيفري به اين شرح است كه: در تمام امور كيفري، طرفين مي‌توانند وكيل يا وكلاي مدافع خود را تعيين و اسامي آن‎ها را به دادگاه بدهند. در صورتي كه فرد چند وكيل انتخاب نموده باشد حضور يكي از آنان براي جلسه رسيدگي در دادگاه كفايت مي‌كند.
در غير جرائم مربوط به دادگاه كيفري يك سقف تعداد وكلاي انتخابي توسط متهم حداكثر دو وكيل است.

تعيين وكيل تسخيري براي متهم

در جرايمي كه مجازات آن سلب حيات يا حبس ابد تعيين شده، اگر متهم اقدام به معرفي وكيل در مرحله تحقيقات مقدماتي نكند، بازپرس دستور به تعيين وكيل تسخيري براي متهم مي‌دهد.

در خصوص وكيل تسخيري بايد بيان كنيم كه اگر متهم مرتكب جرائمي شده باشد كه مجازات اين جرائم سلب حيات يا حبس ابد است و او در مرحله تحقيقات مقدماتي براي خودش وكيل تعيين نكرده باشد در اين صورت بازپرس است كه براي او وكيل تعيين مي‌كند كه به اين وكيل، وكيل تسخيري گفته مي‌شود.
در مرحله تحقيقات مقدماتي جرايمي كه مربوط مي‌شود به اقدامات عليه امنيت داخلي يا خارجي و يا جرائمي كه سازمان يافته هستند هر دو طرف دعوا وكيل يا وكلاي خودشان را از ميان وكلايي انتخاب مي‌كنند كه وكلاي رسمي دادگستري باشند و همچنين توسط رئيس قوه قضاييه تاييد شده باشند.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص حقوق متهم، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون حقوق متهم پاسخ دهند .

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: حقوق متهم،
موضوع:
[ ۲۲ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۵۶:۱۳ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

امروزه دادگاه‌هاي عمومي زيادي در سطح شهر‌ها فعاليت مي‌كنند كه هر كدام داراي صلاحيت‌هاي خاصي مي‌باشند. اين دادگاه‌ها در خصوص دعاوي مختلف اظهار نظر كرده و راي صادر مي‌نمايند. دادگاه‌ها معمولا داراي صلاحيت‌هاي مشخصي هستند و گاهي ممكن است براي صدور راي در برخي دعاوي اختياري نداشته باشند. يكي از دادگاه‌هايي كه در سال‌هاي اخير تاسيس شده است و صلاحيت‌هاي مختلفي دارد دادگاه خانواده مي‌باشد. دادگاه خانواده سازمان و ساختار كاملا متفاوتي نسبت به ديگر دادگاه‌ها دارد. در ادامه قصد داريم در مورد دادگاه خانواده طلاق، سازمان و ساختار آن توضيحات مفيد و مختصري را خدمت شما عزيزان ارائه دهيم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 منبع : دادگاه طلاق

دادگاه خانواده طلاق چيست ؟

امروزه دادگاه‌هاي زيادي در سراسر كشور تاسيس شده‌اند كه در حوزه امور قضايي فعاليت كرده و به حل مشكلات مردم مي‌پردازند. تعداد شكايات و پرونده‌هايي كه در اين دادگاه‌ها تشكيل مي‌شود بسيار زياد بوده و رسيدگي به همه اين شكايات ماه‌ها زمان مي‌برد. از اين رو قانونگذار تصميم گرفت برخي از دادگاه‌هاي عمومي را داراي صلاحيت‌هاي مشخصي كند تا در بررسي اين شكايات به دادگاه‌هاي ديگر كمك كنند. يكي از انواع اين دادگاه‌ها، دادگاه خانواده مي‌باشد كه در خصوص امور مربوط به خانواده به شكايات رسيدگي مي‌كند. دادگاه خانواده براي اولين بار در سال ۱۳۷۶ شروع به فعاليت كرد و امروزه در تمام شهرستان‌ها نيز دادگاه خانواده تاسيس گرديده است. دادگاه‌هاي خانواده به تمامي امور حقوقي خانوادگي مانند مهريه، نفقه، حضانت فرزند، طلاق و… رسيدگي مي‌كنند. اصلي‌‌‌ترين دليلي كه باعث شد قانونگذار تصميم به تاسيس دادگاه خانواده بگيرد كمك به ديگر دادگاه‌هاي عمومي براي رسيدگي سريع‌‌‌تر به شكايات مردم بود.

سازمان دادگاه خانواده طلاق چگونه تعريف شده است ؟

دادگاه خانواده داراي سازمان و ساختار جداگانه‌‌اي نسبت به ديگر مراجع قضايي مي‌باشد. سازمان اين دادگاه توسط قانون حمايت خانواده تعريف گرديده است و تا حدود زيادي نيز به آن عمل شده است. مطابق قانون حمايت از خانواده سازمان دادگاه خانواده به اين شرح مي‌باشد:

  • در سال ۱۳۷۶قانونگذار به موجب ماده اول قانون حمايت خانواده قوه قضاييه را مكلف نمود كه در مدت زمان سه سال به تشكيل دادگاه‌هاي خانواده در سراسر كشور بپردازد. قوه قضاييه در اين مدت زمان در اكثر شهرستان‌ها به تشكيل دادگاه خانواده پرداخته و اين امر هنوز ادامه دارد. به موجب اين قانون چنانچه هنوز در شهرستاني دادگاه خانواده تشكيل نشده باشد دادگاه عمومي خانواده مي‌تواند وظايف را بر عهده بگيرد و به عنوان دادگاه خانواده عهده دار صدور راي در خصوص دعاوي مربوط به اين دادگاه خواهد بود.

ساختار دادگاه خانواده طلاق چگونه است ؟

ساختار دادگاه مطابق قانون مشابه برخي دادگاه‌هاي ديگر مي‌باشد اما قانونگذار تمهيدات ديگري را نيز در نظر گرفته است كه مطابق آن‌ها ساختار اين دادگاه نيز متفاوت خواهد بود. در زير ساختار دادگاه خانواده به صورت صريح و شفاف بيان گرديده است:

  • دادگاه خانواده مي‌بايست داراي يك رئيس علي البدل باشد و تمام قضاتي كه در اين مرجع قضايي مشغول به كار هستند مي‌بايست متاهل باشند. قضات دادگاه خانواده مي‌بايست حداقل ۴ سال سابقه كاري در زمينه قضايي داشته باشند. براي رسيدگي به احكام مي‌بايست مشاور قضايي زن حضور داشته باشد و رئيس دادگاه با دريافت نظرات و مشورت با او احكام را صادر مي‌كند. مشاور قضايي زن سه روز پس از خاتمه دعواي طرح شده موظف است به صورت كتبي نظر خود را اعلام كند. قاضي انشا كننده حكم مطابق قانون موظف است به نظرات مشاور زن اشاره كند و در صورتي كه مخالفتي با نظر او داشته باشد با ذكر دليل اين موضوع را بيان كند. مطابق تبصره‌هاي ديگر اين قانون رئيس قوه قضاييه مكلف مي‌باشد كه تا حداكثر پنج سال به تامين مشاور قضايي زن در دادگاه‌هاي خانواده بپردازد و تا زماني كه اين كار انجام نشده است مي‌تواند از مشاوران قضايي مرد نيز كمك بگيرد.

سوالات متداول

قضات دادگاه‌هاي خانواده بايد داراي چه شرايطي باشند ؟

قضات اين دادگاه مي‌بايست متاهل بوده و داراي ۴ سال سابقه كاري قضايي باشند.

قوه قضاييه تا چه مدت زماني موظف به تشكيل دادگاه خانواده در سراسر كشور مي‌باشد ؟

دادگاه خانواده تا مدت زمان سه سال مشغول به انجام اين امر خواهد بود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص دادگاه خانواده طلاق، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون دادگاه خانواده طلاق پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

لحظه به لحظه همراه شماييم

 

 

 

 منبع : دادگاه طلاق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: دادگاه طلاق،
موضوع:
[ ۲۲ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۵۳:۲۰ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

امروزه در كشور ما آمار طلاق بالا رفته است و اين مسئله دلايل متعددي دارد. طلاق يك عامل به شدت آسيب زا در جامعه مي‌باشد كه مي‌تواند بنيان خانواده را نابود سازد. هرگاه زوجين مي‌خواهند از يكديگر جدا شوند مي‌بايست با توجه به شرايط خود به دادگاه خانواده رجوع نموده و طلاق خود را ثبت نمايند. طلاق نيز مانند هر امر حقوقي ديگري انواع مختلفي دارد. براي مثال طلاق توافقي يكي از انواع طلاق‌هايي است كه در صورت توافق زوج و زوجه صورت مي‌گيرد. اما مسئله مهم‌‌‌تر اين است كه اگر افراد مقيم خارج از كشور باشند نحوه طلاق آن‌ها كاملا متفاوت خواهد بود. طلاق در خارج از كشور قوانيني دارد كه اكثر افراد جامعه از آن‌ها مطلع نيستند. در ادامه اين مطلب قصد داريم در خصوص طلاق در خارج از كشور توضيحات مفيد و كاملي را در اختيار شما عزيزان قرار دهيم، با ما همراه باشيد.

منبع : طلاق خارج از كشور

طلاق در خارج از كشور

مطابق قانون هرگاه زوج و زوجه قصد جدايي از يكديگر را داشته باشند اصطلاحا مي‌بايست از يكديگر طلا‌ق بگيرند. طلا‌ق قوانين زيادي دارد كه بايد زوج و زوجه كاملا به آن‌ها توجه داشته باشند. طلا‌ق در داخل كشور مراحل مختلفي دارد و پس از طي برخي مراحل قانوني انجام مي‌گيرد. اما طلا‌ق در خارج از كشور كاملا متفاوت است و مي‌بايست هركدام از زوجين مطابق قانون مراحلي را به انجام برسانند، تا بتوانند از يكديگر جدا شوند.

همانطور كه مي‌دانيد ايرانيان زيادي مقيم كشور‌هاي خارجي مي‌باشند و در ايران زندگي نمي‌كنند. حال اگر يك زوج ايراني كه مقيم خارج از كشور هستند بخواهند از يكديگر جدا شوند بايد چه مراحلي را طي كنند؟ پاسخ اين سوال بسيار ساده است. شما چه در داخل كشور ساكن باشيد و چه مقيم كشور‌هاي ديگر باشيد مي‌بايست طلا‌ق خود را با توجه به قوانين ايران به ثبت برسانيد.

اين يعني اگر شما در خارج از كشور از همسر خود جدا شويد و طلا‌قتان بر اساس قوانين ايران صورت نگرفته باشد قابل قبول نبوده و در ايران به ثبت نمي‌رسد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

مراحل طلاق خارج از كشور

براي اينكه زوجين ايراني مقيم خارج از كشور بتوانند از يكديگر طلا‌ق بگيرند مي‌بايست مراحل زير را به انجام برسانند:

  • ابتدا بايد زوج و زوجه به كنسولگري، سفارت و… ايران در خارج از كشور مراجعه كنند.
  • سپس مي‌بايست از طريق كنسولگري يا سفارت ايران در آن كشور خارجي مدارك خود را به همراه يك وكالتنامه طلا‌ق براي وكيلشان در ايران ارسال كنند.
  • وكيل با در دست داشتن آن مدارك و وكالتنامه به دادگاه رجوع مي‌نمايد و حكم طلا‌ق را اخذ خواهد كرد. سپس طلا‌ق را در محضر به ثبت رسمي‌ خواهد رساند.
  • در مرحله آخر وكيل شناسنامه‌هاي مهر خورده زوجين را به همراه طلا‌قنامه برايشان ارسال خواهد نمود و طلا‌ق آن‌ها به طور رسمي ثبت خواهد گرديد.

نكته: براي طلا‌ق در خارج از كشور روش‌هاي مختلفي وجود دارد، اما بهترين روش ارسال وكالتنامه براي وكيل در ايران مي‌باشد كه در بالا به آن پرداخته‌‌ايم.

براي دريافت مشاوره طلاق مقاله مربوطه را مطالعه فرماييد.

براي كسب اطلاع در خصوص طلاق توافقي مقاله مربوطه را مطالعه فرماييد.

عدم توافق زوج يا زوجه براي طلاق در خارج از كشور

طلا‌ق در خارج از كشور حالت‌هاي مختلفي دارد. توضيحاتي كه در بالا ارائه شد در صورتي عملي خواهند شد كه طلا‌ق به صورت توافقي انجام گيرد. اما گاهي ممكن است طلا‌ق توافقي نبوده و برخي مشكلات ديگر نيز در خارج از كشور وجود داشته باشند. در زير نحوه طلا‌ق غير توافقي در خارج از كشور را شرح داده‌‌ايم:

  • موافق نبودن زوجه يا زوجه

در برخي موارد ممكن است زوجه با طلا‌ق موافق نبوده باشد و زوج در خواست طلا‌ق داده باشد. در اين صورت زوج براي اينكه بتواند در خارج از كشور از همسرش جدا شود مي‌بايست به همراه وكالتنامه دلايل موجه قانوني نيز داشته باشد. اين مورد در خصوص عدم توافق زوج نيز صدق مي‌كند و اگر زوج نيز موافق طلا‌ق نباشد زوجه مي‌بايست دلايل خود را به وكيلش اعلام نمايد و آن‌ها را به اثبات برساند.

براي كسب اطلاع در خصوص دعاوي طلاق طرح شده از جانب مرد و زن و مراحل آن مقاله مربوطه را مطالعه فرماييد.

اگر يكي از زوجين در ايران و ديگري مقيم خارج از كشو‌ر باشد طلا‌ق چگونه انجام مي‌گيرد ؟

در برخي موارد ديده مي‌شود كه زوج يا زوجه در ايران ساكن هستند. براي مثال زوج در ايران و زوجه در يك كشور ديگر ساكن است. اگر چنين شرايطي وجود داشته باشد براي طلا‌ق يكي از حالات زير به وجود خواهد آمد:

  • درخواست طلاق در داخل كشور

اگر فردي كه در ايران ساكن است بخواهد از همسرش كه مقيم يك كشور ديگر است طلا‌ق بگيرد مي‌بايست به دادگاه رجوع نموده و با ارائه دلايل و مدارك كافي راي طلا‌ق را دريافت كند. در اين صورت ابلاغيه‌‌اي براي همسر فرد كه در خارج از كشور ساكن است ارسال مي‌شود و با طي شدن برخي مراحل طلا‌ق ثبت رسمي مي‌شود.

  • درخواست طلاق در خارج از كشور

اگر فردي كه همسرش در داخل كشور ساكن است و خود مقيم يكي از كشور‌هاي خارجي است بخواهد از او جدا شود مي‌بايست قبل از هر كاري به كنسولگري يا سفارت ايران رجوع كند. در مرحله بعد بايد وكالتنامه طلا‌ق را براي وكيلش ارسال كند و در صورت عدم وجود موانع قانوني و… طلا‌ق او به ثبت خواهد رسيد.

نكته: مدت زمان طلا‌ق در خارج از كشور ممكن است كمي طولاني‌‌‌تر باشد و مابين سه ماه تا يك سال زمان مي‌برد.

سوالات متداول

طلا‌ق در خارج از كشور با رعايت چه قوانيني انجام مي‌گيرد ؟

طلا‌ق در خارج از كشور با توجه به قوانين ايران انجام خواهد گرفت.

مدت زمان مورد نياز براي طلا‌ق در خارج از كشور چقدر است ؟

اين موضوع كاملا بستگي به نوع طلا‌ق دارد و مابين سه ماه تا يك سال زمان خواهد برد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص طلاق خارج از كشور، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون طلاق خارج از كشور پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

لحظه به لحظه همراه شماييم

 

 

 

منبع : طلاق خارج از كشور

 

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: طلاق خارج از كشور،
موضوع:
[ ۲۱ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۱۷:۵۰ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی