مشاوره حقوقي
مشاوره حقوقي

طلاق يكي از عوامل آسيب زا در جامعه به حساب مي‌آيد كه آسيب زيادي را به افراد وارد مي‌نمايد. طي انجام طلاق فرزندان و پدر و مادر دچار برخي مشكلات مي‌شوند كه ‌مي‌توان آن‌ها را جزو پيامد‌هاي طلاق به حساب آورد. براي ثبت و انجام طلاق مي‌بايست برخي مراحل قانوني را طي نمود كه‌ اگر در اين زمينه ‌از يك وكيل مجرب و كاردان كمك بگيريد مي‌توانيد بدون ‌هيچ مشكلي طلاق خود را ثبت‌ نماييد. در ادامه قصد داريم توضيحاتي را در خصوص خدمات بهترين وكيل طلاق خدمتتان ارائه دهيم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

 

منبع : بهترين وكيل طلاق

 

 

بهترين وكيل طلاق

وكيل طلاق فردي است كه در زمينه طلاق و قوانين آن به خوبي تحصيل نموده است و اطلاعات زيادي دارد. براي اينكه بتوان سريع‌تر مراحل قانوني طلاق را انجام داد بهتر است از يك وكيل طلاق باتجربه در اين زمينه كمك گرفت. وكيل به شما كمك مي‌كند كه پرونده خود را زودتر به نتيجه برسانيد و تمام مشكلات مربوط به طلاقتان را از ميان برمي‌دارد.

چرا بايد از وكيل طلاق كمك بگيريم‌ ؟

كمك ‌گرفتن از وكيل در زمينه طلاق بسيار حائز اهميت مي‌باشد و بهتر است كه قبل از طلاق با وكيلتان صحبت نموده و ‌از او بخواهيد كه شما را ياري‌ نمايد. دليل اينكه كمك گرفتن از وكيل در زمينه طلاق تا اين اندازه مهم است اين است كه وكيل طلاق اطلاعات حقوقي بسيار بيشتري دارد و بهتر مي‌تواند پرونده را به نتيجه دلخواهتان برساند.

مزاياي استفاده از وكيل طلاق | بهترين وكيل طلاق

استفاده از وكيل طلاق داراي مزيت‌هاي زيادي مي‌باشد كه اين مزيت‌ها به شرح زير هستند:

حضور يافتن در دادگاه

ممكن است شما به علت دارا بودن ‌شغل و يا هر دليل ديگري نتوانيد در تمام جلسات دادگاه حضور يابيد كه در اينجا وكيل به جاي شما در دادگاه حضور پيدا مي‌كند و همچنين به جاي شما صحبت خواهد نمود.

تسريع روند به نتيجه رساندن پرونده

ممكن است به نتيجه رسيدن پرونده طلاق مدت‌ها زمان ببرد اما اگر از يك وكيل طلاق كاردان و مجرب استفاده كنيد اينگونه نخواهد بود و او پرونده را در مدت زمان كمتري به نتيجه دلخواهتان خواهد رساند.

جلوگيري از بروز مشكل | بهترين وكيل طلاق

وكيل پيش از اينكه‌ مانع يا مشكلي براي انجام مراحل قانوني طلاق پيش بيايد آن را از ميان‌ برداشته و همچنين تمامي‌ جوانب طلاق را مي‌سنجد تا در حل پرونده شما هيچ مشكلي به وجود نيايد.

سوالات متداول

وكيل طلاق كيست‌ ؟

شخصي كه تحصيلات حقوقي و تجربه در زمينه طلاق دارد و مي‌تواند افراد را در اين زمينه راهنمايي كند.

چرا بايد حتما ‌از وكيل طلاق كمك بگيريم‌ ؟

زيرا او اطلاعات حقوقي بيشتري دارد.

مركز معتبر وكيل دات كام شما را در حل پرونده‌هاي حقوقي خود ياري مي‌نمايد. از بهترين خدمات اين مركز مي‌توان به حل انواع پرونده‌هاي حقوقي و ارائه مشاوره حضوري و تلفني اشاره نمود. شما مي‌توانيد با مراجعه به سايت وكيل دات كام مشاوره طلاق دريافت نموده و از مشاورين اين مركز راهنمايي دريافت كنيد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص وكالت طلاق، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون وكالت طلاق پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

 

 

منبع : بهترين وكيل طلاق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: بهترين وكيل طلاق،
موضوع:
[ ۲۸ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۴۹:۳۸ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

در سال‌هاي قديم آپارتمان نشيني مانند امروز رواج نداشت و معمولا افراد در خانه‌هاي ويلايي زندگي مي‌كردند. اما امروزه با رواج آپارتمان نشيني در ميان افراد شهر‌هاي زيادي پديد آمده‌اند و از آنجايي كه هر چيز مشتركي بايد داراي قوانين خاص خود باشد قانونگذاران براي آپارتمان‌ها نيز قوانيني را وضع نموده‌اند تا حقوق مالكين ضايع نگردد. در ادامه در مورد قانون تملك آپارتمانها توضيحات مختصري را خدمتتان ارائه نموده‌‌ايم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

 

منبع : قانون تملك آپارتمانها

 

 

چرا در خصوص آپارتمان نشيني قوانين خاص وضع شده است‌‌ ؟

همانطور كه همه ما مي‌دانيم آپارتمان در واقع يك خانه مشترك براي چندين خانواده به حساب مي‌آيد و از آنجا كه همه افراد نمي‌توانند به طور كامل با يكديگر سازگاري داشته باشند قانونگذاران قوانيني را در خصوص آپارتمان نشيني وضع نموده‌اند تا با استفاده از اين‌قوانين افراد ساكن در يك ‌ساختمان بتوانند بهتر با يكديگر كنار آمده و حقوق يكديگر را ضايع نكنند.

قانون تملك آپارتمانها چيست‌‌ ؟

قانون تملك آپارتمان‌ها براي اولين بار در سال ۱۳۴۳به تصويب رسيده است و در سال ۱۳۷۶ نيز تغييراتي در اين قانون ايجاد گرديده است. قانون تملك آپارتمان‌ها داراي مواد مختلف مي‌باشد كه در هر ماده قواعدي براي آپارتمان نشيني ذكر شده است. مهم‌ترين مواد قانون تملك آپارتمان‌ها به شرح زير مي‌باشند:

ماده يك

  • در ماده اول قانونگذار ذكر نموده است كه در هر آپارتمان دو بخش وجود دارد.‌ يكي از اين بخش‌ها قسمت‌هاي اختصاصي مي‌باشد و بخش ديگر نيز قسمت‌هاي مشترك ساختمان ميان مالكين و ساكنين مي‌باشد.

ماده دوم

  • در ماده دوم‌ قانون تملك آپارتمان‌ها آمده است كه بخش‌هاي اختصاصي هر ساختمان در واقع براي استفاده اختصاصي ساكنين يك واحد مي‌باشند و ساكنين واحد‌هاي ديگر نمي‌توانند از بخش‌هاي اختصاصي واحد ديگر استفاده كنند. به عنوان مثال هيچكس نمي‌تواند از سرويس بهداشتي و حمام واحد ديگر استفاده كند.

اما بخش‌هاي مشترك آپارتمان مختص استفاده ساكنين يك واحد خاص نيستند و در واقع تمام ساكنين واحد‌ها مي‌توانند از اين قسمت‌ها استفاده كنند. براي مثال نماي آپارتمان، اسكلت آپارتمان، حياط آپارتمان، پشت بام و… جزو بخش‌هاي مشترك يك آپارتمان محسوب مي‌شوند و ساكنين تمام واحد‌ها مي‌توانند از آن‌ها استفاده كنند.

همچنين در اين ماده ذكر سده است كه مالك آپارتمان نمي‌تواند يك واحد را بدون قسمت‌هاي مشتركش به كسي بفروشد و ديگر ساكنين نيز نمي‌تواند ساكنين واحد‌هاي ديگر را از استفاده نمودن از قسمت‌هاي مشترك منع نمايند.

ماده سوم و چهارم قانون تملك آپارتمانها

  • در ماده سوم و چهارم نيز مانند ماده دوم شرح داده شده است كه هر خريدار اگر قسمت‌هاي اختصاصي آپارتمان را بخرد در واقع صاحب قسمت‌هاي مشترك نيز خواهد بود و مالك اين حق را ندارد كه او را از استفاده اين قسمت‌ها منع كند. همچنين در ماده چهارم شرح داده شده است كه در يك ساختمان ساكنين هر واحد به اندازه مساحت آن واحد ملزم به پرداخت هزينه‌هاي شارژ هستند و هر چقدر كه در يك واحد ساكنين بيشتري ساكن باشند آن واحد بايد هزينه بيشتري بپردازد.
  • در ماده پنجم قانون تملك آپارتمان‌ها آمده است كه براي اداره آپارتمان ساكنين مي‌بايست تصميماتي را اتخاذ كنند كه با نظر اكثريت مالكيني كه بيش از نصف قسمت اختصاصي ساختمان را در اختيار دارند اين تصميمات انجام مي‌شود اما اگر تعداد مالكين بيش از سه نفر باشد آن‌ها مي‌بايست براي آپارتمان يك مدير لايق انتخاب كنند.
  • در ماده ششم ذكر شده است كه هر گاه مالكين يك آپارتمان بيش از سه نفر باشند بايد يك مجمع عمومي تشكيل دهند و از ميان خود يك نفر را به عنوان مدير ساختمان برگزينند و از او بخواهند كه امور مربوط به ساختمان را انجام دهد و اقداماتي كه به صلاح ساكنين است را انجام دهند.

سوالات متداول

چرا قانون تملك آپارتمان‌ها وضع شده است‌‌ ؟

اين قانون براي حمايت از حقوق ساكنين آپارتمان وضع شده است.

ماده ششم قانون مالكين را موظف به انجام چه كاري كرده است‌‌ ؟

در ماده ششم قانون مالكين را موظف كرده است كه براي آپارتمان خود مدير انتخاب كنند.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص قا‌نون تملك آپارتمان، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون قا‌نون تملك آپارتمان پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

منبع : قانون تملك آپارتمانها


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۸ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۴۷:۵۹ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

ممكن است اين سوال ذهن ما را مشغول كند كه اگر شخصي دعوايي را بدون اينكه واقعيت داشته باشد عليه ما طرح كند ما چه كاري مي‌توانيم انجام دهيم!؟ آيا بايد وقت و هزينه خود را بابت يك دعواي واهي صرف كنيم بدون اينكه نتيجه‌اي داشته باشد!؟ قانونگذار براي اين دست از دعاويي كه واهي هستند راهكاري ارائه داده است و آن گرفتن تامين از خواهاني است كه عليه شما طرح دعوا كرده‌است. در اين صورت اگر خواهان در اين دعوا شكست بخورد شما مي‌توانيد خسارت خود را از او بگيريد كه در ادامه اين مقاله به آن پرداخته‌ايم. آيا با فوايد مشاوره تلفني حقوقي در خصوص پاسخ به سئوالات حقوقي خود آشنايي داريد؟

 

منبع :  تامين دعواي واهي

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

تامين دعواي واهي

تاميني است كه از خواهان يك دعواي واهي به نحو امانت دريافت مي‌شود تا در صورت شكست او در دعوا، خسارت دادرسي وارده به خوانده مانند حق‌الوكاله وكيل، هزينه اياب و ذهاب و غيره، از محل آن جبران شود.

استثنائات قرار تامين دعواي واهي

در موارد ذيل چنين تاميني راه ندارد:

۱-دعاوي مستند به اسناد تجاري ( چك، سفته‌، برات ): قانونگذار در اين خصوص از واخواست شدن و يا نشدن اين اسناد سخن نگفته است پس در دعاويي مستند به اسناد واخواست نشده‌ فوق‌الذكر نيز اين تامين راه ندارد.

۲- دعاويي مستند به اسناد رسمي.

۳- دعاويي عليه تاجر ورشكسته.

۴- مواردي كه قانون امور حسبي مراجعه به دادگاه را مقرر داشته است. مانند درخواست صدور گواهي حصر وراثت، درخواست تحرير تركه و…

پيشگيري از دعاويي ابتدايي

قانونگذار براي پيشگيري از دعاوي ايذايي، تدبيري انديشيده كه در رويه قضايي چندان استفاده نمي‌شود اين تدابير آن است كه:

۱-اگر بر دادگاه محرز شود كه منظور از اقامه دعوا، تاخير در انجام تعهد يا ايذاي طرف يا غرض‌ورزي بوده، دادگاه مكلف است در ضمن صدور حكم يا قرار، خواهان را به تاديه‌ سه برابر هزينه‌ دادرسي، به نفع دولت محكوم نمايد.

۲- اجراي اين مقرره مستلزم آن نيست كه خوانده قبلا ايراد دعواي واهي كرده باشد چه خوانده ايراد دعواي واهي كرده‌ باشد و چه ايراد نكرده باشد دادگاه مي‌تواند اين مقرره را اعمال كند.

ذكر چند نكته در خصوص تامين دعواي واهي

۱- صدور اين قرار منوط به ايراد دعواي واهي از جانب خوانده است.

۲- تامين دعواي واهي در خصوص دادخواست ضرر و زياني كه توسط شاكي كيفري براي جبران خسارت ناشي از جرم داده شده نيز، قابل اخذ است.

۳- اين تامين در درخواست‌هاي مربوط به امور حسبي هم قابل اخذ است‌.

۴- مهلت اين ايراد تا پايان جلسه اول دادرسي است.

۵- پذيرش اين ايراد بستگي به نظر قاضي دارد.

۶- در صورت پذيرش اين ايراد قرار تامين دعواي واهي صادر مي‌شود.

۷- اين قرار، قابل اعتراض و شكايت نيست.

۸- اين تامين مي‌تواند نقد و يا غيرنقد باشد.

۹- مهلت سپردن تامين بستگي به نظر قاضي دارد.

۱۰- در مهلت سپردن تامين، رسيدگي به دعوا، به موجب قرار توقيف دادرسي، متوقف مي‌شود.

۱۱- در صورت عدم سپردن تامين در مهلت مقرر، به درخواست خوانده، قرار رد دادخواست صادر مي‌شود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در تامين دعواي واهي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون تامين دعواي واهي پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

 

منبع :  تامين دعواي واهي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب:  تامين دعواي واهي،
موضوع:
[ ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۱۵:۳۰ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

شايد اين جمله كه سكوت علامت رضا است را شنيده باشيم. در مواقعي كه افراد در حال معامله يا در مقابل در‌خواست ديگران سكوت اختيار مي‌كنند، مي‌گوييم پس شخص براي انجام اينكار و يا براي اين درخواست رضايت دارد زيرا از قديم مي‌گفتند سكوت علامت رضا است. اما در قانون خلاف اين اصل را مطرح كرده است و قانون مخالف عرف سخن مي‌گويد، و در بسياري از موارد سكوت را علامت رضا نمي‌داند و به آن ترتيب اثر نمي‌دهد. به راستي سكوت در حقوق چه معنا و ارزشي دارد؟

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

منبع :  سكوت در حقوق ايران

اراده‌ باطني و اراده‌ ظاهري | سكوت در حقوق

اراده‌ باطني امري دروني است و به تنهايي اثري در حقوق ندارد. براي آنكه دو اراده با هم توافق كنند ناچارا بايد اعلام شوند زيرا در صورتي دو طرف مي‌توانند از نيت دروني يكديگر آگاه شوند كه قصدشان با وسايلي از قبيل لفظ و نوشته ابراز گردد.

بحث در اين است كه قانون ايران اراده باطني را معتبر مي‌داند يا اراده ظاهري را؟!

به طور كلي مي‌توان بيان نمود كه اراده ظاهري در حقوق اهميت دارد و اراده باطني چون در ذهن افراد است تا زماني كه به وسيله الفاظ ابراز نشود اثري ندارد. قانونگذار اراده ظاهري را ملاك قرار مي‌دهد و اصل مي‌داند.

اعلام صريح اراده | سكوت در حقوق

معمولا دو طرف اراده‌ خود را صراحتا اعلام مي‌كنند. مرسوم است كه دو طرف معامله گفتگو مي‌كنند و پس از توافق درباره‌ شرايط عقد مدلول عقد انشا مي‌شود ولي چون اثبات آن‌چه بر ‌آنان گذشته با شهادت‌ شهود دشوار است نتيجه‌ گفتگو‌هاي خود را با نوشتن ثبت مي‌كنند.

اعلام صريح اراده با نوشته نيز امكان دارد زيرا نوشته نيز مثل صوت وسيله‌ عرفي انتقال معاني است پس دو طرف مي‌توانند به وسيله نامه خصوصي يا اعلان در روزنامه يا پيام الكترونيكي با هم معامله كنند.

طبق ماده ۱۹۲ قانون مدني در مواردي كه طرفين يا يكي از آن‌ها نتواند با اداي كلمات اراده‌ خود را اعلام كند اشاره‌اي كه قصد و رضاي او را برساند كافي است.

اين ماده در اصل مربوط به اشخاص گنگ و لال مي‌شود كه مي‌توانند با اشاره مقصود خود را بيان كنند.

اعلام ضمني اراده

به غير از مواردي كه قانون بيان صريح اراده را ضروري دانسته است اراده ممكن است به طور ضمني اعلام شود.

اكثر حقوقدانان معتقدند هرگاه اعلام اراده به وسيله تلفظ و نوشته يا اعمالي كه به طور معمول براي اين منظور به كار مي‌رود بيان اراده‌، صريح است ولي رضايتي كه از ساير اعمال و وقايع استنباط شود غيرصريح است يعني به هدف اعلام‌كننده تكيه دارند كه بايد به منظور معامله كردن باشد.

سكوت و بيان اراده

تا وقتي اراده شخص اعلام نشده هيچ‌كس از درون او آگاه نيست شخص ساكت وضع مبهمي دارد و به درستي نمي‌توان فهميد موافق قرارداد است يا مخالف آن، به خصوص زماني كه دو طرف قرارداد در يك مجلس نيستند اين ابهام بيشتر حس مي‌شود.

اثر سكوت را با توجه به اوضاع و احوال و شرايط موجود تفسير مي‌كنند نه اينكه به طور كلي يك تفسير براي آن وجود داشته باشد.

مثال

در فرضي كه تاجري پيشنهاد خريد كالايي را از اصفهان به شيراز بفرستد تا زماني كه به اين پيشنهاد پاسخ داده نشده و موعد عرفي آن نيز نگذشته باشد هيچ نسبتي به تاجر شيرازي نمي‌توان داد، به همين علت قانون مدني مستفاد از ماده ۲۴۹ سكوت را دليل رضايت ندانسته است.

مستفاد از ماده ۵۰۱ قانون مدني سكوت موجر در برابر مستاجري كه پس از پايان مدت به سكونت خود ادامه مي‌دهد نشانه‌ تراضي بر ادامه‌ وضع پيشين تلقي مي‌شود.

در فرض ديگر اگر كسي سال‌هاي زيادي خريدار مجله‌ خاصي بوده است پس از پايان مدت قرارداد نسخه‌هايي را كه براي او فرستاده مي‌شود بگيرد، سكوت او نشانه‌ تمايل بر ادامه‌ خريد مجله است و نمي‌تواند از پرداختن قيمت آن‌ها خودداري كند.

هم در اين فرض و هم در مستفاد ماده ۵۰۱ قانون مدني سكوت دليل بر رضايت قلمداد مي‌شود اما در فرض اول سكوت دليل نارضايتي است‌. پس همانطور كه بيان شد تفسير سكوت براساس اوضاع و احوال موجود متفاوت است.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در سكوت در حقوق ايران، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون سكوت در حقوق ايران پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

 

منبع :  سكوت در حقوق ايران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: سكوت در حقوق ايران،
موضوع:
[ ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۱۳:۰۵ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

در اين مقاله مي‌خواهيم به جرايم تعزيري درجه هفت و هشت بپردازيم. در خصوص جرايم تعزيري درجه هفت و هشت بايد بيان كنيم كه اگر اين دسته از جرائم تعزيري را از حيث شدت و ميزان مجازات مورد بررسي قرار دهيم متوجه مي‌شويم كه اين درجه از جرائم به نسبت ساير جرائم كم‌اهميت در نظر گرفته مي‌شوند. در طبقه‌بندي‌اي كه از مجازات‌هاي تعزيري صورت گرفته است، جرائم تعزيري درجه هفت و هشت در پايين‌ترين رده واقع مي‌شوند. در ادامه به بيان نكاتي در اين خصوص مي‌پردازيم و به نگاه جامعي از اين موضوع دست پيدا مي‌كنيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : جرايم تعزيري درجه هفت و هشت

جرايم تعزيري درجه هفت و هشت

مطابق آنچه كه در ماده 19 قانون مجازات اسلامي مصوب سال 1392 آمده است مجازات‌هاي تعزيري درجه هفت عبارتند از: حبس از نود و يك روز تا شش ماه، جزاي نقدي بيش از ده ميليون ريال تا بيست ميليون ريال، شلاق از يازده تا سي ضربه و محروميت از حقوق اجتماعي تا شش ماه. همچنين در اين ماده به مجازات‌هاي تعزيري درجه هشت نيز اشاره شده است كه عباتند از: حبس تا سه ماه، جزاي نقدي تا ده ميليون ريال و شلاق تا ده ضربه.

آيا جرائم تعزيري درجه هفت و هشت در دادسرا مطرح مي‌شوند ؟

جرايم تعزيري درجه هفت و هشت ابتدا در دادسرا مطرح مي‌شوند تا تحقيقات مربوط به پرونده انجام شود ولي در خصوص جرائم تعزيري بايد توجه كنيم كه مطابق نظر قانون گذار پرونده‌هايي كه به اين جرايم مربوط مي‌شوند به طور مستقيم در دادگاه رسيدگي مي‌شوند. ممكن است كه در خصوص چرايي اين امر براي شما سوال ايجاد شود در پاسخ بايد بيان كنيم كه جرائم تعزيري درجه هفت و هشت همان طور كه پيش‌تر اشاره شد از لحاظ شدت و ميزان مجازات جرائم كم‌اهميتي محسوب مي‌شوند به همين دليل است كه قانون گذار با بيان اين كه پرونده‌هاي مربوط به جرائم تعزيري هفت و هشت به طور مستقيم بايد در دادگاه مطرح شوند، قصد داشته است كه هزينه و وقت دادگستري در دادسرا‌ها اختصاص پيدا كند به جرائمي كه از اهميت بيشتري برخوردار هستند.

نكته‌اي كه بايد به آن توجه شود اين است كه مطابق قانون شوراي حل اختلاف كه در سال 1394 تصويب شده است و يك  قانون خاص به شمار مي‌رود، رسيدگي به گروهي از جرائم توسط اين مرجع اختصاصي قضايي انجام مي‌شود.

اگر يك جرم مستلزم دو مجازات باشد كه يكي از اين مجازات‌ها تعزيري درجه هفت و هشت باشد تكليف به چه صورت است ؟

موقعيتي را تصور كنيد كه يك جرم دو مجازات دارد يكي از آن‌ها ديه و ديگري تعزيري درجه هفت و هشت است. در صورت تحقق چنين موقعيتي بايد به يك نكته توجه كنيم كه قانون گذار به علت كم‌اهميت بودن جرائم تعزيري درجه هفت و هشت از حيث شدت و ميزان مجازات بيان كرده است كه رسيدگي به آن‌ها به طور مستقيم در دادگاه انجام شود. در حالي كه در موقعيتي كه به عنوان مثال بيان شد جرمي كه محقق شده كم‌اهميت نيست و به دليل اهميتي كه دارد براي آن دو مجازات در نظر گرفته شده است. به عبارت ديگر اين جرم ديگر از نظر قانون گذار كم‌اهميت نيست و به همين دليل دادسرا تحقيقات مقدماتي را در خصوص اين جرم انجام مي‌دهد و در نهايت نيز بعد از صادر شدن كيفر خواست، رسيدگي توسط دادگاه انجام مي‌شود.

از طرفي در صورت جلب رضايت شاكي خصوصي و ساير اقداماتي كه بيانگر ندامت از ارتكاب جرم باشد در اين جرايم به طور كلي مي‎‌تواند سبب معافيت از كيفر يا تعليق صدور حكم بشود كه اين موارد را به كيفيات مخففه مجازات مي‌شناسيم.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص جرايم تعزيري درجه هفت و هشت، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون جرايم تعزيري درجه هفت و هشت پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

منبع : جرايم تعزيري درجه هفت و هشت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۳۰:۲۱ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

اعتراض ثالث چيست ؟ ممكن است دعوايي در دادگاه اقامه شده باشد و نسبت به آن راي صادر شود منتهي اجراي حكم، باعث تضييع حق شخص ثالثي كه جزء اصحاب دعوا نبوده بشود. قانونگذار از طريق پيش بيني اعتراض شخص ثالث سعي كرده از اين تضييع حق جلوگيري كند. اين اعتراض تشريفات قانوني خودش را دارد كه به آن مي‌پردازيم.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : اعتراض ثالث

آراي قابل اعتراض ثالث

۱.آراي حقوقي دادگاه‌هاي عمومي، انقلاب و تجديدنظر.

۲.آراي ديوان عدالت اداري.

۳.آراي داوري.

۴.تمام احكام و قرار‌ها.

اصحاب دعواي اعتراض ثالث

دو طرف دارد.

معترض

الف. معترض بايد خارج دعوا باشد.

قانون مقرر كرده كه اگر درخصوص دعوايي راي صادر شود كه به حقوق شخصي خارج دعوا خللي وارد كند و آن شخص يا نماينده او در دادرسي‌اي كه منتهي به راي شده است به عنوان اصحاب دعوا دخالت نداشته باشد، حق اعتراض دارد.

دخالت اشخاص در دادرسي ممكن است اصالتا و يا توسط نمايندگان قانوني آن‌ها، به مفهوم اعم واژه باشد. پس اگر در دادرسي منتهي به صدور راي يكي از اصحاب دعوا از طريق وكيلش دخالت كرده، اصيل نمي‌تواند نسبت به آن راي اعتراض ثالث كند.

همچنين در مواردي كه اشخاص حقوقي توسط نماينده خود در دادرسي دخالت داشته‌اند نمي‌توانند خود شخصا يا توسط نماينده به راي‌اي كه در آن دادرسي صادر مي‌شود اعتراض نمايند.

درعين حال دخالت شخص در دادرسي منتهي به صدور راي مانع اعتراض قائم مقام آن‌ها به راي مزبور مي‌شود.

ب.معترض بايد ذينفع باشد.

معترض بايد در دعواي اعتراض شخص ثالث ذينفع باشد منتهي لازم نيست امكان زيان براي معترض قطعي و منجز باشد.

معترض‌عليه

طبق قانون، اعتراض بايد به طرفيت محكوم‌له و محكوم‌عليه راي مورد اعتراض باشد. اشخاصي كه در دعواي اصلي خواهان و خوانده بودند در دعواي اعتراض شخص ثالث بعنوان معترض‌عليه پرونده معرفي مي‌شوند.

اقسام اعتراض

طبق قانون اعتراض شخص ثالث به دو قسم اصلي و طاري تقسيم مي‌شود.

اعتراض ثالث اصلي

اگر شخص خارج دعوا راي‌اي را كه در دعواي قبل صادر شده خلاف حقوق خود بداند مي‌تواند به آن اعتراض بكند. اين اعتراض به موجب دادخواستي كه تقديم دادگاه صادر كننده حكم قطعي مي‌شود به عمل مي‌آيد.

اگر راي داراي چند جزء باشد و شخص خارج دعوا به يك جزء آن معترض باشد بايد نام محكوم‌له و محكوم‌عليه همان قسمت از راي را بنويسد و درج نام محكوم‌له و محكوم‌عليه ساير قسمت‌هاي راي لازم نيست.

اعتراض ثالث طاري

اعتراض طاري (غير اصلي) عبارت است از اعتراض يكي از طرفين دعوا به رايي كه در دعوايي صادر شده و يكي از طرفين بدان استناد كرده است.

اعتراض ثالث طاري بدون تقديم دادخواست و به موجب درخواست در دادگاه رسيدگي كننده به دعواي فعلي مطرح مي‌شود.

اين اعتراض محدوديت زماني ندارد و ممكن است تا قبل از ختم رسيدگي به دعواي فعلي، صورت بگيرد. رسيدگي بدين اعتراض به اين شكل صورت مي‌گيرد كه اگر دادگاه رسيدگي كننده به دعواي فعلي از دادگاه صادر كننده راي معترض‌عنه پايين‌تر نباشد، همين دادگاه به اعتراض هم رسيدگي مي‌كند. البته به شرط آنكه صلاحيت ذاتي رسيدگي به اين دعوا را داشته باشد.

اما اگر دادگاه فعلي از دادگاه صادر كننده راي معترض‌عنه پايين‌تر باشد در اين صورت به معترض خارج دعوا ۲۰روز مهلت داده مي‌شود تا دادخواست اعتراض خود را به دادگاه صادر كننده راي مورد اعتراض ثالث تقديم كند و اگر دادگاه رسيدگي كننده به دعواي فعلي نتيجه آن اعتراض ثالث را در راي خود موثر بداند تا تعيين نتيجه اعتراض، رسيدگي خود را متوقف مي‌كند. ( توجه داشته باشيد كه در اين حالت، اعتراض ثالث طاري، نيازمند دادخواست و رعايت تشريفات و پرداخت هزينه دادرسي است. )

شرايط دادخواست اعتراض ثالث

در دادخواست اعتراض بايد مفاد و شرايط زير رعايت شود.

۱.درج نام و نام خانوادگي و محل اقامت معترض و نماينده او.

۲.درج نام و نام خانوادگي و محل اقامت معترض‌عليه.

۳.درج مشخصات راي مورد اعتراض.

۴.درج مشخصات دادگاه صادر كننده راي مورد اعتراض.

۵.درج ساير مشخصات دادخواست مثل هزينه دادرسي و…

ضمانت اجراي شرايط دادخواست اعتراض

اگر در دادخواست اعتراض شرايطي كه گفتيم رعايت نشود با دو حالت مواجه‌ايم:

حالت اول

اگر نام، نام خانوادگي و اقامتگاه معترض يا نماينده او در دادخواست درج نشود قرار رد دادخواست توسط مدير دفتر همان شعبه بدوي يا تجديدنظر كه اعتراض به آنجا تقديم شده صادر مي‌شود.

حالت دوم

اگر ساير شرايط اعتراض ثالث رعايت نشود مدير دفتر دادگاه بدوي يا تجديدنظر كه اعتراض به آن جا تقديم شده خطاب به معترض ثالث اخطار رفع نقص صادر و به او مهلت ۱۰روزه براي رفع نقص مي‌دهد درصورت انقضاي مهلت ۱۰روز و عدم رفع نقص مدير دفتر قرار رد دادخواست اعتراض را صادر مي‌كند. اين قرار ظرف ۱۰روز از تاريخ ابلاغ قابل اعتراض است.

آثار اعتراض شخص ثالث

داراي دو اثر است:

۱.اثر تعليقي

طبق قانون اعتراض ثالث موجب تاخير در اجراي حكم قطعي نمي‌شود پس اثر تعليقي ندارد اما در مواردي كه جبران ضرر و زيان ناشي از اجراي حكم ممكن نباشد دادگاه به درخواست معترض ثالث پس از گرفتن تامين مناسب، قرار تاخير اجراي حكم را براي مدت معين صادر مي‌كند. اين قرار قابل اعتراض نيست.

۲.اثر انتقالي

اثر انتقالي يعني دعوا با تمام جوانب حكمي و موضوعي خود مورد رسيدگي مجدد قرار بگيرد. اثر انتقالي اين اعتراض به همان قسمت و جهتي محدود است كه شخص معترض آن را خلاف حقوق خود دانسته است پس ساير قسمت‌ها و جهات راي بازبيني نمي‌شود.

رسيدگي و صدور راي

رسيدگي به اعتراض ثالث مثل رسيدگي در دادگاه بدوي است چه اين اعتراض در دادگاه بدوي رسيدگي شود چه در دادگاه تجديدنظر. در رسيدگي به اين اعتراض تشكيل جلسه دادرسي و دعوت از طرفين الزامي است. اگر اعتراض پس از تشكيل جلسه وارد تشخيص داده شود، دادگاه حكم را نقض و حكم مقتضي صادر مي‌كند.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در اعتراض ثالث، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون اعتراض ثالث پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

منبع : اعتراض ثالث


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اعتراض ثالث،
موضوع:
[ ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۲۷:۲۵ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

قبض انبار چيست ؟ انبار عمومي موسسه‌اي است بازرگاني كه براي ارائه خدمات و قبول امانت و نگهداري مواد اوليه و توليدات صنعتي و كشاورزي و كالا‌هاي صاحبان صنايع و كشاورزان و بازرگانان، با موافقت هيئت نظارت بر انبار‌‌هاي عمومي و با رعايت مقررات اين قانون و آيين‌نامه‌هاي مربوط به صورت شركت سهامي، تاسيس و بر طبق مقررات ايران به ثبت رسيده باشد. انبارهاي عمومي در مقابل به امانت گرفتن كالا‌ها، سندي صادر مي‌كنند كه از دو قسمت قبض رسيد و برگ وثيقه تشكيل شده كه به قبض انبار موسوم است. در ادامه به بررسي دقيق آن مي‌پردازيم.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

قبض انبار

قبض انبار سندي است مشابه سفته كه با امضاي آن، بازرگان متعهد مي‌گردد، مبلغي را در زمان معين به دارنده پرداخت كند. تفاوت اين سند با سفته در آن مي‌باشد كه با امضاي آن، متعهد به دارنده حق و اجازه مي‌دهد در صورت عدم پرداخت به موقع مبلغ مندرج در آن، كالا‌هاي مندرج در سند را كه در انبار عمومي يا نزد خود تاجر موجود مي‌باشد، از طريق ثبت محل به نفع خود به فروش برساند و از حاصل آن، طلب خود را برداشت نمايد.
در واقع قبض انبار وسيله ايجاد وثيقه به نفع دارنده سند است تا در صورت عدم پرداخت مبلغ تعهد شده بتواند بدهي خود را از محل آن وصول كند و همچنين براي اخذ وام توسط صاحب كالا به كار مي‌رود.

پرداخت قبض

برگ‌ وثيقه متضمن موجودي است كه با رسيدن آن، مبلغ مندرج در برگ بايد پرداخت شود. اما دارنده قبض رسيد مي‌تواند تمام مبلغ مذكور در پشت برگ وثيقه را قبل از انقضاي سر رسيد وام پرداخت و عندالاقتضا در صندوق انبار عمومي توديع و كالاي خود را مسترد دارد.
وجود صندوق انبار عمومي باعث مي‌شود كه پرداخت مبلغ مندرج در قطع‌نامه آسان شود و در نتيجه، مالك كالا بتواند با پرداخت مبلغ مذكور كالا را آزاد كند و آن را به فروش برساند.

 

 

منبع : قبض انبار چيست

مفاد الزامي مشترك قبض انبار

قبض انبارها براي اينكه از اعتبار خوبي برخوردار شوند بايد داراي ويژگي‌هايي باشند:

  1. محل انبار: مكان دقيق انبار و مشخصات آن بايد به دقت نگارش شود.
  2. تاريخ صدور رسيد: ذكر اين تاريخ اهميت زيادي از نظر حسابرسي و حقوقي دارد چراكه به آن استناد مي‌شود. همچنين هر تعداد رسيدي كه صادر شود بايد به دقت مكتوب گردد.
  3. نوع نگهداري كالا و هزينه نگهداري آن: ذكر آن از نظر حقوقي و حسابداري اهميت دارد تا حقوق و تكاليف هر طرف و ثمن معامله مشخص شود.
  4. امضاي انباردار: براي اينكه سندي قابليت استناد در دادگاه داشته باشد بايد امضا شود. انباردار يا نماينده او بايد قبض را امضا نمايند.
  5. پيش پرداخت و هزينه‌هاي مربوطه: نگارش اين موارد براي گمرك و محاسبه هزينه‌هاي مالياتي نيز اهميت دارد.
  6. و…

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص قبض انبار، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون قبض انبار پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

 

منبع : قبض انبار چيست


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قبض انبار چيست،
موضوع:
[ ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۴۷:۲۶ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

برقراري رابطه جنسي ميان افراد نه ‌تنها براي بدن آن‌ها بسيار مفيد است بلكه باعث تداوم نسل آن‌‌‌‌‌‌‌‌ها نيز ‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود و فوايد زيادي‌‌‌‌‌‌‌ دارد. اما رابطه جنسي نيز ‌‌‌‌‌‌‌مي‌بايست در چارچوب خاص خود صورت‌ گيرد و در برخي مواقع رابطه جنسي به شكلي انجام ‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود كه با عرف جامعه همخواني ندارد و صحيح نيست. براي مثال لواط مردان نوعي رابطه جنسي خلاف عرف ‌‌‌‌‌‌‌مي‌باشد كه از نظر ديني عملي حرام است. در ادامه قصد داريم در مورد مساحقه كه به معناي برقراري رابطه جنسي ميان زنان ‌‌‌‌‌‌‌مي‌باشد توضيحات كامل‌تري را در اختيارتان قرار دهيم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : مساحقه چيست

مساحقه چيست ؟

همانطور كه در بالا گفته شد مساحقه‌‌‌‌‌‌‌ به برقراري رابطه جنسي ميان زنان گفته‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود. هرگاه دو زن اندام جنسي خود را بر روي يكديگر قرار دهند و بخواهند كه از اين راه به لذت جنسي برسند ‌‌‌‌‌‌‌مي‌توان گفت كه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مسا‌حقه صورت گرفته است. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مسا‌حقه در قانون كشور ما جرم تلقي شده است و در دين اسلام نيز عملي قبيح ‌‌‌‌‌‌‌مي‌باشد‌. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مسا‌حقه گناه بزرگي است و دين اسلام نيز آن را منع كرده است و از اين رو در قوانين حقوقي كشور ما نيز براي آن مجازاتي تعيين گرديده است.

مجازات جرم مساحقه

همانطور كه در بالا گفته شد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مسا‌حقه جرم بزرگي است و مجازات سنگيني را نيز در پي خواهد داشت. مجازات ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مسا‌حقه با توجه ‌به شرايط افراد و تعداد دفعات انجام ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مسا‌حقه تعيين ‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود. مجازات اصلي اين جرم صد ضربه شلاق براي فاعلان آن مي‌باشد.

اما‌ اگر بخواهيم به طور كلي مجازات اين ‌جرم‌ را شرح دهيم بايد بگوييم چنانچه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مسا‌حقه به تعداد سه بار صورت بگيرد و ‌هر دو زن بار چهارم هم اين‌ كار را تكرار كنند در صورتي ‌كه‌ اين‌ موضوع نزد دادگاه اثبات ‌شود آن‌ها به اعدام محكوم ‌‌‌‌‌‌‌مي‌شوند. نكته‌‌‌‌‌‌‌‌‌اي كه بايد به آن اشاره شود اين است كه هيچ تخفيفي براي مجازات ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مسا‌حقه وجود ندارد و در هيچ‌ صورتي ‌‌‌‌‌‌‌نمي‌توان مجازات را تغيير داد.

نحوه اثبات مساحقه در دادگاه چگونه است ؟

براي اينكه ‌فرد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مسا‌حقه كننده مجازات شود ‌‌‌‌‌‌‌مي‌بايست حتما‌‌‌‌‌‌‌ در دادگاه اثبات شود كه ‌او اين عمل را انجام داده است. براي اثبات ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مسا‌حقه در دادگاه دو را اقرار‌‌‌‌‌‌‌ و شهادت وجود دارند كه به شرح زير ‌‌‌‌‌‌‌مي‌باشند:

  • اقرار

براي اثبات ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مسا‌حقه فرد مرتكب بايد در حضور قاضي چهار بار اعلام كند كه اين عمل را انجام داده است و در اين صورت جرم او اثبات خواهد شد. اما اگر فرد كمتر از چهار بار در دادگاه به انجام اين‌ عمل اقرار كند قاضي او را به تحمل ۷۴َ ضربه شلاق محكوم‌ خواهد كرد.

  • شهادت

شهادت نيز يكي از راه‌‌‌‌‌‌‌‌هاي اثبات ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مسا‌حقه ‌‌‌‌‌‌‌مي‌باشد. ‌‌‌‌‌‌‌مي‌بايست چهار شاهد مرد كه ‌تمام‌ شرايط شهادت دادن‌ را دارند‌‌‌‌‌‌‌ و اين عمل را به صورت حضوري ديده‌اند در دادگاه شهادت دهند تا جرم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مسا‌حقه اثبات شود. اگر سه شاهد مرد و دو شاهد زن شهادت دهند نيز براي اثبات كافي خواهد بود.

شرايط شهادت براي اثبات جرم مساحقه

شاهدين ‌‌‌‌‌‌‌مي‌بايست در يك مدت زمان شهادت دهند و در غير اين صورت نه‌ تنها جرم اثبات ‌‌‌‌‌‌‌نمي‌شود بلكه قاضي شاهد را به تحمل ۸۰ ضربه شلاق محكوم ‌‌‌‌‌‌‌مي‌كند. علاوه بر اين اگر شاهدين در مورد خصوصيات مورد شهادت دچار اختلاف شوند جرم‌ اثبات ‌‌‌‌‌‌‌نمي‌شود و در اين مورد نيز قاضي شاهدين را به تحمل هشتاد ضربه شلاق محكوم ‌‌‌‌‌‌‌مي‌نمايد زيرا ممكن است شهادت آن‌‌‌‌‌‌‌‌ها دروغ بوده باشد. شرط مهم ديگر نيز اين است كه شاهدين از وقوع جرم مطمئن باشند و آن را با چشم خود ديده باشند، در غير اين‌ صورت جرم ثابت نخواهد شد.

سوالات متداول

‌‌‌‌‌‌‌‌‌مسا‌حقه به چه جر‌‌‌‌‌‌‌مي ‌گفته ‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود ؟

هرگاه دو زن با بر هم‌قرار دادن آلت تناسلي خود قصد لذت بردن جنسي را داشته باشند ‌‌‌‌‌‌‌مي‌توان گفت كه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مسا‌حقه صورت گرفته است كه توضيحات كامل‌تر در متن مقاله آمده است.

اگر شاهدين براي اثبات جرم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مسا‌حقه به صورت همزمان شهادت ندهند تكليف چيست ؟

اگر شاهدين براي اثبات جرم ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مسا‌حقه به صورت همزمان شهادت ندهند نه تنها جرم ‌اثبات ‌‌‌‌‌‌‌نمي‌شود بلكه شاهدين مجازات نيز خواهند شد كه توضيحات كامل‌تر در متن مقاله آمده است.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص مساحقه، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون مساحقه پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

منبع : مساحقه چيست


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مساحقه چيست،
موضوع:
[ ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۴۵:۲۷ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

در جوامع امروز وجود افرادي كه علم و مهارت لازم براي حل مشكلات قضايي و حقوقي را دارند لازم است. به همين دليل در دانشگاه‌ها رشته‌اي به نام حقوق تعريف شده است و علاقه‌مندان مي‌توانند در اين رشته به تحصيل بپردازند. وكالت و وكيل دادگستري‌شدن امري ساده نيست بلكه شرايط و محدوديت‌هاي خاص خود را دارد. وكلا معمولا حوزه‌هاي تخصصي خود را دارند از جمله وكيل خانواده، وكيل جزايي و كيفري، وكيل تجارت داخلي و خارجي، وكيل مالكيت فكري و … . در ادامه وكيل دادگستري را بهتر مي‌شناسيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : وكيل دادگستري كيست

 

وكيل

كسي است كه از طرف شخص ديگري اعم از حقيقي و حقوقي به موجب عقد وكالت و در محدوده اختياراتش قادر به دخالت در امور مالي و غير‌مالي فرد موكل مي‌شود.

وكالت

وكالت به معني واگذار كردن اختيارات و در اصطلاح حقوقي مأمور كردن شخصي به عنوان نائب براي انجام امور موكل است.

محدوده وكالت

وكالت مطلق: يعني ما شخصي را براي تمام امور خود اعم از مالي، غير‌مالي، اداري وكيل خود نماييم و در اين نوع وكالت، وكيل اختيار تام در خصوص امور موكل دارد.
وكالت مقيد: مورد وكالت مشخص است و وكيل بايد فقط در همان حوزه مشخص شده فعاليت كند مثل وكالت در طلاق.

وكالت در دعاوي

به موجب ماده 656 قانون مدني: وكالت عقدي است كه به موجب آن يكي از طرفين طرف ديگر را براي انجام امري نماينده خود قرار مي‌دهد مثل وكالت در فروش ماشين. اما هر شخصي نمي‌تواند به عنوان وكيل دادگستري در دعاوي حضور يابد.
قانون اساسي، انتخاب وكيل را به عنوان حق طرفين دعوا در همه دادگاه‌ها، مورد تاييد قرار داده است. حق انتخاب وكيل در دادگاه‌ها و شيوه اعمال آن، شرايط وكيل، قرارداد وكالت، و انقضاي وكالت به ترتيب مورد بررسي قرار مي‌گيرد.

توصيه مي‌كنيم مقاله وكالت نامه عادي چيست را مطالعه نماييد.

حق و تكليف داشتن وكيل دادگستري و انتخاب آن

به موجب اصل 35 قانون اساسي طرفين دعوا حق دارند براي خود وكيل انتخاب كنند و اگر توانايي و استطاعت انتخاب وكيل را نداشته باشند بايد براي آن‌ها امكانات مناسب جهت تعيين وكيل مهيا گردد.
بنابراين، دارا بودن وكيل و انتخاب آن، در تمام دعاوي اعم از حقوقي و كيفري و در تمام دادگاه‌ها اعم از حقوقي و كيفري حق اصحاب دعواست و نه تنها ممانعت از اعمال اين حق، بلكه عدم حمايت در اعمال آن، مخالف قانون اساسي است. اشخاص، معمولا وكيل خود را شخصاً انتخاب مي‌نمايند. چنين وكيلي را مي توان وكيل قراردادي ناميد.

وكيل معاضدتي | وكيل دادگستري

اين تفكر كه استفاده از خدمات وكيل، حتي‌الامكان با انتخاب اصحاب دعوا، حق آن‌ها در همه دادگاه‌هاست، موجب گرديده كه ماده 31 قانون آيين دادرسي حق طرفين دعوا را در انتخاب و معرفي حداكثر دو نفر وكيل پيش‌بيني نمايد.

اما چون ممكن است اشخاص ذي‌حقي، به علت عدم‌تمكن مالي نتوانند اين حق را اعمال نمايند، به موجب ماده 24 قانون وكالت مصوب 1315 شمسي ((به كساني كه قدرت تأديه حق الوكاله ندارند…))حق داده است كه از كانون وكلا در اين خصوص تقاضاي معاضدت نمايند، كه در اين صورت با احراز اين شرط و اينكه دعوا مربوط به شخص تقاضا‌كننده باشد، كانون مكلف به معرفي وكيل معاضدتي است.

به منظور فراهم‌آوردن اين امكان كه ماده 23 قانون مزبور، وكلاي دادگستري را مكلف نموده كه همه ساله در سه دعواي حقوقي به عنوان معاضدت قبول وكالت نمايند. به موجب ماده 513 قانون جديد معسر پس از اثبات اعسار، موقتا از پرداخت حق‌الوكاله معاف مي‌شود.

وكيل تسخيري | وكيل دادگستري

در جرايم سنگيني چون اعدام قصاص رجم و حبس ابد چنانچه متهم قادر به اختيار وكيل نباشد دادگاه موظف است براي وي وكيل تسخيري بگيرد.

شرايط وكيل

شرايط وكيل را مي‌توان به دو دسته شرايط عمومي و شرايط اختصاصي تقسيم كرد.
شرايط عمومي: شرايطي كه به موجب قانون مدني هر وكيلي بايد دارا باشد و اختصاص به وكيل دعاوي ندارد.
شرايط اختصاصي: وكلاي طرفين،افزون بر شرايط عمومي بايد داراي شرايطي باشند كه قانون‌گذار براي وكالت در دادگاه‌ها مقرر نموده كه همان شرايط اختصاصي است.
وكلاي اصحاب دعوا بايد از بين وكلاي كانون وكلاي دادگستري يا وكلاي مركز مشاوران قوه قضاييه انتخاب گردند و استفاده از نمايندگان حقوقي نيز در محدوده مشخص مجاز است.

توصيه مي‌كنيم مقاله وكالت را مطالعه نماييد.

احراز وكالت

وكالت وكيل از موكل مي‌بايست در نظر دادگاه محرز باشد. چون تمام اعمال و دفاعيات وكيل در حق موكل انجام مي‌شود، وكالت وكيل بايد اثبات شود.

معمولا وكلا فرم‌هايي از پيش تهيه‌شده دارند كه موكل با امضاي آن فرد را به وكالت خود بر مي‌گزيند.
اگر وكالت در جلسه دادرسي داده شود، در اين صورت مراتب در صورت جلسه قيد و به امضاي موكل مي‌رسد. در اين وكالت نيز، چنانچه موكل مايل باشد مي‌تواند اختياراتي را به وكيل خود بدهد. بايد از دادگاه تقاضا نمايد در صورت‌جلسه نوشته شود.
اگر وكالت‌نامه غير‌رسمي در ايران تنظيم شده باشد صحت امضاي موكل در وكالت نامه، ممكن است توسط خود وكيل دادگستري در همان وكالت‌نامه تاييد شود.

چنانچه موكل در زندان باشد رييس زندان يا معاون وي بايد امضاء، مهر يا اثر انگشت موكل را در وكالت‌نامه تصديق نمايد. ساير مراجع و مقامات رسمي مانند دفتر دادگاه، اداره ثبت، دفتر اسناد رسمي و… نيز در ساير موارد مي‌توانند امضاي موكل را تصديق نمايند.
در صورتي كه وكالت در خارج از ايران داده شده باشد بايد به گواهي يكي از مامورين سياسي يا كنسولي جمهوري اسلامي ايران برسد. البته در صورتي كه وكالت‌نامه به وسيله مامورين كشور‌هاي خارجي تنظيم شده باشد، در محاكم ايران معتبر خواهد بود.

حدود اختيارات وكيل دادگستري

به موجب قانون وكالت در دادگاه‌ها شامل تمام اختيارات راجع به امر دادرسي جز آنچه را كه موكل صراحتا از حدود اختيارات وي خارج كرده مي‌شود. به موجب قانون: (( سوگند، شهادت، اقرار، لعان و ايلاء قابل توكيل به ديگري نمي‌باشد.))

امور زير در خصوص اختيارات وكيل بايد در وكالت‌نامه تصريح شود:
1)وكالت راجع به اعتراض به راي، تجديد نظر، فرجام‌خواهي و اعاده دادرسي
2)وكالت در مصالحه و سازش
3)وكالت در ادعاي جعل يا انكار و ترديد نسبت به سند طرف و استرداد سند
4)وكالت در تعيين جاعل
5)وكالت در ارجاع دعوا به داوري و تعيين داور
6)وكالت در توكيل
7)وكالت در دعواي خسارت
8)وكالت در جلب شخص ثالث و دفاع از دعواي ثالث
9)وكالت در ورود شخص ثالث و دفاع از دعواي ورود ثالث
10)وكالت در ادعاي اعسار

پايان وكالت

برابر ماده 678 قانون مدني وكالت به عزل موكل، استعفاي وكيل، فوت يا جنون وكيل يا موكل زايل مي‌شود .اين حكم، وكالت در دعاوي را نيز در بر مي‌گيرد. البته افزون بر راه هاي ياد‌شده، وكالت در دعاوي به راه هاي ديگر نيز ممكن است منتفي شود.

عزل وكيل

اگر موكل به دليل عدم‌رضايت از وكيل خود، وي را عزل نمايد، مكلف است مراتب را به دادگاه و وكيل معزول اطلاع دهد.
دادگاه پس از آگاهي از عزل وكيل، ديگر او را در امور راجع به دادرسي، وكيل نخواهد شناخت ولي تا قبل از آن اقدامات وكيل در حق موكل موثر خواهد بود.

استعفاي وكيل

استعفاي وكيل از راه‌هاي ديگر پايان وكالت است. استعفاي وكيل موجب تأخير دادرسي نخواهد شد، مگر اينكه دادگاه نياز به توضيح وكيل داشته باشد.
در صورتي كه وكيل استعفاي خود را به آگاهي دادگاه برساند دادگاه به موكل اخطار مي‌كند كه شخصا يا توسط وكيل جديد، دادرسي را تعقيب نمايد و دادرسي تا مراجعه موكل يا وكيل جديد حداكثر به مدت يك ماه متوقف مي‌شود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص وكيل دادگستري، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون وكيل دادگستري پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

منبع : وكيل دادگستري كيست


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: وكيل دادگستري كيست،
موضوع:
[ ۲۲ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۵۱:۳۳ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

در سال‌هاي اخير به علت افزايش شركت‌ها و كارگاه‌هاي داراي كارگر در كشور قانونگذاران براي اينكه از اختلاف ميان كارگر و كارفرما جلوگيري كنند قانوني به نام قانون كار به وجود آورده‌اند. قانون كار شرايط مختلفي را براي كارگر و كارفرما پيش بيني نموده است و يكي از اين شرايط رفتن ‌به مرخصي توسط كارگر مي‌باشد. در ادامه قصد داريم در مورد مرخصي استحقاقي كه يكي از انواع مرخصي در قانون كار است توضيحات كاملي را در اختيارتان قرار دهيم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.
 

مرخصي استحقاقي چيست ؟‌

مرخصي ا‌ستحقاقي يكي از انواع مرخصي در قانون كار مي‌باشد كه شرايط خاص خود را دارد. اين نوع مرخصي براي تفريحات و استراحت كارگران در نظر گرفته شده است و فرد در مدت زمان مرخصي‌اش داراي حقوق نيز مي‌باشد. ‌مرخصي ا‌ستحقاقي كارگران براي هر يك سال كار يك ماه در نظر گرفته شده است. نكته بسيار مهمي كه بايد به آن توجه كرد اين است كه مرخصي ا‌ستحقاقي شامل روز‌هاي جمعه نيز مي‌شود اما روز‌هاي تعطيل ديگر در سال جزو مرخصي ا‌ستحقاقي نخواهند بود و در آن روز‌ها فرد مي‌تواند باز هم به مرخصي برود.

ذخيره كردن مرخصي‌هاي استحقاقي

مرخصي‌هاي ا‌ستحقاقي يك ماه در سال مي‌باشند كه فرد مي‌بايست از آن‌ها استفاده كند. اما در برخي موارد ديده مي‌شود كه فرد به دلايل مختلف از مرخصي استفاده نمي‌كند و قصد دارد آن را ذخيره كند. حال پرسشي كه مطرح مي‌شود اين است كه آيا مي‌توان مرخصي ا‌ستحقاقي را ذخيره نمود؟ كه در اين باره بايد بگوييم امكان ذخيره نمودن مرخصي ا‌ستحقاقي هست اما كارگر تنها مي‌تواند نه روز مرخصي ا‌ستحقاقي خود را ذخيره كند و نمي‌تواند بيست و يك روز ديگر را ذخيره نمايد.

نكته بسيار مهم: اگر كارگر تمام مرخصي‌هاي ا‌ستحقاقي خود را ذخيره كند و به مرخصي نرود مي‌تواند حقوق كامل روز‌هاي مرخصي را دريافت كند اما در سال بعد بيشتر از نه روز مرخصي براي او ذخيره نخواهد شد و فرد ديگر نمي‌تواند از بيست و يك روز ديگر مرخصي‌اش استفاده كند. اين به اين دليل است كه كارگر از مرخصي‌هايش حتما استفاده كند و بتواند چند روزي را استراحت كند.

مرخصي استحقاقي كارگران فصلي چقدر است ؟‌

همانطور كه در بالا گفته شد مدت زمان مرخصي ا‌ستحقاقي در هر يك سال كار يك ماه مي‌باشد اما در برخي موارد ديده مي‌شود كه فرد يكسال كار نكرده است و فقط در برخي فصول سال كار كرده است كه در اين صورت مرخصي ا‌ستحقاقي او با توجه به ماه‌هايي كه‌ كار كرده است محاسبه مي‌شود. در هر ماه فرد مي‌تواند دو و نيم روز مرخصي ا‌ستحقاقي دريافت كند. براي مثال اگر فرد به طور كلي شش ماه از سال را كار كرده باشد مي‌تواند ۱۵ روز مرخصي ا‌ستحقاقي دريافت كند.

نكته: تمام روز‌هاي مرخصي ا‌ستحقاقي جزو سابقه كاري فرد به حساب مي‌آيند.

سوالات متدوال

در هر ماه كارگر چند روز مرخصي ا‌ستحقاقي دارد ؟‌

در هر ماه فرد ۲ و نيم روز مرخصي ا‌ستحقاقي دارد.

چند روز از مرخصي‌هاي ا‌ستحقاقي قابل ذخيره كردن است ؟‌

تنها نه روز مرخصي ا‌ستحقاقي قابل ذخيره كردن است.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص مرخصي ا‌ستحقاقي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون مرخصي ا‌ستحقاقي پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مرخصي استحقاقي،
موضوع:
[ ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۴۵:۲۸ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ][ ۵۱ ][ ۵۲ ][ ۵۳ ][ ۵۴ ][ ۵۵ ][ ۵۶ ][ ۵۷ ][ ۵۸ ][ ۵۹ ][ ۶۰ ][ ۶۱ ][ ۶۲ ][ ۶۳ ][ ۶۴ ][ ۶۵ ][ ۶۶ ][ ۶۷ ][ ۶۸ ][ ۶۹ ][ ۷۰ ][ ۷۱ ][ ۷۲ ][ ۷۳ ][ ۷۴ ][ ۷۵ ][ ۷۶ ][ ۷۷ ][ ۷۸ ][ ۷۹ ][ ۸۰ ][ ۸۱ ][ ۸۲ ][ ۸۳ ][ ۸۴ ][ ۸۵ ][ ۸۶ ][ ۸۷ ][ ۸۸ ][ ۸۹ ][ ۹۰ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی