مشاوره حقوقي
مشاوره حقوقي

موضوع مورد بحث در اين مقاله بروكر مي‌باشد. اگر بخواهيم معناي لغوي بروكر را بررسي كنيم بايد به واسطه بودن در معاملات بازرگاني اشاره كنيم. در معناي اصطلاحي نيز بروكر در واقع يك كارگزاري است كه به عنوان يك واسطه ميان خريدار و فروشنده قرار مي‌گيرد. به عبارت ديگر مي‌توان آن را به عنوان يك نهاد مالي غير بانكي در نظر گرفت. در واقع مي‌توان گفت كه بروكر خريداران و فروشندگان را به يكديگر وصل مي‌كند. در اينجا اين سوال مطرح مي‌شود كه آيا اين واسطه‌گري بروكر نفعي براي كارگزار دارد يا خير؟ كه در پاسخ بايد اشاره كنيم كه براي هر خريد و فروشي توسط بروكر كارمزد دريافت مي‌شود.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : بروكر چيست

قرارداد بروكري | قرارداد با كارگزاري

به منظور برقراري روابط اقتصادي ميان اشخاص حقيقي يا حقوقي نياز به يك توافق احساس مي‌شود و اين توافق به شكل قرارداد ايجاد مي‌گردد كه مي‌توان آن‌ها را از قراردادهاي نامعين در نظر گرفت و قراردادهاي نامعين قراردادهايي هستند كه در قانون مدني عنواني برايشان بيان نشده است و به اعتبار ماده ۱۰ قانون مدني ايجاد مي‌شوند.
نكته‌اي كه بايد به آن توجه شود اين است كه معاملاتي كه در بروكرها انجام مي‌شود طيف وسيعي را در بر مي‌گيرند. به عنوان مثال ممكن است يك كارگزاري در خصوص معاملات ملكي فعاليت نمايد و كارگزاري ديگري در خصوص طلا ميان خريداران و فروشندگان واسطه شود.
قوانين مربوط به معاملات در كارگزاري‌ها به طور كلي شبيه به يكديگر هستند درحالي كه در امور جزئي با يكديگر تفاوت دارند.

تاييد هويت در بروكر 

به منظور رعايت قوانين بين‌المللي در زمينه مبارزه با پولشويي، توسط بروكرها احراز هويت صورت مي‌گيرد.
از اين طريق اشخاص نمي‌توانند پول‌هايي را كه از طريق دزدي، رشوه و… به دست آورده‌اند از طريق ايجاد حساب در بروكرها پاك كنند يا به عبارت ديگر پولشويي كنند.

ارائه حساب دمو (آزمايشي)

ممكن است در خصوص علت ارائه حساب دمو توسط بروكرها براي شما سوال ايجاد شود. در پاسخ به اين سوال بايد بيان كرد كه در درجه اول علت انجام چنين كاري اين است كه اشخاص با محيط بروكرها آشنا شوند تا متوجه شوند كه نحوه كار با بروكرها به چه شكل است و در درجه دوم اشخاص مي‌توانند روش‌هاي انجام معامله را تست كنند.

كيفيت پشتيباني بروكر يا كارگزار

كيفيت پشتيباني بروكر ارائه خدمات به مشتري محسوب مي‌شود. بنابراين شما بايد معيار را پشتيباني ۲۴ ساعته قرار دهيد و براي انتخاب بروكر مطمئن شويد كه بخش راهنماي آن‌ها به سرعت به سوالات شما پاسخ مي‌دهند.
معيار ديگري كه براي انتخاب بروكر بايد در نظر بگيريد اجازه دسترسي به تحليل‌هاي تكنيكي و نمودارها است توجه كنيد كه نمودارهاي يك كارگزاري بايد به طور حرفه‌اي تهيه شده باشد.
به طور كلي فعاليت بروكرها را مي‌توان مشابه با يكديگر دانست اما كيفيت خدمات آن‌ها با يكديگر متفاوت است.
همچنين بايد به اين نكته توجه كرد كه كارگزاري مورد نظر ما بايد با كمترين ضرر مالي مشتري، معامله را انجام دهد.

نظارت بر بروكرها ( كارگزار ها )

بروكرها به طور قطع تحت نظارت قرار دارند تا از اين طريق از ضايع شدن حقوق اشخاص جلوگيري شود. به نهادهاي قانوني كه كار نظارت بر بروكرها را انجام مي‌دهند رگولاتور گفته مي‌شود. اين نهادهاي قانوني به منظور نظارت بر بروكرها مقرراتي را تنظيم مي‌نمايند. بنابراين مي‌توان نتيجه گرفت كه كارگزاري‌هايي كه تحت نظارت قرار دارند بيشتر قابل اعتماد مي‌باشند نسبت به ساير كارگزاري‌ها كه تحت نظارت قرار ندارند.
همچنين بروكرهاي رگوله به كارگزاري‌هايي مي‌گويند كه تحت نظارت قرار گرفته‌اند.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص بروكر، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون كارگزار پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: بروكر چيست،
موضوع:
[ ۲۳ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۴۲:۱۲ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

امروزه ‌‌‌‌مي‌توان گفت كه دزدي در جامعه افزايش پيدا كرده است و افراد مجرم با سرقت اموال ديگران‌‌‌‌ مرتكب جرم ‌‌‌‌مي‌شوند. دزدي در قانون جامعه ما‌ جرم ‌بزرگي است و مجازات در پي خواهد داشت. دزدي تنها به سرقت‌‌‌‌ طلا، خودرو، زمين و… ديگران خلاصه ‌‌‌‌نمي‌شود و سرقت برق، گاز و… نيز دزدي به حساب ‌‌‌‌مي‌آيند. در ادامه قصد داريم در مورد برق دزدي و مجازاتي كه در پي دارد توضيحات كاملي را در اختيارتان قرار دهيم، با ما همراه باشيد.

 

 

منبع : برق دزدي

برق دزدي چيست‌‌‌‌‌‌ ؟

برق د‌زدي يك جرم بزرگ در قانون كشور ما ‌‌‌‌مي‌باشد و قانونگذار تما‌‌‌‌مي‌ افرادي كه اين جرم ‌را مرتكب ‌‌‌‌مي‌شوند به مجازات محكوم ‌مي‌نمايد. هرگاه فردي بدون‌ كسب اجازه از قانون بخواهد براي خانه يا محل‌‌‌‌‌هاي ديگر از برق استفاده كند مجرم است و در واقع كار او قانوني نخواهد بود.‌ براي مثال هر فرد كه‌ بخواهد از برق استفاده كند بايد حق انشعاب برق خود را بپردازد اما بعضي از افراد به خاطر اينكه اين هزينه را نپردازند اقدام به دز‌ديدن برق ‌‌‌‌مي‌نمايند و با وصل كابل برق به كنتور خانه‌‌‌‌‌هاي اطراف برق خانه و… را تامين ‌‌‌‌مي‌كنند. در صورتي كه فردي از كنتور همسايه‌‌‌‌ خود اقدام ‌به د‌زديدن برق نمايد همسايه او ‌‌‌‌مي‌تواند‌ با ارائه شكوائيه دزديدن برق از فرد در مراجع قضايي شكايت نمايد. در اين صورت مرجع قضايي به سرعت به پرونده رسيدگي ‌‌‌‌مي‌كند و حكم مرتبط را صادر ‌‌‌‌مي‌نمايند.

مجازات برق دزدي

همانطور كه در بالا گفته شد برق دزدي جرم است و هر عملي كه در قوانين حقوقي جرم محسوب شود شامل مجازات خواهد بود. هرگاه فردي مرتكب اين جرم شود نه تنها از اين ‌كار منع خواهد شد بلكه ‌‌‌‌مي‌بايست تا دو برابر خسارتي را كه وارد نموده است را بپردازد. اين مجازات تنها شامل برق دزدي ‌‌‌‌نمي‌شود و اگر فرد اقدام ‌به دزديدن گاز، آب و… نمايد نيز چنين مجازاتي شامل حالش خواهد شد.

اگر مامورين ‌شركت‌ برق اقدام به دزديدن برق نمايند تكليف چيست‌‌‌‌‌‌ ؟

طبق قانون هر فردي كه اقدام به برق دزدي نمايد مجرم است و بايد مجازات شود اما ‌اگر مامورين شركت برق اقدام به ارتكاب اين جرم‌ نمايند مجازات سخت‌تري نسبت به ساير افراد خواهند داشت و به حداكثر مجازات محكوم خواهند شد. اين افراد نه تنها بايد حق انشعابات برق خود را بپردازند بلكه ملزم به پرداخت تا سه برابر خسارت وارده خواهند بود.

چرا براي برق دزدي مجازات در نظر گرفته شده است‌‌‌‌‌‌ ؟

دلايل زيادي براي تعيين مجازات جرم برق دزدي وجود دارد. اصلي‌ترين دليل مجازات افراد مجرم در اين زمينه استفاده نامتعارف از برق ‌‌‌‌مي‌باشد زيرا فرد هزينه‌اي براي انشعابات خود پرداخت نكرده است و ممكن است منابع برق را هدر دهد و بي‌مورد استفاده كند. به هر حال قانونگذار ذكر نموده است كه هر فرد براي استفاده از منابع برق موظف است كه حق انشعاب خود را بپردازد و در غير اين صورت مسلما مجازات ‌‌‌‌مي‌شود.

سوالات متداول

آيا بر‌ق دزدي جرم تلقي ‌‌‌‌مي‌شود‌‌‌‌‌‌ ؟

بله برق دزدي نه تنها جرم تلقي شده بلكه شامل مجازات نيز ‌‌‌‌مي‌شود كه توضيحات كامل‌تر در متن مقاله آمده است.

اگر يك مامور شركت ‌برق اقدام ‌به ارتكاب جرم ‌بر‌ق دزدي نمايد تكليف چيست‌‌‌‌‌‌ ؟

در اين صورت فرد به حداكثر مجازات محكوم ‌‌‌‌مي‌شود كه توضيحات كامل‌تر در متن مقاله آمده است.

مجازات جرم برق د‌زدي براي افراد عادي چيست‌‌‌‌‌‌ ؟

مجازات جرم بر‌ق دزدي براي افراد عادي پرداخت تا دو برابر خسارت وارده ‌‌‌‌مي‌باشد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص برق دزدي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون برق دزدي پاسخ دهند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: برق دزدي،
موضوع:
[ ۲۲ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۲:۲۶ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

در تمام دادگاه‌ها يك فرد به عنوان قاضي فعاليت مي‌كند كه وظيفه دارد به تمام شكايات رسيدگي نمايد و احكام مختلفي را صادر كند. فردي كه به عنوان قاضي در مراجع قضايي فعاليت مي‌كند سال‌ها در اين زمينه تحصيل نموده است و با دانش زيادي كه كسب كرده است به راحتي احكام مرتبط با موضوعات پرونده‌هاي مختلف را صادر مي‌نمايد و در واقع قاضي از حقوق افراد در جامعه دفاع مي‌كند. در ادامه قصد داريم در مورد علم قاضي توضيحات كاملي را در اختيارتان قرار دهيم، با ما همراه باشيد.

 

منبع : علم قاضي

 

علم قاضي به چه معناست‌‌ ؟

علم قاضي به معناي يقين داشتن او نسبت به مستندات ارائه شده توسط شاكيان يا متهمان پرونده‌هاي مختلف مي‌باشد. براي مثال اگر فردي در دادگاه شكايت كند نمي‌تواند بدون دارا بودن دلايل و مدارك قانوني و موجه برنده شود و مي‌بايست ادعاي خود را به همراه دليل و مدرك به قاضي ارائه كند.

قاضي نيز تمام جوانب را بررسي نموده و اگر ادعاي فرد درست باشد نسبت به دلايل و مدارك‌‌ ارائه شده توسط او يقين مي‌يابد كه در اينجا مي‌توان گفت علم قاضي تمام مدارك را تاييد كرده است و قاضي يقين دارد كه فرد درست مي‌گويد. در اين صورت قاضي حكم مربوط به پرونده را صادر خواهد كرد. در واقع‌‌ اگر بخواهيم علم قاضي را به طور ساده‌تري توضيح دهيم بايد بگوييم كه هرگاه قاضي به حقانيت افراد علم مي‌يابد مي‌توان گفت قاضي داراي علم و يقين شده است.

نكته بسيار مهمي كه مي‌بايست ذكر شود اين‌‌ است كه قاضي موظف است پس از رسيدن به يقين در زمان صدور حكم ذكر كند كه چه دلايل و مستنداتي باعث علم و يقين او شده‌اند و هرگاه طرفين مستندات و دلايل موجه ديگري را ارائه كنند قاضي موظف است كه نسبت به حقانيت آن‌ها نيز علم و يقين پيدا كند.

مغايرت علم قاضي با ادله ديگر

در اكثر موارد افراد براي صدور حكم چندين دليل متفاوت‌ به قاضي ارائه مي‌كنند كه ممكن است قاضي با بررسي دلايل متوجه شود كه برخي دلايل با دانشي كه قاضي در مورد موضوع پرونده دارد مغايرت دارند و در واقع صحيح نيستند كه در اينجا قاضي مي‌تواند درخواست فرد را نپذيرد و آن‌ را رد كند و بر طبق دلايل صحيح و قانوني حكم ‌صادر كند. اما قاضي در اين صورت نيز موظف است كه ذكر كند به چه دليل درخواست و دلايل ارائه شده را نپذيرفته است.

جايگاه اقرار، شهادت، قسامه و سوگند

ادله اثبات حقانيت افراد براي به علم و يقين رسيدن قاضي در دادگاه اقرار، شهادت، قسامه و سوگند مي‌باشند كه هركدام جايگاه خاصي دارند. طبق قانون براي اثبات حقانيت اقرار بر شهادت و شهادت بر قسامه و سوگند برتري دارد. براي مثال اقرار مجرم بهتر از شهادت افراد ديگر مي‌تواند باعث علم قا‌ضي شود.

سوالات متداول

علم قا‌ضي به چه معناست‌‌ ؟

به معناي يقين ‌قاضي از حقانيت افراد در دادگاه مي‌باشد كه توضيحات كامل‌تر در متن مقاله آورده شده است.

در صورت صحيح نبودن ادله قاضي مي‌تواند درخواست فرد را رد كند‌‌ ؟

بله اگر ادله صحيح نباشند و يا با علم قا‌ضي مغايرت داشته باشند اين حق را دارد كه درخواست فرد را رد كند.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص علم قا‌ضي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون علم قا‌ضي پاسخ دهند.



:: برچسب‌ها: علم قاضي ,
:: بازديد از اين مطلب : 0
 
|
امتياز مطلب : 0
|
تعداد امتيازدهندگان : 0
|
مجموع امتياز : 0
تاريخ انتشار : جمعه 21 آبان 1400 | نظرات (0)
 
 
نوشته شده توسط : vakiel

در قوانين كشور ما براي هر نوع جر‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌ مجازاتي در نظر گرفته شده است اما برخي از جرائم شامل مجازات بيشتري ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شوند. مجازات مجرمين ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌تواند به پرداخت جزاي نقدي، تحمل حبس، قصاص و… تقسيم بندي شود. ديه نيز يكي از جريمه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هايي است كه براي افراد مجرم در نظر گرفته ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود. در ادامه قصد داريم در مورد ديه شكستگي، ترك‌ خوردگي و دررفتگي استخوان ترقوه توضيحات كامل‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تري را در اختيارتان قرار دهيم، با ما همراه باشيد.

منبع : ديه ترقوه

ديه استخوان ترقوه چيست و به چه دليل پرداخت ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود ؟

استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه استخواني بلند در بدن انسان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌باشد كه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌توان تمام طول آن‌ را لمس نمود. اين استخوان نقش مهمي در بدن دارد و كتف را به جناغ سينه انسان وصل ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌نمايد. چنانچه فردي به استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه فرد ديگر آسيبي برساند ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌بايست طبق قانون ديه آن را بپردازد. دليل تعيين ديه در اين مورد اين است كه به فرد آسيب رسيده است و فردي كه اين عمل را انجام داده است مجرم محسوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود و بايد ديه بپردازد.

اما پرداخت ديه استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه در همه حالت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها يكسان نيست و ممكن است كمتر يا بيشتر شود. در قانون كشور ما ميزان ديه استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه با توجه به ميزان آسيبي كه به آن ‌رسيده است تعيين ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود و مجرم موظف است كه ديه را در مدت زمان تعيين شده توسط دادگاه بپردازد. چنانچه مجرم از پرداخت ديه استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه در مدت زمان تعيين شده خودداري نمايد شاكي ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌تواند از او به دليل ديركرد پرداخت ديه شكايت نمايد.

ديه قطع كامل و از بين بردن استخوان ترقوه

همانطور كه در بالا گفته شد ديه استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه بر اساس ميزان آسيبي كه به آن‌ وارد شده است تعيين ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود و در همه حالات يكسان نخواهد بود. ديه از قطع و از بين بردن استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه به شرح زير است:

  • اگر مجرم هردو استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه شاكي را از بين برده باشد و قطع نموده باشد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌بايست ديه كامل انسان را بپردازد.
  • چنانچه مجرم يكي از استخوان‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هاي ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه را به طور كلي از بين ‌برده باشد موظف است كه نصف ديه كامل را به شاكي بپردازد.

ديه شكستن استخوان ترقوه چقدر است ؟

چنانچه استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه بشكند نيز فرد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌تواند براي مطالبه ديه به مراجع قضايي رجوع كند. مبلغ ديه شكستن استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه به شرح زير است:

  • در صورتي كه استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه پس از شكستن با عيب درمان گردد و يا اينكه اصلا درمان نشود ‌‌‌‌‌‌‌‌‌نصف ديه ثابت مي‌شود.
  • اگر استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه پس از شكستن بدون هيچ عيبي درمان گردد شاكي ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌تواند چهار درصد ديه كامل را مطالبه كند.

ديه ترك خوردن و در رفتگي استخوان تر‌قوه

ترك خوردن و در رفتگي استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه نيز توسط قاضي و كارشناس دادگاه تاييد ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود. ديه در رفتگي و ترك خوردگي استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه به شرح زير است:

  • ديه ترك خوردگي استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه سي و دو هزارم يك ديه كامل مي‌باشد.
  • ديه در رفتگي استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه بيست هزارم ديه كامل مي‌باشد.

نكته مهم: درصدهاي ذكرشده نسبت به ديه كامل انسان محاسبه مي‌شود. ديه انسان كامل هر ساله توسط قوه قضاييه تعيين مي‌شود و مبلغ آن سالانه افزايش مي‌يابد.

سوالات متداول

آيا شكستن استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه شامل ديه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود ؟

بله شكستگي استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه شامل ديه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌مي‌شود كه در متن مقاله توضيحات كامل‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تر آمده است.

ديه در رفتگي استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه چقدر است ؟

ديه دررفتگي استخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترقو‌ه بيست هزارم ديه كامل است.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص ديه ترقوه، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون ديه ترقوه پاسخ دهند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ديه ترقوه،
موضوع:
[ ۲۱ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۵۸:۲۷ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

امروزه افراد با توجه به افزايش آگاهي عمومي نسبت به مسائل حقوقي سعي در به كاربردن ترفندها و روش‌هاي مختلف دارند تا پرونده‌ خود را به بهترين نحو ممكن به سمت پيروزي ببرند. به همين علت براي جلوگيري از ايجاد مشكلات متعدد از وكيل استفاده مي‌كنند. زيرا او تجربه و دانش كافي در خصوص پرونده‌هاي مختلف را دارد. اما وكلا اختيار تام ندارند و حتي از انجام برخي كارها ممنوع هستند. ما در اين مقاله به حدود اختيارات وكيل پرداخته‌ايم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : اختيارات وكيل در وكالت نامه

وكالت

۱. وكالت عقدي جايز است پس هر يك از وكيل يا موكل مي‌تواند هر زمان آن را فسخ كند.

۲. درحال حاضر دو مرجع پروانه رسمي وكالت صادر مي‌كنند كه عبارتند از كانون‌هاي وكلاي دادگستري استان‌ها و مركز مشاوران قوه قضاييه.

۳. تمام اقدامات وكيل كه در خصوص موضوع وكالت و در حدود اختيارات مندرج در وكالتنامه انجام مي‌دهد به‌منزله اقدامات موكل است و نسبت به او موثر است.

وكيل معاضدتي

اشخاص در دو صورت مي‌توانند از وكيل معاضدتي برخوردار شوند:

۱. در صورت اثبات اعسار شخص از پرداخت هزينه دادرسي و درخواست او، مي‌تواند از وكيل معاضدتي برخوردار شود.

۲. طبق قانون اشخاصي كه توان پرداخت حق‌الوكاله را ندارند مي‌توانند از كانون وكلا تقاضاي وكيل معاضدتي كنند.

توصيه مي‌كنيم مقاله اعسار را مطالعه نماييد.

حدود اختيارات وكيل

وكيل داراي همه‌گونه اختيارات است جز اختيارات زير:

الف. آن‌چه موكل استثنا كرده است.

ب. آن‌چه قابل توكيل نباشد.

ج. موارد مذكور در مواد ۳۵و۳۶ قانون آيين دادرسي مدني مگر اينكه خلاف آن در وكالت نامه تصريح شود. اين موارد عبارتند از:

۱. اعتراض به راي، تجديدنظر، فرجام‌خواهي و اعاده دادرسي.

۲. ختم دعوا به سازش.

۳. ادعاي جعل، انكار و ترديد نسبت به سند.

۴. تعيين نمودن جاعل.

۵. ارجاع دعوا به داوري و تعيين داور.

۶. حق توكيل.

۷. تعيين كارشناس.

۸. حق اقامه دعواي خسارت.

۹. استرداد دعوا يا دادخواست.

۱۰. ادعاي اعسار.

۱۱. جلب شخص ثالث و دفاع از دعواي ثالث.

۱۲. ورود شخص ثالث و دفاع از دعواي ورود ثالث.

۱۳. دعواي متقابل و دفاع در قبال آن.

۱۴. قبول يا رد سوگند.

۱۵. درخواست صدور اجراييه و اخذ محكوم‌به و وجوه ايداعي.

توصيه مي‌كنيم مقاله اختيارات وكيل در وكالت نامه را مطالعه نماييد.

تعدد وكلا

شخص مي‌تواند در دادرسي مدني تا دو وكيل داشته باشد دراين صورت طريقه عمل وكلا ممكن است به يكي از طرق ذيل باشد:

الف. منفردا: هريك به تنهايي حق هر اقدامي براي موكل دارد.

ب. منضما: تمام اقدامات بايد با امضا و اقدام هر دو وكيل صورت بگيرد.

ج. اطلاق: اگر طريقه عمل وكلا مشخص نباشد اصل بر اجتماع است.

حضور وكيل در جلسه دادرسي

در اين‌ خصوص نكات ذيل قابل توجه است:

۱. طبق قانون حضور وكيل جز در موارد عذرموجه در جلسه دادرسي الزامي است.

۲. وكيل در دو صورت مي‌تواند در جلسه دادرسي حاضر نشود:

الف. وكيل داراي عذرموجه باشد.

ب. جلسات دادرسي وكيل داراي تداخل زماني باشد.

عدم حضور وكيل در جلسه دادرسي | محدوده اختيارات وكيل

اگر وكيل در موعد مقرر دادرسي حاضر نشود با دو حالت ذيل مواجه‌ايم:

۱. عدم حضور وكيل بدون عذر موجه: وي از اين جهت مرتكب تخلف انتظامي شده است.

۲. عدم حضور وكيل به واسطه عذر موجه: وي از اين جهت مرتكب تخلف انتظامي نشده است اما اينكه عدم حضور او موجب تاخير دادرسي مي‌شود يا خير، بستگي به آن دارد كه:

الف. اگر وكيل تا جلسه دادرسي عذر خود را كتبا به اطلاع دادگاه برساند جلسه دادرسي به تاخير مي‌افتد.

ب. اگر وكيل نتواند تا جلسه دادرسي عذر خود را به اطلاع دادگاه برساند جلسه به تاخير نمي‌افتد.

توصيه مي‌كنيم مقاله عذر موجه عدم حضور وكيل را مطالعه نماييد.

عزل وكيل توسط موكل | حدود اختيارات وكيل

در صورت عزل وكيل، موكل بايد مراتب عزل را به دو مرجع اطلاع بدهد:

۱. دادگاه: اگر به دادگاه اطلاع ندهد هر اقدامي كه دادگاه نسبت به وكيل انجام دهد در حق موكل موثر است. بعد از عزل، دادگاه وكيل معزول را به رسميت نشناخته و اقدامات او را نمي‌پذيرد.

۲. وكيل: اگر به وكيل اطلاع ندهد هر اقدامي كه وكيل انجام مي‌دهد در حق موكل نافذ و موثر است.

توصيه مي‌كنيم مقاله وكالت را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص اختيارات وكلا، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون اختيارات وكلا پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

منبع : اختيارات وكيل در وكالت نامه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۱ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۵۵:۵۹ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

اشتباه در موضوع معامله چيست ؟ معاملات زيادي در سطح جهان رخ مي‌دهد و هر كشوري قوانين و مقررات خاص براي معاملات خود دارد. در ايران نيز قوانين و مقرراتي وضع شده است كه بر معاملات حاكم است. يكي از اتفاقاتي كه در معاملات ممكن است رخ بدهد اشتباه است. اين امر ممكن است حق فسخ قرارداد را به شخص بدهد و يا به طور كلي معامله به هم بخورد. در اين مقاله به اشتباه و آثار حقوقي آن پرداخته‌ايم‌.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : اشتباه در موضوع معامله

تعريف اشتباه در موضوع معامله

اشتباه پندار نادرستي است كه انسان از واقعيت دارد. در حقوق نيز مفهوم اشتباه از معناي لغوي و عرفي خود دور نيست ولي در صورتي از اين حالت نفساني سخن گفته مي‌شود كه موضوع آن يكي از اعمال حقوقي به ويژه قرارداد باشد.

طبق اصل حاكميت اراده، عمل حقوقي در صورتي اعتبار دارد كه با قصد واقعي دو طرف منطبق باشد يعني آن‌چه واقع شده با مقصود يكي باشد. زيرا نفوذ و اعتبار خود را از آن مي‌گيرد. پس اگر تصوري كه مبناي تكوين اراده قرار گرفته است با واقعيت مخالف باشد قطعا چنين اراده‌اي معيوب است و نمي‌تواند آثار قصد و رضاي متعارف را داشته باشد.

توصيه مي‌كنيم مقاله معامله صحيح را مطالعه نماييد.

شرايط تاثير اشتباه در  موضوع معامله

براي اينكه اشتباه از عيوب رضا محسوب شود بايد داراي دو شرط باشد:

۱. در صورتي اشتباه به صحت عقد صدمه مي‌زند كه ثابت شود اگر مشتبه از حقيقت آگاه بود از تراضي خودداري مي‌كرد. قبل از انعقاد قرارداد، جهات گوناگوني دو طرف را به معامله كردن تحريك مي‌كند ولي بعضي از اين جهات علت اصلي تصميم گرفتن است؛ اشتباه هنگامي مي‌تواند مستند بطلان عقد واقع شود كه ناظر به اين علت باشد.

توصيه مي‌كنيم مقاله بطلان معامله را مطالعه نماييد.

توصيه مي‌كنيم مقاله انحلال قرارداد را مطالعه نماييد.

۲. اشتباه بايد به حكم قانون يا تراضي، در قلمرو قصد مشترك قرار بگيرد. يعني انگيزه‌هاي دروني هر طرف وقتي در عقد موثر است كه به طريقي بيان شود و در تراضي بيايد و تا زماني‌كه جنبه شخصي و خصوصي دارد منافع طرف ديگر را به مخاطره نمي‌اندازد خللي به عقد وارد نمي‌سازد. پس اگر وصف ويژه‌اي از موضوع معامله در يكي از دو طرف علت اصلي عقد باشد، اشتباه وقتي مي‌تواند مستند ابطال عقد قرار بگيرد كه يا در نظر عرف از صفات اساسي آن باشد يا طرفي كه آن را اساسي مي‌داند مقصود خود‌ را با طرف ديگر در ميان بگذارد و عقد بر مبناي آن واقع شود.

قلمرو اشتباه

اشتباه در ارزش مال مورد معامله فقط به متضرر اين حق را مي‌دهد كه معامله را بر هم بزند و هرگز موجب عدم نفوذ يا بطلان آن نمي‌شود. اشتباه در جهات و انگيزه‌هاي خاص هر طرف را هيچ حقوقداني موثر در عقد نمي‌داند. اشتباه در جهت مشترك نيز در صورتي موثر است كه مربوط به موضوع معامله يا شخصيت طرف باشد پس اشتباه در موضوع معامله و شخص طرف را مطالعه مي‌كنيم.

اشتباه در موضوع معامله

طبق قانون مدني اشتباه در صورتي سبب عدم نفوذ معامله است كه مرتبط با خود موضوع معامله باشد؛ مقصود از موضوع معامله در اين عبارت، مال مورد تمليك يا كاري است كه موضوع تعهد قرار مي‌گيرد. بايد در جستجوي مفهوم (خود موضوع معامله) بود و اوصاف اساسي آن را از اوصاف فرعي تمييز داد: در تمييز اوصافي كه (خود موضوع معامله) را تشكيل مي‌دهد بايد ديد دو طرف به كدام ويژگي به‌عنوان ويژگي اصلي مي‌نگرند و انگيزه اصلي آنان به دست آوردن چه چيز است!

اشتباه گرفتن شخص طرف معامله

طبق قانون مدني اشتباه گرفتن شخص طرف معامله در معامله اثري ندارد مگر در مواردي كه شخصيت طرف، علت اصلي انعقاد قرارداد بوده است.

به دشواري مي‌توان عقودي را كه شخصيت طرف در آن‌ها علت اصلي است تعيين كرد. با اين وجود بايد بين عقود معوض و رايگان تفكيك قائل شد زيرا در عقود رايگان فرض بر اين است كه شخصيت طرف محرك اصلي عقد است چون به خاطر اوست كه شخص از منافع مادي خود مي‌گذرد اما در عقود معوض مقصود اصلي سود و منفعت است.

همچنين در عقودي كه اعتبار و مهارت و حسن سلوك طرف در اجراي تعهد اهميت دارد، شخصيت طرف علت اصلي عقد است.

اثر حقوقي اشتباه در موضوع معامله

احكام قانون مدني درباره اثر اشتباه مبهم و متعارض است.

ظاهر مواد ۱۹۹ و ۲۰۰ و ۲۰۱ قانون مدني دلالت بر عدم نفوذ عقد ناشي از اشتباه دارد ولي شواهدي در دست است كه نشان مي‌دهد قانون‌گذار اصطلاح (عدم‌نفوذ) را به‌معناي خاص خود به‌كار نبرده و مقصود معامله نادرست (اعم از باطل و غيرنافذ) بوده است.

هر چند حكم بطلان عقد از نظر حقوقي و علمي قوي‌تر است ولي تمايل به عدم نفوذ مزاياي علمي بيشتري دارد زيرا اگر عقد ناشي از اشتباه، غيرنافذ باشد سرنوشت عقد فقط در دست كسي است كه خطا كرده و او مي‌تواند آن را تنفيذ يا رد كند. درحالي‌كه اگر نظريه بطلان عقد پذيرفته شود طرفي هم كه اراده كامل داشته حق دارد از اين بطلان استفاده كند يعني خطاي ديگري را وسيله بهره‌برداري خود قرار داده است.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص اشتباه حقوقي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون اشتباه حقوقي پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

 

 

 

منبع : اشتباه در موضوع معامله


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: اشتباه در موضوع معامله،
موضوع:
[ ۱۹ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۰۹:۴۲ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

در جامعه امروزي كشور ما قانونگذاران‌ برخي قوانين را وضع نموده‌اند تا نظم بيشتري در جامعه حاكم باشد و همه افراد موظفند كه به اين قوانين احترام بگذارند و آن‌ها را رعايت كنند. مسئله حجاب نيز يكي از مواردي است كه قانونگذاران قوانين زيادي را در خصوص آن وضع نموده‌اند. از آنجايي كه رعايت حجاب در جامعه توسط دين اسلام بسيار توصيه شده در قوانين نيز به اين مورد پرداخته شده است. در ادامه قصد داريم در مورد جرم بي حجابي و مجازات زنان بي حجاب توضيحات مختصري را خدمتتان ارائه نماييم، با ما همراه باشيد.

 

منبع : جرم بي حجابي

جرم بي حجابي چگونه وقوع مي‌يابد ؟

همانطور كه در بالا گفته شد به حفظ حجاب در دين اسلام بسيار توصيه شده است و همين دليل باعث شده كه قانونگذاران كشور ما ‌نيز در خصوص حجاب برخي قوانين را وضع نمايند. بي حجابي به معناي نداشتن حجاب مي‌باشد و در واقع هركسي كه از رعايت پوشش شرعي امتناع نمايد به بي حجابي محكوم مي‌شود. بي حجابي با بد حجابي تفاوت دارد زيرا بي حجابي به معناي اين است كه فرد پوششي كه در دين اسلام به آن ‌توصيه شده است را رعايت نكرده و به عنوان مثال بدون اينكه روسري به سر كند در انظار عمومي ظاهر شود.

اما بدحجابي به اين معناست كه فرد پوششي كه در دين تعيين شده است را دارد اما آن را به درستي انجام نداده است. براي مثال اگر فرد روسري به سر كند اما موهاي او پيدا باشند مي‌توان گفت كه او بدحجاب است. به طور كلي بي حجابي در قانون كشور ما منع شده است و هر فردي كه حجاب نداشته باشد طبق مقررات مجازات مي‌شود.

چه كسي ‌‌مي‌تواند از افراد بي حجاب شكايت كند‌‌ ؟

با توجه به توضيحات بالا شايد برايتان سوال شود كه چه كسي مي‌تواند از افراد بي حجاب شكايت كند؟ كه در اين باره بايد بگوييم هم شخص دادستان و هم تمام افراد عادي جامعه مي‌توانند از فرد بي حجاب شكايت كنند زيرا جرم بي حجابي جرمي ‌است كه جنبه عمومي دارد. اما فرد بي حجاب مي‌تواند شاكي خصوصي نيز داشته باشد.

مجازات جرم بي حجابي

از آنجايي كه بي حجابي جرم محسوب مي‌شود قانونگذار براي آن مجازاتي را نيز در نظر گرفته است. فردي كه بدون حجاب در عرصه عمومي جامعه حضور يابد به حبس از ده روز تا دو ماه و جريمه نقدي از پنجاه تا پانصد هزار ريال محكوم مي‌شود. علاوه بر اين در قانون كشور ما آمده است كه اگر فردي در انظار و اماكن عمومي عمل حرامي را انجام دهد به حبس از ده روز تا دو ماه و يا تحمل ۷۴ ضربه شلاق محكوم مي‌شود و چون بي حجابي نيز جنبه عمومي دارد فرد مجرم ممكن است به هردو مجازات جرم بي حجابي و انجام عمل حرام در عرصه عمومي جامعه محكوم گردد.

نكته مهم: اگر قاضي صلاح بداند مي‌تواند مجازات شلاق و حبس فرد بي حجاب را به جريمه نقدي تبديل كند.

سوالات متداول

بي حجابي چيست‌‌ ؟

بي حجابي به معناي رعايت نكردن كلي ميزان پوششي كه دين اسلام تعيين كرده است مي‌باشد كه توضيحات كامل‌تر در متن مقاله آمده است.

مجازات حبس بي حجابي چقدر است‌‌ ؟

مجازات حبس بي حجابي از ده روز تا‌ دو ماه مي‌باشد كه توضيحات كامل‌تر در متن مقاله آمده است.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص جرم بي حجابي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون جرم بي حجابي پاسخ دهند.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

منبع : جرم بي حجابي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: جرم بي حجابي،
موضوع:
[ ۱۹ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۰۷:۴۳ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

موضوعي كه در اين مقاله قصد داريم در خصوص آن صحبت كنيم فسخ قرارداد مي‌باشد. معناي لغوي فسخ زايل كردن است. در اصطلاح حقوقي منظور از فسخ كردن يك قرارداد، پايان دادن حقوقي به آن است كه توسط يك شخص ثالث و يا يكي از طرفين قرارداد انجام مي‌شود. نكته‌اي كه بايد به آن توجه كرد اين است كه فسخ اختصاص به عقودي دارد كه لازم هستند. در قانون مدني به انواع خيارها براي فسخ معامله اشاره شده است. منظور از خيار حقي است كه براي طرفين براي به هم زدن يك معامله به رسميت شناخته مي‌شود.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

منبع : فسخ قرارداد

 

حق فسخ چگونه ايجاد مي‌شود ؟

دو طرف يك قرارداد مي‌توانند در قرارداد حق فسخ پيش بيني نمايند. آن‌ها مي‌توانند ضمن همان عقد يا خارج از آن عقد اين حق را براي خودشان و يا يك شخص ثالث در نظر بگيرند به عبارت ديگر اين امكان وجود دارد كه اختيار فسخ معامله را در يك مدت معين براي طرفين و يا ثالث در نظر بگيرند.
در مواردي نيز اين امكان وجود دارد كه قانون حق فسخ را براي اشخاص در نظر بگيرد به عنوان مثال موقعيتي را تصور كنيد كه ضرري به طور ناخواسته از قرارداد حاصل شود در اين صورت قانون اين حق را به شخص متضرر مي‌دهد كه قرارداد را فسخ كند.

در خصوص حق فسخ قرارداد چند حالت قابل تصور است ؟

دو حالت را مي‌توان براي حق فسخ در نظر گرفت. حالت اول مربوط به زماني است كه براي حق فسخ در قرارداد مدت تعيين مي‌شود و حالت دوم مربوط به زماني است كه براي حق فسخ در قرارداد مدت تعيين نمي‌شود. مشخص است كه در حالت اول طرفين در مدت تعيين شده بايد براي اعمال حق خود اقدام كنند و زماني كه اين مدت به پايان برسد ديگر چنين حقي براي طرفين وجود نخواهد داشت. اما در خصوص حالت دوم بايد به اين نكته اشاره كنيم: با وجود اين كه در قرارداد براي حق فسخ مدت نظر گرفته نمي‌شود آن چيزي كه مد نظر قرار مي‌گيرد مدت زمان عرفي است و اين عرف در زمان و مكان متفاوت مشابه نمي‌باشد.

انواع خيارات فسخ معامله

خيار عيب

موقعيتي را تصور كنيد كه ايرادي در خصوص مورد معامله وجود داشته باشد در اين صورت خياري كه در اينجا مطرح مي‌شود خيار عيب است.

توصيه مي‌كنيم مقاله خيار عيب را مطالعه نماييد.

خيار تخلف شرط | فسخ قرارداد

خيار تخلف از شرط اختصاص به موقعيتي دارد كه يكي از طرفين مطابق آن‌چه كه قول داده است اقدام ننمايد در اين صورت طرف مقابل اين اختيار را دارد كه از حق فسخ خود استفاده كند.

خيار غبن | فسخ قرارداد

در صورتي كه يكي از طرفين توسط طرف ديگر فريب خورده باشد مي‌تواند با استناد به خيار غبن قرارداد را بر هم بزند.

توصيه مي‌كنيم مقاله خيار غبن را مطالعه نماييد.

خيار تدليس | فسخ قرارداد

همچنين اگر يكي از طرفين تلاش كند تا مورد معامله را از آن چيزي كه هست بهتر نشان دهد طرف مقابل با استناد به خيار تدليس مي‌تواند قرارداد را به هم بزند.

توصيه مي‌كنيم مقاله تدليس در ازدواج را مطالعه نماييد.

خيار شرط

خيار شرط اختصاص به مواردي دارد كه طرفين در قرارداد شرط كرده باشند كه در مدت معين حق فسخ دارند. توصيه مي‌كنيم مقاله خيار شرط را مطالعه نماييد.

خيار مجلس | فسخ قرارداد

همچنين در صورتي كه هيچكدام از طرفين از جلسه‌اي كه قرارداد در آن منعقد شده است خارج نشده باشند در اين صورت مي‌توانند با استناد به خيار مجلس از حق فسخ خود استفاده كنند.

خيار شركت

حال موقعيتي را تصور كنيد كه فروشنده مالي را به مشتري بفروشد و بعداً معلوم گردد كه بخشي از مورد معامله متعلق به فروشنده نيست بلكه در مالكيت شخص ديگري قرار داشته است. در اين شرايط اگر كسي كه مالكيت آن بخش از مال فروخته شده را دارد همكاري نكند شخص خريدار مي‌تواند قرارداد را فسخ كند و در صورتي كه خريدار در برابر مورد معامله به فروشنده عوضي را بدهد كه بخشي از آن به خودش تعلق دارد و بخشي ديگر متعلق به مالك ديگر است در اين صورت فروشنده نيز اين حق را دارد كه قرارداد را به هم بزند و به اين خيار، خيار شركت مي‌گويند.

خيار تعذر تسليم

اگر فروشنده مورد معامله را به خريدار بفروشد و نتواند آن را به خريدار تحويل دهد در اين صورت شخص مشتري اين امكان را دارد كه معامله را به هم بزند و به خيار تعذر تسليم استناد كند.

خيار حيوان

در صورتي كه آن چيزي كه مورد معامله واقع شده است يك حيوان باشد تا ۳ روز امكان فسخ معامله برقرار است و اين خيار، خيار حيوان ناميده مي‌شود.

توصيه مي‌كنيم مقاله خيار حيوان را مطالعه نماييد.

خيار تاخير ثمن

موقعيتي را تصور كنيد كه شخص خريدار مورد معامله را خريداري كرده است و تا سه روز مبلغي بابت آن پرداخت نكرده باشد در مقابل شخص فروشنده نيز مورد معامله را به او تحويل نداده است در اين صورت فروشنده مي تواند از حق فسخ استفاده كند و به اين خيار، خيار تاخير گفته مي‌شود.

توصيه مي‌كنيم مقاله خيار تاخير ثمن را مطالعه نماييد.

خيار رويت

خيار رويت در صورتي براي طرفين قابل استفاده است كه فروشنده در خصوص مورد معامله خصوصياتي را بيان كرده باشد كه بعداً مشخص شود صحيح نبوده است در اين صورت مشتري مي‌تواند قرارداد را به هم بزند.

توصيه مي‌كنيم مقاله خيار رويت را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص فسخ قرارداد، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون فسخ قرار‌داد پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

منبع : فسخ قرارداد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: فسخ قرارداد،
موضوع:
[ ۱۹ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۰۵:۰۸ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

همانطور كه همه‌‌‌‌‌‌ ما ‌‌‌‌‌مي‌دانيم هر جرمي مجازاتي ‌‌‌‌‌در پي دارد و هر مجرم بر اساس ميزان جرمي كه انجام‌‌‌‌‌‌ داده است به مجازات‌‌‌‌‌‌هايي مثل حبس، شلاق، قصاص و… محكوم ‌‌‌‌‌مي‌شود. اما در برخي مواقع جرائم به گونه‌‌‌‌‌‌‌اي هستند كه بخشي از مجازات پرداخت جزاي نقديست. ديه يكي از جريمه‌‌‌‌‌‌هاي نقدي ‌‌‌‌‌مي‌باشد كه براي مجرمين در نظر‌ گرفته ‌‌‌‌‌مي‌شود. در ادامه قصد داريم در مورد ديه و مهلت پرداخت آن توضيحات مفيدي را در اختيارتان قرار دهيم، با ما همراه باشيد.

 

منبع : مهلت پرداخت ديه

ديه چيست‌‌‌‌‌ ؟

ديه نوعي جريمه نقدي ‌‌‌‌‌مي‌باشد‌ كه براي مجرمين تعيين ‌‌‌‌‌مي‌شود. هرگاه فردي به اعضاي بدن ديگري لطمه وارد كند و يا او را بكشد ‌‌‌‌‌مي‌بايست ديه بپردازد. در اين صورت فرد بر اساس جرمي كه‌ مرتكب شده است ديه پرداخت ‌‌‌‌‌مي‌كند و ميزان ديه در همه جرائم يكسان نيست. براي مثال ديه قصاص نفس بسيار بيشتر از ديه قصاص عضو ‌‌‌‌‌مي‌باشد. اما پرداخت ديه نيز به آساني صورت نمي‌گيرد و شرايط خاص خود را دارد.

ديه در صورتي كه شاكي رضايت دهد پرداخت ‌‌‌‌‌مي‌شود و يا در صورتي كه ‌اجراي قصاص امكانپذير نباشد حكم پرداخت ديه ثابت مي‌گردد. نكته قابل توجه اين است كه‌‌‌‌‌‌ ميزان ديه در ماه‌‌‌‌‌‌هاي حرام سال ( ماه رجب، ذي القعده، محرم و ذي الحجه ) بيشتر است.

براي كسب اطلاعات تكميلي در خصوص ماهيت ديه كليك فرماييد.

مهلت پرداخت ديه در جرائم عمدي و شبه عمد چقدر است‌‌‌‌‌ ؟

هرگاه فردي به صورت عمدي و از روي قصد به اعضاي فرد ديگري آسيب بزند و يا باعث مرگ او شود ‌‌‌‌‌مي‌بايست تا مدت زمان يك سال قمري ديه او را به طور كامل پرداخت كند و مهلت پرداخت ديه جرائم عمدي از ضرب و شتم گرفته تا‌‌‌‌‌‌ قتل يك سال ‌‌‌‌‌مي‌باشد. براي پرداخت ديه جرائم شبه عمد نيز دو سال مهلت در نظر گرفته شده است كه مجرم ‌‌‌‌‌مي‌بايست نصف ديه را در سال اول و نصف ديگر را در سال بعد بپردازد.

مهلت پرداخت ديه خطا محض

خطاي محض نيز ‌‌‌‌‌مي‌تواند شامل پرداخت ديه شود. خطاي محض در صورتي انجام ‌‌‌‌‌مي‌گيرد كه فرد قصد ارتكاب جرم ‌را نداشته باشد و به صورت اتفاقي جرم اتفاق افتاده باشد. براي مثال اگر يك شكارچي براي شكار حيوان تيري را پرتاب كند اما آن تير به صورت اتفاقي به جاي اصابت‌‌‌‌‌‌ به حيوان به يك انسان‌ برخورد كند ‌‌‌‌‌مي‌توان گفت كه خطا محض صورت گرفته است.

در صورتي كه خطا محض صورت‌گرفته باشد فرد تا مدت زمان سه سال مهلت دارد كه ديه را بپردازد. اما قانون بر اين است كه فرد پرداخت كننده ديه بايد در هر سال يك سوم كل ديه را بپردازد تا طي سه سال تمام ديه پرداخت شده باشد.

قوانين مربوط به مهلت پرداخت ديه

در رابطه با مدت زمان پرداخت ديه قوانيني وضع گرديده‌اند كه به شرح زير ‌‌‌‌‌مي‌باشند:

  • قرباني و مجرم ‌‌‌‌‌مي‌توانند با هم به اين توافق برسند كه ديه به عنوان مجازات تعيين شود و مدت زماني را براي پرداخت آن تعيين كرده باشند. چنانچه مدت زماني تعيين نشده باشد مهلت پرداخت ديه يك سال پس از تراضي ‌‌‌‌‌مي‌باشد.
  • اگر فردي در سال ۸۰ فردي را به قتل برساند اما در سال ۸۵ براي او ديه تعيين شود ‌‌‌‌‌مي‌بايست ديه را با توجه به نرخ سال ۸۵ پرداخت كند و حتي اگر‌ توافق شده باشد كه ديه قسطي پرداخت شود نيز ‌‌‌‌‌مي‌بايست مجرم ديه را با توجه به نرخ روز به قرباني پرداخت نمايد.
  • در صورتي كه فرد مجرم از پرداخت ديه در مدت زمان تعيين شده خودداري كند قرباني ‌‌‌‌‌مي‌تواند از او شكايت كند و خواهان مطالبه ديه شود كه در اين صورت نيز قوانين جديدي براي مجرم وضع خواهند ‌گرديد.

سوالات متداول

ديه قتل با قصاص عضو برابر است‌‌‌‌‌ ؟

خير ديه قتل مسلما بيشتر خواهد بود.

مهلت پرداخت ديه جرائم عمدي چقدر است‌‌‌‌‌ ؟

يك سال قمري ‌‌‌‌‌مي‌باشد كه‌‌‌‌‌‌ توضيحات كامل‌تر در متن مقاله آمده است.

مهلت پرداخت ديه در خطا محض چقدر است‌‌‌‌‌ ؟

مهلت پرداخت ديه در خطا محض سه سال ‌‌‌‌‌مي‌باشد كه شرايط خاص خود را دارد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص مهلت پرداخت ديه، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون مهلت پرداخت ديه پاسخ دهند.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

منبع : مهلت پرداخت ديه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مهلت پرداخت ديه،
موضوع:
[ ۱۸ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۳۸:۴۲ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

هرگاه جرمي اتفاق بيفتد براي اينكه حكمي در مورد آن صادر شود ‌‌مي‌بايست حتما دلايل و مداركي وجود داشته باشند تا آن ‌قضيه ابتدا در دادگاه اثبات‌‌ شود و سپس قاضي حكم مربوط به آن‌ را صادر كند. سوگند و قسم نيز يكي از مواردي ‌‌مي‌باشند كه در بعضي از جرائم ‌‌مي‌توانند‌‌ وقوع جرم را اثبات كنند. اما قسم و سوگند براي اثبات‌‌ جرم نيز بايد شرايط خاص خود را داشته باشد و ‌‌مي‌بايست مبناي قانوني براي انجام اين كار وجود داشته باشد. در ادامه قصد داريم در مورد مجازات سوگند دروغ توضيحات كامل‌‌‌‌‌تري را در اختيارتان قرار دهيم، با ما همراه باشيد.

 

منبع : سوگند دروغ

 

جايگاه قسم و سوگند در قانون

قسم خوردن به دلايل مختلفي در دادگاه انجام ‌‌مي‌شود. براي اينكه جرمي اثبات شود ‌‌مي‌توان از قسم و سوگند استفاده نمود. در صورت وجود ساير ادله اثباتي نوبت به قسم و سوگند نمي‌رسد. اما اگر دليلي براي دعوا موجود نباشد افراد بايد سوگند ياد كنند.

براي مثال فردي به جرم توهين به دادگاه فرا خوانده مي‌شود ولي دليلي عليه او در دسترس نيست. خوانده قسم مي‌خورد كه اين جرم را انجام نداده است. حال اگر بعدا دلايلي مبني بر محكوميت او يافت شود هم مي‌توان عليه او به جرم توهين شكايت نمود هم به جرم خوردن قسم دروغ.

قسم و سوگند دروغ در مقابل قاضي

همانطور كه گفته شد قسم خوردن در دادگاه از اعتبار خوبي برخوردار‌‌ است و ‌‌مي‌تواند جرم‌ افراد را به اثبات برساند اما در برخي موارد ديده ‌‌مي‌شود كه فرد قسم دروغ ‌‌مي‌خورد و با اين كار باعث ‌‌مي‌شود كه امر ناحق به صورت حق جلوه كند و يا برعكس اين موضوع پيش بيايد. در اين مورد فردي كه سوگند ياد كرده است مجرم است و مجازات خواهد شد.

براي مثال فردي در دادگاه به جرم خيانت در امانت متهم شده است و با قسم دروغ اثبات ‌‌مي‌كند‌ كه اين‌ جرم را مرتكب نشده است اما بعد از گذشت مدتي مداركي يافت ‌‌مي‌شود كه ثابت كنند قسم‌ او دروغ بوده و در اين‌ صورت فرد به مجازات‌‌ تعيين‌ شده براي قسم‌ دروغ در قانون محكوم خواهد شد.

مجازات سوگند دروغ در قانون كشور ما چيست‌‌‌‌ ؟

قسم و‌ سوگند دروغ يادكردن در دادگاه و در مقابل قاضي جرم تلقي شده است و مرتكب مستحق مجازات ‌‌مي‌باشد. هرگاه فردي در دعواهاي حقوقي و جزايي سوگند دروغ ياد كند قاضي او را به حبس از شش ماه تا دو سال محكوم ‌‌مي‌نمايد. همچنين هر فردي كه در دادگاه و مقابل مقامات رسمي مانند قاضي شهادت دروغ بدهد به سه ماه و يك روز تا دو سال حبس و يا پرداخت جريمه نقدي معادل يك ميليون و پانصد هزار تا دوازده ميليون ريال محكوم ‌‌مي‌شود.

نكته بسيار مهم: اگر متهم به جرمي با قسم دروغ خود را تبرئه نمايد بديهيست كه علاوه بر مجازات قسم دروغ مجازات جرم اصلي را نيز مي‌بيند.

سوالات متداول

آيا قسم‌ خوردن ‌‌مي‌تواند جر‌‌مي‌ را ثابت كند‌‌‌‌ ؟

بله قسم‌ خوردن در دادگاه ‌‌مي‌تواند جرائم افراد را به اثبات برساند.

اگر فردي قسم دروغ بخورد تكليف چيست‌‌‌‌ ؟

در اين‌‌ صورت فرد مجازات خواهد شد كه توضيحات كامل‌‌‌‌‌تر در متن مقاله آمده است.

آيا با قسم خوردن ‌‌مي‌توان جرائم افراد ديگر را نيز ثابت كرد‌‌‌‌ ؟

بله.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص سوگند دروغ، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون سوگند دروغ پاسخ دهند.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

منبع : سوگند دروغ


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: سوگند دروغ،
موضوع:
[ ۱۷ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۰۴:۲۱ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

قيمت سفته در سال 99 چقدر است ؟يكي از پر اهميت‌ترين اسناد تجاري، سفته يا فته طلب بوده كه نوعي تعهد به پرداخت مي‌باشد. صادر كننده سفته به موجب سفته تعهد مي‌كند كه مبلغ معيني را به گيرنده سفته پرداخت نمايد. اشخاص براي اين كه بتوانند سفته را خريداري و از آن استفاده نمايند بايد بدانند كه مبلغ و قيمت سفته چه مقدار مي‌باشد؟ در ادامه به بررسي مبلغ خريد و قيمت سفته ۹۹ مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

مبنع : قيمت سفته 99

 

چگونگي تعيين قيمت سفته ۹۹

در واقع مي‌توان گفت قيمت سفته را مجلس شوراي اسلامي مشخص كرده و به تصويب مي‌رساند. تا سال 1394 بدين منوال بود كه به ازاي هر يك ميليون تومان سفته، شخصي كه متقاضي سفته بود بايد 3 هزار تومان به عنوان مبلغ سفته مي‌داد. ولي از سال 1395 به بعد، قيمت و مبلغ سفته كاهش يافت.

توصيه مي‌كنيم مقاله سفته چيست را مطالعه نماييد.

مبلغ اسمي سفته

به طور كلي مي‌توان گفت مبلغ اسمي سفته يعني مبلغي كه تا سقف آن مي‌توان سفته را صادر كرد.

هر سفته مبلغ تعيين شده‌اي دارد كه بر روي برگه نوشته شده است، براي مثال سفته تا مبلغ پنجاه ميليون ريال، كه صادر كننده سفته تا اين مبلغ مي‌تواند سفته بدهد.

بنابراين مي‌توان گفت كه نرخ قيمت سفته به موجب مبلغ اسمي سفته متفاوت خواهد بود.

توصيه مي‌كنيم مقاله قانون سفته را مطالعه نماييد.

قيمت سفته 99

در سال 99 هم به اين صورت است كه به ازاي هر يك ميليون تومان سفته، متقاضي سفته 500 تومان بايد پرداخت نمايد. اين كاهش قيمت سفته، مشكلات و چالش‌هايي را براي افرادي كه با سفته سر و كار داشتند ايجاد كرد.

همان طور كه در بالا توضيح داديم نرخ سفته به موجب مبلغ اسمي سفته متفاوت است. يعني هر چه قدر مبلغ اسمي سفته بالاتر برود (افزايش يابد ) مبلغ و قيمت سفته هم افزايش پيدا مي‌كند.

براي مثال چند مورد را ذكر مي‌كنيم. اگر مبلغ اسمي سفته 1 ميليون تومان باشد، نرخ سفته 500 تومان خواهد بود.

اگر مبلغ اسمي سفته 1.5 ميليون تومان باشد، نرخ فروش سفته 750 تومان مي‌باشد و اگر مبلغ اسمي سفته 2 ميليون تومان باشد، نرخ فروش 1000 تومان خواهد بود و بر همين اساس هرچه مبلغ اسمي افزايش يابد، نرخ سفته هم بالا خواهد رفت.

توصيه مي‌كنيم مقاله دادگاه سفته را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص سفته، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون سفته پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

مبنع : قيمت سفته 99


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: قيمت سفته،
موضوع:
[ ۱۷ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۰۳:۱۱ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 6
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی