مشاوره حقوقي
مشاوره حقوقي

همه افراد وقتي كه ‌‌مي‌خواهند چيزي بخرند و يا مالي را به نام ديگري انتقال دهند اقدام به انجام معامله و بستن قرارداد ‌‌مي‌نمايند. انجام معامله و بستن قرارداد باعث ‌‌مي‌شود كه افراد ساده‌‌‌‌‌تر بتوانند كاري را كه ‌‌مي‌خواهند انجام دهند. اما در برخي موارد ممكن است طرفين از انجام معامله پشيمان شوند كه در ادامه توضيحات مختصري را در خصوص پشيماني در معامله بيان نموده‌ايم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

منبع  : پشيماني در معامله

معامله چيست‌‌ ؟

معامله عملي است كه طي انجام آن افراد قراردادي را با يكديگر امضا ‌‌مي‌كنند و طبق آن قرارداد يكي از طرفين بايد ملك يا هر چيز ديگري را كه قيد نموده است به شخص مقابلش بدهد و شخص مقابل نيز بايد هزينه آن را بپردازد و يا در قبال آن كاري را به انجام برساند كه در اين مورد ‌‌مي‌توان گفت معامله صورت گرفته است.

براي مثال فردي خانه‌اش را به ديگري ‌‌مي‌فروشد و در قبال خانه مبلغي پول دريافت ‌‌مي‌كند كه در اين مورد فرد معامله‌‌‌‌اي انجام داده است.

پشيماني در معامله

با وجود اينكه انجام معامله باعث ‌‌مي‌شود كه افراد سريع‌‌‌‌‌تر به هدفشان برسند اما بازهم‌‌ ممكن است يكي يا هردوي طرفين از معامله پشيمان شوند كه در اين خصوص قانونگذاران قوانيني را در نظر گرفته‌اند كه طبق آن‌‌‌ها ‌‌پشيما‌ني از معامله امكانپذير ‌‌مي‌شود و فرد ‌‌مي‌تواند معامله را به هم بزند يا فسخ كند. مواردي كه با وجود آن‌‌‌ها در صورت ‌‌پشيما‌ني ‌‌مي‌توان معامله را فسخ كرد به شرح زير ‌‌مي‌باشند:

  • تا زماني كه طرفين معامله در جلسه انجام معامله حضور دارند و هنوز جلسه را ترك نكرده‌اند ‌‌مي‌توانند اظهار ‌‌پشيما‌ني كنند و معامله را به هم بزنند.
  • اگر در معامله مدت زماني را براي ‌‌پشيما‌ني و به هم‌ زدن معامله در نظر گرفته باشند فردي كه پشيمان شود ‌‌مي‌تواند در آن مدت زمان معامله را بر هم بزند.
  • اگر فردي مالي را در معامله بخرد و پس از معامله متوجه شود كه آن مال داراي عيب و ايراد‌‌‌هايي است كه عمدا از او مخفي شده‌اند و از انجام معامله پشيمان شود ‌‌مي‌تواند آن را بر هم بزند.
  • اگر يكي از طرفين در معامله مال مورد معامله را كم ارزش‌‌‌‌‌تر يا با ارزش‌‌‌‌‌تر جلوه دهد و با اين كار باعث شود كه طرف مقابلش هزينه بيشتري بپردازد و يا اينكه هزينه كمتري دريافت كند طرف مقابل در صورت ‌‌پشيما‌ني ‌‌مي‌تواند معامله را فسخ كند.

سوالات متدوال

آيا براي انجام معامله قرارداد امضا ‌‌مي‌شود‌‌ ؟

بله بستن قرارداد براي انجام معامله باعث تعهد بيشتر طرفين به اين امر خواهد شد.

اگر فرد در جلسه انجام معامله پشيمان شود ‌‌مي‌تواند آن را بر هم بزند‌‌ ؟

بله اين كار ممكن خواهد بود و او ‌‌مي‌تواند قبل از پايان جلسه اظهار ‌‌پشيما‌ني كند تا معامله فسخ گردد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص پشيماني در معامله، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون پشيماني در معامله پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

منبع  : پشيماني در معامله


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: پشيماني در معامله،
موضوع:
[ ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۰۰:۱۹ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

عمر يك مدت زمان محدود است و ميزان عمر هر فرد‌ با ديگري متفاوت خواهد بود. همه افراد سرانجام يك روز از دنيا مي‌روند اما در برخي موارد ممكن است‌ فرد مفقودالاثر شود و هيچ نشانه‌اي از او وجود نداشته باشد. در ادامه توضيحات مختصري را در خصوص صدور حكم موت فرضي خدمتتان ارائه نموده‌‌ايم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.
 
 
 

حكم موت فرضي به چه دليلي صادر مي‌شود‌‌ ؟

هرگاه فردي مفقودالاثر شود و هيچكس نداند كه او زنده است يا مرده دادگاه مي‌تواند حكم موت فرضي را صادر نمايد. براي ‌صدو‌ر اين ‌حكم مي‌بايست حداقل سه سال از مفقودالاثر شدن فرد گذشته باشد و سه بار آگهي او منتشر شده باشد كه اگر بازهم هيچ خبري از او نشد حكم موت فرضي صادر شود.

از آنجايي كه فرد بعد از سه سال مفقودالاثري ديگر عموما زنده نيست حكم موت فرضي او توسط دادگاه صادر مي‌شود تا بازماندگانش بتوانند از اموال به جا‌مانده از او استفاده نمايند و قوانين مربوط به او را نيز انجام دهند.

نمونه دادخواست صدور حكم موت فرضي

براي اينكه حكم موت فرضي فرد صادر شود مي‌بايست خانواده او دادخواستي را مبني بر ‌صدو‌ر اين حكم به دادگاه ارائه كنند تا در صورت موافقت قاضي صادر گردد. نمونه دادخواست ‌صدو‌ر حكم موت فرضي به شرح زير مي‌باشد:

با سلام و احترام خدمت رياست محترم دادگاه

اينجانب با آقا يا خانم ….. نسبت … دارم و با توجه با گذشت مدت زمان … از مفقودالاثر شدن او به استحضارتان مي‌رسانم كه هنوز هيچ نشانه و خبري از اين فرد … دريافت نشده است. فلذا از قاضي محترم دادگاه خواستار ‌صدو‌ر حكم موت فرضي آقا يا خانم … مي‌باشم.

با تشكر

سوالات متدوال

چند سال پس از مفقودالاثري حكم موت فرضي صادر مي‌شود‌‌ ؟

سه سال پس از مفقود شدن اين ‌حكم صادر خواهد‌ گرديد.

چه كساني مي‌توانند دادخواست ‌صدو‌ر حكم موت فرضي را به دادگاه ارائه كنند‌‌ ؟

خانواده و بستگان فرد مي‌توانند دادخواست ‌صدو‌ر حكم موت فرضي را به دادگاه ارائه كنند.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص صدور حكم موت فرضي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون صدور حكم موت فرضي پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: صدور حكم موت فرضي،
موضوع:
[ ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۵۴:۲۵ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

در برخي موارد ممكن است مخاطب دعوا و يا به اصطلاح خوانده غايب باشد و در هيچ يك از جلسات دادگاه حضور پيدا نكند. اين وضعيت پيش آمده باعث مي‌شود دادگاه براي احقاق حق افراد اقدام به صدور راي غيابي كند. سوالي كه به وجود مي‌آيد اين است كه اگر شخص غايب از حكم صادره مطلع شود در اين صورت چه اقدامي مي‌تواند انجام بدهد؟ در اين مورد شخص مي‌تواند از حكم صادر شده در مهلت مقرر واخواهي كند كه از انواع مختلف دعوا محسوب مي‌گردد. در اين مطلب سعي در توضيح دادن اين احكام داريم.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.
 
 

واخواهي

به معناي اعتراض كردن به راي غيابي است. هرگاه عليه خوانده، حكم غيابي صادر شود او مي‌تواند در همان دادگاه صادر‌كننده حكم به آن اعتراض كند. اين اعتراض محكوم ‌عليه غايب به حكم غيابي را واخواهي مي‌گويند.

آراي قابل واخواهي

۱.احكام غيابي صادره از دادگاه‌هاي نخستين: احكامي كه دادگاه‌هاي بدوي در غياب خوانده دعوا صادر مي‌كنند قابل واخواهي هستند.

۲.آراي غيابي شوراي حل اختلاف: احكام و قرارهاي غيابي صادره از جانب قاضي شوراي حل اختلاف قابل واخواهي هستند.

۳.احكام غيابي صادره از دادگاه تجديدنظر: احكامي كه دادگاه‌هاي تجديدنظر در غياب تجديدنظر خوانده صادر مي‌كنند قابل واخواهي است.

(بايد توجه داشت قرارهاي غيابي صادره از دادگاه‌هاي بدوي و تجديدنظر قابل واخواهي نيستند. )

اصحاب واخواهي

همان اصحاب دعواي نخستين هستند. خوانده مرحله نخستين، واخواه و خواهان مرحله نخستين، واخوانده نام دارد.

درصورت فوت يا ورشكستگي هر يك از اصحاب دعواي اصلي، وراث در دعواي واخواهي دخالت خواهند كرد.

ممكن است برخي از محكوم‌عليهم غيابي، واخواهي كنند در اين صورت راي فقط نسبت به ايشان قابل نقض است مگر اينكه راي قابل تجزيه نباشد كه در اين صورت نسبت به همه نقض مي‌شود.

در واخواهي علاوه بر اصحاب دعواي نخستين، اشخاص ثالث نيز مي‌توانند در قالب ورود ثالث و جلب ثالث وارد دعوا شوند. واخواه در صورت تمايل به جلب ثالث بايد درخواست جلب را با دادخواست اعتراض همراه هم به دفتر دادگاه صادر‌كننده حكم غيابي تسليم كند. واخوانده نيز حق دارد در اولين جلسه رسيدگي جهات و دلايل خود را اظهار كرده و ظرف ۳ روز دادخواست جلب ثالث را تقديم دادگاه كند.

مهلت واخواهي

طبق قانون براي اشخاص داخل كشور ۲۰ روز و براي اشخاص مقيم خارج از كشور ۲ ماه از تاريخ ابلاغ حكم غيابي است.

مهلت واخواهي در صورت وجود عذر موجه

محكوم‌عليه غايب درصورت وجود عذر موجه مي‌تواند پس از مهلت مقرر دادخواست بدهد و جهات عذر و دليل موجه‌بودن آن را به دادگاه صادر‌كننده حكم غيابي تقديم كند. دادگاه ابتدا ادعاي او را بررسي مي‌كند و در صورتي كه عذر را موجه تشخيص دهد قرار قبولي دادخواست را صادر مي‌كند كه در اين صورت اجراي حكم، اگر در حال انجام باشد متوقف مي‌شود. چنانچه دادگاه عذر اعلام‌شده را موجه نداند قرار رد دادخواست را صادر مي‌كند.

عذر‌هاي موجه عبارتند از: ۱.بيماري سخت مانع حركت ۲.فوت يكي از والدين يا فرزندان يا همسر ۳.حوادث قهري ۴.توقيف يا در حبس و زندان بودن.

اين عذر‌ها در صورتي موجه هستند كه در آخرين روز مهلت هم موجود باشند.

مهلت واخواهي در صورت ابلاغ قانوني حكم غيابي

محكوم‌عليه غايب در صورت ابلاغ قانوني حكم نيز نمي‌تواند خارج از مهلت مقرر واخواهي كند. اما اگر واخواه مدعي عدم‌اطلاع از مفاد راي باشد ضمن اثبات اين ادعا، مي‌تواند به‌صورت خارج از موعد، واخواهي كند. اگر قاضي اين ادعا را صحيح بداند قرار قبولي را صادر مي‌كند.

مهلت واخواهي در صورت فوت، حجر، ورشكستگي و…محكوم‌عليه

فوت، حجر و يا ورشكستگي محكوم‌عليه غايب و همچنين زوال سمت شخصي كه به آن سمت در دادرسي دخالت داشته موجب ابلاغ مجدد راي و تمديد مهلت مي‌شود.

آثار واخواهي

منظور از آثار، تاثيراتي است كه رسيدگي بر اجراي حكم مي‌گذارد. شامل دو اثر تعليقي و انتقالي است كه در پايين به طور كامل شرح داده شده است.

۱.اثر تعليقي بر اجراي حكم

اثر تعليقي يعني معلق‌شدن اجراي حكم تا پايان مهلت واخواهي. صدور دستور اجراي حكم ممنوع است و اگر در مهلت مقرر واخواهي شده باشد دستور اجراي حكم تا روشن شدن نتيجه صادر نمي‌شود.

با پايان يافتن مهلت و عدم شكايت محكوم‌عليه غايب نسبت به حكم، به درخواست محكوم‌له بايد دستور اجراي حكم صادر شود. اگر محكوم‌عليه غايب پس از مهلت مقرر با ادعاي عذر موجه اقدام به واخواهي كند چنانچه قرار قبولي دادخواست مزبور صادر شود اجراي حكم متوقف مي‌شود.

طبق قانون اگر در مهلت مقرر واخواهي صورت نگيرد اجراي حكم غيابي به درخواست محكوم‌له منوط به معرفي ضامن معتبر يا گرفتن تامين متناسب از محكوم‌له است مگر اينكه اجراييه يا دادنامه به محكوم‌عليه ابلاغ واقعي شده باشد.

۲.اثر انتقالي

اثر انتقالي به اين مفهوم است كه به وسيله واخواهي اختلاف از مرحله پيشين به مرحله جديد، تماما منتقل مي‌شود. يعني دادگاه مجددا بايد رسيدگي و صدور راي كند.

۳.اثر واخواهي در خسارات ناشي از اجراي حكم

طبق قانون در صورتي كه واخواهي پس از اجراي غيابي مطرح شود و حكم به نفع واخواه صادر شود واخوانده ملزم به جبران خسارت ناشي از اجراي حكم غيابي مي‌گردد.

آيين دادرسي

آيين‌ دادرسي اشاره به تشريفات رسيدگي واخواهي در دادگاه دارد. شامل سه بخش شرايط دادخواست، حقوق واخواه و حقوق واخوانده مي‌شود.

واخواه و واخوانده بايد بدانند چه حقوق و تكاليفي بر عهده دارند تا حقي از آن‌ها ضايع نشود همچنين واخواه بايد آگاه به شرايط تنظيم دادخواست باشد. زيرا وجود نقض در دادخواست مي‌تواند منجر به صدور قرار رد دادخواست گردد.

شرايط دادخواست واخواهي

۱.در دادخواست بايد نام و اقامتگاه واخواه و نماينده او و نام و اقامتگاه واخوانده درج شود.

۲.هزينه دادرسي بايد پرداخت شود.

۳.تعداد نسخ دادخواست و ضمائم آن بايد به تعداد واخواندگان بعلاوه يك نسخه باشد.

۴.درصورت نقص دادخواست، به نحو مقرر در مرحله بدوي، بايد اخطار رفع نقص صادر و دادخواست تكميل شود. درصورت عدم رفع نقص مدير دفتر قرار رد دادخواست را صادر مي‌كند. اين قرار ظرف ۱۰ روز از تاريخ ابلاغ يا الصاق به ديوار دادگاه قابل‌اعتراض در نزد رئيس شعبه است. اين نظر قابل اعتراض مجدد نمي‌باشد.

حقوق واخواه

واخواه بايد از همه حقوق دفاعي كه خوانده در اولين جلسه دادرسي دارد بهره ببرد. اين حقوق بايد در دادخواست واخواهي اعمال شود پس واخواه مي‌تواند عندالاقتضا به بهاي خواسته اعتراض كند و يا ساير ايرادات را مطرح نمايد.

حقوق و تكاليف واخوانده

حقوق واخوانده تركيبي از حقوق خواهان مرحله بدوي و حقوق محكوم‌لهي است كه طرف شكايت از حكم قرار گرفته است.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص واخواهي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون واخواهي پاسخ دهند .

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: واخواهي چيست،
موضوع:
[ ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۵۲:۳۴ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

مجازات مجرمين امري مهم در قانون‌‌ كشور ما‌‌‌ مي‌باشد و هر فردي كه جرمي را مرتكب شود و مستحق مجازات باشد ‌‌مي‌بايست به سزاي عمل مجرمانه خود برسد. مجازات‌ها به چند دسته كلي حدود، تعزير، ديات، قصاص و… تقسيم بندي ‌‌مي‌شوند و قانونگذار براي اعمال هريك از آن‌ها شرايط خاصي را در نظر گرفته است. يكي از انواع مجازات در قانون ‌كشور ما ‌مجازات حدي بوده كه ‌‌مي‌توان آن‌‌ را از شديدترين انواع مجازات برشمرد. در ادامه قصد داريم در خصوص انواع حد و شرايط اعمال آن‌ توضيحات كاملي را در اختيارتان قرار دهيم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.
 
منبع :  انواع حد

مجازات حدي چيست ؟

مجا‌زات حدي نوعي مجا‌زات تعيين شده توسط قانونگذار ‌‌مي‌باشد كه با الگو گرفتن از متون معتبر اسلامي براي مجرمين در نظر گرفته شده و شرايط خاص خود را دارد. هدف از تعيين مجا‌زات حدي آسيب رساندن به مجرم نيست بلكه اصلي‌‌ترين دليل تعيين آن بازدارندگي مجرم از ارتكاب جرم و تربيت نمودن او ‌‌مي‌باشد. با توجه به اين مسئله كه ميزان اين مجا‌زات طبق كتاب قرآن و ساير متون معتبر تعيين گرديده است قانونگذار حق كمتر كردن مجا‌زات يا صرف نظر كلي از اعمال آن را نخواهد داشت. اگر بخواهيم يك توضيح كلي در خصوص اين نوع مجا‌زات خدمتتان بيان نماييم ‌‌مي‌بايست بگوييم مجا‌زات حدي مجا‌زاتي است كه در مورد جرايم به خصوصي اعمال مي‌شود و مقدار آن هميشه يكسان و لايتغير مي‌باشد.

انواع مجازات حد

مجا‌زات حدي انواع و قسام مختلفي دارد و با توجه به نوع جرمي كه فرد مرتكب شده است در خصوص او اعمال خواهد شد. مجا‌زات حدي براي جرائم زيادي در نظر گرفته شده است و در خصوص هر جرم ميزان آن متغير است. انواع مجا‌زات حدي را با ذكر مثال در زير بيان نموده‌ايم:

  • مجا‌زات حدي اعدام: براي مثال براي جرم زنا با محارم تعيين شده است.
  • مجا‌زات حدي شلاق: براي مثال در خصوص جرم شرب خمر يا همان نوشيدن ‌شراب اعمال ‌‌مي‌گردد و ميزان شلاق در مجا‌زات حدي از صد ضربه بيشتر نخواهد بود.
  • مجا‌زات حدي قطع نمودن انگشت و دست و پا: به عنوان مثال براي سارقيني كه مرتكب جرم سرقت شده‌‌‌اند اعمال ‌‌مي‌گردد.
  • مجا‌زات حدي تبعيد: به عنوان مثال براي جرم محاربه اعمال ‌‌مي‌شود.

شرايط اجراي مجازات حد | انواع حد

براي اجراي مجا‌زات حدي در خصوص مجرم ‌‌مي‌بايست برخي شرايط مهيا باشد تا قاضي بتواند مجا‌زات را در خصوص او اعمال كند. اين شرايط به شرح زير ‌‌مي‌باشند:

  • مجرم ‌‌مي‌بايست حتما عاقل و بالغ بوده و جرم را به صورت آگاهانه مرتكب جرم شده باشد.
  • مجرم بايد از اين مسئله كه جرم او نه تنها مسئوليت كيفري دارد بلكه از نظر شرعي نيز عملي حرام است مطلع باشد.

نكته بسيار مهم: چنانچه متهم ادعا كند كه جرم ارتكابي را از روي عمد انجام نداده است و آگاهي نداشته است يا اينكه به خاطر تحت فشار بودن در حين شكنجه به آن اعتراف كرده است اگر قاضي متوجه شود كه ادعاي او صحيح است بدون دارا بودن شاهد‌‌ و سوگند خوردن ادعاي او را پذيرفته و مجا‌زات حدي در خصوص او اعمال نخواهد شد.

سوالات متداول

مجا‌زات‌هاي حدي بر اساس چه كتابي تعيين شده‌‌‌اند ؟

مجا‌زات‌هاي حدي با الگو گرفتن از كتاب الهي قرآن و ساير متون معتبر فقهي و اسلامي تعيين شده‌‌‌اند.

انواع مجا‌زات حدي شامل چه مواردي هستند ؟

مجا‌زات حدي شامل مواردي مثل اعدام،‌‌ قطع دست و پا، تبعيد و… ‌‌مي‌شوند كه توضيحات كامل‌‌تر در متن مقاله آمده است.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص انواع حد، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون انواع حد پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: انواع حد،
موضوع:
[ ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۱۰:۲۹ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

بعضي از افراد تصور مي‌كنند كه انجام معامله و بستن برخي قرارداد‌ها فقط مختص افراد عادي مي‌باشد و دولت هيچگونه قراردادي را با ساير اشخاص نمي‌بندد كه در اين خصوص بايد گفت دولت نيز برخي قرارداد‌ها را منعقد مي‌كند تا بتواند وظايف خود را به انجام برساند. دولت از طريق برگزاري مناقصه يا مزايده اقدام به عقد قرارداد‌هايي مي‌كند كه به واسطه آن‌ها مي‌تواند برخي امور كلان كشور را مديريت كند. در ادامه قصد داريم در مورد مناقصه محدود توضيحاتي را خدمتتان ارائه نماييم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : مناقصه محدود

مناقصه محدود چيست ؟

مناقصه در واقع به عقد قراردادي گفته مي‌شود كه طي انجام آن دولت فرد مناقصه گري را انتخاب مي‌كند كه كم‌ترين قيمت ممكن را به دولت پيشنهاد كند و در قبال دريافت مبلغي كالاي‌هاي مورد نياز دولت را تامين كند.

براي كسب اطلاعات تكميلي در خصوص مناقصه كليك فرماييد.

اما شايد برايتان سوال شود كه مناقصه محدود چيست؟ در اين باره بايد بگوييم مناقصه محدود به مناقصه‌‌اي گفته مي‌شود كه افراد مناقصه گر يا همان تامين كننده‌هاي كالا به صورت محدود انتخاب مي‌شوند. براي مثال در اين نوع مناقصه همه مناقصه گران نمي‌توانند اعلام آمادگي كنند و فقط دولت برخي از افراد كه واجد شرايط خاصي باشند را انتخاب مي‌كند.

برگزاري مناقصه محدود

براي برگزاري مناقصه محد‌ود سازمان دولتي مربوطه ابتدا چندين مناقصه گر را كه صلاحيت و توانايي مالي تامين كالا‌ها يا انجام خدمت را داشته باشند انتخاب مي‌كند. سپس اين مناقصه گران بايد فرمي را پر كنند و مشخصات خود را در فرم ذكر كنند و همچنين اعلام كنند كه توانايي تهيه چه مقدار از كالا‌ها را با چه قيمتي دارند.

در مرحله بعد مامورين سازمان دولتي بهترين و تواناترين مناقصه گران را انتخاب مي‌كند و از آن‌ها مي‌خواهد كه خدمت مربوطه را انجام دهند.

سوالات متداول

چند نوع مناقصه وجود دارد ؟

مناقصه محد‌ود و منا‌قصه عمومي دو نوع كلي مناقصه مي‌باشند.

چرا سازمان‌هاي دولتي مناقصه برگزار مي‌كنند ؟

علت برگزاري مناقصه توسط سازمان‌هاي دولتي تامين برخي كالا‌ها و يا عقد برخي قراردادها براي انجام بهينه امور مي‌باشد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص منا‌قصه محدود، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون منا‌قصه محدود پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

 

منبع : مناقصه محدود


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مناقصه محدود،
موضوع:
[ ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۴:۰۷:۴۳ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

طلاق يكي از عوامل آسيب زا در جامعه به حساب مي‌آيد كه آسيب زيادي را به افراد وارد مي‌نمايد. طي انجام طلاق فرزندان و پدر و مادر دچار برخي مشكلات مي‌شوند كه ‌مي‌توان آن‌ها را جزو پيامد‌هاي طلاق به حساب آورد. براي ثبت و انجام طلاق مي‌بايست برخي مراحل قانوني را طي نمود كه‌ اگر در اين زمينه ‌از يك وكيل مجرب و كاردان كمك بگيريد مي‌توانيد بدون ‌هيچ مشكلي طلاق خود را ثبت‌ نماييد. در ادامه قصد داريم توضيحاتي را در خصوص خدمات بهترين وكيل طلاق خدمتتان ارائه دهيم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

 

منبع : بهترين وكيل طلاق

 

 

بهترين وكيل طلاق

وكيل طلاق فردي است كه در زمينه طلاق و قوانين آن به خوبي تحصيل نموده است و اطلاعات زيادي دارد. براي اينكه بتوان سريع‌تر مراحل قانوني طلاق را انجام داد بهتر است از يك وكيل طلاق باتجربه در اين زمينه كمك گرفت. وكيل به شما كمك مي‌كند كه پرونده خود را زودتر به نتيجه برسانيد و تمام مشكلات مربوط به طلاقتان را از ميان برمي‌دارد.

چرا بايد از وكيل طلاق كمك بگيريم‌ ؟

كمك ‌گرفتن از وكيل در زمينه طلاق بسيار حائز اهميت مي‌باشد و بهتر است كه قبل از طلاق با وكيلتان صحبت نموده و ‌از او بخواهيد كه شما را ياري‌ نمايد. دليل اينكه كمك گرفتن از وكيل در زمينه طلاق تا اين اندازه مهم است اين است كه وكيل طلاق اطلاعات حقوقي بسيار بيشتري دارد و بهتر مي‌تواند پرونده را به نتيجه دلخواهتان برساند.

مزاياي استفاده از وكيل طلاق | بهترين وكيل طلاق

استفاده از وكيل طلاق داراي مزيت‌هاي زيادي مي‌باشد كه اين مزيت‌ها به شرح زير هستند:

حضور يافتن در دادگاه

ممكن است شما به علت دارا بودن ‌شغل و يا هر دليل ديگري نتوانيد در تمام جلسات دادگاه حضور يابيد كه در اينجا وكيل به جاي شما در دادگاه حضور پيدا مي‌كند و همچنين به جاي شما صحبت خواهد نمود.

تسريع روند به نتيجه رساندن پرونده

ممكن است به نتيجه رسيدن پرونده طلاق مدت‌ها زمان ببرد اما اگر از يك وكيل طلاق كاردان و مجرب استفاده كنيد اينگونه نخواهد بود و او پرونده را در مدت زمان كمتري به نتيجه دلخواهتان خواهد رساند.

جلوگيري از بروز مشكل | بهترين وكيل طلاق

وكيل پيش از اينكه‌ مانع يا مشكلي براي انجام مراحل قانوني طلاق پيش بيايد آن را از ميان‌ برداشته و همچنين تمامي‌ جوانب طلاق را مي‌سنجد تا در حل پرونده شما هيچ مشكلي به وجود نيايد.

سوالات متداول

وكيل طلاق كيست‌ ؟

شخصي كه تحصيلات حقوقي و تجربه در زمينه طلاق دارد و مي‌تواند افراد را در اين زمينه راهنمايي كند.

چرا بايد حتما ‌از وكيل طلاق كمك بگيريم‌ ؟

زيرا او اطلاعات حقوقي بيشتري دارد.

مركز معتبر وكيل دات كام شما را در حل پرونده‌هاي حقوقي خود ياري مي‌نمايد. از بهترين خدمات اين مركز مي‌توان به حل انواع پرونده‌هاي حقوقي و ارائه مشاوره حضوري و تلفني اشاره نمود. شما مي‌توانيد با مراجعه به سايت وكيل دات كام مشاوره طلاق دريافت نموده و از مشاورين اين مركز راهنمايي دريافت كنيد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص وكالت طلاق، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون وكالت طلاق پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

 

 

منبع : بهترين وكيل طلاق


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: بهترين وكيل طلاق،
موضوع:
[ ۲۸ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۴۹:۳۸ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

در سال‌هاي قديم آپارتمان نشيني مانند امروز رواج نداشت و معمولا افراد در خانه‌هاي ويلايي زندگي مي‌كردند. اما امروزه با رواج آپارتمان نشيني در ميان افراد شهر‌هاي زيادي پديد آمده‌اند و از آنجايي كه هر چيز مشتركي بايد داراي قوانين خاص خود باشد قانونگذاران براي آپارتمان‌ها نيز قوانيني را وضع نموده‌اند تا حقوق مالكين ضايع نگردد. در ادامه در مورد قانون تملك آپارتمانها توضيحات مختصري را خدمتتان ارائه نموده‌‌ايم، با ما همراه باشيد.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

 

منبع : قانون تملك آپارتمانها

 

 

چرا در خصوص آپارتمان نشيني قوانين خاص وضع شده است‌‌ ؟

همانطور كه همه ما مي‌دانيم آپارتمان در واقع يك خانه مشترك براي چندين خانواده به حساب مي‌آيد و از آنجا كه همه افراد نمي‌توانند به طور كامل با يكديگر سازگاري داشته باشند قانونگذاران قوانيني را در خصوص آپارتمان نشيني وضع نموده‌اند تا با استفاده از اين‌قوانين افراد ساكن در يك ‌ساختمان بتوانند بهتر با يكديگر كنار آمده و حقوق يكديگر را ضايع نكنند.

قانون تملك آپارتمانها چيست‌‌ ؟

قانون تملك آپارتمان‌ها براي اولين بار در سال ۱۳۴۳به تصويب رسيده است و در سال ۱۳۷۶ نيز تغييراتي در اين قانون ايجاد گرديده است. قانون تملك آپارتمان‌ها داراي مواد مختلف مي‌باشد كه در هر ماده قواعدي براي آپارتمان نشيني ذكر شده است. مهم‌ترين مواد قانون تملك آپارتمان‌ها به شرح زير مي‌باشند:

ماده يك

  • در ماده اول قانونگذار ذكر نموده است كه در هر آپارتمان دو بخش وجود دارد.‌ يكي از اين بخش‌ها قسمت‌هاي اختصاصي مي‌باشد و بخش ديگر نيز قسمت‌هاي مشترك ساختمان ميان مالكين و ساكنين مي‌باشد.

ماده دوم

  • در ماده دوم‌ قانون تملك آپارتمان‌ها آمده است كه بخش‌هاي اختصاصي هر ساختمان در واقع براي استفاده اختصاصي ساكنين يك واحد مي‌باشند و ساكنين واحد‌هاي ديگر نمي‌توانند از بخش‌هاي اختصاصي واحد ديگر استفاده كنند. به عنوان مثال هيچكس نمي‌تواند از سرويس بهداشتي و حمام واحد ديگر استفاده كند.

اما بخش‌هاي مشترك آپارتمان مختص استفاده ساكنين يك واحد خاص نيستند و در واقع تمام ساكنين واحد‌ها مي‌توانند از اين قسمت‌ها استفاده كنند. براي مثال نماي آپارتمان، اسكلت آپارتمان، حياط آپارتمان، پشت بام و… جزو بخش‌هاي مشترك يك آپارتمان محسوب مي‌شوند و ساكنين تمام واحد‌ها مي‌توانند از آن‌ها استفاده كنند.

همچنين در اين ماده ذكر سده است كه مالك آپارتمان نمي‌تواند يك واحد را بدون قسمت‌هاي مشتركش به كسي بفروشد و ديگر ساكنين نيز نمي‌تواند ساكنين واحد‌هاي ديگر را از استفاده نمودن از قسمت‌هاي مشترك منع نمايند.

ماده سوم و چهارم قانون تملك آپارتمانها

  • در ماده سوم و چهارم نيز مانند ماده دوم شرح داده شده است كه هر خريدار اگر قسمت‌هاي اختصاصي آپارتمان را بخرد در واقع صاحب قسمت‌هاي مشترك نيز خواهد بود و مالك اين حق را ندارد كه او را از استفاده اين قسمت‌ها منع كند. همچنين در ماده چهارم شرح داده شده است كه در يك ساختمان ساكنين هر واحد به اندازه مساحت آن واحد ملزم به پرداخت هزينه‌هاي شارژ هستند و هر چقدر كه در يك واحد ساكنين بيشتري ساكن باشند آن واحد بايد هزينه بيشتري بپردازد.
  • در ماده پنجم قانون تملك آپارتمان‌ها آمده است كه براي اداره آپارتمان ساكنين مي‌بايست تصميماتي را اتخاذ كنند كه با نظر اكثريت مالكيني كه بيش از نصف قسمت اختصاصي ساختمان را در اختيار دارند اين تصميمات انجام مي‌شود اما اگر تعداد مالكين بيش از سه نفر باشد آن‌ها مي‌بايست براي آپارتمان يك مدير لايق انتخاب كنند.
  • در ماده ششم ذكر شده است كه هر گاه مالكين يك آپارتمان بيش از سه نفر باشند بايد يك مجمع عمومي تشكيل دهند و از ميان خود يك نفر را به عنوان مدير ساختمان برگزينند و از او بخواهند كه امور مربوط به ساختمان را انجام دهد و اقداماتي كه به صلاح ساكنين است را انجام دهند.

سوالات متداول

چرا قانون تملك آپارتمان‌ها وضع شده است‌‌ ؟

اين قانون براي حمايت از حقوق ساكنين آپارتمان وضع شده است.

ماده ششم قانون مالكين را موظف به انجام چه كاري كرده است‌‌ ؟

در ماده ششم قانون مالكين را موظف كرده است كه براي آپارتمان خود مدير انتخاب كنند.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص قا‌نون تملك آپارتمان، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون قا‌نون تملك آپارتمان پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

منبع : قانون تملك آپارتمانها


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۸ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۳:۴۷:۵۹ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

ممكن است اين سوال ذهن ما را مشغول كند كه اگر شخصي دعوايي را بدون اينكه واقعيت داشته باشد عليه ما طرح كند ما چه كاري مي‌توانيم انجام دهيم!؟ آيا بايد وقت و هزينه خود را بابت يك دعواي واهي صرف كنيم بدون اينكه نتيجه‌اي داشته باشد!؟ قانونگذار براي اين دست از دعاويي كه واهي هستند راهكاري ارائه داده است و آن گرفتن تامين از خواهاني است كه عليه شما طرح دعوا كرده‌است. در اين صورت اگر خواهان در اين دعوا شكست بخورد شما مي‌توانيد خسارت خود را از او بگيريد كه در ادامه اين مقاله به آن پرداخته‌ايم. آيا با فوايد مشاوره تلفني حقوقي در خصوص پاسخ به سئوالات حقوقي خود آشنايي داريد؟

 

منبع :  تامين دعواي واهي

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

تامين دعواي واهي

تاميني است كه از خواهان يك دعواي واهي به نحو امانت دريافت مي‌شود تا در صورت شكست او در دعوا، خسارت دادرسي وارده به خوانده مانند حق‌الوكاله وكيل، هزينه اياب و ذهاب و غيره، از محل آن جبران شود.

استثنائات قرار تامين دعواي واهي

در موارد ذيل چنين تاميني راه ندارد:

۱-دعاوي مستند به اسناد تجاري ( چك، سفته‌، برات ): قانونگذار در اين خصوص از واخواست شدن و يا نشدن اين اسناد سخن نگفته است پس در دعاويي مستند به اسناد واخواست نشده‌ فوق‌الذكر نيز اين تامين راه ندارد.

۲- دعاويي مستند به اسناد رسمي.

۳- دعاويي عليه تاجر ورشكسته.

۴- مواردي كه قانون امور حسبي مراجعه به دادگاه را مقرر داشته است. مانند درخواست صدور گواهي حصر وراثت، درخواست تحرير تركه و…

پيشگيري از دعاويي ابتدايي

قانونگذار براي پيشگيري از دعاوي ايذايي، تدبيري انديشيده كه در رويه قضايي چندان استفاده نمي‌شود اين تدابير آن است كه:

۱-اگر بر دادگاه محرز شود كه منظور از اقامه دعوا، تاخير در انجام تعهد يا ايذاي طرف يا غرض‌ورزي بوده، دادگاه مكلف است در ضمن صدور حكم يا قرار، خواهان را به تاديه‌ سه برابر هزينه‌ دادرسي، به نفع دولت محكوم نمايد.

۲- اجراي اين مقرره مستلزم آن نيست كه خوانده قبلا ايراد دعواي واهي كرده باشد چه خوانده ايراد دعواي واهي كرده‌ باشد و چه ايراد نكرده باشد دادگاه مي‌تواند اين مقرره را اعمال كند.

ذكر چند نكته در خصوص تامين دعواي واهي

۱- صدور اين قرار منوط به ايراد دعواي واهي از جانب خوانده است.

۲- تامين دعواي واهي در خصوص دادخواست ضرر و زياني كه توسط شاكي كيفري براي جبران خسارت ناشي از جرم داده شده نيز، قابل اخذ است.

۳- اين تامين در درخواست‌هاي مربوط به امور حسبي هم قابل اخذ است‌.

۴- مهلت اين ايراد تا پايان جلسه اول دادرسي است.

۵- پذيرش اين ايراد بستگي به نظر قاضي دارد.

۶- در صورت پذيرش اين ايراد قرار تامين دعواي واهي صادر مي‌شود.

۷- اين قرار، قابل اعتراض و شكايت نيست.

۸- اين تامين مي‌تواند نقد و يا غيرنقد باشد.

۹- مهلت سپردن تامين بستگي به نظر قاضي دارد.

۱۰- در مهلت سپردن تامين، رسيدگي به دعوا، به موجب قرار توقيف دادرسي، متوقف مي‌شود.

۱۱- در صورت عدم سپردن تامين در مهلت مقرر، به درخواست خوانده، قرار رد دادخواست صادر مي‌شود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در تامين دعواي واهي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون تامين دعواي واهي پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

 

منبع :  تامين دعواي واهي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب:  تامين دعواي واهي،
موضوع:
[ ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۱۵:۳۰ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

شايد اين جمله كه سكوت علامت رضا است را شنيده باشيم. در مواقعي كه افراد در حال معامله يا در مقابل در‌خواست ديگران سكوت اختيار مي‌كنند، مي‌گوييم پس شخص براي انجام اينكار و يا براي اين درخواست رضايت دارد زيرا از قديم مي‌گفتند سكوت علامت رضا است. اما در قانون خلاف اين اصل را مطرح كرده است و قانون مخالف عرف سخن مي‌گويد، و در بسياري از موارد سكوت را علامت رضا نمي‌داند و به آن ترتيب اثر نمي‌دهد. به راستي سكوت در حقوق چه معنا و ارزشي دارد؟

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

منبع :  سكوت در حقوق ايران

اراده‌ باطني و اراده‌ ظاهري | سكوت در حقوق

اراده‌ باطني امري دروني است و به تنهايي اثري در حقوق ندارد. براي آنكه دو اراده با هم توافق كنند ناچارا بايد اعلام شوند زيرا در صورتي دو طرف مي‌توانند از نيت دروني يكديگر آگاه شوند كه قصدشان با وسايلي از قبيل لفظ و نوشته ابراز گردد.

بحث در اين است كه قانون ايران اراده باطني را معتبر مي‌داند يا اراده ظاهري را؟!

به طور كلي مي‌توان بيان نمود كه اراده ظاهري در حقوق اهميت دارد و اراده باطني چون در ذهن افراد است تا زماني كه به وسيله الفاظ ابراز نشود اثري ندارد. قانونگذار اراده ظاهري را ملاك قرار مي‌دهد و اصل مي‌داند.

اعلام صريح اراده | سكوت در حقوق

معمولا دو طرف اراده‌ خود را صراحتا اعلام مي‌كنند. مرسوم است كه دو طرف معامله گفتگو مي‌كنند و پس از توافق درباره‌ شرايط عقد مدلول عقد انشا مي‌شود ولي چون اثبات آن‌چه بر ‌آنان گذشته با شهادت‌ شهود دشوار است نتيجه‌ گفتگو‌هاي خود را با نوشتن ثبت مي‌كنند.

اعلام صريح اراده با نوشته نيز امكان دارد زيرا نوشته نيز مثل صوت وسيله‌ عرفي انتقال معاني است پس دو طرف مي‌توانند به وسيله نامه خصوصي يا اعلان در روزنامه يا پيام الكترونيكي با هم معامله كنند.

طبق ماده ۱۹۲ قانون مدني در مواردي كه طرفين يا يكي از آن‌ها نتواند با اداي كلمات اراده‌ خود را اعلام كند اشاره‌اي كه قصد و رضاي او را برساند كافي است.

اين ماده در اصل مربوط به اشخاص گنگ و لال مي‌شود كه مي‌توانند با اشاره مقصود خود را بيان كنند.

اعلام ضمني اراده

به غير از مواردي كه قانون بيان صريح اراده را ضروري دانسته است اراده ممكن است به طور ضمني اعلام شود.

اكثر حقوقدانان معتقدند هرگاه اعلام اراده به وسيله تلفظ و نوشته يا اعمالي كه به طور معمول براي اين منظور به كار مي‌رود بيان اراده‌، صريح است ولي رضايتي كه از ساير اعمال و وقايع استنباط شود غيرصريح است يعني به هدف اعلام‌كننده تكيه دارند كه بايد به منظور معامله كردن باشد.

سكوت و بيان اراده

تا وقتي اراده شخص اعلام نشده هيچ‌كس از درون او آگاه نيست شخص ساكت وضع مبهمي دارد و به درستي نمي‌توان فهميد موافق قرارداد است يا مخالف آن، به خصوص زماني كه دو طرف قرارداد در يك مجلس نيستند اين ابهام بيشتر حس مي‌شود.

اثر سكوت را با توجه به اوضاع و احوال و شرايط موجود تفسير مي‌كنند نه اينكه به طور كلي يك تفسير براي آن وجود داشته باشد.

مثال

در فرضي كه تاجري پيشنهاد خريد كالايي را از اصفهان به شيراز بفرستد تا زماني كه به اين پيشنهاد پاسخ داده نشده و موعد عرفي آن نيز نگذشته باشد هيچ نسبتي به تاجر شيرازي نمي‌توان داد، به همين علت قانون مدني مستفاد از ماده ۲۴۹ سكوت را دليل رضايت ندانسته است.

مستفاد از ماده ۵۰۱ قانون مدني سكوت موجر در برابر مستاجري كه پس از پايان مدت به سكونت خود ادامه مي‌دهد نشانه‌ تراضي بر ادامه‌ وضع پيشين تلقي مي‌شود.

در فرض ديگر اگر كسي سال‌هاي زيادي خريدار مجله‌ خاصي بوده است پس از پايان مدت قرارداد نسخه‌هايي را كه براي او فرستاده مي‌شود بگيرد، سكوت او نشانه‌ تمايل بر ادامه‌ خريد مجله است و نمي‌تواند از پرداختن قيمت آن‌ها خودداري كند.

هم در اين فرض و هم در مستفاد ماده ۵۰۱ قانون مدني سكوت دليل بر رضايت قلمداد مي‌شود اما در فرض اول سكوت دليل نارضايتي است‌. پس همانطور كه بيان شد تفسير سكوت براساس اوضاع و احوال موجود متفاوت است.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در سكوت در حقوق ايران، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون سكوت در حقوق ايران پاسخ دهند.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

 

منبع :  سكوت در حقوق ايران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: سكوت در حقوق ايران،
موضوع:
[ ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۱۳:۰۵ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

در اين مقاله مي‌خواهيم به جرايم تعزيري درجه هفت و هشت بپردازيم. در خصوص جرايم تعزيري درجه هفت و هشت بايد بيان كنيم كه اگر اين دسته از جرائم تعزيري را از حيث شدت و ميزان مجازات مورد بررسي قرار دهيم متوجه مي‌شويم كه اين درجه از جرائم به نسبت ساير جرائم كم‌اهميت در نظر گرفته مي‌شوند. در طبقه‌بندي‌اي كه از مجازات‌هاي تعزيري صورت گرفته است، جرائم تعزيري درجه هفت و هشت در پايين‌ترين رده واقع مي‌شوند. در ادامه به بيان نكاتي در اين خصوص مي‌پردازيم و به نگاه جامعي از اين موضوع دست پيدا مي‌كنيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : جرايم تعزيري درجه هفت و هشت

جرايم تعزيري درجه هفت و هشت

مطابق آنچه كه در ماده 19 قانون مجازات اسلامي مصوب سال 1392 آمده است مجازات‌هاي تعزيري درجه هفت عبارتند از: حبس از نود و يك روز تا شش ماه، جزاي نقدي بيش از ده ميليون ريال تا بيست ميليون ريال، شلاق از يازده تا سي ضربه و محروميت از حقوق اجتماعي تا شش ماه. همچنين در اين ماده به مجازات‌هاي تعزيري درجه هشت نيز اشاره شده است كه عباتند از: حبس تا سه ماه، جزاي نقدي تا ده ميليون ريال و شلاق تا ده ضربه.

آيا جرائم تعزيري درجه هفت و هشت در دادسرا مطرح مي‌شوند ؟

جرايم تعزيري درجه هفت و هشت ابتدا در دادسرا مطرح مي‌شوند تا تحقيقات مربوط به پرونده انجام شود ولي در خصوص جرائم تعزيري بايد توجه كنيم كه مطابق نظر قانون گذار پرونده‌هايي كه به اين جرايم مربوط مي‌شوند به طور مستقيم در دادگاه رسيدگي مي‌شوند. ممكن است كه در خصوص چرايي اين امر براي شما سوال ايجاد شود در پاسخ بايد بيان كنيم كه جرائم تعزيري درجه هفت و هشت همان طور كه پيش‌تر اشاره شد از لحاظ شدت و ميزان مجازات جرائم كم‌اهميتي محسوب مي‌شوند به همين دليل است كه قانون گذار با بيان اين كه پرونده‌هاي مربوط به جرائم تعزيري هفت و هشت به طور مستقيم بايد در دادگاه مطرح شوند، قصد داشته است كه هزينه و وقت دادگستري در دادسرا‌ها اختصاص پيدا كند به جرائمي كه از اهميت بيشتري برخوردار هستند.

نكته‌اي كه بايد به آن توجه شود اين است كه مطابق قانون شوراي حل اختلاف كه در سال 1394 تصويب شده است و يك  قانون خاص به شمار مي‌رود، رسيدگي به گروهي از جرائم توسط اين مرجع اختصاصي قضايي انجام مي‌شود.

اگر يك جرم مستلزم دو مجازات باشد كه يكي از اين مجازات‌ها تعزيري درجه هفت و هشت باشد تكليف به چه صورت است ؟

موقعيتي را تصور كنيد كه يك جرم دو مجازات دارد يكي از آن‌ها ديه و ديگري تعزيري درجه هفت و هشت است. در صورت تحقق چنين موقعيتي بايد به يك نكته توجه كنيم كه قانون گذار به علت كم‌اهميت بودن جرائم تعزيري درجه هفت و هشت از حيث شدت و ميزان مجازات بيان كرده است كه رسيدگي به آن‌ها به طور مستقيم در دادگاه انجام شود. در حالي كه در موقعيتي كه به عنوان مثال بيان شد جرمي كه محقق شده كم‌اهميت نيست و به دليل اهميتي كه دارد براي آن دو مجازات در نظر گرفته شده است. به عبارت ديگر اين جرم ديگر از نظر قانون گذار كم‌اهميت نيست و به همين دليل دادسرا تحقيقات مقدماتي را در خصوص اين جرم انجام مي‌دهد و در نهايت نيز بعد از صادر شدن كيفر خواست، رسيدگي توسط دادگاه انجام مي‌شود.

از طرفي در صورت جلب رضايت شاكي خصوصي و ساير اقداماتي كه بيانگر ندامت از ارتكاب جرم باشد در اين جرايم به طور كلي مي‎‌تواند سبب معافيت از كيفر يا تعليق صدور حكم بشود كه اين موارد را به كيفيات مخففه مجازات مي‌شناسيم.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص جرايم تعزيري درجه هفت و هشت، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون جرايم تعزيري درجه هفت و هشت پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

منبع : جرايم تعزيري درجه هفت و هشت


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۱:۳۰:۲۱ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 10
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی