مشاوره حقوقي
مشاوره حقوقي

زمان و مهلت ثبت نام اظهارنامه مالياتي ۹۹ چه زماني است ؟ تاجران و شركت‌هاي تجاري موظفند در پايان هر سال ميزان درآمد خود را به سازمان امور مالياتي گزارش دهند. به اين معني كه هر ساله يك كارنامه مالي توسط اشخاص حقيقي ( تاجران ) و اشخاص حقوقي ( شركت‌هاي تجاري ) نوشته و تنظيم مي‌شود و براي سازمان امور مالياتي فرستاده مي‌شود كه به آن اظهارنامه مالياتي گفته مي‌شود. اما آيا مي‌دانيد اين اشخاص تا چه زماني فرصت انجام اين كار را دارند؟ و در صورت ديركرد چه عواقبي در پي خواهد داشت؟ در ادامه به بررسي ثبت اظهارنامه مالياتي مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : زمان ثبت اظهارنامه مالياتي ۹۹

زمان و مهلت ثبت نام اظهارنامه مالياتي ۹۹

براي كامل كردن مطالب بالا مي‌توان گفت كه سازمان امور مالياتي بر اساس اظهارنامه مالياتي كه اشخاص حقيقي و حقوقي ارسال كرده‌اند، ماليات تجار و شركت‌هاي تجاري و اصناف را مشخص مي‌نمايد.

ارسال اظهارنامه مالياتي يك وظيفه قانوني بوده و همه تجار و شركت‌هاي تجاري موظفند كه اين كار را انجام دهند، اين اظهارنامه بايد در زمان و مهلت تعيين شده تنظيم و گزارش شود، در صورت عدم انجام اين كار براي تجار و شركت‌هاي تجاري جريمه و يا مجازات در پي خواهد داشت، جريمه ديركرد از تاريخ انقضاي مهلت تسليم اظهارنامه محاسبه مي‌شود.

همان طور كه توضيح داديم اشخاص حقيقي همان تجار مي‌باشند و اين اشخاص تا 31 خرداد ماه هر سال مهلت دارند كه اظهارنامه مالياتي خود را ارسال نمايند.

براي اشخاص حقيقي سال مالياتي از يك فروردين تا سي اسفند هر سال مي‌باشد. بنابراين اشخاص حقيقي در انتهاي سال مالياتي تا 31 خرداد ماه مهلت ارسال اظهارنامه مالياتي دارند.

اشخاص حقوقي هم كه همان شركت‌هاي تجاري هستند، تا 4 ماه بعد از به پايان رسيدن سال مالياتي خود ( در اساسنامه شركت مشخص شده ) مهلت انجام اين كار را دارند.

سال مالياتي براي اشخاص حقوقي طبق اساسنامه شركت مي‌باشد، به اين معنا كه اگر سال مالياتي در اساسنامه شركت با سال مالياتي اداره ماليات فرق داشت، سال مالياتي كه در اساسنامه شركت تعيين شده ملاك خواهد بود. بنابراين شركت‌هاي تجاري هم موظفند تا 4 ماه بعد از اتمام سال مالياتي اظهارنامه خود را ارسال كنند.

البته بايد به اين نكته توجه داشت كه اگر سال مالياتي شركت با سال مالياتي اداره ماليات يكي و برابر بود، شركت‌هاي تجاري تا 31 تير براي ارسال اظهارنامه مالياتي خود زمان دارند.

تمديد مهلت

امسال با توجه به شيوع ويروس كرونا، تمام مهلت‌هايي كه در بالا توضيح داديم دو ماه تمديد شده است. يعني اشخاص حقيقي براي ثبت نام و ارسال اظهارنامه سال 1399 تا 31 مرداد و شركت‌هاي تجاري تا 31 شهريور فرصت دارند.

توصيه مي‌كنيم مقاله اظهارنامه مالياتي را مطالعه نماييد.

توصيه مي‌كنيم مقاله نرم افزار اظهارنامه مالياتي را مطالعه نماييد.

توصيه مي‌كنيم مقاله وكيل مالياتي را مطالعه نماييد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص اظهارنامه مالياتي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون اظهارنامه مالياتي پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

 

منبع : زمان ثبت اظهارنامه مالياتي ۹۹

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/7/29  ] [ ۰۹ ] [ vakiel ] [ ]

آيا مي‌دانيد اظهارنامه مالياتي به چه معناست و چه كساني بايد آن را تنظيم نمايند؟ به طور كلي ماليات دو دسته دارد: ماليات مستقيم و ماليات غيرمستقيم. يكي از ماليات‌هاي مستقيم، ماليات بر درآمد مي‌باشد كه اشخاص حقيقي ( تاجران ) و اشخاص حقوقي ( شركت‌هاي تجاري ) موظفند كه در پايان هر سال ميزان درآمد، سود و … خود را به سازمان امور مالياتي اعلام نمايند. در ادامه به بررسي بيشتر اظهارنامه مالياتي و چگونگي ثبت نام و انجام آن مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

منبع : اظهارنامه مالياتي

اظهارنامه مالياتي

همان‌طور كه در بالا توضيح داديم تجار و شركت‌هاي تجاري بايد در پايان هر سال ميزان درآمدهاي كلي خود را به سازمان امور مالياتي گزارش دهند. بنابراين مي‌توان اينطور گفت كه هر ساله يك كارنامه مالي توسط تجار و شركت‌هاي تجاري تنظيم شده و به سازمان امور مالياتي گزارش مي‌شود. به اين كارنامه مالي، اظهارنامه مالياتي گفته مي‌شود. سازمان امورمالياتي هم طبق اين اظهارنامه مالياتي، ماليات تجار و شركت‌هاي تجاري و اصناف را تعيين مي‌نمايد.

در خصوص اشخاص حقيقي، اظهارنامه مالياتي هر ساله دقيقا براي همان سال مالياتي تنظيم مي‌شود اما در رابطه با اشخاص حقوقي اين مسئله كمي متفاوت مي‌باشد زيرا اگر سال مالي شركت در اساسنامه با سال مالياتي متفاوت باشد، درآمد سال مالياتي به موجب اساسنامه‌اي كه شركت دارد مبناي تشخيص و تعيين ماليات قرار مي‌گيرد.

براي تاجران و شركت‌هاي تجاري نوشتن اظهارنامه و ارائه آن يك وظيفه قانوني محسوب شده كه بايد حتما در مهلت قانوني مقرر اين كار انجام شود و در صورتي كه تقلبي در اين زمينه صورت بگيرد، جريمه و مجازات‌هايي را به دنبال خواهد داشت.

توصيه مي‌كنيم مقاله وكيل مالياتي را مطالعه نماييد.

نحوه ارائه اظهارنامه

تا قبل از سال 1391 كساني كه مشمول ارائه اظهارنامه مالياتي بودند بايد اين اظهارنامه را در فرم‌هاي كاغذي كه از مراكز مربوطه خريداري مي‌كردند تنظيم كرده و به سازمان امور مالياتي گزارش مي‌دادند.

اما از سال 1391 به دليل مشكلاتي كه اين شيوه در بر داشت تصميم بر اين شد كه اين كار به صورت الكترونيكي و از طريق سايت سازمان امور مالياتي به صورت غيرحضوري انجام شود.

بنابراين پس از آنكه اظهارنامه مالياتي توسط تجار و شركت‌هاي تجاري ارائه شد، تجار و شركت‌هاي تجاري بايد در مهلت مقرر شده، دفاتر قانوني خود را كه شامل دفتر روزنامه و دارايي است ( داشتن اين دفاتر براي همه تجار و شركت‌هاي تجاري طبق قانون الزامي است ) به سازمان امورمالياتي تقديم نمايند.

توصيه مي‌كنيم مقاله نرم افزار اظهارنامه مالياتي را مطالعه نماييد.

توصيه مي‌كنيم مقاله زمان ثبت نام براي اظهار نامه مالياتي را مطالعه نماييد.

چگونگي ثبت نام اظهارنامه مالياتي سال 99

در مرحله اول ابتدا سامانه عمليات الكترونيكي در مرورگر خود جستجو كرده و وارد شويد. پس از ورود به صفحه اصلي سامانه، از بين گزينه‌هاي موجود، گزينه ثبت نام الكترونيك را بزنيد.

پس از انتخاب اين گزينه، صفحه جديدي برايتان باز شده كه توضيحاتي را ارائه مي‌دهد كه پس از مطالعه آن، روي ورود به ثبت نام كليك نماييد.

در اينجا بايد شماره ملي كسي كه مي‌خواهد اين اظهارنامه را ارائه كند ( مؤدي مالياتي ) وارد نموده و سپس كد امنيتي را كه مشاهده مي‌كنيد وارد كنيد و پس از آن گزينه ورود به ثبت نام را بزنيد.

در اينجا گزينه پيش ثبت نام جديد را انتخاب نموده و پس از ورود به آن، ادامه مراحل ثبت نام را انجام دهيد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص اظهارنامه مالياتي، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد . كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون اظهارنامه مالياتي پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

شماره تماس :66419012-021

 

 

وكيل دات كام بهترين راه حل براي مشكلات حقوقي شما

 

 

 

 

منبع : اظهارنامه مالياتي

 

 

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/7/7  ] [ ۰۷ ] [ vakiel ] [ ]

ازدواج امري است كه مطابق با آداب و رسوم هر جامعه‌اي صورت مي‌پذيرد و هر اجتماعي مطابق با فرهنگ خود قواعد آن را بنيان مي‌نهد. در كشور ما هم مطابق با احكام و قوانين تصويب شده، زوجين به نسبت مسئوليت‌هايي كه به يكديگر دارند متعهد گشته‌اند. همانطور كه گفته شد تمكين يكي از اين مسئوليت‌هاست. بنابراين زوج و زوجه بايد نسبت به اين مسئوليت وفادار بوده و از انجام آن سر باز نزنند. حال اگر زوجه بنا به دلايلي از تمكين خودداري كند زوج مي‌تواند اظهارنامه‌اي تنظيم كند و در مقابل زوجه هم مي‌تواند به اظهارنامه پاسخ دهد، در ادامه به بررسي شرايط و چگونگي روند پاسخ به اظهارنامه عدم تمكين مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي كسب اطلاعات زير بر روي لينك زير كليك كنيد :

پاسخ به اظهارنامه عدم تمكين

نحوه جواب دادن به اظهارنامه عدم تمكين

ملزومات مندرج در پاسخ نامه به اظهارنامه عدم تمكين

 

 

 

پاسخ به اظهارنامه عدم تمكين

همان‌طور كه مي‌دانيم در قانون مدني تمكين از تعهدات مهمي است كه زن نسبت به شوهر خويش دارد و زوجه حتماً بايد در منزلي كه زوج اختيار كرده سكونت داشته باشد و ترك منزل توسط زن عدم تمكين تلقي مي‌شود و زوج مي‌تواند با تنظيم يك اظهارنامه درخواست بازگشت زوجه را بدهد.

اما گاهي مرد خانواده با انجام اعمالي شرايط زندگي مطلوب را براي همسر خويش مهيا نمي‌كند و زن مجبور به ترك منزل مي‌شود و زوجه مي‌تواند با اشاره به اين اعمال به اظهارنامه عدم تمكين پاسخ بدهد.

از مواردي كه مي‌توان در پاسخ به اظهارنامه نوشت اشاره به عسر و حرج است.

عسر و حرج چيست ؟

طبق توضيح و اصلاح ماده 1130 قانون مدني عسر و حرج به وضعيت نامطلوبي كه زندگي مشترك را براي زوجه دشوار و غير قابل تحمل مي‌كند گويند.

نمونه شرايطي كه زن را مجبور به عدم تمكين مي‌نمايد را در ذيل ذكر مي‌نماييم:

1- نپذيرفتن مسئوليت خانواده توسط زوج. يعني اگر مرد به مدت زمان 6 ماه متوالي يا 9 ماه به‌طور متناوب در يك سال زندگي را ترك كند و در خانواده حضور نداشته باشد.

2- داشتن اعتياد زوج به مواد مخدر و يا مشروبات الكلي كه باعث به وجود آمدن اختلال در زندگي شده و ادامه زندگي مشترك براي زن با دشواري بسيار همراه باشد.

گاهي مرد تصميم به ترك اعتياد مي‌گيرد اما مسير ترك را ادامه نمي‌دهد و مجدداً به اعتياد روي مي‌آورد. اين مسئله مي‌تواند عدم تمكين را موجه نمايد.

3- حكم حبس زوج به مدت 5 سال يا بيشتر.

4- نداشتن امنيت زوجه در منزل مانند ضرب و شتم و واردكردن آسيب روحي و جسماني توسط زوج كه ادامه زندگي را براي زن دشوار كند.

5- مبتلا بودن مرد به امراض جنسي، بيماري‌هاي صعب‌العلاج، بيماري‌هاي رواني يا مسري كه سلامت زن را با خطر روبه‌رو مي‌سازد.

از ديگر موارد عدم تمكين مجاز زن مي‌توان به بيماري زوجه و دريافت كامل مهريه اشاره كرد كه در صورت وجود شرايطي زن مي‌تواند تمكين نكند و ناشزه هم نباشد كه در اصطلاح به آن حق حبس زوجه مي‌گويند. 

در بعضي موارد زن انتخاب منزل به سليقه خويش را از شروط عقد عنوان مي‌كند و اگر اقامتگاه طبق نظر زوجه اختيار نشود زوجه حق عدم تمكين را داراست.

نكته: در ادامه بايد توجه داشته باشيم كه پاسخ به اظهارنامه عدم تمكين الزامي نيست و در اين شرايط طرفين مي‌توانند رسيدگي به پرونده را از دادگاه تقاضا كنند.

چگونگي پاسخ به اظهارنامه عدم تمكين 

امروزه با توجه به وجود دفاتر خدمات الكترونيك قضايي زوجه مي‌تواند با حضور به چنين دفاتري و با در اختيار گذاشتن تمامي مشخصات خود به مسئول دفتر به‌صورت الكترونيك پاسخي به اظهارنامه شوهر خويش بدهد.

اين نكته تكرار مي‌گردد كه پاسخ به اظهارنامه عدم تمكين الزامي نيست اما گاهي اوقات زوج با اقداماتي همچون ترك منزل، ضرب و شتم، مجبور كردن زوجه به ترك منزل، مهيا ننمودن امكانات رفاهي لازم و… عدم تمايل خود را به ادامه زندگي نشان مي‌دهد و سعي مي‌كند تا با تنظيم اظهارنامه عدم تمكين همسرش را از حق نفقه محروم سازد كه در اين موارد پاسخ به اظهارنامه به مراتب بهتر از پاسخ ندادن به آن است.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص پاسخ به اظهارنامه عدم تمكين، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون پاسخ به اظهارنامه عدم تمكين پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

منبع : پاسخ به اظهارنامه عدم تمكين

امتیاز:
بازدید: 35
برچسب:
:
[ 1399/7/20  ] [ ۰۸ ] [ vakiel ] [ ]

به محض جاري شدن صيغه نكاح زوجين در برابر يكديگر موظف به اجراي تعهداتي مي‌شوند كه يكي از اين تعهدات كه دو جانبه است و هر دوي زن و مرد بايد به اين تكليف عمل كنند تمكين است كه در اذهان عموم تمكين بيشتر براي زن به كار مي‌رود. در ادامه به بررسي تفصيلي ارسال اظهارنامه عدم تمكين خواهيم پرداخت.

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي كسب اطلاعات بيشتر بر روي لينك زير كليك كنيد :

ارسال اظهارنامه عدم تمكين زن

نحوه ارسال اظهارنامه عدم تمكين زن

ارسال اظهارنامه اطاعت نكردن از شوهر

ارسال اظهارنامه عدم تمكين زوجه

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تكمين و نشوز به چه معناست

تمكين از تكاليف زوجين در زندگي مشترك است كه ايشان را در برابر هم موظف به انجام اموري همچون حسن معاشرت، انجام رابطه جنسي و… مي‌نمايد. براي كسب اطلاع بيشتر در خصوص مفاهيم تمكين و نشوز و انواع تمكين كليك نماييد.

اظهارنامه عدم تمكين

شكايت تمكين داراي مقدماتي است. زوج مي‌تواند بعد از حضور در دادگاه درباره ترك همسر خويش اظهاراتي را عنوان كند مانند اينكه زوجه درخواست خانه‌اي به نام خودش دارد و يا درخواست خريد ماشين براي وي را دارد كه از توان مالي مرد خارج است و در ادامه به اين مساله مي‌پردازند كه چون طبق خواسته غير منطقي ايشان عمل نكرده‌ام زوجه از منزل بدون رضايت بنده خارج شده است.

غيبت زوجه در دادگاه | ارسال اظهارنامه عدم تمكين

بايد توجه داشت كه بعضي از زنان از حضور در جلسات دادگاه ممانعت مي‌كنند و تصور آن‌ها بر اين است كه غيبتشان در دادگاه به نفع ايشان است. اما دقيقا اين مساله به ضرر آن‌ها خواهد بود و دادگاه مي‌تواند به ضرر زن راي صادر كند چرا كه در دادگاه خانواده اصل بر تمكين زوجه است. 

با توجه به آنچه گفته شد اگر زن بدون هيچ دليل موجهي منزل را ترك كند و از تعهدات زناشويي خويش ممانعت به عمل بياورد زوج مي‌تواند با تنظيم يك اظهارنامه همسر خويش را مورد بازخواست قرار دهد و از همسر قانوني خود درخواست كند تا در زماني تعيين شده كه معمولا بين پنج تا هفت روز است به منزل بازگردد و اگر زوجه توجهي به اين اظهارنامه نداشته باشد به طور قطع از لحاظ قانون خانواده ناشزه محسوب شده و حقي در برابر درخواست نفقه نخواهد داشت.

انواع اظهارنامه

امروزه اظهارنامه در تهران و مراكز استان‌ها تنها به شيوه الكترونيكي ثبت مي‌گردد.

ابتدائا بايد در سامانه خدمات الكترونيكي قضايي ثبت نام كرد. انجام اين مراحل اوليه پيچيده نخواهد بود و توسط خود شخص هم در منزل امكان پذير خواهد بود. پس از آن مي‌توانيد با مراجعه به يكي از دفاتر خدمات الكترونيك قضايي اظهارنامه را به ثبت برسانيد.

نحوه ارسال اظهارنامه عدم تمكين در تهران و شهرستان‌ها

سابقا فردي كه خواستار احقاق حقوق خود مبني بر عدم تمكين همسر خود بود بايد فرمي مخصوص را از طريق دادگاه و مراجع قضايي به زوجه مي‌رساند اما امروزه براي ثبت و تنظيم اظهارنامه نيازي نيست همانند گذشته عمل شود بلكه بايد با مراجعه به دفاتر خدمات الكترونيكي اظهارنامه‌اي را تنظيم كرده و براي فرد ارسال كنيد چگونگي طرح، ثبت و ارسال اظهارنامه پيچيدگي خاصي ندارد.

شما ابتدا بايد حضوري به دفاتر خدمات الكترونيكي برويد سپس اطلاعات دقيق فرديتان را در اختيار مسئول مربوطه قرار دهيد و در پي آن براي پيگيري ارسال و ثبت اظهارنامه يك كد پيگيري دريافت كنيد.

چگونگي دريافت اظهارنامه

براي دريافت و اطلاع از مفاد اظهارنامه نيازي به حضور در دفاتر خدمات الكترونيكي نيست بلكه اين ابلاغيه به صورت يك پيامك به مخاطب ارسال مي‌شود و فرد متوجه مي‌شود كه در سامانه ثنا ابلاغيه‌اي تحت عنوان اظهارنامه عدم تمكين براي او ارسال شده است اما اگر گيرنده ابلاغيه بخواهد پاسخي به اين اظهارنامه بدهد بايد به دفاتر خدمات الكترونيكي قضايي مراجعه نمايد.

نمونه اظهار نامه عدم تمكين | ارسال اظهارنامه عدم تمكين

سركار خانم ………….

با احترام به آگاهي مي‌رساند،

همان طور كه اطلاع داريد در تاريخ ………..به موجب عقدنامه …….. ثبت شده در دفتر ازدواج ……… به عقد دائم اينجانب درآمده‌ايد.

شما در تاريخ ……… تا ………. بدون رضايت و مجوز قانوني منزلگاه را ترك نموده و تا كنون بازنگشته‌ايد با توجه به وظايف و تعهداتي كه نسبت به بنده دارا هستيد از شما درخواست دارم اختلاف خانوادگي را همراه با تامل و تدبر و به دور از قهر و كشمكش حل و فصل نماييد تا كدورت في ما بين از بين برود و همچنين از شما خواستارم علاوه با بازگشت به منزل باعث به وجود آمدن پريشاني و تكدر خاطر اينجانب و خود نشويد. طبق زمان تعيين شده يعني به فاصله يك هفته از تاريخ ابلاغ اظهارنامه تصميم خود را قاطعانه مبني بر بازگشت به منزل استوار سازيد و به استحضار مي‌رساند اگر تصميمتان ممانعت از بازگشت به منزل مي‌باشد شما ناشزه شناخته مي‌شويد و از پرداخت نفقه توسط اينجانب محروم خواهيد شد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص ارسال اظهارنامه عدم تمكين، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون ارسال اظهارنامه عدم تمكين پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

منبع  : ارسال اظهارنامه عدم تمكين زن

امتیاز:
بازدید: 38
برچسب:
:
[ 1399/7/17  ] [ ۱۰ ] [ vakiel ] [ ]

زماني كه حق يا خواسته‌اي از شخصي داشته باشيم شايد گمان كنيم تنها راه‌حل براي ايفاي تعهد طرف مقابل، دادخواست و پيگيري قضايي از طريق دادگاه باشد. اما با توجه به شرايطي كه در دادگاه‌ها وجود دارد از قبيل طولاني بودن روند رسيدگي به پرونده و ساير دلايل شخصي از اقدام از طريق دادگاه منصرف شويد. به همين منظور قانونگذار براي اين امر ابزاري را پيش‌بيني كرده است كه بدون مراجعه به دادگاه و فوت وقت بتوانيد از شخص مقابل خود درخواست ايفاي تعهداتش را بكنيد. اين راه‌حل قانوني اظهارنامه نام دارد كه از اين طريق شخص، اظهاراتش را ذكر مي‌كند و از طرف مقابل درخواست انجام تعهداتش را مي‌كند‌. قانونگذار اظهارنامه را داراي اهميت ويژه‌اي دانسته و قواعد و مقررات خاصي براي آن تعيين كرده است كه در اين مقاله به آن پرداخته‌ايم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي كسب اطلاعات بيشتر بر روي لينك زير كليك كنيد :

اظهارنامه

اظهارنامه حقوقي

كاربرد اظهارنامه

نحوه تنظيم اظهارنامه

 

 

 

اظهارنامه

اظهارنامه، وسيله رسمي طلب نمودن حق مي‌باشد.

در خصوص اظهار‌نامه بايد توجه داشت كه:

۱- اظهار‌نامه، آثار خاص دادخواست را ندارد، يعني:

الف) دادگاه را ملزم به رسيدگي نمي‌كند.

ب) بين طرفين رابطه دادرسي ايجاد نكرده و خوانده را ملزم به جواب و دفاع نمي‌كند.

۲- اظهار‌نامه، توسط اداره ثبت اسناد و املاك يا دفاتر دادگاه‌ها ابلاغ مي‌شود.

۳- قانونگذار در خصوص اينكه دفتر كدام دادگاه براي تحويل اظهارنامه صالح است سكوت كرده اما رويه عملي موجود آن است كه دفتر دادگاه محل اقامت اظهار كننده، اظهارنامه را دريافت و ثبت مي‌كند. چه موضوع اظهارنامه، حقوق و اموال منقول باشد چه غيرمنقول.

۴- اداره ثبت اسناد و دفتر دادگاه‌ها مي‌توانند از ابلاغ اظهارنامه‌هايي كه محتواي غير اخلاقي دارند، خودداري نمايند.

۵- گاهي ممكن است كه مفاد اظهارنامه مبتي بر پرداخت مبلغي به شخص مقابل باشد. در اين صورت آن مبلغ در مرجع ابلاغ دريافت و نگهداري مي‌گردد.

۶- اظهارات مامور ابلاغ مبني بر ابلاغ اظهارنامه، سند رسمي است.

اجبار يا اختيار

نوشتن و ارسال اظهارنامه كاملا اختياري است و حتي پاسخ دادن به اظهارنامه نيز اختياريست.

 

تاثير اظهارنامه در اثبات دعاوي

در اين خصوص بايد توجه نمود كه:

۱- علي‌الاصول لازم نيست كه شخص خواهان قبل از طرح دعوا، براي خوانده اظهارنامه ارسال كرده باشد.

۲- در برخي از دعاوي قانونگذار لازم دانسته كه خواهان قبل از طرح دعوا، براي خوانده اظهارنامه بفرستد، براي مثال در دعاوي و درخواست‌هاي ذيل، لازم است كه قبل از طرح موضوع در محاكم، اظهارنامه ارسال شده باشد:

الف) طرح دعواي تصرف عدواني عليه امين. (ماده ۱۷۱ آيين دادرسي مدني)

ب) طرح دعواي تخليه يد به دليل عدم پرداخت اجاره‌بها عليه مستاجري كه اجاره او تابع قانون سال ۱۳۵۶ است.

ج) درخواست نصب داور از دادگاه، به‌دليل امتناع طرف مقابل اختلاف از نصب داور. ( مواد ۴۵۹و۴۶۰آيين دادرسي مدني)

د) درخواست طلبكار يكي از شركا براي انحلال شركت تضامني، براي وصول طلب خود از محل سهم‌الشركه بدهكارش.

۳- با توجه به اينكه مخاطب اظهارنامه، تكليفي مبني بر پاسخگويي به آن ندارد، پس سكوت او در برابر اظهارنامه براي اظهاركننده ايجاد حق نمي‌نمايد. البته سكوت مخاطب اگر با علم به ابلاغ اظهارنامه باشد ممكن است در مواردي، از قرائن صحت ادعاي اظهاركننده تلقي شود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص اظهارنامه، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون اظهار‌نامه پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

منبع : اظهارنامه

امتیاز:
بازدید: 38
برچسب:
:
[ 1399/7/14  ] [ ۰۸ ] [ vakiel ] [ ]

معمولا مرسوم است كه هنگام آغاز زندگي مشترك زن و شوهر، خانواده دختر وسايل زندگي را فراهم كرده و به ايشان مي‌دهند كه به آن جهيزيه گفته مي‌شود. در واقع مي‌توان گفت زن مالك جهيزيه مي‌باشد. در صورتي كه پس از ازدواج، زن يا مرد با يكديگر به اختلاف بخورند زن مي‌تواند با انتخاب يكي از روش‌هاي استرداد جهيزيه و تنظيم اظهارنامه اقدام به پس گرفتن جهيزيه خود كند. در ادامه نمونه اظهارنامه‌اي مربوط به استرداد جهيزيه مي‌آوريم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

براي كسب اطلاعات بيشتر بر روي لينك زير كليك كنيد : 

نمونه اظهارنامه استرداد جهيزيه

متن اظهارنامه پس گرفتن جهاز از شوهر

نمونه متن اظهارنامه پس گرفتن جهاز از شوهر

 

 

استرداد جهيزيه

به موجب ماده 1107 قانون مدني فراهم نمودن وسايل زندگي كه جزئي از نفقه بوده بر عهده شوهر مي‌باشد اما در عرف و سنن ايران زن براي كمك به همسر و شروع زندگي مشترك وسايلي را با خود به عنوان جهاز به منزل مشترك مي‌آورد.

با توجه به توضيحات بالا زن مالك جهيزيه بوده و هر زمان كه خواست مي‌تواند اقدام به استرداد و پس گرفتن جهيزيه خود نمايد.

از رويه دادگاه‌ها سه طريق را مي‌توان نام برد كه زن با استناد به هر كدام از آن‌ها مي‌تواند تقاضاي استرداد جهيزيه كند. اول اينكه از طريق ليست سياهه يا همان ليست وسايل جهيزيه، دوم از طريق شهادت شهود و سوم از طريق ارائه فاكتور خريد وسايل.

روش قانوني براي استرداد جهيزيه

اولين كاري كه زن مي‌تواند در اين راستا انجام دهد تنظيم اظهارنامه و اعلام قصد خود مبني بر بازگرداندن جهيزيه‌اش مي‌باشد. بديهتا مخاطب اين اظهارنامه شوهر است.

در اين اظهارنامه مهلتي قيد مي‌گردد تا شوهر اقدامات لازم را براي استرداد جهاز انجام دهد، ولي ممكن است شوهر اصلا به اين اظهارنامه توجهي ننمايد.

در اين حالت زن به روش قضايي و قانوني ديگري رجوع كرده و دادخواستي در باب استرداد جهيزيه نوشته و به دادگاه صلاحيت‌دار تقديم مي‌كند.

همچنين زن در اين دادخواست بايد به ليست سياهه و همچنين فاكتور خريد وسايل و همچنين اظهارنامه تنظيم شده استناد كند.

دادگاه صلاحيت دار براي اقامه دعواي استرداد جهاز دادگاه خانواده مي‌باشد.

نمونه اظهارنامه استرداد جهيزيه

مخاطب محترم : . . .

با سلام

جنابعالي به استناد عقدنامه شماره ……… تنظيم شده در دفترخانه ازدواج به شماره ………. و به نشاني ……….. همسر شرعي و قانوني اينجانب بوده‌ايد. به استناد مدارك و شواهد موجود، جهيزيه‌اي كه ليست كامل به همراه قيمت آن به پيوست اين اظهارنامه ارائه شده است، در اختيار جنابعالي قرار گرفته است كه فهرست سياهه جهيزيه كه از سوي خانواده اينجانب در حين ازدواج تهيه شده بود، به تاييد و امضاي شما و خانواده محترم رسيده است.

اكنون با عنايت به دادخواست طلاقي كه از سوي شما ارائه شده/ پذيرش درخواست طلاق توافقي از سوي شعبه ……… مجتمع …….، تقاضا دارم در مدت……….. روز از تاريخ رؤيت (ديدن) اين اظهارنامه، نسبت به استرداد جهيزيه اينجانب اقدام نماييد؛ در غير اين صورت، مراتب استرداد جهيزيه از طريق مراجع قضايي پيگيري خواهد شد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص نمونه اظهارنامه استرداد جهيزيه، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون نمونه اظهارنامه استرداد جهيزيه پاسخ دهند.

 

 

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

منبع « نمونه اظهارنامه استرداد جهيزيه

امتیاز:
بازدید: 40
برچسب:
:
[ 1399/7/12  ] [ ۱۰ ] [ vakiel ] [ ]

زمان و مهلت ثبت نام اظهارنامه مالياتي ۹۹ چه زماني است ؟ تاجران و شركت‌هاي تجاري موظفند در پايان هر سال ميزان درآمد خود را به سازمان امور مالياتي گزارش دهند. به اين معني كه هر ساله يك كارنامه مالي توسط اشخاص حقيقي ( تاجران ) و اشخاص حقوقي ( شركت‌هاي تجاري ) نوشته و تنظيم مي‌شود و براي سازمان امور مالياتي فرستاده مي‌شود كه به آن اظهارنامه مالياتي گفته مي‌شود. اما آيا مي‌دانيد اين اشخاص تا چه زماني فرصت انجام اين كار را دارند؟ و در صورت ديركرد چه عواقبي در پي خواهد داشت؟ در ادامه به بررسي ثبت اطهارنامه مالياتي مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع زمان ثبت اظهارنامه مالياتي ۹۹

 

 

 

امتیاز:
بازدید: 55
برچسب:
:
[ 1399/6/9  ] [ ۱۰ ] [ vakiel ] [ ]

آيا مي‌دانيد اظهارنامه مالياتي به چه معناست و چه كساني بايد آن را تنظيم نمايند؟ به طور كلي ماليات دو دسته دارد: ماليات مستقيم و ماليات غيرمستقيم. يكي از ماليات‌هاي مستقيم، ماليات بر درآمد مي‌باشد كه اشخاص حقيقي ( تاجران ) و اشخاص حقوقي ( شركت‌هاي تجاري ) موظفند كه در پايان هر سال ميزان درآمد، سود و … خود را به سازمان امور مالياتي اعلام نمايند. در ادامه به بررسي بيشتر اظهارنامه مالياتي و چگونگي ثبت نام و انجام آن مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع : اظهارنامه مالياتي | ثبت نام اظهارنامه مالياتي اشخاص حقيق و صاحبان مشاغل 99

 

 

امتیاز:
بازدید: 56
برچسب:
:
[ 1399/6/4  ] [ ۰۹ ] [ vakiel ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب