مشاوره حقوقي
مشاوره حقوقي

همانطور كه ‌‌مي‌دانيد ارث يكي از حقوق قانوني افراد ‌‌مي‌باشد كه هيچكس ‌‌نمي‌تواند مانع دريافت اين حق توسط آن‌‌‌ها شود. براي مثال وقتي پدر فوت ‌‌مي‌كند پسر ‌‌مي‌تواند سهم ارث خود از اموال پدرش دريافت نمايد. در ادامه قصد داريم در مورد سهم ارث دو زن از يك شوهر توضيحات مفصلي را خدمتتان بيان نماييم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع : سهم ارث دو زن از يك‌ شوهر

 

در صورت فوت شوهر زن ‌‌مي‌تواند از اموال او ارث ببرد‌‌‌‌ ؟

طبق قانون ‌اگر زن با شوهر خود عقد دائمي‌ منعقد نموده باشد ‌‌مي‌تواند در صورت فوت شوهرش از اموال او ارث ببرد. اما ميزان ارث با توجه به عوامل ‌مختلفي معين ‌‌مي‌شود. حتي اگر مرد داراي دو زن دائمي باشد نيز به هردوي آن‌ها ارث خواهد رسيد.

سهم ارث دو زن از يك‌ شوهر

در برخي موارد ديده شده است كه مرد با وجود اينكه داراي همسر است اما اقدام به ازدواج مجدد ‌‌مي‌نمايد و در صورتي كه ‌مرد فوت كند طبق قانون هر دو زن او ‌‌مي‌توانند از اموالش ارث ببرند. اگر هردو زن داراي فرزند باشند ‌‌مي‌توانند يك هشتم اموال به جا مانده از مرد را دريافت كرده و مابين خود تقسيم ‌نمايند اما‌ اگر داراي فرزند نباشند ‌‌مي‌بايست يك ‌چهارم اموال‌ شوهرشان ‌را مابين خود تقسيم نمايند.

د‌و ز‌ن يك مرد متوفي چگونه ‌‌مي‌توانند ارث خود را از اموال شوهر دريافت كنند‌‌‌‌ ؟

اگر مرد داراي دو زن باشد همانطور كه در بالا گفته شد در صورت وجود فرزند يك هشتم و در صورت عدم وجود فرزند يك چهارم اموال مرد ميان هردو زن تقسيم ‌‌مي‌شود. اما نحوه دريافت ارث توسط زنان نيز بحث جداگانه‌‌‌‌اي ‌‌مي‌باشد. هردو زن مرد ‌‌مي‌بايست ابتدا از وارثين ديگر بخواهند كه ارث آن‌ها را به صورت قيمتي و يا همان پول نقد به آن‌ها پرداخت كنند و اگر چنين چيزي براي وارثين ممكن نبود ‌‌مي‌توانند يك هشتم يا يك چهارم اموال مرد را به همسرانش بدهند. اگر وارثين ديگر از دريافت ارث زنان جلوگيري كنند هردو زن ‌‌مي‌بايست به دادگاه مراجعه نموده و ارث خود را از اموال شوهر متوفي طلب كنند كه در اين ‌صورت اموال توقيف ‌‌مي‌شود تا دادگاه بتواند سهم هردو زن را به آن‌ها پرداخت كند.

نكته مهم: اگر مرد داراي دو زن باشد و فوت كند زنان ‌‌مي‌بايست براي دريافت ارث خود از اموال شوهر حتما اثبات نمايند كه همسر دائمي او بوده‌اند و اينكه رابطه زوجيت داشته‌اند.

نكته: يك هشتم يا يك چهارم ميان زنان مرد به تساوي تقسيم مي‌گردد.

اگر يكي از زنان مرد بعد فوت مرد و قبل از تقسيم ارث فوت كند ارث او به زن ديگر ‌‌مي‌رسد‌‌‌‌ ؟

اگر يكي از زنان مرد بعد از فوت او و قبل از تقسيم ارث فوت كند زن ديگر ‌‌نمي‌تواند ارث او را دريافت كند و تنها افرادي كه مستحق دريافت ارث او هستند وارثينش ‌‌مي‌باشند كه شامل پدر، مادر، فرزندان و…‌‌ زن متوفي مي‌باشند.

سوالات متدوال

ز‌ن نيز جزو وارثين اموال شوهر محسوب ‌‌مي‌شود‌‌‌‌ ؟

بله طبق قانون‌ زن ‌‌مي‌تواند از اموال شوهر خود ارث ببرد.

اگر مرد داراي د‌و زن باشد هر يك چقدر ارث ‌‌مي‌برد‌‌‌‌ ؟

اگر مرد داراي فرزند باشد يك‌ هشتم اموالش ميان زنان او به تساوي تقسيم ‌‌مي‌شود و اگر فرزند نداشته باشد يك چهارم اموالش ميان هردو زن به تساوي تقسيم ‌‌مي‌شود.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص سهم ارث دو زن، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون سهم ارث دو زن پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

منبع : سهم ارث دو زن از يك‌ شوهر

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۵ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۰۸:۴۷ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

همه ما در زندگي داراي نزديكان و بستگاني هستيم كه ‌‌‌مي‌توانيم اموال آن‌ها را پس از فوتشان به ارث ببريم. پدربزرگ نيز يكي از نزديكان هر فرد است كه طبق قانون‌ نوه ‌‌‌مي‌تواند از او ارث ببرد اما ارث بردن ‌از اموال پدر بزرگ داراي شرايط و قوانين ‌خاص خود ‌‌‌مي‌باشد كه در ادامه ذكر نموده‌‌‌ايم، با ما همراه باشيد.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع : ارث پدربزرگ به نوه

 

آيا نوه ‌‌‌مي‌تواند اموال پدربزرگ ‌را به ارث ببرد‌‌‌ ؟

مطابق قانون نوه‌‌‌‌ مي‌تواند بخشي از اموال پدربزرگ خود را به ارث ببرد و همچنين پدربزرگ ‌نيز ‌‌‌مي‌تواند از اموال نوه ارث ببرد اما نوه براي دريافت ارث از اموال پدربزرگ ‌‌‌مي‌بايست به برخي شرايط توجه كند.

شرايط تعلق گرفتن ارث از طرف پدربزرگ ‌به نوه

همانطور كه در بالا گفته شد نوه ‌‌‌مي‌تواند از اموال پدر بزرگش ارث ببرد اما براي دريافت ارث ‌‌‌مي‌بايست برخي شرايط را رعايت نمود كه در زير شرح داده شده‌اند:

در صورتي كه پدر بزرگ در قيد حيات باشد و داراي فرزندان ديگري نيز باشد نوه‌‌‌‌ها ‌‌‌نمي‌توانند از اموال او ارث ببرند زيرا درجه و طبقه وراثت اين ‌اجازه را به آن‌ها ‌‌‌نمي‌دهد.

اگر پدربزرگ فوت كند و هيچ فرزند زنده‌اي نداشته باشد اموال او ميان نوه‌‌‌‌هايش به عنوان سهم ارث تقسيم‌ خواهد شد.

توجه نماييد كه نوه‌ها همان سهمي را مي‌برند كه پدر يا مادر متوفيشان در صورت حيات از پدربزرگ دريافت مي‌كرد. براي مثال اگر پدر‌بزرگ داراي ۳۰۰ ميليون ارث و سه فرزند پسر است كه همگي درگذشتند و فرزنداني دارند، به تمام فرزندان هر كدام از پسرانش ۱۰۰ ميليون تومان ‌‌‌مي‌رسد و نوه‌‌‌‌ها ‌‌‌مي‌توانند اين صد ميليون را دريافت كنند.

نكته مهم: توجه داشته باشيد كه نوه‌‌‌‌ها ‌‌‌نمي‌توانند قبل از فوت پدر‌بزرگ تقاضاي ارث خود را كنند و اين مطالبه ‌‌‌مي‌بايست بعد از فوت پدر‌بزرگ صورت بگيرد.

براي كسب اطلاعات تكميلي در خصوص موانع ارث كليك فرماييد.

نوه چگونه ‌‌‌مي‌تواند ارثش را از اموال پدربزرگ مطالبه كند‌‌‌ ؟

نوه‌‌‌‌ها در صورت وجود شرايط بالا ‌‌‌مي‌توانند پس از فوت ‌پدر‌بزرگ ارث او را دريافت كنند اما ‌اگر در اين ميان يكي از خويشاوندان مخالفت كند و مانع آن‌ها شود نوه‌‌‌‌ها ‌‌‌مي‌بايست با مراجعه به دادگاه گواهي انحصار وراثت‌ پدر‌بزرگ را دريافت كنند و سهم ارث خود را از اموال‌ او مطالبه كنند. در اين‌صورت دادگاه شرايط را بررسي ‌‌‌مي‌كند و در صورتي كه دادخواست نوه‌‌‌‌‌ها مبني بر دريافت ارث پدر‌بزرگ صحيح باشد ارث را ميان آن‌ها تقسيم خواهد كرد.

سوالات متدوال

آيا نوه ‌‌‌مي‌تواند از پدر بزرگ ارث ببرد‌‌‌ ؟

بله در صورت وجود برخي شرايط نوه مي‌تواند اموال پد‌ربزگ را به ارث ببرد.

اگر پدر‌بزرگ هيچ فرزندي نداشته باشد و فوت كند تكليف اموال او چيست‌‌‌ ؟

اموالش به نوه‌‌‌‌هايش ارث ‌‌‌مي‌رسد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص ارث پدر‌بزرگ، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون ارث پدر‌بزرگ پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

منبع : ارث پدربزرگ به نوه

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ارث پدربزرگ به نوه،
موضوع:
[ ۵ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۰۵:۲۹ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]

خداوند در وجود انسان نياز‌هايي را قرارداده است و راه‌هاي درست برطرف كردن آن‌ها را نشان داده است. يكي از نياز‌هاي بشر نياز جنسي و برقراري رابطه جنسي است. برطرف كردن اين نياز از طريق مشروع و درست مانند ازدواج هيچ مانعي ندارد. اما زماني كه شخصي بخواهد اين نياز خود را از راه خلاف مانند به زور و يا تجاوز بر طرف نمايد جرم است. در اين مطلب به بررسي زناي عنف مي‌پردازيم.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد.

منبع : زناي عنف

 

 

زناي به عنف

زنا به معناي برقراري رابطه جنسي و دخول با غير از همسر است. فرقي در زن و مرد نيست و هم مرد و هم زن اگر به غير از همسر خود با ديگري رابطه جنسي كامل داشته باشند زنا رخ داده است. بر اساس ماده 221 قانون مجازات اسلامي زنا عبارت است از ارتباط جنسي مرد و زني كه بين آن‌ها ازدواج دائم يا موقتي وجود ندارد و رابطه آن‌ها وطي به شبهه نيز نباشد. زنا فقط زماني رخ مي‌دهد كه دخول آلت مرد بر اندام جنسي زن به اندازه ختنه گاه صورت گيرد در غير اين صورت و كمتر از آن زنا نيست.

زنا داراي انواعي است يكي از آن‌ها زناي به عنف مي‌باشد. عنف در لغت به معناي بي‌رحمي و خشونت است. زنا‌ي عنف به معناي زنا كردن با زن بدون رضايت او و با خشونت و اجبار است. به طوري كه زن نمي‌خواهد اما مرد با زور و خشونت و كتك او را مجبور به رابطه مي‌كند.

در حكم زنا‌ي عنف

گاهي پيش مي‌آيد كه مرد زني را مجبور به برقراري رابطه جنسي مي‌نمايد اما اين كار را بدون اين كه از زور و خشونت استفاده كند انجام مي‌دهد. به طور مثال او را فريب داده و به او داروي بيهوشي مي‌دهد يا زن را مست مي‌كند و در اين حال با او زنا مي‌كند. بر اساس تبصره دو ماده 224 قانون مجازات اسلامي در صورتي كه كسي با زني بدون رضايت او زنا كند ولي به زور متوسل نشود در حكم زنا‌ي عنف است.

همچنين مواردي مانند اغفال و فريب دختران نابالغ يا تهديد و ترساندن ايشان كه موجب اجبار آن‌ها شود يا چنانچه استفاده از خشونت و زور صورت نگرفته اما چون زن مجبور شده و برخلاف ميلش رابطه برقرار كرده در حكم به عنف است.

مجازات زناي عنف

در قانون مجازات اسلامي براي زنا‎ي عنف مجازات تعيين شده است و شخص زاني به حد ز‌نا محكوم مي‌شود. حد زنا در اين مورد اعدام است. بر اساس ماده 224 قانون مجازات زاني به عنف اعدام مي‌شود.

همچنين اگر در اين مورد زن باكره باشد مرتكب علاوه بر اعدام بايد ارش بكارت و مهرالمثل زن را بپردازد. ولي اگر باكره نباشد فقط بايد مهرالمثل پرداخت كند و اعدام مي‌شود.

راه‌هاي اثبات زناي به عنف

براي اثبات زنا به طور كلي سه راه وجود دارد كه در زناي عنف نيز همين گونه است. از قبيل:

1/ اقرار: به معناي شهادت دادن زاني بر عليه خود است. اقرار به طور كلي به معناي اين است كه شخص جرم خود را اعلام كند و بر عليه خود سخن بگويد. در زناي به عنف زاني عاقل و بالغ بايد 4 بار به اراده خود اقرار به زناي عنف كند و اين اقرار فقط زماني ارزش دارد كه نزد قاضي باشد.

2/ شهادت: شاهدان بايد 4 مرد عادل يا سه مرد و دو زن عادل باشند. شاهدان بايد شهادت به وقوع زنا دهند و اين موضوع را خود ديده باشند.

3/ علم قاضي: اين كه قاضي چگونه نسبت به وقوع زنا علم پيدا مي‌كند در زمان‌هاي مختلف متفاوت است. در زمان حاضر با پيشرفت فناوري و علم راه‌هاي زيادي وجود دارد براي اينكه قاضي متوجه شود شخصي به زور با ديگري زنا كرده است. به طور مثال گزارش پزشكي قانوني يا فيلم ضبط شده.

سوالات متداول

زناي به عنف چيست ؟

زناي مرد با زن همراه با خشونت و زور زناي عنف است كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

مجازات زناي عنف چيست ؟

در اين مورد حد زنا اعدام است كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

چگونه بايد زناي عنف را اثبات نمود ؟

از طريق اقرار زاني، شهادت شهود و علم قاضي ثابت مي‌شود كه در مطلب به تفصيل توضيح داده شده است.

براي دريافت پاسخ سوالات خود و مشاوره حقوقي در مورد زناي به عنف مي‌توانيد از خدمات مشاوره آنلاين و تلفني وكيل دات كام بهره ببريد.

براي دريافت اطلاعات بيشتر در خصوص ز‌ناي به عنف، به كانال تلگرام حقوقي وكيل دات كام مراجعه نماييد. كارشناسان مركز مشاوره حقوقي وكيل دات كام نيز آماده‌اند تا با ارائه خدماتي در زمينه مشاوره حقوقي تلفني وكيل دات كام به سوالات شما عزيزان پيرامون ز‌ناي به عنف پاسخ دهند.

 

براي دريافت مشاوره حقوقي مي توانيد با متخصصين و وكلاي با تجربه وكيل دات كام با شماره 02166419012 تماس بگيريد يا مي توانيد مقالات مجله حقوقي وكيل دات كام را مطالعه نماييد.

 

شماره تماس وكيل دات كام

 

منبع : زناي عنف


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: زناي عنف،
موضوع:
[ ۱ اسفند ۱۳۹۹ ] [ ۰۸:۱۰:۲۲ ] [ vakiel ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 2
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی